icon

Rodinka hier KVÍDO + DARČEKY pre VÁS

nela_kvido
Moderátor
21. aug 2019

Celé to začalo v roku 2018. Na jeseň sa na vás z výkladov usmievali prvé chobotničky. A že ich teda bola hromada! Celkom to bolo 17 rôznych hier! To aby si z nich mohli spraviť zbierku naozaj všetky deťúrence. 👶👦👧

Tento rok sa Kvído postaral o ďalších 10 nových hier, nech nikomu hlavičky nezaháľajú.

Pozrite si ponuku hier na https://eshop.albi.sk/kvido/.
Skúste mi napísať, čo by vás doma potešilo a prečo. BUDÚ SA OPÄŤ ROZDÁVAŤ DARČEKY!
Vylosujem 3 z vás a pošlem im hru podľa komentára 🙂
Môžete písať do 22.8. do 12tej.

Výzva ukončená.

Hry sa povezú sem:

@sperka
@julka828
@gutusa1

Gratulujem 🙂

Rodinka hier KVÍDO + DARČEKY pre VÁS
blbovina
21. aug 2019

Ahoj. Potešili by nás rôzne hry, nakoľko mám prváka a druhaka. Obľubujú hrať hry. A ešte niečo pre malinkeho 6-mesacneho synčeka by bolo super.

kolivew
21. aug 2019

my mame radi hry,kvizy...hsdanky na cesty by boli super alebo obchod?

darina114
21. aug 2019

@nela_kvido nás by veľmi potešili hadanky na cesty pretože celá rodina radi hádame a vymýšľame si hadánky 🙂

etnatn
21. aug 2019

Hadanky na cesty - pismenka myslim, ze toto by dcerku bavilo, je velmi vnimava a ucenliva na svoj vek, tak snad by jej pismenka uzbisli...

susin
21. aug 2019

Náš by potešilo, pre menšieho vejar plný aktivít 2+ a pre školáka Kvido - ĺčka😊🤗😘

susin
21. aug 2019

A pretože menší je už veľký zbojník ale veľmi rad pozerá knihy takže to by sa mu páčilo tiež a starší mal 8 rokov a idem mat meniny a rad sa učí, takže ideálny darcek😊

mummylina
21. aug 2019

Mne sa veľmi páči Rozprávkové divadlo 😍 je to síce až 3+ ale myslím že to zaujme dieťa aj oveľa skôr 🙂

martina075
21. aug 2019

Potešila by nás akákoľvek hra. Ale na začiatok by náš potesil: Vejár plný aktivít- u nás doma

dankanejezka
21. aug 2019

Hádanky na cesty Malý detektív, keďže naša Zarka sa v aute strašne nudí a treba jej stále vymýšľať nové aktivity

monicka9
21. aug 2019

Moje deťurence su vo 2 , 4, 10 a 15 rokov tak nam by bolo uplne jedno ktora😀 kazda by bola u nas využitá od vejarika az po obchod🥰

majah212
21. aug 2019

syna by urcite potesili hadanky na cesty, príp. rýchle císla- casto cestujeme autom a syn nas skusa a dava nam ulohy a priklady, takto by mal dalsi "arzenal" napadov na nase skusanie 🙂 (i ked sa sem tam zapotime pri jeho otazkach a hadankach typu "je to gulate a ma to 4 chvosty alebo kolko je 15 plus 5 s dodatkom "mama neuhadni" :D )

onmaria
21. aug 2019

Samozrejme by potešil akýkoľvek darček,ale super by boli "íčka" nakoľko dcéra ide zrovna do 3.triedy,takže to bude aktuálna téma a určite by bolo super sa učiť zrovna takouto hravou formou.

nina_z
21. aug 2019

Nás by doma najviac potešilo hry na cesty, aby sme troška oddialili otázky "Ako dlho ešte?" a "Kedy tam už budeme?" 😄

attenna
21. aug 2019

@nela_kvido samozrejme, ze by som brala vsetky, okrem pexesa, tomu moja skolkarka neprisla na chut...najviac asi Povedacky na cesty 3+, kedze rozprava stale, aj pri cisteni zubov 🙂

schaff
21. aug 2019

Pekny vecer. Zijeme v zahranici. Kedze sme uz o 1 babo prisli, teraz sa tesime na to vysnivane, budeme vela cestovat na Slovensko, lebo babky si chcu babenko uzit plnymi duskami, urcite nam urobia velku radost a pomoc na cesty ,,Hadanky na cesty.,, Dakujeme

