SÚŤAŽ O HÁČKOVANÉHO MACKA BOBA
Čo vy a novoročné predsavzatia? U nás sa vo veľkom plánuje cvičiť a riešime dilemu, či sa dokážeme hýbať doma alebo máme začať chodiť do fitka... V každom prípade najväčším problémom ostáva, ako si ukradnúť čas iba pre seba😉
Napíšte mi, ako sa vám darí dodržiavať cvičenie a celkovo viesť zdravý životný štýl! Jednej z vás za odmenu pošleme krásneho háčkovaného macka Boba.
@tutiynka hádam ťa náš macko Bobo poteší, vyhrala si! 🙂 Gratulujeme! A keďže vidím, že táto súťaž vás naozaj zaujala, nejakých mackov ešte zoženiem a budeme súťažiť ďalej 😉 Ďakujem vám všetkým a príjemný zvyšok večera prajem

Moje novorocne predsavzatia su stale rovnake od kedy mam svoje dve princeznicky. Chcem byt dobrou maminiu, na ktore budu dievcata hrde, chcem im zabezpecit co najlrajsie detstvo, dni plne usmevou a zabavy, ale aj ucenia a chcem z nich vychovat slusnych ludi.
A kedze aj na mna sa nalepili nejake tie kila, tak by som rada tiez schudla, no zatial to asi tak lahko nepojde. Uz som skusala cvicit aj upravit stravu, no nic sa nedialo, zistila som, ze kym nebudem mat kvalitny spanok, moje telo stale funguje v akejsi pohotovosti a preto sa mi nedari chudnut. Takze uz len pockat do toho casu, ked mi zacme drobec poriadne spavat a snad to pojde.
novoročne predsavzatie som si dala uz pred viac ako pol rokom 🙂 k cviceniu a celkovo k zmene stravovania ma priviedol pohlad do zrkadla a 3 ročna materska pocas ktorej vela toho pohybu nebolo a tragicky som si uvedomila že bejvavalo to omnoho lepsie. Tak som sa nakopla, najprv som obmedzila mučne výrobky a sacharidy vecer, ranajkovat som zacala spolu so synom kasu z ovsených vločiek a na obedy som zacala robit rýchle a zdrave jedla. jedavam pravidelne a k tomu postupne som pridala cvicenie a vysledky v zrkadle ma stale motivuju a posuvaju dalej. Stiahla som si instagram kde odoberam motivujuce stranky a ludi , no a to sa proste neda popustit 😉 som zato vdacna, netreba cakat na ten spravny cas, ak je clovek nespokojný ma zacat hned 👍
@erikaemkina pomohlo by ti silove cvicenie s vahou, pekne by si nabrala
@kondaska1 ja niečo nájdem na nete a skusim
Hýbem sa každý deň a tiež sa snažím zdravšie stravovať. Ako sa mi to darí? Mám doma 2ročné dieťa 😉 nenechá ma sedieť ani na chvíľku... Chcem, aby sa zdravo stravovala a nechce sa mi variť oddelene, tak zdravo papáme všetci 🙂
@danica_rajec rada by som uz začala cvičiť , ale ja skor idem na prechadzku , aj pri pohybe vonku sa spaluju kalorie 🙂 ,obcas zrobim par drepov ,brušakov 🙂
My si predsavzatia dávame každý rok a skončí to rovnako "už od zajtra zdravá strava a cvičenie". Ale snažíme sa hýbať aspoň pri našom nezbedníkovi a papáme veľa zeleniny a ovocia. Prechádzky a pobyt vonku za každého počasia.
