Súťaž: Vaším najväčším prekvapením v tehotenstve
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂 ĎAKUJEME ZA VÁŠ ZÁUJEM.
Obojsmerný lístok lanovkou na Chopok pre dve osoby získavajú:
@demografka
@nikiki29
@tatharina
@purinkaa
@zvedavec333
Vstup do zábavného parku Legendia v Poľsku vyhrávajú:
@basska_b
@evulienkaslx
@kukucka100
@mamasom
@macik45
-----------
Vidím, že sa vám súťaž o výlety páčila, tak sme pre vás zohnali ďalšie vstupy. O zábavný park Legendia bol medzi vami veľký záujem, preto prinášame ďalších 5 vstupov pre dvoch a ďalších 5 z vás získa 2 spiatočné lístky na lanovku, tentokrát do Nízkych Tatier.
Súťažná úloha:
Tina v seriáli Som mama má za sebou prvý šok, keď sa na sone dozvedela, že čaká dvojičky. Pred sebou má do pôrodu niekoľko veľmi zaujímavých mesiacov, do ktorých musí okrem úplnej zmeny svojho života riešiť aj svoj začínajúci vzťah-nevzťah s horolezcom Robom.
V rámci súťažnej úlohy by som chcela, aby ste mi napísali krátky komentár na tému: Čo bolo pre vás v tehotenstve najväčším prekvapením?
Z vašich nepochybne zaujímavých komentárov vyžrebujeme 10 výherkýň. A o čo budeme súťažiť?
5x žrebujeme obojsmerný lístok lanovkou na Chopok pre dve osoby (deti do 6 rokov zdarma)
Zdolajte Chopok skutočne pohodlne aj s tými najmenšími členmi rodiny. Vyvezte sa zo severnej aj južnej strany modernou lanovkou takmer na jeho vrchol. Pri pobyte v Jasnej nevynechajte rodinnú hru Drakopark Chopok, pri ktorej sa nielen zabavíte, ale aj dozviete niečo nové.
5x žrebujeme vstup do zábavného parku Legendia v Poľsku pre 2 osoby
Spravte si výlet kúsok za hranice - do Poľska. Legendia ‑ Sliezsky zábavný park (Śląskie Wesołe Miasteczko) pri poľskom meste Chorzów je najväčším a najstarším zábavným parkom v Poľsku. Rozprestiera sa na ploche o rozlohe 26 ha a nájdete tu 42 atrakcií pre malých aj veľkých dobrodruhov. V roku 2017 bola v Legendii postavená 40 m horská dráha LECH COASTER, ktorá v tom istom roku získala v Berlíne ocenenie – 2. najlepšia horská dráha v Európe. Vďaka lokalite a dostupnosti aj iných atrakcií ako napr. ZOO a národný štadión je Legendia tým správnym miestom na nezabudnuteľný rodinný výlet.
Do komentára kľudne napíšte, o ktorú cenu máte záujem. Žrebujeme zajtra o 10:00.

Pre nás bolo prekvapujúce už len to že sme dotoho išli, stať sa vôbec rodičmi 🙂 ale bolo to najlepšie rozhodnutie v živote ktoré človek nikdy neoľutuje. Ranné nevoľnosti krása, nechutenstvo? zábava, spanie aj po sediačky? vynikajúce a potom príde niečo čo to zmení...začína sa boj o život maminy a jej bábätka...dlhé čakanie v neistote a potom sa to všetko zmení...mamina-dcérka sú v poriadku a užívajú si každý moment na tomto svete spolu s tatinom.
