icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Rodinný dom! 🙂

bara_lego
Moderátor
26. okt 2017

Ako by podľa vašich najmenších vyzeral ten najlepší domček? Nechajte ich postaviť z kociek LEGO DUPLO ten najlepší. Fotku nám nahrajte do fóra. Pripojiť môžete i komentár s tým, čo je podľa vašich malých architektov na dome to najlepšie. Päť najkreatívnejších odpovedí odmeníme stavebnicou LEGO DUPLO Rodinný dom. Pre všetkých súťažiacich máme tiež pripravené srdiečka. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Rodinný dom! 🙂
aininka
27. okt 2017

U nás neprejde bez Lega a stavania domčekov rôznych tvarov a veľkostí jeden jediný deň. Na tomto domčeku je podľa mojej 5 ročnej dcérky najlepšie to, že jej pomohol zabudnúť na to, že má ovčie kiahne 🙂 Inak je to lesný hotel a vybudovala ho spolu s bračekom pre zvieratká, ktoré utiekli z cirkusu.😍

katrin20
27. okt 2017

Na domceku je nalepsia zahradu, po ktorej nase deti tak tuzia😍

rora
27. okt 2017

Náš súťažný domček na stračej nožke ;) zislo by sa este pristavit tak by sme uvitali nove balenie 🙂)

lussy218
27. okt 2017

Moje dvojičky milujú Lego Duplo🙂 Ešte im síce pomáham so stavaním, ale veľmi ochotne pomáhajú 🙂 Vždy sa pri hre s Legom dobre zabavíme. Veľmi by sa potešili aj rodinnému domu .

kissovak83
27. okt 2017

Môj otecko stavbár je,
počíta a mu(d)ruje 😊
Keď raz budem veľký ako on,
postavím svoj vysnívaný dom.
Zatiaľ mám len dva rociky,
a milujem svoje vláčiky.
Aby mali oddychovať,
musel som im depo postavať 😁

jajamalka
27. okt 2017

náš syn stavia zásadne vysoké domy, lebo my si žijeme na vysokej nohe 😉 (s manželom máme nad 180cm). Priznám sa, že zatiaľ na statiku príliš nedbá. 😅

anka3x3
27. okt 2017

Zapájame sa do súťaže aj my 🙂 Matúško tvoril domček, je maličký, útulný, s balkónom...vnútri v domčeku sú schody, aby jeho zvierací obyvatelia vedeli vyjsť na balkón 🙂 A kto býva v domčeku? Psíček a mačička pretože aktuálne je u nás hitom cd s rozprávkami O psíčkovi a mačičke 🙂

matejakub
27. okt 2017

h

jankaajanko
27. okt 2017

Moje deti stávajú takéto domčeky postavili by vecsie aj krajšie no máme málo Lega pre 3 deti to naše nestaci no možno niekedy aj niake vyhráme pa pa

littleflowerka
27. okt 2017

Lego DUPLO Najlepsi domcek, ako ho vidi Jonasko.
Citujem: "V domceku nesmu chybat postielky." 🙂

lara48
27. okt 2017

Najlepší domček podľa mojej dcérky by bol domček na strome, z ktorého by viedla šmykľavka na trávu a okolo by boli samé zvieratká a kvetinky a úplne najlepšie by bolo keby to všetko bolo ešte aj pri jazere a tá šmykľavky by mohla ísť teda aj do vody 🙂 a malo by to vyzerať nejako takto len namiesto tých pilierov by mal byť strom 🙂 a schodíky predstavujú šmykľavku 🙂

pifina
27. okt 2017

Z lega mame zatial hlavne dopravne prostiedky, takze domcek sa stavia tazko (o to viac by potesil 😊), ale pridam aspon fotku domceka z inej stavebnice 😉

