icon

Odmieňame vás za vaše nápady a inšpirácie 🙂

nelakuzelnecitanie
Moderátor
4. júl 2018

Každý rok pripravujeme niekoľko noviniek knižiek, či hier Kúzelné čítanie. Aj tento sme si pre vás nachystali slušnú nádielku, ktorú do Vianoc postupne uvedieme.

Je téma, ktorá by u vás zaručene zaujala, no zatiaľ v ponuke nie je?

Napíšte mi do komentárov.

3 z vás opäť odmením Kúzelným čítaním 🙂

Ukončujem túto výzvu. Námetov bolo veľa, nakoniec som sa rozhodla losovať, keďže vybrať bolo ťažké. Tak rozhodol online generátor. Vybral tieto:

@petulatqo
@natali.83
@monicka821

Gratulujem! Budem vás kontaktovať 🙂

Ostatným moc ďakujem, že sa zapojili a zdieľali svoje návrhy 🙂

http://www.kuzelnecitanie.sk/

Odmieňame vás za vaše nápady a inšpirácie 🙂
sendika1821
4. júl 2018

@nelakuzelnecitanie nám by sa páčila história ako taká ,,Nielen Slovenská ale celého sveta ,vedci,maliari,vynalezci,spisovatelia ,nobelovej ceny ,,

veronikastrickova
4. júl 2018

Podľa mňa by mohol byť zaujímavý Podvodný svet 🙂

lucia23040102
4. júl 2018

čo nám jednoznačne chýba a veľmi nás to zaujíma je KNIHA O JEDLE 🍉🥑🎂 (odkiaľ pochádza ktoré jedlo, ako sa spracúva, ako sa čo vyrába...a ako sa to dostane na náš stôl, čo je v jedle zdravé a čo škodlivé); ešte by sme brali všetkými 10-timi VESMÍR 🌜 a VYNÁLEZY 🚂💣💉 (rôzne stroje, ich história a ako fungujú) a FYZIKA...no a knihu, ktorá čoskoro bude o dinosauroch (y) 👦👦

p5kral
4. júl 2018

Pre nas by bola top knizka o konoch a jazdeni a synovi by saz urcite pacila o autach, motorkach, vlakoch, napr. Historia ako sa vyrabali/ju, preteky a vsetko okolo toho ;)

lucia23040102
4. júl 2018

@nelakuzelnecitanie O JEDLE 🍉🥑🎂 (odkiaľ pochádza ktoré jedlo, ako sa spracúva, ako sa čo vyrába...a ako sa to dostane na náš stôl, čo je v jedle zdravé a čo škodlivé)

kallanchoe
4. júl 2018

-Podla mna ak je biblia najpredavanejsia kniha na svete,tak urcite by to bolo zaujimave spracovanie do detskej formy,navyse sme jedna z tych "silno" veriacich krajin ....
-nieco v style ako kniha otazok,ako co funguje?,preco?.....
-povolania su pre deti velmi zaujimave.....
- kniha nap. riekaniek, ktore by boli zamerane na vyslovnost, na precvicovanie pismen....
- Zoo,na farme
- ako som prisiel na svet? Volakedy ked ja som bola mala existovala encyklopedia pohlavneho zivota pre deti
- vsimla som si ze niektore deti poriadne nepoznaju zeleninu a ovocie akurat ten zaklad....
-jar,leto,jesen,zima

7veve7
5. júl 2018

no tém je veľa, vesmír je určite top 😍, ale čo tak svet pod mikroskopom😍? to by sa páčilo naším deťom, ďalej dinosaury, stroje a ako fungujú veci 🙂 o jedle vode.... Knihy my ľúbime 🙂😍😘❤👍

chmurkaxy
5. júl 2018

my by sme ocenili vesmir a prípadne vynálezy (maly miluje Leonarda Da Vinciho).

kahanikova
5. júl 2018

Jules Verne -jeho príbehy , alebo veda a technológia, kto býva v dome príp. v bytovke (pre menšie deti)

s1m.one
5. júl 2018

ahoj, urcite by sa nam este pacili knihy a chrobacikoch, nakolko v prirode je tolko toho a vacsina deti sa boji co i len na chrobacika pozriet, aspon tie zakladne, pripadne kniha o kvietkoch 😉 a tiez meteorologia by bola super 😎

lucijag
5. júl 2018

u nas by sme sa velmi potesili vesmiru,pripadne nieco z matematiky ,hudobne nastroje ako maju v cz,spoznavanie hribov,slovenske povesti......

sashenocka007
5. júl 2018

S tou dopravou ktorá bude pre nás určite top ste to zabili. A keďže mame doma pred školáka potešia aj prvé písmenká a okrem nich by sme určite brali aj prvé čísla a nejaké základy matematiky takouto hravou formou.