Tak si užívajte každý deň aj keď sa zdá zlým lebo niekedy je lepšie mať zlý deň ako žiadny 💗😍
Mna najviac prekvapilo to, že vsetko, čo som si o tehotenstve prečitala na internete sa automaticky dostavilo 😂 napriklad : som si prečitala ze v tehotenstve trpia zeny zapchou a ja som s nou skoncila v nemocnici 😂nakoniec mi manzel zakazal studovat na internete 😂
Pre mňa bolo prekvapenie na konci prvého tehotenstva, že mi na Štedrý deň ráno začala odtekať plodová voda a už si ma nechali v pôrodnici... termín bol určený na 3.január, ale dcérka sa vypýtala na svet na 1.sviatok vianočný 25.12. ráno, takže sme dostali s manželom najkrajší vianočný darček 🙂 A keďže sme dcérke vybrali už pár mesiacov predtým meno Naďa, má každý rok tri sviatky za sebou - 23.12. meniny, 25.12. narodeniny a medzitým Vianoce 😉
@lucka_tvjoj prekvápko bolo hlavne to že v 42 rokoch som zostala úplne neplánovane tehotná 😀 ďalším prekvapením pre mňa bola reakcia môjho manžela pri druhom tehotenstve keď sme sa na ultrazvuku dozvedeli, že budeme mať chlapca. Už pri prvom veľmi túžil po synovi a keď sa dozvedel, že to bude dievčatko familiárne potľapkal doktora po pleci a povedal mu nech sa pozrie ešte raz, že on by chcel chlapca 😀 Takže pri druhom tehotenstve a oznámení, že čakáme chlapca som očakávala, že bude radosťou bez seba ... no nestalo sa tak. Hneď som sa ho vypytovala prečo sa neteší a jeho odpoveď bola, že sa veľmi teší ale že by kľudne prijal aj druhé dievčatko. No hold tatinova princezna je tatinova princezna ♥ Takže nakoniec som sa asi najviac tešila ja, že budeme mať chlapca aj keď mne to bolo hneď od začiatku jedno. Dcérke keď sme oznámili že bude mať súrodenca tak sa na mňa pozrela a povedala mi, že ona by radšej koňa ... veľkého, hnedého a hlavne živého 😀 Takže prekvapení bolo viac 😀
Potešil by výlet do zábavného parku ♥
@lucka_tvjoj pre mna bolo prekvapujuce, ze aj pri hmotnosti skoro 90 kg (na konci tehotenstva )som sa citila vyborne 😉 (prosila by som si listky do NT)
U mňa bol najväčším prekvapením krátky a bezproblémový pôrod (5 a pol hodiny), keďže od niektorých známych, priateľov a rodiny som si vypočula dosť desivé príbehy 😀😇👧
Prekvapilo ma ako sa v tehotenske mozu zmenit chute. Napriklad mi prestali chutit babany - moje najoblubenejsie ovocie. Dokonca z ich vone mi bolo zle, tak ako aj z vone kavy. Nastastie sa mi chutky na banany po porode vratili 🙂
Pre mna bolo najvačším prekvapením ten pocit, ktorý som zažívala, ked vo mne rástol ten drobček.Pre mna to bolo nádherné obdobie, kedže sme 7 rokov čakali na našu princeznú.
@lucka_tvjoj Prekvapením pre nás bolo tehotenstvo č. 2, ktoré sme nečakali a prišlo veľmi rýchlo po prvom tehotenstve. 3 mesiace som ani netušila, že som tehotná a nakoniec prekvapenie v podobe dcérky Libušky prišlo bez komplikácii a v zdraví. Doktori nám prednášali čo všetko s dieťatkom je a nakoniec je z Libušky krásne zdravé dievčatko. Keďže sme z okolia Nízkych Tatier a na Chopku sme ešte neboli, radi pôjdeme lanovkou ku drakom. ;)
Keď mi lekár oznámil dátum narodenia nášho synčeka,bol to rovnaký deň narodenia môjho manžela 🙂 - výlet do Poľska dakujeeme
Najvacsie prekvapenie bolo to ked som podla testu zistila ze som tehotna tak som isla k lekarovi a ten mi spravil ultrazvuk a povedal ze naozaj som tehotna a ze co teraz ze on to musi povedat rodicom a tak vystrasene pozeral az kym som mu povedala ze mam 22, som vydata a na babo sa tesime 🙂 .... on si myslel ze mam 15 - 16 a ze mam pruser teraz.... potom sme sa dobre spolu zasmiali a pogratuloval mi k tehotenstvu.
Najvacsim prekvapenim pre mna bolo bolo samotne tehotenstvo a druhym synom. Kedze som mala doma pol rocne babatko. Bol to pre pre mna sok a prekvapenie zaroven. 😀
Mojim najväčším prekvapením bolo ze sa mali narodil 20dni pred termínom a pritom mal 37tt lenze lekarka mi určila termín na 40tt a tak ja son s tým nerátala a kľudne sme isli od svokrovcov domov (100km cca(tam som mala aj lekárku pretože u nich som mala bližšie pôrodnici)) lenže ako sme už prišli ešte som drahému povedala ze musím sa už pomaličky začať baliť sak už je deň D onedlho lenže to som netušila že to príde tak rýchlo 😂😂😂ja ešte nepobalena bol to šok teraz rýchlo baliť sa zatiaľ čo pomaličky odtekala plod.voda a ešte auto pokazené tak 2h(minimálne) čakať na švagra kým dôjde a 2h kým tam dôjdeme.... No co bola srandy a prekvapenia veľa 😂😂😂😂 ale som rada a ľúbim svojho malého drobčeka 🙂🙂🙂( nás by potešil výlet do zábavného parku)
