icon

Čo robia vaše deti so svojimi kockami najradšej?

bara_lego
Moderátor
24. okt 2017

Stavajú rady veže alebo ich radšej búrajú? Budujú veľkolepé stavby, mestá a zoologické záhrady? Jazdia a lietajú do ďalekých krajín alebo k haváriám? Alebo pečú, varia a chystajú pikniky v parku? Ak máte nejaké fotky, sem s nimi, pretože detská fantázia nás baví a inšpiruje.

Čo robia vaše deti so svojimi kockami najradšej?
saba2012
24. okt 2017

U nas sa stavaju kolajnice pre vlacik, stanica, rozne auta za kazdym nejake ine...xy kombinacii...a potom to len pride havarie, a uz odtahovac ma svoju pracu. auto s hakom je u synov topka!

ja_mi
24. okt 2017

No môj najradšej spája všelijako kocky do autíčka s plošina mi . Rôzne auta a vseliaké vlecky .má fantáziu a stavia stále keď ideme zo škôlky sa ponáhľa stavať lebo ma robotu😊

evasarlota
24. okt 2017

Z kociek staviame momentálne najviac robotov. A rôzne vozidla. Zvieratká zase majú pravidelne oslavu ako v aplikácii Lego Duplo. Pripevní ich na veľkú podložku do kruhu a dáva im ochutnávať rôzne "kocky" Orandzova je samozrejme mrkva 😅 A staviame aj panáčikov, prosim pekne do radu Nech je v tom poriadok 👍😇

ajka6
24. okt 2017

Naša čerstvo trojročná slečna si na stavby zatiaľ volá hlavne tatka. Ten jej navymýšľal už všeličo. Napríklad hojdačku vyrobenú zo žeriava z vláčikovej sady. Najlepší je však mostík, ktorý slúži ako dvor ne behanie pre psíka. Sama sa potom s týmito výtvormi vyhrá aj celé hodiny 🙂

fidorka221
24. okt 2017

Syn donekonečna stavia garáže na 1000 spôsobov,hrady a zámky a dcérka prepadla vezickam,lebo je to oveľa jednoduchšie ako sofistikované synove stavby.Najmensi syn je zatiaľ lego Duplo demolator🙂

hela_tn
24. okt 2017

U nas sa stavia kdeco🙂starsia podla aktualnych zazitkov najma..vratili sme sa z Besenovej, mesiac stavala tobogany🙂dedo polovnik ju vzal na posed, stavala pusku a les s posedom..no rada stavia aj domcek,ci jazdecku skolu pre ponnikov..ale aj vezu s tatinom🙂
Mladsia ta ma svoj vlacik a kolajnice a stale ho rozobera a sklada a vozina vyklada rozny naklad a pasazierov..teraz objavila caro davania panacikov na chrbat zvierat (kon,koza,pstros..), tak sa vserci panacikovia vozia na zvieratkach🙂)

hela_tn
25. okt 2017

S legom sa hrame cela rodina..ci uz stavame, hrame rozpravky, rozpravame si o zvieratkach a hladame ich, rozpravame si o hasicoch, zachranaroch, policajtoch, chytame zlodejov, ci staviame tobogany, mega smykalky, mrakodrapy, alebo opakujeme a ucime sa farby, pocitame..samozrejme nemozem nespomenut vlcik, ten je v kurze niekolko x za den..
Na fotkach na prvej Katka postavila smykalku a smyka panacikov, na druhej niekolko x za den tahame repku s deduskom a ostatnymi pomocnikmi, len mysku nahradila vevericka🙂, na tretej zvieratka v ohrade a ktore moze niekoho vezie🙂))

cupakabricka
25. okt 2017

dobry den. nasa je este malinka ale zacali ju teraz bavit take skladacie hracky aaa ma doma take malinke stare lego este co ostalo po detoch nejake kusky.... tak z toho sklada si... niekedy sa zlosti ak jej to popada a nevie to tam pekne nasadit ale uci sa... a ma rada aj drevene kocky... rada si z nich postavi teku vezicku a potom sa vytesuje ked to zbura... pri takomto legu co je tu na obrazku by sa istotne vyhrala a vytesila/// 😍

jankaadamkova
25. okt 2017

Mam chlapca a u nas zvitazilo lego s bagrom,tatrovkou a farma. Staviame ploty, domceky, garaze aj stajne.samozrejme komin musi byt. Idealne ak je minimalne do neba siahajuci ☁☁🌞☁☁
Bagrista Roman vybagruje co treba,nalozi do tatrovky Mirovi, dedo Lego sa postara o farmu a zvierata, teta Boba nachysta obed a da deti do postielok... a pribeh bude pokracovat ked nam na Vianoce prinesie Jezisko policajnu stanicu 😉

6andrejka6
25. okt 2017

legove postavičky dáva do každého auta ako šoferov, malé kocky používa ako smeti do smetiarskeho auta,a najradšej si stavia hasičské auto z lega <3

elanor1
25. okt 2017

Moja 2,5r. dcerka zatial rada rozoberie to co sme spolu postavili (domceky z farmy) a kocky potom dava k sebe, cize vytvori si velku vezu. Opat ich vsetky rozmontuje a zase sklada na seba. Potom si rada pospaja vsetky ohradky do jednej velkej a vlozi si tam zvieratka aj s napajadlami 🙂.
Tento rok planujeme kupit aj podlozku, nech si na nu moze zacat stavat domcek podla svojich predstav.

