Máte už prvé vianočné darčeky pre vaše deti?

bara_lego
Moderátor
27. okt 2017

Na Vianoce je ešte celkom skoro, ale i tak 🙂 Veľa mojich kamarátok kupuje vianočné darčeky už od júla. Ďalšie zase nákupy nechávajú až na poslednú chvíľu. Ako to chodí u vás? Máte už v zásobe pripravené nejaké balíčky pod stromček? 🙂

veronikastrickova
27. okt 2017

Ja to mám trošku horšie kvôli tomu, že synček je narodený 22.12. a nechcem, aby bol "ukrátený". Bude mať síce iba rok, ale práve tieto Vianoce chcem, aby boli výnimočné, keďže tie prvé boli v nemocnici. Nakupovať som začala tento týždeň, ale nič veľké.

emilia25
27. okt 2017

Na mna zatial prehovoril robot z dracika vo vyklade mi hovoril kup ma kup ma chalanom tak silno silno rozmyslam nad nim len este muzik o tom nevie ale ukecat ho nebude problem to budu mat miesto auticok na ovladanie samozrejme kazdy svojho.

evamajercak
27. okt 2017

Darčeky zatiaľ nemáme, ale už máme nejaké tipy 😉 snažíme sa však, aby to bolo vždy niečo na hranie, niečo praktické, niečo na čítanie alebo počúvanie, čiže z každého rožka troška 😉

ecuk
27. okt 2017

Ano, uz som zacala s nakupmi 😉 pre maleho hovoriacu knihu a lego, aj ked bazarove...niektoré sa uz v obchodoch kupit nedaju 🙂

katkanr
27. okt 2017

Všetci moji priatelia si zo mňa uťahujú 🙂 pretože keď iní v Septembri nakupujú školské potreby ,ja začínam nakupovať vianočné darčeky 😀 Riadim sa heslom "Čo je doma ,to sa počíta " 😀 A áno mám už pár kúpených.

sperka
27. okt 2017

Tento rok zaostávam, ale už niečo mám. Naučila som sa nakupovať skôr, nakoľko dcéra sa narodila v novembri a kde by som mohla s malým bábätkom chodiť po obchodoch. Odvtedy nakupujem skôr a vianočnú atmosféru si vychutnávam bez stresu!

bruneta880
27. okt 2017

Ahojte pripájam sa 🙂
Ja Vianoce milujem, a už teraz sa poctivo pripravujem, či už nákupom darčekov, výrobou vianočných ozdôbok a už teraz vyberám výzdobu po internetových shopoch...😍
Tiež mám rada všetko dopredu pripravené, takže Vianoce sú potom pre nás naozaj sviatkami pokoja...už sa neviem dočkať spoločného pečenia koláčikov s mojím mužom a tento rok už bude pomáhať aj synátor 😍

vroni
27. okt 2017

Ja uz vacsinu mam kupenu alebo aspon vymyslenu. Len muz mi chyba (vlastne darceky pre neho 🙂 ) Lego u nas nebude, dceru nikdy nechytilo a syn je momentalne maniakalne zblbnuty do Paw Patrol, to som v lego verzii zatial nenasla....

tinak25
27. okt 2017

Ešte zatiaľ nič pre nikoho. Staršia dcéra 12ročná sa vyjadrila, že si chce vybrať na vianoce nejaké oblečenie. Ale hneď 4.januára ma narodky. Mladsia bude mať týždeň pred Vianocami 2roky. Boli sme v draciku a veľmi sa jej páčil kociar pre babiky. Tak asi ten kociar, smyklavku, aby mala potom aj na vonku. K tomu niejaku knihu. Tatino chce velmi pre tú mladšiu autodrahu. Som si istá, že si chce splniť svoj detsky sen. 😂 Viac by sa tešil z autodrahy ako dcéra. Pre rodicov asi kupime welness pobyt cez zlavovy portal. A pre tatina vobec netuším, že čo. 😟

janulik2008
27. okt 2017

ano ale nie lego mala ho ma v pazi nebavi ju

misicka101
27. okt 2017

Nie, nemam este nic, lebo zajtra ma nasa starsia slecna narodky, tak sme zhanali narodeninove darceky... Az od buduceho tyzdna zacneme zhanat vianocne darceky, teda aspon dufam, ze nieco zozenieme... 😉

