icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta

bara_lego
12. okt 2016

Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
paprota215
13. okt 2016

U nas mala lubi vsetko, co sa deje oko maciek, s jednou plysovou aj spi, cez den ma 4 plysove, dokonca jedna tulava k nam chodi do dvora, z toho sa velmi vytesuje, ja az tak nie ☺ no musim povedat,ze babiky sa teda u nas neohreju, rybicky,macicky,psiky,vtaciky,tiger...to su nase hracky, a ked sme v zoo, to mame tak na cely den a stale je co pozerat a samozrejme s uzasom, no take doma nemame ☺

alenka76
13. okt 2016

Ahoj, moja dcérka miluje všetky zvieratká. Keď sme šli po ulici a videla zomretého vtáčika, museli sme ho zobrať domov, vykopať hrobček a pochovať ho. Má veľmi dobré srdiečko. Máme veľa knižiek o zvieratkách a rada si pozerá knihu Zviera, ja jej z nej čítam. Z domácich miláčikov je to určite mačička a preto posielam fotku našej mačičky, ktorú sme vyrobili. Podľa želania mojej dcérky sme vyrobili aj ústočká, aby mohla papať myšky.

akumm
13. okt 2016

Lego Duplo CESTA OKOLO SVETA nemame. Zo zvieratiek, ktore mame doma ma dcerka najradsej psikov (ciernobielych). Mame ich dvoch, su to kamosi (ti psi + moja dcera) 🙂

xnatali
13. okt 2016

Nasi lubia vsetky zvieratka. Mame jedneho psika a dve macicky. Radi pozoruju aj pavuka, ako obmotava muchu...vcera nasli zamokrenu vazku, zobrali ju dnu a cakali,co s nou bude-trepotala kridelkami, nevedela vzlietnut, lebo boli mokre...ked sa vysusila, pustili sme ju von...

shogun
13. okt 2016

U nas je to tucniak, syncek ho vola Pingu a druhy ma rad hrocha s krokodilom, lebo sa im da dat do pusy rybka🙂

holubienka7
13. okt 2016

Na otázku❓.."Danko a ktore zvieratko sa ti najviac paci?" Odpoved.." TIGER🐯"
Hmm, Danko a prečo práve Tiger🐅?" ( Lebo doteraz to bola bud ovečka🐏, psik🐕 alebo mysicka🐀.." ..no lebo je mäkucky a teplucky"😂 ...plysak. Toľkoto k téme najobľúbenejšie zvieratko môjho synceka 💚💛💙

lucia646
13. okt 2016

U nás je najobľúbenejší psík, pretože máme doma aj živého psíka - bieleho pudlíka. A samozrejme, že sa volajú rovnako - Lucky 🙂 A keďže máme v Legu dvoch rovnakých, tak aj ten druhý má meno a volá sa Leyla - to je biely pudlík našej švagrovej 🙂 A to nie sú jediné pomenovania zvieratiek a postavičiek z lega...keď som sa vrátila po dvoch týždňoch z nemocnice domov, nechápala som, že si dcérka všetky postavičky pomenovala. Dokonca tam nájdeme aj celú našu rodinu 🙂

elyesa86
13. okt 2016

My máme najradšej mačičku.. 😉 ale aj kravička nám dýcha na päty.. 😉

denisa121
13. okt 2016

nase najoblubenejsie zvieratka mojho 22 mesacneho synceka su uuuuplne vsetky...takych tych tvrdogumenych mame asi 200 ks a ked ich postavi do jedneho radu za sebou ..tak sa tiahnu z obyvacky az do kuchyne cez celu chodbu... 😀 .. ale z lego duplo zviratiek ma obluvenu kozu a panacika, ktory na tej koze sedi...a poviem vam, chodime s tym po celom dome a aj mimo domu....neexistuje, ze sa pohneme bez toho... to by bola katastrofa a revu neurekom 😀

