icon

Vyhlasujeme prvú miniSÚŤAŽ pre krajší pondelok!

ivana_drmax
16. máj 2016

Pošlite nám fotografiu, ako papáte niečo zdravé a vyhrajte komplex laktobacilov a bifidobaktérií ProbioMaxík pre spokojné bruško. 3 z vás, ktoré pripravia najoriginálnejšie zdravé raňajky odmeníme už dnes o 16.00 hodine.

Vyhlasujeme prvú miniSÚŤAŽ pre krajší pondelok!
ivana_drmax
autor
16. máj 2016

@77mirinka77 určite by mamičky zaujímal aj recept na tvoje zdravé celozrnné sušienky. Prezradíš nám ho? 😀

77mirinka77
16. máj 2016

@ivana_drmax idem pohladat v mojej knihe hned napisem

lyrrya
16. máj 2016

nase ranajky 🙂 alebo slohla som mamine jogurt... a takto sa smeje, ked uz ma prazdy tanier. u nas su rano casto jogurtove (hlavne u syna je to to jedine,co don rano dostanem). ja zas mam rada kase a s viki si ich doprajem rano. nasa yazial naj je vlockova s bananom, jablkovym dzusom a cucoriedkami

77mirinka77
16. máj 2016

Recept celozrne susienky z bananom: 250 g celozrnej muky,1vajce, 120g masla,5lyzic medu ( podla chuti aj menej kedze tam idu banany) 2 banany rozmixovane na kasu,vsetko spulu vypracovat na cesto a vyhrajovat susienky rozneho tvaru .ja robim z dvojitej davky obcas pridam aj hrozienka.piect na 180 stupnov cca 15-20 min podla ruri

macko35
16. máj 2016

zdravé jedlo pre mňa znamená každé ráno ovsené vločkz+chia semienka + kopec ovocia.Stalo sa to pre mňa drogou.Moja dcérka má najradšej všetko sladké ,výživa ale aj ovoci

aluxka
16. máj 2016

u nás vedie probia nature drink alebo salámik so zeleninkou 🙂

ivana_drmax
autor
16. máj 2016

@77mirinka77 Super, ďakujeme Mirka.
My sme včera s Elli piekli rebarborový hrnčekový koláčik. Keďže je sezóna rebarbory, odporúčam ho každej a čo bol bonus, že nám vanilkovo prevoňal celý byt.

1hrnček celozrnnej hladkej múky, 1 hrnček mlieka, 1 hrnček trstinového cukru, 1/2 hrnčeka rozpusteného kokosového masla, 1 kypriaci prášok do pečiva, 1 bio vanilkový cukor, trošku škorice, 3 vajcia a rebarboru.

janana1612
16. máj 2016

Tak raňajky sú u nás základ.Cez víkend som si privstala a na raňajky boli špaldovo-jablkovo-orechové osie hniezda...Inak robím často ovsenný koláč s jablkami a tvarohim,ten je tiež výborný...A zbožnuje ho aj moja najmenšia ❤👍

ivana_drmax
autor
16. máj 2016

@janana1612 No vyzerá to úúúúúžasne. Podeliš sa s nami o receptík?

purinkaa
16. máj 2016

Ja som pripravila našim dievčatám nezbedné lienky, fučiaceho ovocného ježka a žabky s avokádovou pomazánkou.......HRAVO=ZDRAVO 🙂 🍎 🍊 🍉 🍓 🍆 🍅 ..... a rafinovane pre deti 👶 👶 ...to u nás funguje 😉

marisa90
16. máj 2016

Nasa Laurinka ma velmi rada ovocnickov a aj zeleninku, na fotke sa pasuje z celym jablckom a druha fotka je z ranajok na dovolenke, kde jej velmi chuti melonik 🙂

