icon

SÚŤAŽ: Aké výhody má Kúzelné čítanie?

nelakuzelnecitanie
Moderátor
16. sep 2019

Poďme sa pozrieť na to, aké výhody Kúzelné čítanie so sebou nesie.

Jedna elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi KČ. No nie je to super? 🙂 Stačí si stiahnuť príslušný audiosúbor a ceruzku potom priložiť k ikone zapnutia v knihe. Tá ju potom automaticky rozpozná a číta z nej príslušný obsah. To je ale hlavička. 🙂

Široká ponuka produktov – hromada knižiek najrôznejších tém, zábavné stolové hry, či hra na cestovanie. A tento rok sa KČ nádielka rozrastie aj o 3D model Betlehemu.

Určená pre rôzne vekové kategórie – zahrajú sa najmenší od 2 rokov, ale aj školáci na prvom stupni. Ba dokonca sa spolu môže zahrať aj celá rodina. Stačí si už len vybrať (pri výbere Vám určite pomôžu bubliny s odporúčaným vekom).

Dlhá životnosť knižky, pretože majú hrubé kartónové strany a sú viazané v pevnej väzbe. To zaručene ocenia maminky najmä menších detičiek 🙂

El. ceruzka funguje aj ako MP3 prehrávač – môžete si tak do nej nahrať akúkoľvek obľúbenú hudbu alebo rozprávku a využiť ju napríklad na dlhé cestovanie.

Učenie formou zábavy – to zaiste ocenia zas maminy predškolákov, či školákov. Knižky majú za úlohu nás niečomu priučiť.

Má podľa vás Kúzelné čítanie ešte ďalšie výhody? Napíšte, čo sa na nich páči práve vám.
Vyžrebujem 1 z vás, ktorú odmením novou knižkou Zvieratká v ZOO.
Zapojiť do hry sa môžete do zajtra do 10tej hodiny rannej 🙂

Tak výzva je ukončená. Knižku posielame sem: @ferihegy 🙂 Gratulujem!
Ostatné maminy sa, dúfam, znovu zapoja do ďalších výziev 🙂

SÚŤAŽ: Aké výhody má Kúzelné čítanie?
ninka1991
16. sep 2019

@nelakuzelnecitanie su pekne ilustrovane, maju vzdelavaci vyznam, su prakticke 🙂⭐️

evka1247
16. sep 2019

Sú super na dlhšie trasy autom,napinave .naposledy dcerka celu cestu hrala hru do auta, aj pesničky sú chytľavé😉 semafor mám ešte stále v hlave

soncita
16. sep 2019

Dieťa ju vie používať bez pomoci dospelého, zaujme, zabaví či už zvukmi alebo hovorenym slovom. Knižky sú super.

goldie3
16. sep 2019

Tieto knizky su dobrym dovodom na odlozenie mobilov z ruk a venovaniu sa vylucne len dietatku, co utuzuje rodinne vztahy. Deticky sa pri knizke zabavia a zaroven nacerpaju kopec novych informacii.

miiichala
16. sep 2019

Tieto knihy su uplne skvele, mame ich viacej no stale nam niektore chybaju. Vdaka nim sme mali cestu na dovolenku bez fnukania a nudenia. Deti sa rychlo ucia a potom nas zahlnia dalsima otazkama co je super, viem ze nad tym rozmyslaju a tiez ze ich to zaujima. Vedia sa sustredit a su trpezlive vdaka nim

carmen238
16. sep 2019

Naša dcéeka miluje pero a knihy od 10 mesiacov, začali sme pesničkami a neskôr prišlo aj tzv. čítanie kníh perom ,spoznávanie nových vecí a aj vďaka týmto knihám sa naučila niektoré slová,ktoré sme jej hovorili a ona ich opakovala. Pre mňa aj naše detičky sú tieto knihy veľmi obľúbené, náučné a zábavné. Už teraz vyberáme akú knihu si kúpime do zbierky a Zvieratká v Zoo by boli top ore dcérku Sofinku ❤, ktorá miluje zvieratká 🙂