Ja sa snažím jesť veľa zeleniny a ovocia...kuracie mäso atd ....po prvom pôrode som stravou a cvičením schudla 25 kíl ...tak dúfam že po druhom pôrode to pôjde tiez...aj keď s dvomi deťmi to bude ťažšie 🙂
Pre mna je najlepšie začať každý nový deň predsavzatím ... Menej čokolády a viac ovocia, stráviť vonku toľko času koľko sa bude dat, navarit výborný obed aj s dezertom 😉...a k tomu, aby som sa cítila fit mám najlepšieho kondičneho trénera - moju dcérka 😀 nosiť 10 kíl v nosiči a zodvihnúť ju na ruky za deň snáď stokrát je ten najlepši crossfit😀a ešte sa mi postará aj o zdravú stravu, keďže zeleninka, ktorá sa už nezmestí do bruska jej skončí v tom maminom😀a čuduj sa svete bez tej soli, cukru a korenia mi to aj celkom chuti 😀😉
Ja som sa uzvzataka a rozhodla zmeniť životný štýl celkovo.nestravuheme sa zle,ale je ešte čo vylepšovať.mohou chybou je že mám málo pohybu takže 3x do týždňa večer po, uložení a nakrmeni malého 5 mesiacnejo syna, utekam do fitnescentra kde cvičím s trénerom.mam úžasného manžela ktorý mi to umožňuje a je s dieťaťom doma.bez nich by to neislo takže som za to vďačná.plus pitný režim takže dúfam že výsledky čoskoro uvidím a ucitim😉
Ja sa snazim cvicit uz druhy rok, no vzdy po tyzdni skoncim, stale sa vyhovaram, ze popri dietati a domacnosti nevladzem aj cvicit... 😂😉
@danica_rajec Ako vela mamiciek, tak i ja som si dala predsavzatie,ze dam dake to poporodne kilecko dole. Mozme to povazovat i za novorocne predsavzatie. Doteraz som chudla len myslienkami 🙂 kedze sme mlada rodinka a kolace dojedam len ja s manzelom :P. Zacala som dnes cvicenim s tym, ze kazdy den mam v plane cvicit cca 20 min. K tomu denne prechadzka cca kilometrik do skolky pre syna a ak k tomu priratam fakt, ze mame 2, resp. 3-poschodovy dom, tak sa toho pohybu narata. Niekedy sa snazim "akoze" zabudat veci, aby som chodila po schodoch co najviac - pre lepsie stehna a zadok ;P... Tak duuufam, ze sa to na mojej postave odrazi. Dokonca manzel, ako takmer cisto chlapsky kolektiv, si dali ciel za stvrt roka ako partia zhodit 150kg ... tak sa snazim mu menej nakladat a varit nam zdravsie 🙂
ja som si sice tiez dala predsavzatie cvicit a schudnut ale neviem sa donitit cvicit tak aspon sa snazim dodrziavat to ze jem menej sladkeho a kupovaneho a radsej nieco zdrave upeciem ☺️
Jaaaj,moja oblubena tema,kedze s kilami navyse bojujem od malicka😀este som na ten spravny recept neprisla (u mna sa totiz dari len v style "nezer,cica")😀😁takze momentalne sa snazim hlavne vela pit,cvicim na tocni,ked mala dovoli a kedze mame asi dva cm snehu,tak sme vytiahli sanky aj kocik a chodime po vonku.niekde sa to hadam raz aj prejavi,tak mi drzte prsty😀
Ja chcem po pôrode veľmi schudnúť. Po druhom pôrode sa mi konečne podarilo schudnúť 25 kg na mojich 53 kíl. No potom som otehotnela s dcérkou a pribrala 22 kíl 🙁 " schudla " som na 70 kíl a držia sa na mne už 7 mesiacov po pôrode. Dcérku ešte kojim a nechcem ju kvôli mojej vysnívanej postave odstaviť tak radšej počkám kým sa odstavi sama a až potom začnem na sebe pracovať. Pre ňu je moje mlieko oveľa zdravšie a dôležitejšie ako pre mňa moja postava. Len nech je zdravá ☺😊😍
Snazim sa jest vela zeleniny a ovocia, pit viac vody a cvicit kazdy den po troskach doma cez rozne videa, ale je to tazke, bojujem stale so silou vole 🙂
Ahoj ja mam tiez tuto dilemu ale kedze mam dve deti a malo casu niekedy cvicim spolu s najmladsou Zuzkou 2r.a je to aj moj dobry trener ked sa mi nechce tak mi hned krici,,mami cvicit".okrem cvicenia sa snazim dodrzat aj stravu aj ked to jeasi to najtazsie 🙂
Náš zdravý životný štýl spočíva s časom tráveným vonku,na záhrade,v prírode,na prechádzke.... Hneď ako začne jarné počasie, vždy si kávu vychutnanie vonku,v lete aj raňajky aj obedy.
Pestujeme si svoje ovocie a zeleninu, ktorá sa nám zmestí,veľa zavárané,aby sme mali naše naozaj domáce džemy, kompóty,uhorky.... aj v zime. Všetko bez postrekov. Deti si môžu pokojne behať po záhrade a trhať sú priamo z kríkov/stromov.
Máme svoje bylinky a dochucovanie šalátov a mäsa,ktoré často grilujeme. Detičky majú najradšej čistú vodičku alebo domáce limonády. Doprajeme si aj smoothies.
