icon

Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie

nelakuzelnecitanie
Moderátor
3. júl 2018

Súťaž práve teraz!

Pravidlá sú veľmi jednoduché – stačí ísť na našu stránku www.kuzelnecitanie.sk a napísať, ktorý z produktov by sa vám najviac pozdával pre vášho malého nezbedníka a prečo?

Vyberieme a odmeníme 5 z vás!

V tejto chvíli ukončujem súťaž.

Výhry poputujú sem:

@tortelinka
@slavuska237
@majik66
@pribinak
@originaltea

Ozvem sa Vám!

Ostatným ďakujem, že sa zapojili 🙂 Ak ste aj nevyhrali, nič to, v súťažiach budeme pokračovať v ďalších diskusiách 😉

Súťaž o knihy/hry/sety Kúzelné čítanie
slnecnicalucna
3. júl 2018

Náš ny určite potešilo ľudské telo alebo hra do auta. Naša dcérka neskutočne bazi po informáciách

marianna775511
3. júl 2018

Pre nasu malu by sa hodili Rozpravky na dobru noc. Bez citania vecer nezaspi. A keby tak kniha zafungovala aj poobede a mala by zacala aj vtedy spavat, to by bolo super.

bbazsova
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie
Ahoj! Môjmu Hugovi by sa najviac páčila knižka o Doprave má síce len 2 roky, ale ruch mesta a s ním spojené zvuky už hravo rozoznáva, vie dokonca spozorniet keď ide v diaľke v pozadí vlak hoci ho nevidí. Prekvapuje ma to. Deti sú tak vnímave a bystré.Tieto knižky sú tak úžasne vymyslené, pre nás by to bola prvá taká a bola by veľmi lúbená.

eimy22
3. júl 2018

Kúzelné knižky ešte doma nemáme.., no i napriek tomu, si od samého malička pozeráme a čítame knihy, spievame pesničky a uspávanky a hoci dcérka bude mať o pár dní len 2 rôčky, vidím ako krásne nasala slovnú zásobu, a už krásne začína rozprávať☺ Podľa mňa môže byť pre dieťa každá kniha kúzelná a to hlavne vtedy, keď si rodičia nájdu čas a s láskou im ich čítajú, tak ako kedysi naši rodičia nám.., nech aj naše deti majú pekné spomienky na detstvo 😊 preto zatiaľ najviac uvažujeme nad knižkou rozprávky na dobrú noc, či spievanky

beton
3. júl 2018

Cesta okolo sveta, lebo na túto tému ešte doma knižku nemáme.

veronika272
3. júl 2018

Určite hravé učenie, síce ma malá 2 roky, ale je v období, keď ju všetko zaujíma, všade musí byť, všetko vidieť a počuť.

zuzka193
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie Nám by sa hodila kniha Slovensko, aby sme postupne spoznávali aspoň takto virtuálne našu krajinu, auto máme pokazené a na dovolenku nám tak isto peniažky nevychádzajú.

grasinka2004
3. júl 2018

Určite Rozprávky na dobrú noc, dcérke sa konečne dajú čítať rozprávky bez toho, aby iba obracala netrpezlivo stránky. Momentálne pekne počúva, čo jej čítam a verím, že s touto knihou by sa hneď veselšie a ľahšie zaspávalo.

lusiasik
3. júl 2018

Nášmu predškolákovi by sa páčila kniha o ľudskom tele, nakoľko je to pre neho teraz dosť aktuálna téma alebo Hra do auta. Ja som skôr myslela, že Rozprávky na dobrú noc, ale on ma zrušil.. Strašne ako rýchlo rastu a stále častejšie používajú svoj rozumcek a presadzujú názor 🤣..

kornutka
3. júl 2018

Syn dostal teraz k narodeninám kúzelné čítanie svet zvierat. O chvíľu bude mať meniny a už chce ďalšiu. Rozhodoval sa medzi angličtinou a ľudským telom. Veľmi ho to zaujíma a je šikovný. Zaujal ho aj atlas sveta.

lili1809
3. júl 2018

Pre nasho syna by sa nam pacila knizka o doprave kedze ho to velmi zaujima a bavi,pri dcerke rozmyslame nad rozpravkami na dobru moc,prip. Hre do auta 🙂

curcuma
3. júl 2018

Knižky tie my radi máme,
nielen pred spaním si ich čítame,
potešila by nás pripravovaná knižka doprava,
lebo moja malá dcérka sa s autíčkami a autobusmi často hráva,
dopravné ihrisko je jej top,
vyhrať akúkoľvek knižku kúzelné čítanie by spôsobilo radosti až po strop,
krásne knižky vy veru máte,
a ešte o ne aj súťaž dáte 👍

belasy_motylik
3. júl 2018

Nášho drobca by potešila každá vaša kniha, ale aktualne asi Hravá angličtina, práve sme úspešne skocili 1. ročník a angličtina ho veľmi zaujala, tak by sa mohol učiť s pocitom, že sa hrá 😊 💞

scarletrose3
3. júl 2018

Jednoznačne hra cesta okolo sveta aby bola naša zbierka kompletná

willma
3. júl 2018

Planujem kúpiť dva sety - Svet zvierat a Hrava anglictina. Vyhra by nas nesmierne potesila 😉 Dievcata maju 3 a 5 rokov a verim, ze ich knihy zaujmu a postupne budeme dokupovat dalsie

