SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Rodinný dom! 🙂
Ako by podľa vašich najmenších vyzeral ten najlepší domček? Nechajte ich postaviť z kociek LEGO DUPLO ten najlepší. Fotku nám nahrajte do fóra. Pripojiť môžete i komentár s tým, čo je podľa vašich malých architektov na dome to najlepšie. Päť najkreatívnejších odpovedí odmeníme stavebnicou LEGO DUPLO Rodinný dom. Pre všetkých súťažiacich máme tiež pripravené srdiečka. 🙂

h
Najlepší domček podľa mojej dcérky by bol domček na strome, z ktorého by viedla šmykľavka na trávu a okolo by boli samé zvieratká a kvetinky a úplne najlepšie by bolo keby to všetko bolo ešte aj pri jazere a tá šmykľavky by mohla ísť teda aj do vody 🙂 a malo by to vyzerať nejako takto len namiesto tých pilierov by mal byť strom 🙂 a schodíky predstavujú šmykľavku 🙂
Aký by mal byť super dom?
Taký kde je veľa srandy a smiechu v ňom.
Taký kde chcú sa všetci hrať,
behať, lietať, šantiť a vymýšľať.
Aj veľký bazén domček musí mať,
pre tých čo chcú sa v lete okúpať.
Garáž - aj tá je dôležitá,
ved Lego auto jesť nepýta.
S radosťou by sme sa sním pohrali,
keby sme Lego Domček vyhrali! 🙂
Nas domcek podľa mojich dcér
Ja vam posielam nas dnesny domcek,ktory staviame takmer kazdy den. Je to domcek pre lego doktorku a pre jej sestricku hrosicku. Sklada sa z cakarne,wc pre pacientov, ambulancia,kde sa osetruju deticky a izba pre doktorku. Zial pre hrosika nemame postielku,nestacim sa vynadivat tu na fotky kolko postielok a super kociek mate. Domcek by nas potesil hlavne kvoli tomu, aby sa rodinky s detmi cestou od lekarky mali kde vracat, kedze my nemame dost kociek na dom pre doktorku a este k tomu aj na domcek pre rodinky,cize tie po osetreni skoncia len pohodene na zemi. Podla mojej dcerky ma spravny domcek mat zachod a psa 😀 zachodik ako vidite uz mame a psika sme mali len jedneho,ktory sa nam stratil ale vdaka jednej super mamicke tu z konika mame uz aj psika. Teda uz len ten dom nam chyba..ak nahodou, bol by to ten uplne najkrajsi darcek pod nasim tohtorocnym stromcekom 🙂 pa
Dobrý deň, moji traja chlapci sa s veľkou chuťou pustili do stavby "najlepšieho" domčeka, nakoniec vymysleli Hotel u bieleho koňa, každá hotelová izba má svoju farbu a pred hotelom je záhradka s kvetmi a minizoo, aby sa tam každý cítil ako doma. Počas stavby začal hotel horieť, museli sme volať hasičov,tesne okolo hotelového balkóna preletelo lietadlo... veľa zábavy sme spolu si užili. 😉
Ahoj, zapajame sa do sutaze aj my 🙂 nakolko mam doma introvertikov, som neskutocne rada, ze sa cez tuto hru dozviem naozaj toho vela, vzdy sa vela rozpravame a zistujem co maju deti radi a preco 🙂 postavili takyto domcek, vystihol ich uplne, ma aj dvere - co je dobry symbol a aj okno 🙂 a kopec kopec obyvatelov, zatial su vsetci vonku. aj my s rodinkou najviac casu travime v priprode a teda vonku, takze ako u nas 🙂 asi by stale hrali futbal, ale teraz su postaveni na fotenie 🙂 a co je na domceku najlepsie - odpoved bola ze -- -VSETKO 🙂 takze 👍 aj ja si myslim, ze je super 🙂

U nás neprejde bez Lega a stavania domčekov rôznych tvarov a veľkostí jeden jediný deň. Na tomto domčeku je podľa mojej 5 ročnej dcérky najlepšie to, že jej pomohol zabudnúť na to, že má ovčie kiahne 🙂 Inak je to lesný hotel a vybudovala ho spolu s bračekom pre zvieratká, ktoré utiekli z cirkusu.😍