ludkaz
27. okt 2017

My si to tiež nechávame s manželom tak nejako okolo decembra. Ja mám nápad posuniem ďalej manželovi, on pozisťuje ceny a kvalitu a potom cielene nakupujeme. Dva, tri dni pred Vianocami večer bobalím a už sa čaká len na žiarivé a prekvapené očká našich detičiek. Ale tohto roku som kúpila už asi pred mesiacom Lego 76058 spidermana, lebo fičíme na ňom dňom aj nocou, je predškolák, tak aj aktovku aj peračník, doma taniere, misky poháre... no všetko čo existuje musíme mať. Na 6 narodeniny v lete dostal prvého lego spidermana heroes a v obchode zbadal tohoto, tak som mu povedala, že keď napíše Ježiškovi, možno mu ho donesie. Bude to už jeho tretí, ale viem, že tomu sa zaručene poteší a budú zase po dome lietať a bojovať , aby porazili zase dajakú obludu.

mimanr
27. okt 2017

este nie, ale uz zacinam premyslat 🙂

ewelynka2
27. okt 2017

Ja už mám darčeky dávno nakúpené, začínam väčšinou v auguste. A tento rok, keďže plánujeme sťahovanie som to dala už dávno. Dokonca niektoré darčeky mám už pobalené a len dúfam, že pri sťahovaní sa nejaké nestratia. 🙂

lyrrya
27. okt 2017

Uz v septembri stresujem,ze by som mala zacat. Ono chvilku trva,kym spravim rucne robeny darcek-ano,aj take mavame doma. A kym ma presne napadne,co komu a co by ho najviac potesilo❤

mufka1
27. okt 2017

Ja uz mam kupene uz len dokupujem ak nieco cvrngne do nosa ja kupujem od augusta aby son toho nemala vela decebri 🙂

nelinka2009
27. okt 2017

Pte deti uz vymyslene, nieco aj kupene.

jany205
27. okt 2017

Nemáme nič a dúfame že ich tento rok nielenže prinesie Ježiško ale ich aj kúpi 😂😂😂😍❤🎄🎁

majka01_74
27. okt 2017

Ja mam uz davno, kedze su decka relativne velke (22, 20 a13) tak skor prakticke veci a nejake logicke hry. Vytesujem sa z darcekov pre vnucika, ktory bude mar na Vianoce 5 mesiacov, takze jemu urcite nieco co moze do pusy strcit 😂😂😂

shilou
27. okt 2017

Ak niečo zoženiem za lepšiu cenu tak kupim i skor ako tesne pred vianocami....ale este nemam pre dievčatá zatiaľ nič.

martinkaha
27. okt 2017

Ja mám asi dva, ale deti máme štyri a ešte dve krstniatka...🙂

petrakl
27. okt 2017

Ja zvyknem pomalicky nakupovat dopredu ..pomalicky baliť aj skryvatm
Aj tento rok uz prave začínam ;)

karolin2
27. okt 2017

Deťom som už stihla pokúpiť, ale kupujem aj priebežne priznávam sa, Využívam zľavy. Sledujem akcie. Lego sa mi najlepšie kupuje v tescu, kde ponúkajú niekedy až 30% zľavu.

astarte123
27. okt 2017

Už mám viac menej premyslené, čo komu podarujem, ale zatiaľ mám len jeden fotodarček doma schovaný 🙂

nelly761
27. okt 2017

My uz prve darceky mame poschovavane 😊 nemam rada stres na poslednuchvilu. Potom kupim len narychlo somariny. Mam rada premyslene hracky s ktorymi,sa deti zahraju a zaziju kopec zabavy 😊

anka2103
27. okt 2017

Ja neviem co mesiac skor kupovat a nie to este pol roka 😕

tenerifka
27. okt 2017

Nemam, zatial vobec neriesim....vonku 30º hic, kto by myslel na Vianoce?

makovicka8
27. okt 2017

Nemame ale uz sa babka pytala ze co tak som povedala len ze lego vsade kde sa da lebo nic ine ju momrntalne nabavy

martinusik91
27. okt 2017

Ja mam zatial kupene pre rodicov take malickosti a syncekovi jednu hracku. Tiez som ten typ co kupuje skor z viacerich dovodov.Nerada nechavam veci na poslednu chvilu a je to dost velky zasah do financii tak ked zacnem kupovat uz napr v oktobri je to pre mna lepsie. Vela clenov nasej rodiny ma pred vianocami aj narodeniny ci meniny tak mam co robit. Ale strasne rada nakupujem darceky je to nadherny pocit😍 a ked vidim ze sa pacili o to viac

dankamat
27. okt 2017

Ja už mám pre deti ten základ nakúpený a do decembra sa stále čosi nazbiera ešte. Samozrejme nechýba ani Duplo pre malého a lego city pre staršieho.