VEĽKÁ SÚŤAŽ O MESAČNÝ PITNÝ REŽIM RAJEC
Mamy to dobre poznajú - s deťmi sa von chodieva každý deň a za každých okolností. Ako si užívate tohtoročnú zimu spolu so svojou svorkou? Trávite viac času na horách a v prírode alebo preferujete potulky mestom a bojujete so zasneženými chodníkmi?
Pošlite nám fotku vášho dňa a my jednu odpoveď odmeníme mesačným pitným režimom od značky Rajec. Aby ste na to mali dosť času, súťažíme celý tento týždeň – až do nedele 21.01. do 21:00 hod!🙂

@danica_rajec Prvá zima pre našu Dominiku je veľká otázka. Kým nenasnežilo, oblubujeme húpačky 🙂 V sniežiku sa jej ťažko chodká, a tak sa radšej vozí 🙂 alebo keď je moc chladno či fúka vetrisko, telefonujeme s dedkom, ktorý je od nás 300km.
Ahojte. Takze ja si tuto zimu uzivam najviac. Prvykrat s mojou dcerkou. Chodime kazdy den na prechadzky do mesta, parku, casto sa k nam prida babicka ci moje netere ktore moju dcerku zboznuju. Uz sme stihli aj chatu. Dcerka je cestovatel od malicka. A samozrejme uz sa tesime i na leto ked bude tych vyletov coraz viac
my si s našou malou Lili užívame zimu ako sa dá.ak je sneh, tak snehuliak, sánky, dovolenka v Tatrách. ak sneh nie je tak aspoň hodinová prechádzka po dedine/ meste. A keď nie sme vonku, tak aj vnútri sa niečo nájde: hranie sa spolu, zabávame sa, smejeme, veľké a malé dieťa si vždy nájde nejakú habaďúru 🙂 Je jedno, kde sme, hlavne, že sme spolu, iné nás predsa nezaujíma 😉
Ja som najskor citala, ze ako si uzivame zimu so SVOKROU 😂 Az potom mi doplo, ze treba este raz poriadne precitat.
Tato zima je zatial taka letna, takze boli dni, kedy sme aj takto na odrazadle santili. Inak sa nasa drobana boji snehu, aj ked je zimne dieta, takze snehuliak sa ani z toho mala snehu nekonal. Mozno buduca zima prekvapi 😉
Zima je u nás vždy spojena s obdobím rodinných osláv, začíname od 11.novembra a končíme 09. januára. Teda zatiaľ, lebo každú chvíľu čakáme príchod ďalšieho člena do rodiny 🤱Okrem toho sa snažíme co najviac času tráviť vonku, ak sa dá aj športovaním. Radi chodíme 🎿 a⛸ ale nebránime sa ani prechádzkam 😉 A wellness v zime musí byt 😉

Ahojte, tieto krasne zasnezene zimne dni travime väcsinou vonku s nasou bambulkou, bud sa vozime alebo po novom sa radi nosime 🙂 ved pri maminke je mi najlepsie 🙂 a ked je moc skaredo doma sa hrame v kresielku alebo vymyslame . Najnovsie ucime dedka na nosic az mozem snim chodit na prechadzky 🙂