Užívate si cestu autom s deťmi?
Poznáte to. Tešíte sa na rodinný výlet, dopredu plánujete, čo treba pripraviť, zbaliť, rezervovať, dokúpiť až nastane deň D. Pripravená desiata v chladničke, ruksaky, oblečenie na kôpkach, stačí sa obliecť, umyť zuby a tvár, učesať a vyraziť. Ideálna predstava. Zobudíte deti a deň začína.
"Mami, chcem si ešte zobrať bábiku, môžem?" "Dobre." Mami, nevieš kde mám peňaženku?" "Myslím, že ju nepotrebuješ, s hracími peniažkami si tam nič nekúpiš." "Mami, nevidela si mi okuliare?" "Hmm, veru nie, ale nemáme moc času na ich hľadanie." "Mami, ja si nechcem obuť tieto topánky, začali ma tlačiť." "Tak si daj tie druhé." "Tie sa mi nepáčia." Do debaty vstúpi tatino: "Už sme mali vyraziť!" Odpoveď: "Neviem nájsť oblečenie pre bábiku a v pyžame ísť nemôže." Zhlboka sa nadýchnete a premýšľate, kde sa v dokonalom pláne stala chyba. :D
Myslím, že nikde. S deťmi je to proste vždy jazda! Konečne sedíme v aute a prvá otázka od detí znie: "Ako dlho trvá cesta?" Keďže ich vnímanie času je veľmi subjektívne, po polhodinke prichádza druhá otázka: „Už tam budeme?“ S manželom sa pozrieme na seba a vieme, že je pred nami ešte viac ako dve hodiny jazdy. Čo s tým? Poďme sa začať hrať!

Hra do auta od Kúzelného čítania sa dokáže postarať o dokonalú zábavu na zadnom sedadle vášho auta. Obsahuje kvízové otázky v dvoch úrovniach náročnosti, pestré úlohy, zvuky a veselé dopravné prostriedky. Zároveň hra deťom sprostredkuje zaujímavé a užitočné informácie, nielen zo sveta dopravy a cestovania. Deti hrou sprevádza interaktívna elektronická ceruzka, ktorá im dáva rôzne otázky a úlohy, súčasne prezrádza i správane odpovede. Môžete si ju na cesty jednoducho zbaliť do textilného vrecka a vyraziť. Určená je deťom od 4 rokov. https://www.kuzelnecitanie.sk/hra-do-auta-43/?u...
Hra obsahuje 3 herné tabuľky v tvare volantu, 1 textilné vrecko a pravidlá.