mazura
13. okt 2016

cha! tak u nás sú 15 mesačné dvojičky! Prvé duplo dostali zvieratká a chýba tam najoblúbenejšie zviera jednej z nich.. "cici" teda mačka..druhá z nich má rada psa. Taký ultrazvuk, aký spraví, keď nejakého zbadá na ulici vydesí aj najväčšieho dobermana. Naposledy vynervovala yorkshirskeho teriéra do nepríčetnosti.. skrátka, Cesta okolo sveta by sa im hodila 🙂

bibaryba
13. okt 2016

Naša na všetky zvieratá hovorí že je to havko lebo u dedka chodi pozerať na psikov duplo ešte nemáme takže by sa hodilo

vlocka2506
13. okt 2016

môj syn 5r. zbožňuje DINOSAUROV 😀 nechápe prečo nežijú...má svoju teóriu, že žijú na inej planéte 🙂 Máme peknú zbierku. Potom obľubuje krokodíla a žraloka, lebo vedia otvoriť veľkú pusu, ktorá spapá všetky hračky, kocky... Samozrejme má rád aj domáce zvieratká...z nich má rád kocúra Zoliho u dedka s ktorým sa rada zahrá aj jeho sestrička 2,5r., tá má aj 2 plyšové, ktoré stále všade ťahá 😀 Určite by sme sa takejto výhre potešili, ako každý 🙂

livia551
13. okt 2016

U nas hmyz a kadejake chrobaky a pavuky 😀 Maly mi uz vysvetlil,ze on bude Chrobakolog 😂😂

gia87
13. okt 2016

U nás sú najobľúbenejšie zvieratká naše psíky. Drobec ich mojká a naháňa sa s nimi. Najsmutnejšie zvieratká sú zas sliepky. Vždy keď prídeme k babke, beží ku kurínu, sleduje ich a neskutočne sa na nich smeje. :D

1312
13. okt 2016

Naše najobľúbenejšie zvieratko je momentálne Lev Alex z rozprávky, český krtek z obľúbenej knižky, žabka, tiger, havko....čokoľvek čo nás v momentálnej situácii napadne a hráme sa na to celý deň 🙂 Takže by nás potešilo akékoľvek zvieratko, ktoré je súčasťou Lega Dupla 🙂

mibel
13. okt 2016

Doma vyhrava pyton had super zviera pre alergikov okrem tych duplovych a na chalupe pes macku velmi nemusia lebo jr biela a vsade su chlpy

ivana247
13. okt 2016

Krab - ked sme boli na dovolenke pri mori, tak nas maly drobec ich s radostou nahanal pomedzi kamienky a od dovolenky sa hra len a len na kraba a chodi doma po 4-roch, hoci uz ma 3 roky

kessinka
13. okt 2016

U nás sú najobľúbenejšie všetky divé zvery, najviac lev a krokodíl 🙂 Prípadne ešte aj dinosauri a draci 😀 Hlavne nech sú riadne hlučné a vedia poriadne revať 🙂

chuchnik
13. okt 2016

Jednoznačne mačka už na pohľad ju chcete pohladkať.a deti 2,5 r sa rozhýbu ihneď ako ju zbadajú keďže rada pred nimi uteka

20modryzajo
13. okt 2016

Moj maly ma najradsej susedine sliepky chodieva ich krmit a oni mu za odmenu po susede poslu vajka kr.neskutocne rad rozbija ked ideme daco varit otvori chladnicku a uz pyta mama daj vajco ja robit bam bam vajco🙂

brulinka
13. okt 2016

Asi vsetky deti miluju zvieratka, aj u nas je to tak, ucime deti aj znakovu rec a prave znaky zvierat a zvieratka celkovo patria pre najmensich ( hned po znaku pre mliecko od mamky ) medzi najatraktivnejsie a aj vdaka nim sme s detmi zacali a rozvinuli tento krasny a uzitocny sposob komunikacie uz asi od roka.. najoblubenejsie u oboch nasich deti boli a su zvieratka a ich znaky -psik, macka,rybicka, lev, opica, medved, zirafa, slon... najvtipnejsie su situacie ked stretneme vonku psika ktory drobcovi pripomina nieco uplne ine a tak pri buldockovi ukazoval syncek macicku a jej zvuk, pri vlciakovi vlka, a pri niecom velkom a chlpatom medveda...majitelka buldocka to detske zdelenie i vyrozumela a milo malemu vtedy odpovedala ze ten psicek ozaj vyzera ako macicka 🙂

