Čo robia vaše deti so svojimi kockami najradšej?
Stavajú rady veže alebo ich radšej búrajú? Budujú veľkolepé stavby, mestá a zoologické záhrady? Jazdia a lietajú do ďalekých krajín alebo k haváriám? Alebo pečú, varia a chystajú pikniky v parku? Ak máte nejaké fotky, sem s nimi, pretože detská fantázia nás baví a inšpiruje.

No môj najradšej spája všelijako kocky do autíčka s plošina mi . Rôzne auta a vseliaké vlecky .má fantáziu a stavia stále keď ideme zo škôlky sa ponáhľa stavať lebo ma robotu😊
Z kociek staviame momentálne najviac robotov. A rôzne vozidla. Zvieratká zase majú pravidelne oslavu ako v aplikácii Lego Duplo. Pripevní ich na veľkú podložku do kruhu a dáva im ochutnávať rôzne "kocky" Orandzova je samozrejme mrkva 😅 A staviame aj panáčikov, prosim pekne do radu Nech je v tom poriadok 👍😇
Naša čerstvo trojročná slečna si na stavby zatiaľ volá hlavne tatka. Ten jej navymýšľal už všeličo. Napríklad hojdačku vyrobenú zo žeriava z vláčikovej sady. Najlepší je však mostík, ktorý slúži ako dvor ne behanie pre psíka. Sama sa potom s týmito výtvormi vyhrá aj celé hodiny 🙂
Syn donekonečna stavia garáže na 1000 spôsobov,hrady a zámky a dcérka prepadla vezickam,lebo je to oveľa jednoduchšie ako sofistikované synove stavby.Najmensi syn je zatiaľ lego Duplo demolator🙂
U nas sa stavia kdeco🙂starsia podla aktualnych zazitkov najma..vratili sme sa z Besenovej, mesiac stavala tobogany🙂dedo polovnik ju vzal na posed, stavala pusku a les s posedom..no rada stavia aj domcek,ci jazdecku skolu pre ponnikov..ale aj vezu s tatinom🙂
Mladsia ta ma svoj vlacik a kolajnice a stale ho rozobera a sklada a vozina vyklada rozny naklad a pasazierov..teraz objavila caro davania panacikov na chrbat zvierat (kon,koza,pstros..), tak sa vserci panacikovia vozia na zvieratkach🙂)
S legom sa hrame cela rodina..ci uz stavame, hrame rozpravky, rozpravame si o zvieratkach a hladame ich, rozpravame si o hasicoch, zachranaroch, policajtoch, chytame zlodejov, ci staviame tobogany, mega smykalky, mrakodrapy, alebo opakujeme a ucime sa farby, pocitame..samozrejme nemozem nespomenut vlcik, ten je v kurze niekolko x za den..
Na fotkach na prvej Katka postavila smykalku a smyka panacikov, na druhej niekolko x za den tahame repku s deduskom a ostatnymi pomocnikmi, len mysku nahradila vevericka🙂, na tretej zvieratka v ohrade a ktore moze niekoho vezie🙂))
dobry den. nasa je este malinka ale zacali ju teraz bavit take skladacie hracky aaa ma doma take malinke stare lego este co ostalo po detoch nejake kusky.... tak z toho sklada si... niekedy sa zlosti ak jej to popada a nevie to tam pekne nasadit ale uci sa... a ma rada aj drevene kocky... rada si z nich postavi teku vezicku a potom sa vytesuje ked to zbura... pri takomto legu co je tu na obrazku by sa istotne vyhrala a vytesila/// 😍
Mam chlapca a u nas zvitazilo lego s bagrom,tatrovkou a farma. Staviame ploty, domceky, garaze aj stajne.samozrejme komin musi byt. Idealne ak je minimalne do neba siahajuci ☁☁🌞☁☁
Bagrista Roman vybagruje co treba,nalozi do tatrovky Mirovi, dedo Lego sa postara o farmu a zvierata, teta Boba nachysta obed a da deti do postielok... a pribeh bude pokracovat ked nam na Vianoce prinesie Jezisko policajnu stanicu 😉
legove postavičky dáva do každého auta ako šoferov, malé kocky používa ako smeti do smetiarskeho auta,a najradšej si stavia hasičské auto z lega <3
Moja 2,5r. dcerka zatial rada rozoberie to co sme spolu postavili (domceky z farmy) a kocky potom dava k sebe, cize vytvori si velku vezu. Opat ich vsetky rozmontuje a zase sklada na seba. Potom si rada pospaja vsetky ohradky do jednej velkej a vlozi si tam zvieratka aj s napajadlami 🙂.
