Čím chcú byť vaše deti, keď vyrastú?
Už malé deti majú jasné predstavy o tom, kým chcú byť a aké povolanie by ich bavilo. Niektorým sa ich sen z detstva splní 🙂 Mám napríklad kamarátku, čo chcela byť od malička módnou návrhárkou, a jeden môj kamarát si prial byť ošetrovateľom v zoo, a obaja sú dnes veľmi spokojní. So stavebnicami LEGO DUPLO si môžete vyskúšať veľa povolaní a rozprávať sa o tom, čo kto robí a ako vyzerá jeho deň. Čím by sa vaše deti stali najradšej? 🙂

U nás sú obľúbení hasiči, starší syn by chcel byť vodičom hasičskej tatry 🙂
Šimonko by asi chcel byt kymkolvek zo zachranarov - zatial 🙂 Este len bude mat dva roky a momentalne sa mu pacia hasici, zachranari, policajti ..... Uvidime 😉
chcela byť zverolekárkou, ale keď som jej povedala, že to nie je len ňuňuňu so šteniatkami, ale aj ruka v kravskom zadku, upustila od tohto sna, teraz chce byť lekárničkou, len nemôže predýchať tie roky štúdia čo by musela zvládnuť 😀 😀 😀
Dcérka má 2 takže sa ešte nevie, ale asi to bude niečo so zvieratami. Hráme sa s nimi,čítame o nich a dokonca dokáže pozerať dokumentárne filmy o živote zvierat. A syn ako 5 ročný chcel byť spiderman a teraz hovorí že chce byť policajt na motorke. 🙂
Moja staršia chce byť MNOU, ale keď si spomenula čo robím tak povedala že účtovníčkou 😀
Keď bola mladšia menšia, vravela tiež že by chcela byť účtovníčkou, a keď som sa jej spýtala že čo bude robiť, tak povedala že "vytláčať omaľovánky" 😀 😀 😀
Tak u nas zatial vyhrava pani doktorka, drzi ju to velmi dlho, neodradila ju ani navsteva nemnocnice a vyber nosnej mandle. U dr vzdy pekne spolupracuje, doma osetruje vsetkych doradu, prvu masku na karneval si vybrala nasa Domca pani doktorku a aj lego na vianoce chce doktorku plysakovu, som zvedava dokedy jej to vydrzi 🙂
Moje 20 mesačné baby v tom majú jasno /teraz k nim od všadekial dolieha frozen ošial/ takze ako oni hovoria ana a elsa 🙂
No, moja dcera chcela byt najprv "mama" 😀, potom ucitelka, herecka, najnovsie zverolekarka 😮..a syn smetiar 😅😊 , ale to ho preslo, teraz policajt ☺
Moja takmer stvorrocna chce byt predavacka 😊
Dcerka má 7 a nakolko miluje zvieratká chce sa stať zverolekárkou....
Najstarsia chcela byt ilustratorkou, potom spisovatelkou, potom horarom, naposledy si tusim vymyslela, ze z nej bude reziser.
Stredna chcela byt jeden cas sokoliarom alebo aspon sokolom 😎 potom chcela vykopavat dinosaury, aktualne chce byt prirodovedec.
Drobec chce byt hasicom, aby mohol striekat 😅
Syn 2r. asi najskor hasicom 🙂
No nas asi smetiarom...Mame mensiu zbierku smetiarskych aut (aj Lego duplo).Od asi 5cm az po skoro metrove.A je ich"iba" 14 (slovom strnast).A on potrebuje dalsie.Presne jeho slova.Maminka, ale ja ich potrebujem😁
Paleontológ 🙂 ma teraz 5,5 roka
Jeden syn chce byť tiež ošetrovateľom v ZOO, dcéra chce byť zubárkou, aby si mohla dovoliť kúpiť vlastného koňa. 🙂 Ja by som sa veľmi tešila, keby sa im ich priania splnili. Na prvom mieste je, aby boli šťastní, a aby ich každodenná práca napĺňala. Tieto povolania sa mi tiež pozdávajú, takže určite ich od týchto snov odhovárať nebudem. 😉
U nas ma uspech iba farmar 🙂 Syn ma 5rokov a z dupla si staviame farmu kde ja chovam zvierata a on jazdi navtraktoroch a vozi im co potrebuju. A dcerka ma iba 2roky tak myslim, ze teraz kucharka lebo iba varime 🙂
@cicimotinka papežem? 🙂 To je doopravdy neobvyklé! 😀
Naša Miska ma v tom jasno už dosť dlho. Milujeme kone a tým pádom veterinárna je top povolanie. Ak by ju to malo tešiť a napĺňať brániť jej určite nebudeme.
dcera chcela byt dlhe roky sokoliarka, teraz ju uz dva roky drzi chemia, nuz, bodaj by jej to ostalo.... Syn sice nehovori nic, ale dava jasne najavo, ze najradsej by bol smetiarom. Tak to mu snad neostane 😀 😀 😀
ten moj chce byt pilotom, poziarnikom, policajtom, pretekarom, lekarom....podla toho s cim sa hra ;) tak som zvedava aj ja akou cestou sa vyberie 🙂
Nas starsi zatial hasic, a zachranar z horskej sluzby, 30 rokov nim bol aj nas starky, a este stretavame suseda nad nami, ktory je aktivny clen horskej sluzby - s chlapcami obzerame jeho terenny Landrover a stretavame lavinoveho psa. Minule nas pred dverami cakala nasa priatelka, a kym sme otvorili, prebehol popri nej hore schodmi polmetrovy zachranarsky pes. On siel schodami a jeho pan vytahom. Bola stastna,z e sme jej otvorili, tak sa vylakala 🙂 Pes je vsak pohodak a zachranar, ako jeho pan, a ma rad deti- aj nasich 2 🙂
naša takmer 3ročná na otázku čo bude robiť, keď bude veľká, odpovedala, že piť víno 😀 (vysvetľovala som pár dní pred tým, že víno môžu piť len dospeláci a ona až keď bude veľká) 😀
inak chce byť záchranárkou 🙂 a šoférovať či voziť sa v záchranke 😉
Ja som sa dnes smiala ze ten moj 3 rocny bude riaditel, lebo vsetko si zariadi tak aby on ani prstom nepohol.🙂
Keď mal syn 7 chcel byť maliarom, ale aj učiteľ, zároveň riaditeľ školy. Nakoniec minister školstva..
Náš 4-ročný syn chce byť traktorista, fascinuje ho traktor a o ničom inom ani nerozmýšľa. Už cca 2,5 roka. Len o traktore. Museli sme mu kúpiť Lego Duplo traktor a je to obľúbená hračka. Skoro 6-ročná dcérka chce byť maminkou. Rada sa hrá s postavičkami z Dupla, s dievčatkami so srdiečkom.
Ja som vzdy chcela byt krotitelom levov... viac-menej sa mi to splnilo 😀
Môj syn má rád 'action' a teda ho láka byť hasičom, policajtom či smetiarom😃. Vsetky menované povolania majú totiz kvalitné autá. Dcerka má rada zvieratká tak by chcela pracovať ako zverolekarka, resp. detská lekarka, lebo ma rada deticky😃.

Dcerka zacala teraz chodit do skolky, tak mimentalne chce byt pani ucitelkou. Predtym chcela byt pani doktorka. Ono sa to este vela vela krat zmeni ☺😉☺