icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta

bara_lego
12. okt 2016

Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
ajocka79
13. okt 2016

U nas je to maly plysovy oranzovy psík, s ktorym chodime aj do skoly 🙂 a v ziadnom pripade ho rano nemozeme zabudnut

lenja01
13. okt 2016

U nas je zatial najoblubenejsie zvieratko psik, aj ked len plysovy. Maly s nim vsade chodi, vsetko mu ukazuje, uci ho bicyklovat, uspava, mojka sa s nim 🙂

ivettbalint
13. okt 2016

U nás je to sliepočka 😀

divozienka26
13. okt 2016

@bara_lego U nas su najoblubenejsi mackovia, sice nie zivy, ale aspon taky plysovy makkucky ktory sa daju vystiskat 🙂 A dovod? su to babatka nasej malej slecny, pardon, podla nej maminy medvedice 🙂

stevka311
13. okt 2016

U nás vedie chobotnica. Má 8 chápadiel, ktoré si vie drobec ľahko chytiť do rúčky a navyše aj on je taká malá chobotnica, pretože sa na mna stále rád prisaje svojimi dvoma chápadlami :D

hnnn
13. okt 2016

u nas macka a zajac lebo su hebucki, kacky a kozy, lebo sa daju dobre krmit 🙂

kamia
13. okt 2016

Všetky zvieratká moje dcérky obľubujú, ale najviac je t.č. sloník a ovečka 🙂

angeljh
13. okt 2016

Môj malý zbožňuje svojho macka. Kým nešiel do škôlky nemával vyslovene obľúbenú hračku, ale keď šiel prvý krát spinkať v škôlke zbalila som mu prvú plyšovú hračku, ktorá bola po ruke a odvtedy "modrý plyšový macko" je jeho najlepší kamarát. Všade chodí s nami a nechcite vidieť ten plač, ktorý spustí, keď macka zabudneme 😀. Teraz musím mackovi zháňať zimnú bundu aby mu nebola zima 😀

cinatit
13. okt 2016

U nás domka samozrejme, náš štvornohý miláčik, nepatrí už medzi zvieratká ale patrí do rodiny. Bez neho by rodinka ako taká nebola kompletná. Aj keď porobí zlobu a v jeho bojoch padlo už veľa tričkových obetí, v jeho očkách stále svieti nevinnosť a hravosť ako malému šteniatku. Síce veľkosťou už určite nevyzerá ako šťeniatko a stále mu musíme pripomínať, že nie je ani kabelkový psík a že dnu sa nemôže, aj tak nás poteší vrtiaci sa chvostík v záhradke ktorý nás stráži a bez ktorého si nevieme predstaviť už ani jeden deň 🙂 a u nás zvieratká nechýbajú v žiadnych smeroch... už len ktorý psík sa volá ako známa rybička ?? 😀 Len ten náš NEMKO 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

parisa
13. okt 2016

Milujeme duplo!❤nic nas nezaujma viac ako lego duplo😊najviac zo zvieratiek nas bavi panda.ta vzdy musi sedet na vrchole mrakodrapu 😀

anavik29
13. okt 2016

U nás idú už "nezijuce" zvieratká Dinosaury, a z novodobých kone a veľké mackovite.....

novakkata
13. okt 2016

Holuby sú IN, malý ich naháňa ostošesť 😂

1mirka1
13. okt 2016

tigrik 🙂 Na prvé narodeniny dostal od velkej sestricky plysoveho tigrika z rozpravky macko pu a od vtedy tigrik v akejkolvek podobe je jeho najoblubenejsia hracka.

adoela
13. okt 2016

U nás má dievčatko rado medvedíkov, ten plyšový je naj... hoci malý najobľúbemejší, chlapček zajačikov, plyšových aj tých skutočných, tiež psíkov, ale to tých ozajstných, čo behajú vonku... Lego so zvieratkami naši predškoláčikovia ešte nemajú.

befana7
13. okt 2016

Máme radi zvieratá, samozrejme 🙂 Moje dieťa obdivuje predovšetkým hady... netuším prečo, keďže ja sama sa ich bojím a mám pred nimi neskutočný rešpekt. Ale on ich proste vyhľadáva 🙂

katarinka2185
13. okt 2016

U nás sú od malička IN domáce zvieratká 🙂

tana53
13. okt 2016

U nás sú to psíkovia a mačičky. Detičky milujú zvieratka

sisikatka
13. okt 2016

Naša čoskoro trojročná ma rada všetky zvieratka raz lieta ako vtáčik inokedy skáče ako žabka, no momentálne je to koník,havko a zajačik, no a ročný ma rád hlavne havka,ovečku a mačiatko 🙂

bukobuko
13. okt 2016

Nase deti maju radi hadam vsetky zvieratka, dokonca aj hady a pavuky, ale najviac vedu mačičky, tigre, levy.