dadka_bb
25. okt 2017

@mazda323f pocuj ten dom v pravo hore je super! posli mi projekt 🤣🤣🤣

mazda323f
25. okt 2017

@dadka_bb dakujem, dakujem, neskromne sa pochvalim, ze som jej do stavby kafrala 🙂 skreslim projekt, poslem.. ale pozor, zakon o autorskych pravach 🙂

bosorkabb
25. okt 2017

Moja má 13 mesiacov a najradšej ich vyberá a vkladá do krabice. 😂

miroslavan
25. okt 2017

Najradsej ich porozhadzuje po celej izbe 😀

nelly761
25. okt 2017

Moje lasky najradsej stavaju domceky, garaze, kominy, zoologicku zahradu okolo ktorej,jazdia vlacikom. Vlacik vozi,navstevnikou zoo 😊

krpatakristina
25. okt 2017

Nasa najradsej z lega sklada nanuky a zmrzliny(a vlacik). 🙂

anelap
25. okt 2017

my staviame čokoľvek najradšej uprostred obývačky všetci spolu, staviame veže, hrady,domy, reštaurácie ale aj autá, traktory a bagre

najjulinka
26. okt 2017

všetkooooo
ja tu mam na koniku duplo album
https://www.modrykonik.sk/blog/najjulinka/album...

moncicici
26. okt 2017

Čokoľvek sa podarí postaviť z lego kociek, malá ich rada búra, aby sa stavalo zas a znova☺

samkova_mamka
26. okt 2017

My sa meráme podľa lega , ako veľký sme vyrástli 🙂

astarte123
26. okt 2017

Momentálne dcérku najviac baví stavať veže a skladať jednotlivé dieliky na seba. A skvelá zábava je pre ňu aj dookola kocky vyberať a ukladať späť do krabice. 😀

miskaamatko
26. okt 2017

U nas sa jednoznacne najlepšie stavá naklad na.auta....treba byt riadne naloženy pred odchodom...a kocky su idealne....tak my vyrazame ..ahojte 🚇🚆🚗🚘🚛🚚🚸🚥

kondaska1
26. okt 2017

Kocky prevazame vo vsetkych autickach ako naklad. Ked nahodou o nejake zakopnem v noci tak je pekny rachot ked sa vsetko vysype 😀

katkalabka
26. okt 2017

Syn si dookola stavia autíčka na rôzne spôsoby: Naj je odťahové auto, ktoré všetko opravuje a odťahuje, hneď po ňom sú hasiči, a sanitka poskladaná z kreatívnych autíčok a iné nákladiaky, bager na stavbe nemôže chýbať a pre všetkých treba obrovskú garáž s domčekom na poschodí. A z kociek si tiež stavia vysoké žeriavy. Najnovšie si z kociek vymýšľa odťahové a záchranárske lode, čo zachraňujú zvieratká a hasia požiare po celom byte.Dcérka doteraz len rozoberala, ale už pripína prvé kocky na seba a jej naj sú panáčiky, ktoré dookola postaví a posadí, postaví a posadí na podložku. 😉

anketkarka
26. okt 2017

Mladsia dcera najradsej stavia farebne co najvyssie veze. Panacikov a zvieratka bud vozi na vlaciku, alebo ich zoberie na navstevu na stvaby z lega starsej dcery, ktora je zalubena do Lego friends. Ked nema chut sa hrat s mladsou sestrou, tak jej ide postavit z Dupla nieco podobne ako ma ona a potom sa kazda spokojne hraju bok po boku. A ja som najstastnejsia, ze sa nehadaju o nejaku Lego kocku. Horsie je, ze nie vsetky DUplo stavby sa dostatocne nepodobaju na tie do detailov premakane Lego Friends. To potom mala komentuje, ze kde ma ona toto a aj ona chce hento. Niekedy je aj plac, ze to nie je take ako ma jej starsia sestra. 😂😱😭

esme22
26. okt 2017

Nasa starsie najradsej stavia rozne veže a vežičky a potom ich nechá mladšej zhodiť a zdemolovať 🙂 No a potom rada stavia školku a ZOO...ale s legom duplo sa da vymyslieť všetko možne ...🙂

zuzkabebo
27. okt 2017

Aj nas drobec rad najskor vsetko postavene bural, potom skladal s nami podla obrazkov, kam co patrilo a zrazu zacal stavat mix zo vsetkeho vezicky, domceky, lietadla a robotov 🙂 takze musime dokupit stavebny material, aby sme ho neobmedzovali:D. S legom duplom sme najspokojnejsi co sa tyka kvality a pevnosti aj farebnej skaly a tém. Rad vsak stavia ajna s, maleho lega 🙂

asire
27. okt 2017

Simko teraz stavia samé garáže....a kedze áut mame požehnane ani 5 krabíc lega by nám nestačilo ☺