icon

SOUTĚŽ: Podle čeho vybíráte dětskou kosmetiku?

lidka_hipp
3. jún 2014

Některé maminky se rozhodují podle doporučení z porodnice, další pečlivě sledují složení dětské kosmetiky a jiné jednoduše sáhnou po tom, co má podle jejich názor přijatelnou cenu a je to snadno dostupné. Co rozhodlo u vás? Čím u vás vyhrála "vaše" značka? Co by vás donutilo změnit značku dětské kosmetiky? Musely jste dlouho hledat výrobky, které budou citlivé pokožce vašeho miminka vyhovovat? Diskutujte, ptejte se a napište nám svoje názory. My deset vybraných odpovědí odměníme krásným kosmetickým balíčkem HiPP 🙂

SOUTĚŽ: Podle čeho vybíráte dětskou kosmetiku?
karolinka2011
4. jún 2014

My taktiež skúšame, čo je pre nás najlepšie. Od narodenia sme používali Bubchen kozmetiku, teraz keď trošku podrástli kupujeme aj iné. Nekupujeme tie najdrahšie, lebo sa nám potvrdilo, že najdrahšie nie je vždy najlepšie. Máme značku, na ktorú sú deti alergické, takže sú sme úplne vylúčili.

suzieqiu
4. jún 2014

Kozmetiku Hipp sme dostali prvykrat ako darcek pri narodeni od kamaratky,ktora ma dve deticky a Hipp kozmetiku pouzivala uz niekolko rokov. Aj my sme si ju hned oblubili a pouzivame ju doteraz...

mariuska1503
4. jún 2014

ja síce túto kozmetiku nepoužívam, mám veľkého syna, ale zapojím sa svojím komentom už len kvôli tomu, že kamarátka používa pre dcérku HIPP a verím, že keby bol môj dotaz vybraný a ja by som jej veci poslala, tak by sa potešila. 🙂 Tak len toľko 🙂

spisiacka
4. jún 2014

Pre HIPP som sa rozhodla este pred narodenim kvoli dobrym odporucaniam a skusenosti inych mamiciek. Nedavno sme spotrebovali krem proti zapareninam a kedze som zabudla kupit novy tak som dala iny a uz mame vyrazky na zadocku..... tak znova na HIPP, takze mame odskusane ze nie je detska kozmetika vsetko na jedno kopyto..... treba vyberat ozaj starostlivo.

tichanska1
4. jún 2014

Musím sa priznať, že kozmetiku Hipp som ešte nikdy nepoužila. Nejako som si nevedela spojiť značku, ktorá vyrába kvalitné príkrmy a mliečka pre deti s kozmetickými výrobkami. No ako som si tu prečítala prevažnú väčšinu komentárov začínam byť presvedčená, že táto kozmetika je v porovnaní s inými značkami veľmi kvalitná aj keď trošku drahšia.
Doteraz sme používali kozmetiku značky Johnsons, no bola som veľmi sklamaná keď som naliala do vaničky trocha gélu na kúpenie na celé telo a vlasy pre deti a išla som medzitým vyzliecť malého a keď som sa vrátila na moje zdesenie bola na mieste kde bol gél vyžratá farba z vaničky. Vtedy som sa totálne zdesila a začala som uvažovať, čo to asi muselo obsahovať, keď to vyžralo farbu!!!!
Odvtedy som túto značku nepoužila, lebo nechcem ohroziť svoje dieťa. Začali sme používať kozmetiku Babylove. Ale s tou tiež nie som veľmi spokojná. Takže ideme na Hippku a uvidíme 🙂

katuliacik
4. jún 2014

ja som vyberala podla kvality, paci sa mi ze pan Hipp sa osobne zapaja do vsetkeho co tato firma robi a pritom je sam velmi skromny, mame doma mandlovy bio olejcek, a maly ma po nom este hebkejsiu pokozku, mozem len odporucat, hlavne ked mal suchu kozicku po tom co sa narodil, sme mu tym mazali rucky, nozky a hlavicku a spokojnost 🙂 😎