Tento rok planujeme kupit aj podlozku, nech si na nu moze zacat stavat domcek podla svojich predstav.
Moja má 13 mesiacov a najradšej ich vyberá a vkladá do krabice. 😂
Najradsej ich porozhadzuje po celej izbe 😀
Moje lasky najradsej stavaju domceky, garaze, kominy, zoologicku zahradu okolo ktorej,jazdia vlacikom. Vlacik vozi,navstevnikou zoo 😊
Nasa najradsej z lega sklada nanuky a zmrzliny(a vlacik). 🙂
všetkooooo
ja tu mam na koniku duplo album
https://www.modrykonik.sk/blog/najjulinka/album...
Čokoľvek sa podarí postaviť z lego kociek, malá ich rada búra, aby sa stavalo zas a znova☺
Momentálne dcérku najviac baví stavať veže a skladať jednotlivé dieliky na seba. A skvelá zábava je pre ňu aj dookola kocky vyberať a ukladať späť do krabice. 😀
Kocky prevazame vo vsetkych autickach ako naklad. Ked nahodou o nejake zakopnem v noci tak je pekny rachot ked sa vsetko vysype 😀
Syn si dookola stavia autíčka na rôzne spôsoby: Naj je odťahové auto, ktoré všetko opravuje a odťahuje, hneď po ňom sú hasiči, a sanitka poskladaná z kreatívnych autíčok a iné nákladiaky, bager na stavbe nemôže chýbať a pre všetkých treba obrovskú garáž s domčekom na poschodí. A z kociek si tiež stavia vysoké žeriavy. Najnovšie si z kociek vymýšľa odťahové a záchranárske lode, čo zachraňujú zvieratká a hasia požiare po celom byte.Dcérka doteraz len rozoberala, ale už pripína prvé kocky na seba a jej naj sú panáčiky, ktoré dookola postaví a posadí, postaví a posadí na podložku. 😉
Mladsia dcera najradsej stavia farebne co najvyssie veze. Panacikov a zvieratka bud vozi na vlaciku, alebo ich zoberie na navstevu na stvaby z lega starsej dcery, ktora je zalubena do Lego friends. Ked nema chut sa hrat s mladsou sestrou, tak jej ide postavit z Dupla nieco podobne ako ma ona a potom sa kazda spokojne hraju bok po boku. A ja som najstastnejsia, ze sa nehadaju o nejaku Lego kocku. Horsie je, ze nie vsetky DUplo stavby sa dostatocne nepodobaju na tie do detailov premakane Lego Friends. To potom mala komentuje, ze kde ma ona toto a aj ona chce hento. Niekedy je aj plac, ze to nie je take ako ma jej starsia sestra. 😂😱😭
Nasa starsie najradsej stavia rozne veže a vežičky a potom ich nechá mladšej zhodiť a zdemolovať 🙂 No a potom rada stavia školku a ZOO...ale s legom duplo sa da vymyslieť všetko možne ...🙂
Aj nas drobec rad najskor vsetko postavene bural, potom skladal s nami podla obrazkov, kam co patrilo a zrazu zacal stavat mix zo vsetkeho vezicky, domceky, lietadla a robotov 🙂 takze musime dokupit stavebny material, aby sme ho neobmedzovali:D. S legom duplom sme najspokojnejsi co sa tyka kvality a pevnosti aj farebnej skaly a tém. Rad vsak stavia ajna s, maleho lega 🙂
Simko teraz stavia samé garáže....a kedze áut mame požehnane ani 5 krabíc lega by nám nestačilo ☺

U nas sa stavaju kolajnice pre vlacik, stanica, rozne auta za kazdym nejake ine...xy kombinacii...a potom to len pride havarie, a uz odtahovac ma svoju pracu. auto s hakom je u synov topka!