SOUTĚŽ: Můj andílek má nejradši...
Milé maminky, moc se mi líbilo, jak jste zapojily do naší velké soutěže o balík příkrmů v hodnotě 100 €, a tak jsme si v HiPP řekli, že bychom pro vás měli připravit další velkou soutěž 🙂 Tentokrát hrajeme o balík hned 50 příkrmů HiPP!!! Napište mi, jaké je nejoblíbenější jídlo vašeho miláčka. Nemusí to být jen náš příkrm 😀 Odpovídat můžete do neděle 18. října do 12 hodin. Večer pak vylosujeme jednu šťastnou maminku.
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka. Vyvíjíme je s odborníky na dětskou výživu a podle posledních vědeckých poznatků. Dbáme na to, aby naše potraviny byly opravdu kvalitní. Nepoužíváme žádná umělá zahušťovadla, konzervanty ani barviva. Každá surovina, kterou zpracováváme, musí projít systémem přísných kontrol a testování. Proto také v našich příkrmech nenajdete rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a jiných škodlivých chemikálií.
Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se všechny suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat.

My mame najradsej bananovu kasu a tekvicku od Hippka.
Emke najviac chuti cukinova kremova polievocka a masko (morcacie, kuracie, kralik, telacie) so zeleninkou.
Rozhodne bolonske spagety <3, no papame stale i mamkine mliecko 🙂
...naše fajne lička vypapane 😀 najviac ľúbia typicky slovenskééééé HALUŠKY s KAPUSTOU 😀 a to rovno plnú misku!
Prikrm Hipp ryza,telacie a zelenina. Nestiham naberat. ked sme na cestach tak ho beriem a viem ze sa vzdy napapa 🙂 aj tento vikend na hrade Devin v Bratislave nam dobre padol.
My najradšej papáme brokolicovú krémovú polievočku a cestovinky s tvarohom 🙂
tak u nas boduje slepacia polievka
Moja mala Evicka spapa vsetko co nezje ju :D Ale miluje ovocie podla mna vsetko co existuje a take neobvykle lubi kysle uhorky :D
Nasa Laurinka si stale pyta fazulovu polievku.Akukolvek jej ponuknem,ona povie "taku nie...fazulovu" 🙂 Inak zje vsetko.V tom je po tatikovi.Ked niekoho vidi,ako prezuva,hned za nim dobehne a pyta sa "ty co papas?" 🙂 Zje aj kvasene uhorky
najobľúbenejšie jedno mojej dcérky je tekvicový prívarok, jedla by ho každý deň na raňajky obed aj na večeru.
Moja dcerka ma zvlastne chute, cely den je z kazdeho rozku trosku, cize je uplne bezne, ze na obed papame mliecnu hraskovu polievku s kyslou uhorkou, pecene kurca zajedame cerealiami a olovrant je bezne smotanovy kremik Miska so sunkou.Zo vsetkeho si nieco vypyta, riadne to pokombinuje ( davame pozor, aby neurobila taku kombinaciu,ze jej pride zle) a potom to zapije este mojim mlieckom - este stale dojcim. A chlapci maju asi najradsej kurca na smotane s kolienkami.🙂
Najoblubenejsie jedlo nasej princeznej su spagety s maskom. Mohla by ich papat aj kazdy den... 😉
absolutny top, kedykolvek cez den- biely jogurt a banan, niekedy to nemozeme malemu ani ukazat, jedol by to stale
Nas maly ma prekvapivo najradsej zemiaciky,spenat a vajicko. Nevie sa toho dojest.🙂 prekvapivo pisem preto lebo vela detickam spenat nevezie 🙂
No ja to zhrniem asi do takejto vety: Náš žrútik malý zje všetko čo nezje jeho a obávam sa, že čochvíľa spapá aj nás 😀
moj skriatok to ma podelene na PAPUUU = cici mliecko 🙂, az potom je kategoria MNA-MNAAM = mini kolienka a k nim nejaka masova stava, napr. z maska co bolo robene na prirodno, kura na paprike...
Najobľúbenejšie - tradičné detské jedlo ako krupicová kaša a tiež rôzne polievky a kuracie rizoto. 🙂
Moje decka maju najradsej cestoviny alebo pizzu)) Ale maju radi aj ovocne vyzivky na desiatu alebo ranajky- s piskotkami!) Patka ma uy 4 rokz a Palik 9🙂 Ako maly nemali radi vobec brokolicu a teray ju zboznuju!) 😀 😀
Naša bambulečka má veľmi rada domáci tradičný vývar 😀 😀 😀
Môj malý papá zatiaľ iba pár týždňov, ale veľmi mu chutia batáty s tekvicou.
Môj Sebastiánko papá všetko od Hipp, mliečko, príkrmy, výživky. Varené jedlá nechce ani vidieť. Je na vás závislý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moja zboznuje hlavne zemiaky s niecim. po tych sa vzdy zaprasi. ale uplne najviac sa doslova chniape po mliecku, kedze este dojcim🙂
@lidka_hipp Dobrý večer,najoblubenejšie jedlo mojej dcerky bol špenátik,,už sme akosi vo fáze odmietania zeleninky,,ale ja jej opakujem že je doležitá pre jej vývoj,,,papáme všetko od mäska,,cez zemiačky,,na olovrat si príde vždy vypýtať ovocie a jogurt,,alebo chlebík s maslom,,,ale u nás je naj naj naj,, je kurací vývar,,od malička je velmi polievková,,je to dobré na bruško,,na stolicu aj pre zdravý vývoj dietata,, ale u nás jednoznačne vývar 😉
Mäskové príkrmy všetkých možných príchutí 🙂 ovocie nám veru nie je tak po chuti - len tie mäskovo-zeleninkové!!! 😉
Hoc mám doma už "veľkého" chlapa, tak jednoznačne najobľúbenejším jedlom je už dlhodobo maminkin "cecík". Pomaly si začínam myslieť, že ho budem kojiť ešte aj na stužkovej 😀 😀 😀 😀
Ale inak zje všetko, čo pred ním nestihne utiecť 😀
Moja dcerka ma najradsej vyzivu bananovo broskynovu a brokolicu s mrkvou a zemiacikmi 🙂
nejraději máme masové příkrmy
ellinka papka hippky, velmi jej chutia, myslim, ze najviac masko so zemiakmi, z ovocnych bananovo jablkova, broskynova, no je pravda, ze vlastne ma rada vsetky.
Tesim sa, ze jej chuti papat a dokonca sme teraz vyskusali tie, co sa davaju na noc a tie chutia najviac mne, mnaaaam
Náš Maťko miluje cviklu v kombinácii s hocičím.. Ja osobne nechápem, ako mu to môže chutiť 😀 ale som samozrejme veľmi rada 🙂 Pripravujem mu ju s mäskom a zemiakmi, alebo ako rizoto... Aj Hipp má kombináciu hovädzie mäsko, cvikla a zemiaky, to mu tiež veľmi chutí..
A ešte miluje polievky: zeleninové, vývar so zeleninou a cestovinou, klasická vajíčková, prívarky.. Môj Maťko je žrútik a ja som rada, že spapá takmer všetko 🙂

Martinka ma rada polievky a medzi jej najoblubenejsiu patri karfiolova 🙂