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
5. júl 2018

@lenkakravcova Tento návrh tu už niekoľkokrát bol. Vidím, že je celkom veľa detí, ktoré by to zaujímalo 🙂

irenaliza
5. júl 2018

@nelakuzelnecitanie ak ešte môžem ako som písala možno by bola super kniha o recyklovaný alebo o varení o jahkych receptoch a dcérky dnes ráno pribehli lebo spolu sledujeme super dni s vami a staršie navrhli čo tak kniha oFARBACH ak sa miešajú farby a ako vznikne napr.ruzova fialová...a čo je akej farby možno by to deti potešilo krásny deň prajem

tutuska11
5. júl 2018

Ja by som trosku upravila hru do auta... Je škoda, že tá predná volantova strana je rovnaká aj pesničky sú rovnaké... My sme kúpili so sestrou na polovicu a rozdelili si... Kebyze sú tam iné pesničky, tak určite kupujeme každá jedno...

juliar
5. júl 2018

Knizku UMENiE - najznamejsi maliari, sochari, ich umelecke diela, ale aj napr. skladatelia s ukazkami ich diel. Rozdeleny podla obdobi. (renesancia, baroko, secesia...) k tomu mozno aj hudobne nastroje a ich zvuky...

Alebo pre starsie deti hravou formou zaujimavosfi k vyucovacim predmetom ako je dejepis, chemia, fyzika. To by sa dalo tiez pekne spracovat.

jana83j
5. júl 2018

nám by sa páčilo niečo za dozvedieť o moriach a oceánoch, počasí, vesmíre, ako chrániť životné prostredie

jankita
5. júl 2018

Keďže moji chlapci milujú kúzelné čítanie a všetky knihy zodpovedajúce ich veku už máme, nám by sa hodila kniha o technike. Radi by vedeli, ako funguje žiarovka, ako sa prenáša telefónny signál, ako sa dá získať energia z blesku a podobne. Ja im to vysvetliť neviem, lebo tomu nerozumiem.

hela_tn
5. júl 2018

Ja este pridavam vesmir!

bejulik31
5. júl 2018

U nás fičia rozprávky o slušnom správaní v rôznych situáciách, takže kniha na túto tému by bola zaujímavá pre rôzne vekové kategórie 😉...a tiež rozobrať športy (rôzne druhy) 🙂

lucia031181
5. júl 2018

Ľudské telo... taký obrázkový Bol raz jeden život 😊

marci77
5. júl 2018

My kedze mame uz prvacika, tak sa tesime na nemcinu, dinosaury, dopravu, ako chranit zivotne prostredie ....ale pre mensie deti by bolo urcite fajn Abeceda, farby a basnicky 🙂

nelakuzelnecitanie
autorModerátor
5. júl 2018

@lucia031181 Ľudské telo? To už predsa máme 🙂 Že by nejaké pokračovanie?

curcuma
5. júl 2018

A co tak nieco jednoducho s nazvom Rodina 🙂

mirka92
5. júl 2018

Nas by potesila urcite vesmir,vlaky,ludove piesne.takisto povesti zabavnou formou

evamajercak
5. júl 2018

Tiež si myslím, že super nápad na ďalšiu knihu by bol vesmír a zem. 😉

nietzsches
5. júl 2018

Detska biblia

bosorkabb
5. júl 2018

Určite vesmír a podmorský svet. To by bola u nás top kniha.

dazdovka
5. júl 2018

1. Ekológia
2. Moja záhradka
3. Maly fyzik a chemik - pokusy

maxi2
5. júl 2018

Detská biblia, podmorský svet, veda a technika je top