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
16. sep 2019

@domi77 Pesničky už sú - v knižke Spievanky. Dokonca teraz pripravujeme pokračovanie a v októbri vydávame Spievanky 2. No a nad riekankami sme takisto uvažovali. Ktovie, možno to bude jedna z noviniek v roku 2020 🙂

zuzka38
16. sep 2019

@nelakuzelnecitanie nemame ziadne kuzelne citanie, tak neviem velmi povedat, co sa mi paci.. asi to, ze ak to ma tvrdu vazbu, da sa to vziat do auta na akekolvek trasy a krpci sa mozu zabavat..

franka211
16. sep 2019

Syn ju dostal na piate narodeniny. Veľkou výhodou u nás je, že sa dokáže s ceruzkou učiť samostatne. Ďalšou výhodou je, že sa dajú dokupovať rôzne nové knižky podľa veku a záujmov dieťaťa.

prdolatanacestach
16. sep 2019

@nelakuzelnecitanie mame doma anglictinu aj nemcinu. Starsia dcera sa perfektne naucila slovicka, hra kvizy, precvicuje pamat 👌 jednoduche pouzitie, pekne obrazky a hrava forma ucenia su 🔝 zvieratka v zoo by urcite potesili mladsiu dcerku, ktorej sa tiez blikajuce a rozpravajuce pero velmi paci 😊

ivusa3
16. sep 2019

Moj 3 rocny syn miluje knihy. Akekolvek. Z kuzelneho citania mame viac kniziek, top u nho je doprava (vdaka ktorej ovlada pojmy ako elektrickovy pantograf a pod ;), moje prve pismenka a hrave ucenie. Zvlada v nich kvizy, velmi vela sa z nich naucil a drzia ho od jeho 2 rokov, kazdy den si v nich cita 🙂 odporucame, knizky su perfektne ;) aj my s muzom sme sa vselicomu priucili, napr.pri knizke o zvieratach, su v nej autenticke zvuky zvierat a s niektorymi otazkami kvizu sme sa aj my dospeli zapotili 🙂 knizky sme vyuzili napr. Pri cestovani, pero vyuzivame ako mp3 prehravac, syn ma v nom stiahnute oblubene pesnicky ;) za nas mozem povedat, ze Kuzelne citanie je perfektne pre deti v kazdom veku, a aj dospeli sa co to naucia 🙂
Vyhre by sme sa potesili - ponukanu knizku este nemame ;)

cailana
16. sep 2019

@nelakuzelnecitanie ahoj. Mne sa na nich páči že dokážu naraz zaujať deti rôzneho veku, čo ako matka troch detí veľmi oceňujem 😊

pieninka
16. sep 2019

KÚZELNE ČÍTANIE k nám donesie toho roku Ježiško. Synček má čochvíľa 4r tak myslím, že už je načase.
S knihou sme sa na krátko stretli v predajni Dracik, vždy keď tam ideme stojan s knihou neobídeme.
Myslím, že aj keď kniha je krasne nahovorená, zabavime sa pri nej spolu všetci. Možno niečo nové naučí aj nás.
Už len musíme počkať na Vianoce.
Snáď Ježiško na nas nezabudne.

maminka11
16. sep 2019

@nelakuzelnecitanie - my sme citatelska rodina, cela generacia - stari rodicia, rodicia, deti, vnucata. Dieta sa super zabavi, pohra, nauci - ziska vedomosti. Uzasny darcek pre dieta i rodičov - doma, na ceste autom, vlakom, na dovolenke 🙂. Velmi by som sa potešila a myslim, ze este viac nasa Leuska 🙂. Tešíme sa z tejto ponuky 🙂.