martineckaagmailcom
13. okt 2016

Zdravím, u nás vedieť plyšová opica so suchým zipsom na rukách aj nohách. Zavesí si ju okolo krku a behá tak po byte a neskutočne sa vytešuje :D
A potom plyšový tigrík v tvare gule, ktorého má občas ako loptu alebo príležitostnú stoličku ;)

pegy4
13. okt 2016

U nás je najobľúbenejšie zvieratko psik 🙂 mame Buldočka, shitzu ...maly ich zbožňuje , ale ma 2 roky takze ho zaujme každé zvieratko počnúc od dažďovky az po koníky 😄....ale boji sa barana 🐏

minuskad
13. okt 2016

U nas jednoznacne vyhrava ovecka. Pretoze ju vie rozoznat v akejkolvek podobe, kreslenej, animovanej, ci plastovej. A samozrejme plysovej. Najoblubenejsia hracka, bez ktorej nevie zaspat je mala plysova ovecka. Vola sa Be 🙂 No celkovo nas Alexejko zboznuje zvieratka. Ma vsetky mozne druhy doma a kazde rano ich nakrmi, da pit a potom chrapsu ulozi spat. Lego by nas potesilo, este ho nema a tak je to skvela prilezitost si ho vyskusat 🙂

reneee82
13. okt 2016

Tohto roku bolo naším najobľúbenejším zvieratkom susedova ovečka, ktorá nás v lete často navštívila - cítila sa u nás ako doma 🙂 mali z nej veľkú radosť, pomáhala nám kosiť a za odmenu dostala dobrý čerstvý kaleráb 🙂

mona11111
13. okt 2016

Asi ako vacsina deti aj moja mala zvieratko zboznuje, od malicka dokaze dookola prezeraj knizky o zvieratkach, prezerat a starat sa o svoju zbierku malych plastovych zvieratiek, stavat farmy a vybehy pre ne... ked si ma vybrat medzi drobnostou pre nu alebo pre psikov, tak skoncime v chovprodukte a potom to rozdava psikom ktorych stretneme,lebo mi zvieratka nemame.. ale tie iskricky v ociach ked sleduje mysi to sa neda opisat a to ako nadsene o nich rozprava ked vacsine ludom sa jezia chlpy na tele 🙂 ja len dufam ze ju to prejde, nie laska k zvieratkam, ale to jej naj... zvieratko 🙂

dudart
13. okt 2016

No do nedávna to bol lego duplo dalmatinec, ktorého nazvala Bongo Pongo (podľa 101 dalmatincov), ale momentálne sme presedlali na lego veveričku Hryzku, ktorej zberáme vonku šišky a nosíme do lego domu. Ale u nás sa to nedá presne určiť, lebo často si postavíme mnoho domčekov ku každému zvieratku, ja ich potom ukryjem v byte a maly biely macko (s dcerkou) hľadá mamku medvedicu, tak že ideme od zvieratka k zvieraťu (11 rôznych) a pytame sa ich kde je medvedica a ideme po stopách, kt. nám tieto zvieratka dajú (tatik) až k medvedici (a schovanej odmene)... takže cesta okolo sveta ako vyšitá.

betka011
13. okt 2016

Lego duplo veľmi chceme,
preto vám ešte jednu básničku rozpovieme🙂

Pre malého sú TOP zvieratká,
naše slečny - pes a mačka.
asi preto, že sú živé,
milé, hravé, pohyblivé 🙂

Okrem nich však máme vcelku
umelých zvieratiek slušnú zbierku
každý deň sa s nimi hráme,
kŕmime, kúpeme, ukladáme.

Počas zimy, ale aj v lete
učíme sa o zvieratkách vo svete........