Čas si dokážem nájsť aj pre seba, a chodievala som 2x do týždňa cvičiť, tancovať a manžel zas posiluje.Teraz si musím však dať pauzu a venovať sa tehotenstvu 😉 . Detičky tiež majú svoje tréningy. Jedna chodí na futbal ,druhá na tanečnú. Takže myslím,že celkom aktívna rodinka. No vždy je čo zlepšovať.
Predsavzatia si nedavam, ale snazim sa zdravo stravovat po cely rok. Minuly rok som zacala behavat, ale potom som otehotnela , tak som beh na nejaky cas odlozila. Pred mesiacom aj pol som porodila a ostali na mne nejake kila navyse, zaroven este aj kojim, tak to nejde lahko, ale snazim sa pit vela cistej vody a stravovat sa zdravo. Ked sa bude dat urcite zacnem s behanim opat, ale minimalne s prechadzkou na cerstvom vzduchu s babatkom 🙂👶🌞
@lopatakakankova taktiez treba aj cvicit ale zavisi to hlavne od toho co jete.. prestala som jest sladke a len tak zo mna zislo 15 kg😅👍🏼 co sa tyka cvicenia velmi vam odporucam hiit je to makacka aj sa tam zapotite aj spalite nejake tie kalorie😉 toto vsetko ja robim pre to aby som mala peknu postavu a snazim sa ju vylepsovat kazdym dnom🙂 len hlavne treba byt trpezlivy a nevzdavat sa!!😋 vela stastia🍀
@erikaemkina nemyslím, viem 🙂 mám ten istý problém 😉
Radšej menej a kvalitne.pri dieťaťi dalšie cvičenie nieje potrebne.aspon pri tom mojom

konzumujeme viac ovocia a zeleniny a pijeme viac čistej vody, čiže sme vypustili sirupy, sladké nápoje cez víkend chodievame do prírody na 2 hodinové prechádzky s deťmi a veľmi sa im to páči, vždy si na cestu zabalíme ovocie a do vreca čo nesie ocko dáme seno a dávame zvieratám do krmelca, čiže sme začali zdravšie žiť a dúfam že nám to vydrží veľmi dlho
ešteže som si nedala podobné predsavzatia. diétu nepotrebujem držať, práve naopak - mala by som sa stravovať lepšie, kvalitnejšie a cvičiť...ale na to by som potrebovala najprv nabrať kg
Az sa hanbim,pretoze este nepresiel ani mesiac a pomaly sa dostavam do starych kolaji🙈ale!Na svoju biednu obhajobu musim napisat,ze mam fyzicky narocnu pracu a teda to mam miesto cvicenia az az...no a strava?Snazim sa aspon zbytocne neprejedat hlupostami a fakt je,ze moja postava vyzera o dost lepsie,ako par mesiacov dozadu😉 takze nieje to tak zle...
ja cvicim cely den, pri 4 malych detoch sa clovek nabeha az az, uz len to rano, 3 zobudit, nakrmit a odniest do skolky a skoly, potom prechadzka a nakup s najmladsim, poobede zase s nim po nich, a dokym nejdu vsetci spat sa malokedy zastavim.
a ked si konecne aj nieco jest medzicasom uchytkom nachystam, uz ide niektore okolo a chce tiez, ochutnat, prip. to iste co mam ja...takze kila nie ze idu dole, ani sa nemaju kedy ulozit.
ale kamosky ma strasia, ze po menopauze urcite priberiem, tak uz aby to tu bolo...
@montemotherone a cvičíš ?? pomáha ti to nejak , myslím v pribratí
@danica_rajec mne stacia pravidelne prechadzky s dcerkou a 2 mesiace po porode mam 4 kg menej ako pred tehotenstvom 😉 a to som sa pred tehotenatvom snazila schudnut, no neuspesne. A teraz to ide akosi samo 😃 Samozrejme tiez vela pijem a snazim sa vyhybat nezdravym jedlam - hlavne kvoli malej 🙂
@danica_rajec Nemam rada novorocne predsavzatia 😁 povacsine to bolo vzdy to iste UZ NAOZAJ SCHUDNEM..tento rok to mam zatial o nieco jednoduchsie kedze v brusku byva najomnik 💗 no po jeho prichode sa zameriam urcite na zdravu stravu, aby aj kojenie bolo bez obav..a planujem si zabezpecit stepper o ktorom snivam uz dlho tak hor sa do boja 🤗

Nemám žiadne predsavzatia ,ale mala by som si dať...byt spokojná a šťastná !