icon

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €

lidka_hipp
15. feb 2016

Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 😀 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 100 €
sedmookraska
16. feb 2016

Nasim malkacom najviac chuti tekvica od hipp a samozrejme mliecko 🙂))

evyttka
16. feb 2016

foto ala - mama neopovaz sa mi tu piskotu zobrat 😀 nasa mala zboznuje vsetkoc o sa da chrumkat - detske piskotky alebo ryzove kolieska su u nas top, mimo to dalsia vec, co nikdy neodmietne je pomaranc a fazulova polievka, ostatne je u nasej babiky cista loteria - bud sa na jedlo pozrie, aspon vyskusa a povie nie, alebo sa pozrie a rovno povie nie bez skusania 😀 obcas sa stane vynimka, ze si povie, ze co mam navarila je celkom jedle a predsa nieco jest treba, tak si aj da 😀

sluchatka
16. feb 2016

Mojmu malemu chlapcovi chutia najviac polievocky a zemiakove pyre so zeleninou 🙂 a ovocne tasticky, ked sme na prechadzke 🙂

keiperka
16. feb 2016

čo najviac chutí? Zmrzlinkáááá 🙂

janik922
16. feb 2016

Slaninka je pre mňa nový objav...

srdiecko16
16. feb 2016

Ahojte
Ja som malý Benjamínko a chcel by som sa tiež zapojiť do súťaže o dobrotky 🙂
Akurát dnes mám presne 6 mesiačikov a hoci pijem mamkine mliečko tak pred pár týždňami som začal vymýšľať a tak mi mamka dala Hipp mliečko, ktoré mi veľmi chutí a po ňom sa mi hneď lepšie spinká 🙂
Pomaly už začínam papať a dnes som si pochutnal na sladkom zemiačikovi s mrkvou.
Ale mamka mi už chystá rôzne Hipp dobrotky tak sa na nich už veľmi teším 😉
Ahojteee 🙂

forisena
16. feb 2016

UUplna mnamka je okrem mliecka tekvica a mrkvicka 🙂

zuzka38
16. feb 2016

Zelenina bola vzdy v oblube a najma sladucka cvikla 🙂 v tomto obdobi je prave najdolezitejsia zelenina v jedalnicku..

nelinkabublinka
16. feb 2016

Naša je veľký maškrtník, v každom období má iné chute, ale čomu je stále verná, je mliečko

pegy4
16. feb 2016

U nás momentálne kvoli zúbkom vsetko ide do pusy, ale najviac lubi maly piškotky a tvrdé keksíky 🙂

tivka
16. feb 2016

Nasa dcerka ma velmi rada cukynku, ovsenu kasicku a kedze sa uz chce krmit sama, tak zboznuje ked jej dam kukuricnu chrumku. A pravdaze od Hipp vsetky ovocne desiate 🙂

majik66
16. feb 2016

my toho mame radi vela 🙂
🙂 ovocie a zeleninka to musi byt (foto 1)
😎 po zmrzlinke to vyzera asi takto (foto 2) 😀
😝 pizza je mnamka od kedy ju misko prvykrat ochutnal (foto 3) 🙂

cathy26
16. feb 2016

Tak mi sme s prikrmami zacali nedavno a dnes sme testovali brokolicu..ale top je stale mamkine mliečko

nikuska9284
16. feb 2016

My zboznujeme cajiky hipp ☺💖

erikaemkina
16. feb 2016

moja buchtičká papá všetko či je to slané sladke či kysle proste všetko Hlavne ak pozera rozprávky ...nieje take čo by nemala rada

lissa88
16. feb 2016

Mrkvička je fajn 🤓ale kašickami od hipp aj tak nikdy nepohrdnem🤗

extunc
16. feb 2016

Na 1 fotke je naša zásoba zeleninových a ovocných prikrmov. Niektoré nám nosí babka z Rakúska. Takže my sme hippove ☺
A na 2 fotke foto z dnešného obeda - hipp Rajčiny a zemiaky s kuracím mäsom. A keďže už nám lyžičkou nechutí, tak všetko pijeme 😉

luckagallik
16. feb 2016

My papáme zatiaľ len mliečko 😉

juliatoth
16. feb 2016

Naša malinká papá všetko a ukážkovo.jej je jedno ci to je domáce alebo vyzivky od Hipp 🙂

lenkakrskova04
16. feb 2016

moji radi papajú chrumky a najnovšie aj tyčinky ale radi sa napapajú aj zdravého jedla 😀

lenkakrskova04
16. feb 2016

dúfam že nevadí tá fotka na nočníku 🙂

matikmatuska
16. feb 2016

Ja som este velmi malinka takze pre mna je najsamlepsie mliecko od maminky po ktorom takto pekne spinkaaam 🙂

liveka
16. feb 2016

my sme s jedlom nikdy nemali probléééém 🙂 ciklaaaaaaaaaaa 🙂

ewellin9
16. feb 2016

Natálka už mala 13 mesiacov, takže papá viac-menej všetko, ale zapájam sa do súťaže s fotkou-mojou srdcovkou. Fotka sa podarila babke 🙂

karolinkalinka
16. feb 2016

Náš Mathiasko má najradšej maminine mliečko,ale je aj zastancom difuzie a skúša dostať jedlo do bruška cez kožu

vivian27
16. feb 2016

My máme doma malého žrútika ale rožteky sú jeho srdcovka 🙂 akokoľvek napapaný môže byť, ale rožtek neodmietne 🙂

mirecka0809
17. feb 2016

Mamka a ocko ani pod natlakom, ale ja mam najradsej vsetko zelene 🙂

mirecka0809
17. feb 2016
miskamiskamiska39
17. feb 2016

Sice na tejto fotke mala 7mesiacov no dnes uz mame presne 1rok ,do dnesneho dna sme verny znacke Hipp od pocnuc mlieka,prikrmov,napojov...som velmi spokojna a hlavne moja Lilianne urcite na dalej ostanem verna znacke Hipp ❤️

gabika51
17. feb 2016

Nam najviac chuti kinder rez 😀 a potom to tak dopadne ze moze mama umyvat stale okno... Od hipp nam chutia presnidavky ovocne 🙂