sweets
16. máj 2016

Sandra 11 mesiacov, papáme jablčko a takto sa pri tom smeje

janana1612
16. máj 2016

Recept na ovsenny kolac do 300ml horúceho mlieka s lyžicou medu dáme napučať 250g ovsennych vločiek.Medzi tým si vymastime kokos.olejom formu a vysypeme kokosom.Dve vajíčka ai oddelíme,žltky vyšľaháme s 2lyžicami trstinového cukru,bielky so štipkou soli.Do napučaných vločiek primiešame žltky s cukrom a potom z ľahka sneh s bielkov.Do formy dáme polovicu zmesy,na ktorú natrieme jeden odtučnený tvaroh,vymiešaný s hrozienkami.Potom nastrúhame jablká ktoré zmiešame zo škoricou a dáme na tvaroh.Nato druhú vrstvu zmesy.Navrch poukladáme plátky jablk a pecieme na 180stupnov asi 30-40min
Recept na spaldove osie hniezda:zo špaldovej múky si urobíme kysnuté cesto (muka,drozdie+trocha hnedeho cukru+mlieko urobit kvások,pridat do muky+1vajicko,stipka soli,1lyz kokos.oleja =zamiesit cesto a nechat vykysnut)potom cesti rozvalkame,potrieme maslom,pridame na kocky nakrajane jablka,posypeme kokosovym cukrom,pridala som aj susene brusnice.Zatocime a krajame slimacikov.Ukladame na papier posypeme orechami,alebo mandľami a pečieme na 190stupnov do zlatova...👌

ivana_drmax
autor
16. máj 2016

@janana1612 Mňam, tak tie špaldové osie hniezda určite vyskúšame.

jumama
16. máj 2016

Ja iba pre pobavenie, nasa totiz zeleniny velmi nechce, nepomaha vzor rodicov co maju zeleniny skoro stale a ku vsetkemu. Vcera sa jej pytam: A aky salat by si teda spapala? Odpoved: Cokoladovy. 🙂

skerinko
16. máj 2016

@ivana_drmax Tak toto sú dcérine raňajky. Ovsená kaša s banánom a hroznom a na zapitie mliečko musí byť. Ona im hovorí zdravo bombové raňajky 😀

ivana_drmax
autor
16. máj 2016

@jumama A čo teda rada papáva?

kim_rossi_stuard
16. máj 2016

ked ranny slofik zacne skor ako skoncia ranajky 😀 😀 😀

tina1992
16. máj 2016

Vzdy si pyta nieco ine... 😊

lulita
16. máj 2016

Nase zdrave ranajky ovsena kasa s jahodami a kokosom

lilien1914
16. máj 2016

toastiky s domacou natierkou a so zeleninkou 🙂 a ocinko nam robi hned z rana den krajsim 🙂 usmievavejsim 🙂 😉

ajino
16. máj 2016

raňajky - jogurt, moja 13 mesačná dcérka chce silou mocou sama papať a takto to dopane 🙂 viac jogurtu je na oblečení a na zemi ale ona je spokojná 😀

anturia78
16. máj 2016

moje zdravé raňajky hlavne ak ma skolí brušná chrípka

anturia78
16. máj 2016

moje zdravé raňajky hlavne ak ma skolí brušná chrípka
tentokrát aj s fotkou 🙂

miskad
16. máj 2016

Moje 3 potvorky milujú domácu jahodovú dreň iba jahody a trošku hnedého cukru a šup do mrazáku 🙂

luma1
16. máj 2016

... Ako papáme niečo zdravé :D a zároveň moja najobľúbenejšia fotka srdcovka :* ale už papáme aj brokoličku a inu zdravu zeleninku mnamky 🙂

ludka140281
16. máj 2016

čakám až sa kozičky napasu a daju mi mliečko 🙂 😉

andrea433
16. máj 2016

Náš obedík. Losos, zeleninka na pare a pohánková kašička ..... Mňaaaam 🙂

jarnicka
16. máj 2016

Jednoznacne na ranajky zihlavova pomazanka so zeleninou.

tereskah
16. máj 2016

u nás je každé ráno zdravé a farebné 🙂