katusik19
13. okt 2016

u nas je najoblubenejsie nas krasny psik ktory ma pol roka je to vlciak e teda deti uz paradne prerastol 😀 ale najkrajsie je ze vsetci sa lubia a ked vidim ako sa spolu dokazu hrat a chranit sa navzajom tak ma to hreje pri srdci a viem ze ked sme im kupili psika sme spravili pre nich uzasnu vec a oni sa naucili o neho starat 🙂 vzdy ked nieco nezjedia tak mi povedia aby som to zabalila havkacovi 🙂 a och v neposlednom rade su u nas este velmi oblubene sliepky pipi pipi 🙂 ako im moja emmka hovori a to je tiez uzasne pretoze sa tesia kazdy den na vajicka a emmka im trha pupavku aj ked ideme po vonku a trha a drzi si ju v rucicke aby doniesla pipam 🙂 takze zvieratka lubime vsetky a havne tie nase 🙂

ivkasnv
13. okt 2016

Nase najoblubenejsie zvieratko je od septembra sovicka 🙂 ,ktoru ma syncek v skolke ako znacku. Kedze sme prvykrat zacali chodit do skolky a vsetko je pre nas teraz nove, ani sovicky sme si doteraz nevsimali,ale zrazu su vsade okolo nas 🙂 ...hadam by sme mohli objavit aj ine zvieratka,ako v Lego Duplo Cesta okolo sveta... Velmi by nas to potesilo,kedze Duplo este ziadne nemame 🙂

babyliss
13. okt 2016

Jedna dcéra (8)má psa o ktorého sa príkladne stará. Dáva mu jesť len ona, kúpe ho, chodí s ním na prechádzky. Báli sme sa ked sme ho kupovali aby to nebolo len chvíľkové pobluznenie, ale naozaj ho má rada a keď príde zo školy ide sa s ním hneď pozdraviť . Mladšia (6) chodí k babke a stará sa jej o sliepky a najradšej má večerné zatváranie kačiek pretoze idú v rade jedna za druhou do maštale a nemusí ich naháňať. 🙂

janbrna
13. okt 2016

Naša Nelinka má najradšej psíkov. Máme aj jedného živého doma. S ktorým sa ráda hraje. Pak má dva plyšové pejsky. Je to naša malá pečovatelka.

vlada18
13. okt 2016

U nás doma to máme podelené 🙂 Mia zbožňuje psíkov 😉 a Matiasko dinosaurov 😝

majka2
13. okt 2016

u nas je najoblubenejsie zvieratko psik kedže mame aj živeho deti ho miluju doma mam 9 rocneho syna a malu 20 mesacnu princeznu ktora este lego nema

valaquenta
13. okt 2016

Mame iba 10 mesacov. U nas teraz letia vsetky zvieratka ale najviac psik. Velmi by sme sa potesili, lebo zvieratka su u nas velmi oblubene.

veronika_april
13. okt 2016

Staršia dcéra miluje mačičky, niekedy sa dokonca hrá, že je mača a to je ozaj sranda, ked tu chodí, mňauká a chce všetko olizovať 😀 (budujeme imunitu). Mladší syn zas uprednostňuje psov (aj keď vláčik je momentálne najobľúbenejšie zvieratko 😀 ) Inak u nás frčia zvieratká všetkého druhu 🙂

karolin2
13. okt 2016

Veľmi máme radi zvieratká, dokonca moja keď sme v ZOO nevynechá ani krokodílov a plazy, čo ja veľmi nemusím, najviac, čo ma prekvapuje je to, že sa bojíme komárov a múch, kričíme, vrieskame mamííí pomôž ..... je to vlastne také prepojené puto, nešpecifikované, zvieratká sú ako malé deti, ktoré sa nechajú maznať a naše detičky sa z toho veľmi tešia. A u detí skôr sú to plyšové zvieratká, ktoré tak radi prituľujú k sebe. Sú ako útočisko. Výnimku tvoria len negatívne skúsenosti. Najväčšiu radosť má z plyšového poníka.

inka04
13. okt 2016

Jednoznacne u nas zivy zajacik Nufko, je to clen nasej rodiny;)

lucasko2013
13. okt 2016

Náš miluje skutočne všetky zvieratká a nebojí sa ani slona 😉