vonava007
16. sep 2019

Veľká výhoda je určite to, že učenie je naozaj nenásilné, deti si ani neuvedomuju, ze nasávajú vedomosti. To je úplne super👍

nika4816
16. sep 2019

Že sa pri tom neučia len deti, ale aj dospelí ;).

lusy_n
16. sep 2019

Pre mna je najvacsia vyhoda, ze drobca zaujme pri cestovani. Mam male neposedne certidlo a pri citani obycajnych knih stale vyzaduje moju asistenciu. Ale ked mu porozprava pero, mozem sa venovat inym veciam 🙂

martinusik91
16. sep 2019

Podľa mňa su veľkou výhodou zvuky a rozpravanie.Dieta zbiera informácie a učí sa zábavnou formou.

trudy1717
16. sep 2019

Pre mňa má kúzelné čítania veľmi veľké plus.... Dcéra je veľká čitateľka. Miluje knihy a ja nemám popri bábätku čas sa jej venovať ako predtým. Často sa s kúzelný čítaním zabavi a ja sa môžem venovať malému. Pero ,,číta,, samé ♥️♥️♥️♥️

tortelinka
16. sep 2019

kniha je super, máme atlas sveta, chalani si ho pozerajú veľmi radi, budú mať narodeniny, tak by bolo super keby mohli dostať ďalšie.

vevesh
16. sep 2019

Ja ocenujem hlavne, ze je to "mobilna hracka" . Cize sa da s nou cestovat a vydrzi aj na dlhe cesty. A samozrejme, ze sa deti s nou vedia vyhrat same a nieco sa pri tom naucit.

sperka
16. sep 2019

@nelakuzelnecitanie nám to pomohlo v prvej triede pri abecede. Naučili sme sa tlačené písmenká, k tomu sme písali písané. Skvelá pomôcka 👌

lula313
16. sep 2019

Paci sa mi, že hravou formou prinútia dieťa nielen rozvíjať kreativitu, motoriku(pri držaní pera, listovani menšími detmi), ale nenásilnou formou rozširuje ich vedomosti

ludkka0407
16. sep 2019

Mne sa paci siroka skala zaberu,teda,ze je to pre viac detskych kategorii.zatial ziadnu nemame,ja som knihomol,velmi dufam,ze sa nam podari aspon nejaku kupit,kedze momentalne su nad nas cenovy limit😫

michmich
16. sep 2019

Vyhoda je, ze zaujme aj rodiča. Takze nad knizkou travime spolocny cas a bavime sa spolu ❤️ Čo viac si priať? 🥰

ferihegy
16. sep 2019

Knizky kuzelne citanie podla mojho nazoru rozvijaju velmi pozornost, posilnuju pamat, zdokonaluju vedomosti a posilnuju logicke myslenie.

lujzamisko
16. sep 2019

Pre mňa najväčšia výhoda že učí pekne rozprávať. Sú skvelo nadabovane a môj syn krásne opakuje. Je to hravé učenie lebo keď mu hovorím ja 0bodov.

kikuska555
16. sep 2019

Pre mna je naj to ze rozvija slovnu zasobu, dieta vnima spravne tvary slov, plus detska fantazia ma pri kuzelnom citani zelenu ❤️

dadica
16. sep 2019

Dá sa zobrať všade so sebou 🙂. Do auta, do vlaku , ...

radoslava3
16. sep 2019

@nelakuzelnecitanie krásne prepracovaná forma zábavy a vzdelávania v jednom. Zaujme každé dieťa a výhodou je keď si mamička potrebuje niečo okolo domu porobiť tak dieťatko sa zahrá pekne a aspoň chvíľu obsedí. A aj pri chorobe je to skvelá zábava do postele aby dieťatko vyležalo chorobu lebo moja dcérka keď je chorá tak veru v posteli dlho nevydrží ležať pokiaľ ju niečo nezabavi. A toto je aj zábava aj vzdelávanie v jednom.