kat033
4. jún 2014

Deťom chceme len to najlepšie a vtedy nepozeráme na cenu len aby to bolo to pravé orechové a vyhovovalo to našim deťúrencom 😀

zubajdi
4. jún 2014

Kozmetiku kupujem podla toho,ako maly na nu zareaguje. Skusali sme aj Hipp krem proti zapareninam,ten nam vsak nesadol. Mame problem so suchou pokozkou,stale hladam nieco najlepsie pre synceka a nepozeram na cenu. Okrem kremiku na zapareniny som ale so znackou Hipp celkovo spokojna.

martus83
4. jún 2014

podľa skúseností kozmetiku kt.používam som používala aj pri dcérke ked sa narodila teraz má 5 rokov a dokonca som to odporučila aj švagrinej ked sa im narodila dcérka a potom syn teraz samozrejme nakupujem aj ja pre synčeka tu istu kozmetiku mám to vyskušané síce synček sa ešte nenarodil ale chcem mať preňho všetko pripravené a to aj čo sa týka detskej kozmetiky 🙂

futu
4. jún 2014

My použivame kozmetiku Hipp je to jednotka na trhu !najlepšia kozmetika pre detsku pokožku 🙂

nikolet_89
4. jún 2014

@saska.t preto tak dobre masti 😀

ellasom
4. jún 2014

Vyberám podľa zloženia. Nemusí byť čisto prírodná, ale s minimom chemickych zložiek, ktoré môžu prispievať k alergiám. Používa ju celá naša rodina čo majú deti, takže som vychádzala aj z ich odporúčení a navyše nám ju schválila a odporúčila aj kožná, ktorá má tiež svoje malé dieťa, teda nie len ako lekárka, ale aj matka. Kozmetiku používame vo všetkých variantoch len túto a príkrmy čo mám v zásobe na cestovanie som tiež stavila na overenú kvalitu. A kozmetika pre mňa navyše nádherne jemnúčko vonia.

merynka3
4. jún 2014

ahojte...
ja som malemu kupila olejcek hipp, natierame sa nim od malicka a jedna flasticka nam vydrzala az doteraz 🙂 a to mame uz rok aj skoro tyzden...este stale tam troska je... 🙂 bezodna flaska :D
davame po kazdom kupeli... je super, krasne vonia a malemu vyhovuje, pretoze ani raz sa nevyhadzal a ma po nom super jemnu pokozku 🙂

eliniatko
4. jún 2014

My používame minimum kozmetiky, keďže bábätká sú nádherné stvorenia, "vyrobené" tak, aby chémiu prakticky nepotrebovali. Maminkino mliečko, čistá vodička - to sú naši najlepší kamaráti. Kozmetiku, ak je nejaká nutná, vyberáme na základe odporúčania, či už z nemocnice, od lekárky, alebo od známych ;)

aluxka
4. jún 2014

Ja musím povedať, že " našu" značku stále ešte len hladáme. Mladšia dcérka má suchú pokožku a ani krémiky od doktorky niesú " to pravé orechové" Používame ale Hipp čistiace obrúsky a tie sú super - či na riťu alebo zašpinenú pusinku po papaní...a pevne verím, že telové mlieko s ochranným faktorom 50 ochráni pokožku mojich báb po celé leto. Ten už máme doma 🙂

angelatack028
4. jún 2014

Pri vybere detskej kozmetiky som pozerala na zlozenie nie na znacku,kedze som alergicka tak sa obavam ze bude aj drobcek,preto som si vybrala kozmetiku HIPP 🙂 Vyhovuje mi,ze je bez parabenov,skodlivych parfemov a je vhodna aj pri atopickom ekzeme,ktory ma starsia dcerka. A myslim,ze aj cenovo je dostupna, hoc za zdravie a spokojnost svojich deti by som dala cokolvek na svete 🙂