purinkaa
3. júl 2018

Pripravili ste velmi zaujimave novinky Neli @nelakuzelnecitanie, len co je pravda, ale kedze mam doma 3 male dievcata 👧👶👧, ktore rady spievaju a tancuju ludove pesnicky 💃, najviac by ich potesili ❤ SPIEVANKYYYYYY ❤....aj dnes mi spievali Kukulienka, kde si bola....😘

chiarika
3. júl 2018

ahoj,mame doma Svet zvierat a Atlas sveta a potesili by sme sa este knizkam ako Ludske telo a Anglicky obrazkovy slovnik pre starsiu 7r. skolacku a buducu lekarku a pre mladsiu Sofinku 2r.by sme chceli Spievanky a Rozpravky na dobru noc.Knizky su naozaj super lebo sa deticky ucia hravou formou.

dasija321
3. júl 2018

Nam chyba uz len cesta okolo sveta a pripravovane novinky, takze nieco z toho by potesilo nielen nase deti ale aj nas rodicov💑👪📙📚📓📒📘📗📖📕📔

solito
3. júl 2018

Nášmu synovi by neskutočnú radosť spravila Cesta okolo sveta, je to jeho veľký sen, ktorý verí, že sa mu raz splní, tak zatiaľ by mal vďaka knižke výbornú prípravu a motiváciu 🌎🗼🗽🏰🌋.

zuzanka2411
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie jednoznacne by nasho Robka potesila Doprava..jeho prve slova su mama a traktor 😃

xdenisa91
3. júl 2018

Nase dievcata by sa potesili svet zvierat ,lebo miluju zvieratka a rada sa ucia nove veci a videli to u bratranceka a od vtedy len o tom rozpravaju stale ze aku dobru knihu ma... 😉 😉 😉

keena
3. júl 2018

Pre starsiu by bola vhodna knizka ludske telo a pre drobca hra do auta alebo len tak na doma hrave ucenie

sendika1821
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie môjho malého by určite potešila cesta okolo sveta ,rada sa s ním zahrám 😀

maminecka2
3. júl 2018

Mojich by urcite potesila hra Cesta okolo sveta, kedze uz mame vacsinu kniziek. A tie pripravovane novinky, tie budeme "musiet" kupit vsetky 😀. Teraz vecer ficalo Ludske telo, doobeda Slovensko- hlavne hymna 100x dokola 😝

ivkah131
3. júl 2018

U nas by sa starsi potesil ludskemu telu (nakolko ho fascinuje ludske telo, pozera bol raz jeden zivot s otvorenymi ustami a ani nedycha) a mladsi svetu zvierat (nakolko ma 2 roky, fascinuju ho zvieratka) alebo hry do auta (kedze sa casto presuvame k starym rodicom a na vylety) 😉

svetlusb
3. júl 2018

Jednoznačne SVET ZVIERAT...môj synček miluje zvieratká a rád si o nich číta a pozerá obrázky, vie napodobniť hádam všetky zvieratká❤️💜

lilifi
3. júl 2018

Moju najstarsiu dcerku 7r. zaujimaju hrady a zamky a cez ne spoznavame nasu krajiny pre nu jednoznacne kniha Slovensko alebo atlas sveta, Mladsia dcera je predskolacka jej by sa hodila kniha hrave ucenie, 3.r.synator je vo faze preco a ako to funguje a tahady tela ho velmi fascinuju a najmladsi 2.r ten ma rad zvery vseho druhu. Vyber mate naozaj dobry ;)

angie23
3. júl 2018

My máme Cestu okolo sveta a Hravú angličtinu a tiež Spievanky, ale iba jedno pero o ktoré je bitka. Takže mladšiemu synčekovi by sa celkom hodilo Hravé učenie s perom. A tiež by sa hodila hra do auta. Mali sme možnosť vyskúšať aj Svet zvierat a i ten bol veľmi zaujímavý. Myslím, že je problém rozhodnúť sa, ktorú knihu kúpiť skôr.

renca08
3. júl 2018

@nelakuzelnecitanie urcite by sme si vybrali Dopravu, aj ked este nie je v predaji. Mam doma maleho dopravneho maniaka, takze by to bolo perfektne! Ale z dostupnych by som brala Hrave ucenie 😉

majik66
3. júl 2018

Uf pre mna velmi tazka otazka, pretoze vsetky vyzeraju perfektne.
Nakolko moj Misko ma 5 rokov a coskoro pojde do skoly urcite by sa mu zisla kniha Moje prve pismenka alebo Hrave ucenie- to si myslim JA :D
ALE kedze je to maly zvedavec a cim dalej tym viac ho zaujimaju temy, co kde zije a kto kde zije a preco je to tak a preco je to onak. A najnovsie kazdy kto pride k nam musi si vypocut poucku preco musime recyklovat a pomahat nasej ZEMI, kde je ZEM najviac znecistena a preco, tak preto si myslim, ze Miskovi by sa pacil ATLAS SVETA. Tiez by ho urcite zaujala aj kniha Svet zvierat. Zvieratka ma velmi rad. Doma sa stara o svojho kamosa MISKA KRALA oblovku slimaka. Pre niekoho atyp pre Miska kamos a velka radost 🙂