Najviac ma prekvapilo, keď som otehotnela mesiac po výpovedi v práci. 😋😂 To bola radosť, nedarilo sa nám dlhšiu dobu. A ešte keď sa mi drobček pol roka nechcel ukázať, priala som si stále synčeka mať a vyplnilo sa mi. Šťastná najviaaaaac 😙🍀❤💋 Potešila by výhra do Polska 👍
Tak pre mna bolo najvacsim prekvapenim to ked som zistila ze som tehotna ☺ necakali sme to a neplanovali.Potom to boli same prekvapenia od vysetreni kedy najprv tvrdili ze DIEVCA a po 2 mesiacoch ze joj pardon CHLAPEC 😂 az po kopance ktore na prekvapenie obcas riadne zabolia 😂 a ustretovost ludi ked videli tehotnu tak mi uvolnili miesto v cakarni a podobne 🙂 a bolo toho podstatne viac. Uvidime este mame par dni do porodu
prekvapenie = ked som pri druhom tehotenstve videla na sono nejako vela koncatin, :D cakala som jednovajecne dvojicky
Najvacsim prekvapenim bolo samotne otehotnenie,ked sa nam obe deti zadarili ako sa povie na prvy sup 😊 kamosky sa mi smeju ze som jak jablon,ze nech radsej muzovi uz ani trenky neperiem 😁
Ja mam dve deti obe boli veľkým prekvapením pri Simonkovi bolo asi prekvapujúce že okrem váhy som ani poriadne nevedela ze vo mne rastie skoro 4kg valibuk. No pri malej som mala asi také sokove prekvapenie. Cele tehotenstvo išlo ako malo všetko v poriadku mala sa v brušku správala ako futbalista 11.10.2017 som bola v poradni ako som mala určené 31+3 všetko super tešila som sa no potom co prišlo 19.10 2017 by som nepriala ani najväčšiemu nepriateľovi...myslela som ze budem mat v to ráno deň ako každý iný no nie hneď o 5.40 začal horor zobudila som sa nato ze som odspodu nejaká mokrá zľakla som sa ze sa niečo deje a aj sa dialo cez noc som začala veľmi krvácať vnútorne a ráno som mala všade zrazeniny hneď som zalarmovala muža a volala sanitku. Po príchode do nemocnice a vyšetreniach mi museli urobiť okamžitú sekciu mala sa už nehyba. Po ceste na sálu som sa dozvedela ze mi praskla placenta a zabijala mi malú a musela ísť okamžite von. Mala sa narodila o 9 týždňov skôr ako sa mala. Po prebrať z narkózi mi bolo povedané ze moja dcéra je veľká bojovníčka a malý zázrak. Takže takéto prekvapenie som ja zažila a neprajem to nikomu mala je teraz už 10 mesačná slečna plná života a hlavne zdravia
Pre mňa jednoznačne hormóny, keď som dokázala plakať aj pri Kobre11 a veľmi ma prekvapili ako prvorodičku pohyby dieťatko bolo to veľmi zaujímavé
Ak by som si mohla vybrať tak Tatry ❤️
U nas bolo prekvapeni viacej, aj, tych smutnejsich.... Ked Vam na zaciatku posledneho mesiaca oznamia, ze ma dieta VVCH, mate dost problem pochopit, co sa stalo, vyrovnat sa s tym, ked bolo cele tehotenstvo zdravucke. A navyse, ked porodite akutnou sekciou 8 dni od tejto informacie, kedy Vas stihnu informovat o tom, ze zomrie.... O to statsnejsia ste, ked pocujete babatko zaplakat. Vtedy Vam spadne taky kamen zo srdca, ako, mne, ze to museli pocut az kdesi na Jamajke.... Dnes ma nas Davidko 3 a pol rocka a hoci sa potyka s horou problemou, nedali by sme ho s manzelom za nic....
@lucka_tvjoj najväčším prekvapením bolo, že som pribrala 20 kg, malá sa narodila 3kilová a všetky zvyšné kilá odišli samé bez akéhokoľvek cvičenia a diétovania 🙂
My sme nemali prave prijemne prekvapenie. V 5 mesiaci sme sa dozvedeli, ze babatko ma razstep pery. Bolo to tazke, no teraz na mne spinka moja Laura, ktora ma dnes 6 tyzdnov. Uz je aj po operacii a nedala by som ju za nic na svete. Bolo to velmi tazke obdobie po porode, no moja dcerka to dala na vybornu❤️ takze aj to spociatku neprijemne prekvapenie stalo za to.
pre mňa bolo veľkým prekvapením zistenie aké je všetko pre deti drahé 😃 😃
výhra by potešila lanovka 🙂
najvacsie prekvapko bolo, ze som k meninovému obedu dostala ten naj darcek moju malu chrumku ❤

Najvacsie prekvapenie bolo pri tretom tehotenstve, ked som mala akutnu sekciu a lekar mi vravel,ze podla sona ma mala cez 2500g. No a ked sa narodila, mala 2kg a nieco take mrnave,jemnucke a krehucke som nikdy nevidela.