V ústach to má veľké zuby
a na tele čierne pruhy.
Kto z vás deti na to príde?´
Áno, je to veeľký tiger.

Jej farby sú čierna a biela,
aj bambus vám napovie veľa,
malé ušká, malé očká, kto z vás sa už nevie dočkať ?
Toto zvieratko pochádza z Číny,
Áno, je to panda, kto iný ... 🙂

V Savane po piesku kráčajú si ladne,
zvieratá sa majú na pozore, vyzerajú hladné...
na hlave má veľkú hrivu,
vydržte deti ešte chvíľu!! 🙂
Samozrejme , je to lev!
Každý by ho doma chcel 🙂

Kopýtka má , rýchlo behá,
jej farby sú čierna a biela.
Na tele ma pruhy čierne,
podobá sa na koňa mierne....
Zima....zima....zima...leto!!!!!!
Áno deti, zebra je to !!! 🙂

Má krátke nohy a veľké brucho,
miluje vodu, môže aj sucho,
obrovské ústa s veľkými zubami,
ktože to deti prichádza za nami ???
Je to veeeľmi veľké zviera,
obrovský hroch, aj váži veľa.

Voňajú mu čučoriedky,
aj s medom je kámoš veľký,
kožúšok má hnedý, hrubý,
je to všežravec, papá aj huby.
Nech sa páči... predstavte sa :
brum - brum , ja som medveď z lesa.

Ryšavá je, dlhý chvost má,
kto ju podľa toho spozná ?
Chutí jej hraboš , ale aj myška,
áno je to naša líška.

Hop sem - hop tam,
huňatý chvost mám,
hop na zem a skok na strom,
mám malé nôžky a maličká som,
hop pre oriešok a hop pre šišku,
farbou sa podobám aj na líšku,
hop pre žaluď a hop pre gaštany,
ja som veverička a prišla som za vami.

A ja robím kač-kač-kač,
čože som ja , čo som zač?
No tak, deti, je to hračka,
máte pravdu, ja som kačka.

V Antarktíde si ja žijem,
aj na ľade vylihujem,
v ľadovej vode mi nevadí plávať,
s mojimi plutvami viem vám aj mávať,
poviem vám kto som ,to vám sľúbim,
volám sa tuleň a rybky ľúbim. 🙂

Vo vode si pekne plávka,
šupiny nemá len hlava,
rybári ma chcú vždy chytiť,
ja som ryba a je ma cítiť 🙂

Obrovská som a žijem v mori,
veľkú časť pod mojou kožou tuk tvorí,
vyzerám ako ryba, no ryba nie som,
volám sa veľryba a cicavec som.

Hlboko sa potápam,
namiesto rúk plutvy mám,
výborne plávam, no viem aj chodiť,
do vody chodím hlavne ryby loviť,
mám biele bruško a som vták,
ahojte detičky, ja som tučniak. 🙂

Lego cesta okolo sveta,
poteší isto každé dieťa,
budem dúfať, že aj môjho syna,
pretože ide dlhá zima,
a lego duplo zabaví ma 🙂
A pre tých , čo by vyhrali,
sme už riekanky nachystali 🙂

trudy1717
14. okt 2016

Moja rebecka milovala velmi psikov. Ako pol rocna stvornozkovala s nasim labradorom, tahala ho, valala sa po nom .... cista canisterapia. Jedneho dna prisiel zlom, zrejme si zacala uvedomovat ze je vacsi ako ano, ale neviem ako inac si to vysvetlit a odvtedy sa na psickou a mamicky pozerame asi z metra ale tesi sa im. Len sa nesmu priblizit. Teraz mame sliepocky a mala hoc ma 2 rocky stale im chodi hadzat suchy chlebik a zbierat vajicka😊

qtinka77
14. okt 2016

U nas jednoznacne cica 🙂
Jednu taku lenosku doma mame, takze to bude pravdepodobne preto..
Aj ked mali medzi sebou vselijake obdobia, kedy nasa cica chudak nestihala pred nasim malym bleskom utekat, teraz uz sa maju velmi radi a nasli si k sebe nastastie cestu :(