marybell
21. aug 2019

Najviac nás potešila hra Obchod, lebo moje deti milujú hrať na predavačku

aledra
21. aug 2019

@nela_kvido moja 4,5r sa najradšej hra a učí o zvieratkách, takze pre nás ideálne Hádanky na cesty zvieratká alebo Môj 1.kviz zvieratká
Práve sme na chate na Liptove a videli sme živú líšku, to bolo radosti!! Na nezaplatenie

soninka34
21. aug 2019

Hádanky na cesty 3+, s dcérkou by nám rýchlejšie ubehla cesta🍀😊

ifana23
21. aug 2019

@nela_kvido Pre synčeka (ktorý sa mimochodom volá Kvido ❤) by som si priala Pexeso pre bystré hlavičky - farby a tvary, aby aj on mal bystrú hlavičku.

anka2103
21. aug 2019

Mam skoro 4 a skoro 7 ročného budúceho prvaka, čiže náučné hry by boli len veľkým potešením v hravom učení pre mojich drobčekov 😊🤩 Čiže akákoľvek by nás potešila 😊

melesmeles
21. aug 2019

@nela_kvido ahojte. mne by sa pacili povedacky na cesty. pri cestovani autom by sme to urcite vyuzili. zatial ficime na audio rozpravkach, hrame hadaj na co myslim....a toto by bola fajn zmena. 🙂🙂

krokodilkajmanka
21. aug 2019

Zo všetkého najviac ma zaujal Obchod. Preto, lebo dcérka sa veľmi rada hrá práve na obchod, máme doma malú pokladňu, nákupný košík a musíme chodiť k nej na nákupy 🙂 A aj tata pracuje v obchode 😉
https://eshop.albi.sk/obchod-kvido/

2231987
21. aug 2019

Nas by potesilo Hadanky na cesty - zvierata, kedze nerad cestuju s autom 5r a 2r...s hadankami by bolo cestovanie zabavnejsie hadam...

petawoman
21. aug 2019

Obchod- myslim,ze by sa to detom pacilo,nakolko sa radi hraju na nakupovanie a predavanie

katkasofka
21. aug 2019

Nás by potešilo čokoľvek z toho je to super

miriskaz
21. aug 2019

Waw😃,práve som prezerala ponuku.Vsetko vyzerá zaujímavo.S pexesom zvieracia rodinka,by sa možno zahrali obidve deti (2a6).
Ale vybrala by som dcérke asi to divadlo.Uz dávnejšie rozpráva,že by chcela divadlo.A máme takú svoju rozprávku,kde si tvoríme vlastný príbeh a strašne ju to baví.Tak myslím,že toto by bolo to práve.😍👍

kajam
21. aug 2019

Ak by sa na nas usmialo stastie potesilo by nas rozpravkove divadlo - princezne a rytieri .... kedze nasa princeznicka Simonka sa za den prezlecie aj 10x a stale je z nej ina princezna ma bohatu fantaziu urcite by jej to zrobilo radost ... rada si vystrihuje postavicky a potom s nimi hra divadielko ... tato hra by sa nam pacila

jankap55
21. aug 2019

Náš by potešilo pexeso farby a tvary, nakoľko nás syn má 3 roky a učíme sa farby a základné tvary a ma trosku problém si to zapamätať. A toto pexeso by mu určite veľmi pomohlo.

hrasokj
21. aug 2019

Rozprávkové divadlo - Princezné a rytieri, to by bolo ako stvorené pre moju dcérku, ktorá miluje divadielka. Momentálne musím hrať aj niekoľkokrát za deň zlého vlka z Červenej čiapočky. Podľa mojej dcérky sa najviac hodím na túto rolu. Ani sa tomu nedivím. Som v šiestom mesiaci tehotenstva, takže momentálne vyzerám akoby som zjedla Červenú čiapočku aj so starou mamou. Do svojich divadielok zapája celú našu rodinu. Hlavne svoje dve babičky 🙂 Bola by som vďačná za takúto hru, predsa len už až tak nevládzem hrať toho vlka 😅 Aj keď sa obávam, že kocky sa budú hádzať, no kulisami budú aj naďalej rodinní príslušníci (ani to nemusí byť zlá hra) 🙂

bibyke
21. aug 2019

Ahoj. My by sme sa potesili hre OBCHOD-hra o nakupovani,aby sa deti naucili hodnotu penazi,je to pekna naucna hra😊