icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ O MESAČNÝ PITNÝ REŽIM RAJEC

danica_rajec
Moderátor
16. jan 2018

Mamy to dobre poznajú - s deťmi sa von chodieva každý deň a za každých okolností. Ako si užívate tohtoročnú zimu spolu so svojou svorkou? Trávite viac času na horách a v prírode alebo preferujete potulky mestom a bojujete so zasneženými chodníkmi?

Pošlite nám fotku vášho dňa a my jednu odpoveď odmeníme mesačným pitným režimom od značky Rajec. Aby ste na to mali dosť času, súťažíme celý tento týždeň – až do nedele 21.01. do 21:00 hod!🙂

VEĽKÁ SÚŤAŽ O MESAČNÝ PITNÝ REŽIM RAJEC
daniela8989
17. jan 2018

Ahojte, tieto krasne zasnezene zimne dni travime väcsinou vonku s nasou bambulkou, bud sa vozime alebo po novom sa radi nosime 🙂 ved pri maminke je mi najlepsie 🙂 a ked je moc skaredo doma sa hrame v kresielku alebo vymyslame . Najnovsie ucime dedka na nosic az mozem snim chodit na prechadzky 🙂

svetlusb
17. jan 2018

Toto je náš deň!...užívame si spolu každú jednú chvíľu, každú sekundu, milujeme keď sme spolu...užívame si sniežik❤️💙...milujem chvíle s ním, môj život, moja jediná láska, môj zmysel života-môj syn❤️💙🍼

emma512
17. jan 2018

Naša už 3 zima 😚😚😚 najkrajšie spoločné chvíle strávené vždy spolu a pokope 😚 tohtoročná zima strávená samými okúzlujúcini výletmi 🤗🤗

danica_rajec
autorModerátor
18. jan 2018

Posielate super fotky! 🙂 a stále máte kopu času...táto súťaž prebieha až do nedeľného večera, takže pokojne foťte píšte posielajte 🙂 a ja pridávam aspoň spomienku na minulý rok v tatrách, keďže tento rok stále čakáme kým sa nám to naše malé vtáča konečne vyzdravie! 🙂

veronikaszabova
18. jan 2018

My mooooc zimu nemusime, radsej sa ideme kupat do aquaparku do teplej vody ;)

bosorkabb
18. jan 2018

My radi chodíme von, len tak na prechádzku. Pobyt na čerstvom vzduchu a potom šup domov.

janka48
18. jan 2018

My si užívame zimu bez snehu aj takto v teple 🙂

vonava007
18. jan 2018

U nás sa maká 🙂

niky21
18. jan 2018

Zimu trávime vonku 🙂

efy
18. jan 2018

My asi takto,kedze starsi syncek je po operacii a zatial musime byt doma. A ano v tom zelenom som ja-mamka 😂

ladyjar
18. jan 2018

@danica_rajec Prvá zima pre našu Dominiku je veľká otázka. Kým nenasnežilo, oblubujeme húpačky 🙂 V sniežiku sa jej ťažko chodká, a tak sa radšej vozí 🙂 alebo keď je moc chladno či fúka vetrisko, telefonujeme s dedkom, ktorý je od nás 300km.

2708
18. jan 2018

Ahojte. Takze ja si tuto zimu uzivam najviac. Prvykrat s mojou dcerkou. Chodime kazdy den na prechadzky do mesta, parku, casto sa k nam prida babicka ci moje netere ktore moju dcerku zboznuju. Uz sme stihli aj chatu. Dcerka je cestovatel od malicka. A samozrejme uz sa tesime i na leto ked bude tych vyletov coraz viac

adel47
18. jan 2018

Foto dnešného dňa😘😍......konečne nám nasnežilo taaaak sme si spravili smajlíka a ako inak Rajec nemohol pri tomto chýbať😁však ma krásny noštek😁😂?!?!

katlil
18. jan 2018

my si s našou malou Lili užívame zimu ako sa dá.ak je sneh, tak snehuliak, sánky, dovolenka v Tatrách. ak sneh nie je tak aspoň hodinová prechádzka po dedine/ meste. A keď nie sme vonku, tak aj vnútri sa niečo nájde: hranie sa spolu, zabávame sa, smejeme, veľké a malé dieťa si vždy nájde nejakú habaďúru 🙂 Je jedno, kde sme, hlavne, že sme spolu, iné nás predsa nezaujíma 😉

jamila
18. jan 2018

V nasich koncinach je snehu pomenej ale predsa len sme stihli akciu hlada sa Olaf 😂 a uzili sme si to vsetci 😘

maminka1311
18. jan 2018

Keď sú vonku upršané dni tak sa hráme alebo pozeráme rozprávky 🙂 a keď je krásne tak chodíme na prechádzky 🙂 dnes sme sa vytešovali zo snehu a postavili Olafa ⛄

martina374
18. jan 2018

U nás sú to prechádzky po pekne zasnezenej krajine alebo stavanie snehuliaka.

hviezdulienka16
18. jan 2018

Ja som najskor citala, ze ako si uzivame zimu so SVOKROU 😂 Az potom mi doplo, ze treba este raz poriadne precitat.
Tato zima je zatial taka letna, takze boli dni, kedy sme aj takto na odrazadle santili. Inak sa nasa drobana boji snehu, aj ked je zimne dieta, takze snehuliak sa ani z toho mala snehu nekonal. Mozno buduca zima prekvapi 😉

magimary
18. jan 2018

Nuž tento rok k nám zima nie je príliš štedrá,
ak ju chceme, musíme za ňou utekať až na ďaleký Liptov 🙂
len tu je posledný "diel svorky" ešte v brušku 😉

jaska_c
19. jan 2018

My si užívame krásnu bielu zimu 🙂

camomila333
19. jan 2018

Ahoj...my sa tulame krasnou zasnezenou rajeckou dolinou a ked uz malicke nozky nevladzu, hop na chrbat a chvilu sa odnesu 😃

cathie23
19. jan 2018

Náš snežný deň

zuzb
19. jan 2018

Nase januarove dni su obohatene o byciklovanie sa na snehu 🤣🤣😂😘🎄💜

nanajam
19. jan 2018

My nasu zimu travime rozne aj vonku aj doma, stale je u nas vela smiechu. Venujeme sa im naplno, ved deti su male len raz a spolocne chvile su na nezaplatenie😊

danii2
19. jan 2018
hamaka
19. jan 2018

Zima je u nás vždy spojena s obdobím rodinných osláv, začíname od 11.novembra a končíme 09. januára. Teda zatiaľ, lebo každú chvíľu čakáme príchod ďalšieho člena do rodiny 🤱Okrem toho sa snažíme co najviac času tráviť vonku, ak sa dá aj športovaním. Radi chodíme 🎿 a⛸ ale nebránime sa ani prechádzkam 😉 A wellness v zime musí byt 😉

foodoorka
19. jan 2018

My travime zimu takto,vonku na dvore sa sankujeme,deti sa velmi tesia a aj nas psik Atos.

allison10
19. jan 2018

My si zimu užívame vonku... A tento týždeň sme aj sánky vytiahli a ⛄ postavili, keďže nám aspoň na dva dni nasnežilo ❄❄❄

loulou266
19. jan 2018

Na snehu je toľko srandy

orsi_h
20. jan 2018

My mame so starsym synomtuto zimu spolocnika na kocikanie, a to noveho braceka. 😊😊