mirkami7
4. jún 2014

Moje deti našťastie nemajú problémy s pokožkou,preto som nemala nikdy vyhradenú značku,používam viacero.Kozmetiku Hipp,som zatial neskúšala,ale ked tak čítam komenty,pri najbližšom nákupe asi vyskúšame. 🙂 A možno sa na mňa usmeje šťastie a vyhrám prave tento balíček od vás. 🙂

mimka_m
4. jún 2014

Dobrý deň, ja pre svoje krsňa vyberám overenú kvalitu. Nakoľko ma ešte len 7 mesicov nejak veľa toho neni, zatiaľ len mydlo pri kúpaní Bupi 🙂 ale chystáme sa vyskúšat aj Hipp tak dúfam, že to bude zrovna táto výherná 🙂 pekný deň

vivian27
4. jún 2014

Na cenu pri kozmetike nepozerám - vždy si poviem, že mám len jedno dieťa a dám mu aj to najposlednejšie. U mňa zohráva najdôležitejšiu úlohu kvalita - od kozmetiky očakávam aby bola prírodná, aby neobsahovala farbivá, PEG a SLS a hlavne aby nebola moc parfumovaná. Nevravím, že používam všetko len od Hipp, ale veľa prduktov práve Hipp malinkému robí dobre a používame 🙂

lubilienka
4. jún 2014

Tak ja si myslim, cim menej chemie tym lepsie.Pouzivam kokosovy olej. Na zadok cistu vodu. Cena pre mna nie je rozhodujuca. A vyberam si podla zlozenia. Napriklad velmi tazke je vybrat si opalovaci krem.

lenulikus
4. jún 2014

Pri narodení nášho syna sme podostávali rôzne balíčky, súčasťou ktorých boli aj vzorky kozmetiky rôznych značiek...práve na týchto vzorkách som sa presvedčila, že nie je mydlo ako mydlo, vlhčený obrúsok ako vlhčený obrúsok..S kozmetikou HIPP pre nášho drobca som zatiaľ spokojná, nemám jej čo vytknúť - asi najviac využívam vlhčené obrúsky, keďže sme často vonku a keď TO na drobca príde, rýchlo poutierame, namastíme riťku a frčíme ďalej 🙂

lolah
4. jún 2014

Pri synovi to bolo skusanim, ked nam nejaka nesadla, skusala som inu znacku, ktora sadla a pouzivame dodnes. Pri malej pouzivam zatial len obycajne detske mydlo a olejcek. Je mi v podstate jedno aka znacka, hlavne, aby nevysusala detsku pokozku a pozeram zlozenie. Takze nemam problem zmenit, ak nam sadne nieco ine.

levik33
4. jún 2014

Najcastejsie Hippa a Klorane, aj napriek vyssej cene, pre moju malu chcem to najlepsie 😉

pipinka4
4. jún 2014

@lidka_hipp takze my asi tak ze pred narodenim sme mali cosi pokupene ale moc kozmetiku nepouzivame do kupelika trosku mydielka servitky na ritku nemozu chybat nikdy :D a teraz trosku kremujeme ked ideme von.a znacka?viem ze maloktora mamicka.sa neprizna ale ja hladim samozrejme aj na cenu.bohuzial musim ale vyberam aj s lepsim zlozenim.Lebo vsetko je dnes drahe a treba hladiet aj na cenu a aj na bezpecnost.vyrobku samozrejme.ale tak zatial spokojnost so vsetkym. 🙂

vejinka
4. jún 2014

@lidka_hipp ja uz mam vacsie deticky takze kupujem detske ale podla ceny...drahsie nechavam tym ktory na to maju ...ked boli babatka kupovala som len mydlo bupi..a olej priamo z lekarne 100% olivovy...takze ja som si vystacila s tym co moja mama a moja svokra🙂 dala som na ich rady a klop klop klop doteraz s pokozkou problemy neboli .. 😉