Súťažná úloha znie:
Napíšte mi, na ktorom výlete by sa vám Hra do auta naozaj zišla. A nezabudnite, že tento týždeň si ju môžete vďaka spolupráci s Modrým koníkom kúpiť so zľavou, pri použití kódu „konik8“ na eshope Albi. https://eshop.albi.sk/hovoriaca-kniha-hra-do-au...
Za odmenu u troch z vás zaparkujú posledné kusy mini-autíčkových hier do auta. 😊
------
Súťaž ukončujem. Ďakujem vám všetkým za zapojenie sa.
Hry v autíčkach zaparkujú u týchto výherkýň.
Gratulujem! Ozvem sa vám do súkromnej správy.
🍀 U nas by sa vyskalo od radosti z tejto vyhry a brali by sme ju so sebou do batoha pri kazdom sadnuti do auta na ceste za novym dobrodruzstvom 🍀
Zišla by sa nám zakaždým keď ideme autom k mojim rodičom, cesta tam trvá hodinku a zabaviť naše trojročné dieťa je čím dalej ťažšie
Nam by sa zisla na akykolvek vylet.radi cestujeme chodime na vylety ci hory ci cikendy k babkam dedkom znamym..ked niekam ideme maly je culy musime ho stale niecim zabavat.samozrejme cestou spat uz co to aj pospi z unavy.
Všetko čo je nad 20 minút je dlllho....BOŽE! len nie do autosedacky 🙅♀️. Sadám do auta s jednou igelitkou "hraciek", hraciek prevažne z mojej kuchyne alebo je to manželove náradie. 🤷♀️... Proste stále niečo iné a nové... A táto hračka by nám určite spríjemnila cestu... celej našej posádke.. 🥰
jeeejda tomu by sa syn (coskoro 3r) potesil 🙏 urcite by sme ju vyuzili na cestu k starym rodicom .... obaja su dost daleko (350km) a kym som doma na rodicaku tak sa snazime k nim chodit kazde 3mesiace. Ked bol mensi tak vacsiu cast cesty prespal ale cim je starsi tym je to zaujimavejsie 🙈 😅
Do auta určite, lebo synovia sa len klbcia na cestách👻
Na vsetky cesty, ale najma k babke a dedovi, kedze cesta trva cca 2 hod a uz po prvych 10 min padne otazka,kedy tam uz budeme 😉
Nám by sa hra zišla v aute aj na cestu na krátke vzdialenosti, lebo moji synčekovia sú veľmi neposední 🙂
Zisla by sa mojej5rocnej vnucke,ktora raz do mesiaca cestuje s rodicmi skoro 1000km pozriet na Sk starku a babku🙂
Zisla by sa vzdy ked ideme k babi do.Levic 🙂
@iva_kuzelnecitanie tak veru nám by sa zišla na každom výlete lebo dcérka je taký neposed a keď niekam ideme tak sa vkuse vypytuje kedy tam už konečne budeme a či je to ešte ďaleko. Asi najhoršie to bolo keď sme cestovali do zveroparku lebo tam sa tak strašne tešila takže papuľka jej išla celou cestou. 😀😀😀
Samozrejme na každom výlete by sa zišla, ale najviac by pomohla, keď cestujeme na kontrolu obličiek do Bratislavy, niekedy cesta trvá aj 3 hodiny 🙂
U nas je problem ze este len nasadneme do auta a syn uz vykrikuje ci uz sme konecne tam, vsetky v nasom okoli mame precestovane a kedze syn ako uplne maly neznasal cestu autom ideme na to postupne. A dcera by tiez velmi uvitala zabavu do auta kedze ma kazdy vlastne pero snad by sa podelili. Chceli by sme vycestovať do Tatier co je v nasom pripade minimálne 3hodinova jazda takze pooomoc by sa hodila
U nás by sa hry zišli pri cestách na výlety, teraz ich absolvujeme viac ako inokedy a staršia dcérka by sa určite zabavila.
@iva_kuzelnecitanie nam by sa zišla na cesty vlakom na Oravu. Náš skoro trojrocny šinter ma problém vydržať celu cestu a tým, že autá miluje isto by ho táto hra potešila a naučila veľa zaujímavých vecí
@iva_kuzelnecitanie ahoj. My ju mame a je perfektna. Vyuzivame neustale na cestach k babke. V pripade vyhry ju darujem mojej svagrinej. 🤗
Nam by sa tato hra hodila hlavne na ceste k starym rodicom, kedze 3 hodiny v sedacke su ozaj dlho pre deti a nevedia sa dockat kedy uz zsstaneme. Ale aj ma vyletoch na hrady ci do zoo je super mat zabavu v aute.
Určite by padla vhod pri výlete do košickej ZOO, keďže cesta od nás trvá cez 3,5 hodiny. Aspoň by sme každých 5 minút nepočúvali: "Kedy tam už budemeee?" 🤣
My by sme potrebovali tú hru všade, aj na cestu do Lidla 😀 ktorý je od nás 8 minút autom, lebo syn ako sadne do auta, tak už mu začnú klipkat oči a potom má problém večer zaspať, takže sa ho snažíme akýmkoľvek spôsobom zabaviť, veľa krát neúspešne 😀
@iva_kuzelnecitanie nase obcasne vylety za krasami Slovenska (nizke a vysoke tatry, liptov, cergov) by nam tato hra urcite sprijemnila. A mozno sa odvazime aj na vylet autom do zahranicia 🙂
Nám by sa hra hodila na akejkolvek ceste ktorá trvá viac ako 20 minút, pretože vtedy už drobca pozerať z okna nebaví a my s ockom by sme si tak mohli užiť cestu viac v pohode☺
... urcite na ceste do Starej Lubovne za babkou! 🙂)) brmbrm
Hra by sa nám zišla na rôzne výlety Slovenskom, najbližšie sa chystáme do Jasnej a naše cestovania autom sa nazaobídu otázkou:už tam budeme? Hra by isto zabavila, aby rýchlejšie ušiel čas...
Zišla by nám do auta aj do autobusu, na kratšie aj na dlhšie cesty. Možno by sme nepotrebovali ani Kinedril 😉 stačila by len táto skvelá hra 😊
@iva_kuzelnecitanie
Plánujeme cestu do krásneho Krakowa, tak ako každý rok. Naše deti milujú kvízy. Od Albi už máme všetky knižky, ale hru ešte nemáte. Potešilo by detičky 👩👩👧👧
Za každým keď cestujeme ku babke. Máme to na necelé dve hoďky, tak zabavanie musí byť.
Tak toto by veelmi pomohlo mojim dvom syncekom na nase vylety autom ;) More je tento rok u nas tabu ;) tak chodievame aspon na chatu a do hôr ;) ..
My kazdy vikend cestujeme za starymi rodicmi, ci uz za jednymi alebo za druhymi, takze hry do auta vyuzivame velmi casto 😊
My by sme vyuzili napriklad pri ceste na nase oblubene tury do hor. A nas syn miluje auta, takze duplovane by ho to bavilo a zaujalo.

Na každý výlet, najbližšie na cestu k babinke 🤗🍀