VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €
Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 😀 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

foto ala - mama neopovaz sa mi tu piskotu zobrat 😀 nasa mala zboznuje vsetkoc o sa da chrumkat - detske piskotky alebo ryzove kolieska su u nas top, mimo to dalsia vec, co nikdy neodmietne je pomaranc a fazulova polievka, ostatne je u nasej babiky cista loteria - bud sa na jedlo pozrie, aspon vyskusa a povie nie, alebo sa pozrie a rovno povie nie bez skusania 😀 obcas sa stane vynimka, ze si povie, ze co mam navarila je celkom jedle a predsa nieco jest treba, tak si aj da 😀
Ahojte
Ja som malý Benjamínko a chcel by som sa tiež zapojiť do súťaže o dobrotky 🙂
Akurát dnes mám presne 6 mesiačikov a hoci pijem mamkine mliečko tak pred pár týždňami som začal vymýšľať a tak mi mamka dala Hipp mliečko, ktoré mi veľmi chutí a po ňom sa mi hneď lepšie spinká 🙂
Pomaly už začínam papať a dnes som si pochutnal na sladkom zemiačikovi s mrkvou.
Ale mamka mi už chystá rôzne Hipp dobrotky tak sa na nich už veľmi teším 😉
Ahojteee 🙂
dúfam že nevadí tá fotka na nočníku 🙂
Mamka a ocko ani pod natlakom, ale ja mam najradsej vsetko zelene 🙂

Nasim malkacom najviac chuti tekvica od hipp a samozrejme mliecko 🙂))