iwesska
4. jún 2014

Nas syncek je velmi rad, ked sa moze cvachtat,
do vane si skoci sam, z Hipp samponu nabrat.
Stlaca, stlaca pumpicku,
uz ma penu na licku.
Namydlime telo, vlasky,
netreba nam dalsie flasky.
Po kupeli na pokozku,
nanesieme mliecka trosku.
Hipp sa dobre rozotiera, pekne voni, neskodi,
synator sa blahom smeje, ze ho nic uz nesvrbi 🙂
Sestricka je este mala, ta sa velmi nekupe,
pre nu mame vzdy len Hipp obrusky poruke 🙂
Konzeravanty, parabeny radi veru nemame,
preto Hipp kozmetike prednost davame.

A na zaver ako ja zvyknem hovorit : Kto setri ma za tri a kto nesetri ma zdravie 😉 😀

malajezibaba1
4. jún 2014

Tiež sa prikláňam k názoru že na deťoch naozaj šetriť netreba, môj syn mal strašne citlivú pokožku už od návratu z nemocnice nevyhovovala mu dokonca ani nivea a jhonsons stále sa mu objavovali také červené flaky dr. nám predpísala špeciálny olej do vody a odporučila vyskúšať túto kozmeticku radu vraj ju chváli veľa mamičiek a zmenu prášku a pomohlo nám to neviem síce či prášok či kozmetika ale ani to nechcem skúšať lebo som šťstná že už máme pokoj 🙂 Z tejto rady kozmetiky sa malý práve najviac vytešuje novému baleniu s tou kačičkovou flašou sa vydrží kúpať aj trištvrte hodiny 🙂 🙂 . Vyskúšali sme veľa druhou kozmetiky a túto naozaj môžem len odporučiť či už koli dizajnu či kvalite sa určite oplatí zainvestovať 🙂

martinkaxp
4. jún 2014

no, jednoznacne podla zlozenia. Odkedy som sa dozvedela, co za chemiu vedia obsahovat napr. vlhcene utierky, tak si davam riadny pozor na to, co kupim. Odvtedy som presla na uplne iny kremik na ritku, taktiez spominane vlhke utierky. Mimochodim Hipp vlhke utierky, su podla mna najlepsie na trhu. Velmi som si ich oblubila. Kazdopadne sa snazim co najmenej kozmetiky pouzivat pre moje deti, lebo aj tak maju bezproblemovu, jemnucku pokozku.
Napriklad si davam velky pozor na propylene glycol, parabeny, ...

raza
4. jún 2014

Mňa napríklad na detskej kozmetike ihneď odradí, keď silno vonia.. Najradšej kupujem bez vône, veď dieťatko samo o sebe aj tak najkrajšie vonia 😵
No a ako som na začiatku vyberala? pýtala som sa samozrejme aj známych, hladala na nete, ale hlavne pozerala zloženie priamo v obchodoch. Ale je pravda, že to s kozmetikou pre drobca nepreháňam, ešte je malinký a nepotrebuje xy krémikov.. stačí pár a poriadnych 😉

Univerzálna kozmetika pre každé dieťatko neexistuje, každému vyhovuje niečo iné, takže treba len a len skúšať 😉

luculik12
4. jún 2014

Hipp pouzivame od narodenia..olejcek je uplne dokonaly... lea miluje ked si do zohriatych ruk nalejem okejcek a masirujem jej nalicke telicko;)a ta vona☺ vlhcene servitky sensitive(tie modre) pouzivame denne a na vsetko.. rucicjy, pusa, tvaricka,ritka vsetko🙂 dokonca sprchovy pouzivam aj ja☺ je pravada, ze vsetko kupujene v rakusku .. ako kozmetiku tak aj predsnidavky a vyzivky...