lekristinka
27. okt 2017

Ako inak? U nas domceky hlavne pre auticka 😀

zuzkoch
28. okt 2017

Náš staviteľ a demolátor na jednej fotke 🙂❤ Na domčeku sú najlepší predsa ľudia, rodina, ktorá v ňom spolu býva ❤ a ktorá spolu stavia hoci aj domček z lega 😉🙂🏡

lenulikus
28. okt 2017

Teraz sme u babky...u ktorej máme klasické Lego (duplo je doma)..ale asi takto nejako to vyzerá aj pri duple 🙂

farenka
28. okt 2017

Aký by mal byť super dom?
Taký kde je veľa srandy a smiechu v ňom.
Taký kde chcú sa všetci hrať,
behať, lietať, šantiť a vymýšľať.
Aj veľký bazén domček musí mať,
pre tých čo chcú sa v lete okúpať.
Garáž - aj tá je dôležitá,
ved Lego auto jesť nepýta.
S radosťou by sme sa sním pohrali,
keby sme Lego Domček vyhrali! 🙂

sanny53
28. okt 2017

Nas domcek podľa mojich dcér

quetinka28
28. okt 2017

Dom pre vevericku

aadulik2110
28. okt 2017

Podla starsieho musi byt na kolieskach, aby mohol cestovat a spoznavat vsetko okolo seba - samozrejme bez verneho kamosa -psika to nepojde. A mladsi povazuje za najjkrajsi domcek - hrad a musi tam zit vela zvieratiek.

1312
28. okt 2017

Tomáško(3,5r) si dnes postavil takýto domček..a čo je na dome najlepšie? Také tie vrtule na streche ktoré vyrábajú elektrinu,lebo sa krútia 🙂 🙂 tak hľadáme vždy také domy,ktoré ich majú....

lulik01
28. okt 2017

U nás platí, čim väčšia veža tým lepsie.

marttina333
28. okt 2017

U nas sa stavia domček čo najvyšši 😀

sweetlife001
28. okt 2017

Ja vam posielam nas dnesny domcek,ktory staviame takmer kazdy den. Je to domcek pre lego doktorku a pre jej sestricku hrosicku. Sklada sa z cakarne,wc pre pacientov, ambulancia,kde sa osetruju deticky a izba pre doktorku. Zial pre hrosika nemame postielku,nestacim sa vynadivat tu na fotky kolko postielok a super kociek mate. Domcek by nas potesil hlavne kvoli tomu, aby sa rodinky s detmi cestou od lekarky mali kde vracat, kedze my nemame dost kociek na dom pre doktorku a este k tomu aj na domcek pre rodinky,cize tie po osetreni skoncia len pohodene na zemi. Podla mojej dcerky ma spravny domcek mat zachod a psa 😀 zachodik ako vidite uz mame a psika sme mali len jedneho,ktory sa nam stratil ale vdaka jednej super mamicke tu z konika mame uz aj psika. Teda uz len ten dom nam chyba..ak nahodou, bol by to ten uplne najkrajsi darcek pod nasim tohtorocnym stromcekom 🙂 pa

marget
28. okt 2017

Dobrý deň, moji traja chlapci sa s veľkou chuťou pustili do stavby "najlepšieho" domčeka, nakoniec vymysleli Hotel u bieleho koňa, každá hotelová izba má svoju farbu a pred hotelom je záhradka s kvetmi a minizoo, aby sa tam každý cítil ako doma. Počas stavby začal hotel horieť, museli sme volať hasičov,tesne okolo hotelového balkóna preletelo lietadlo... veľa zábavy sme spolu si užili. 😉

vex
28. okt 2017

jednoznacne co najvetsi a musi tam byt uplne, uplne vsetko

emarekova
28. okt 2017

My žiaľ lego duplo nemáme,pretože po rokoch uskladnenia po staršej dcérke na povale ho chcel manžel pre mladšiu prevariť a celé sa pokrútilo..takže sme na tom tak,že staršia má celkom slušnú zbierku lego friends+krabicu klasického a mladšia sa len rozbieha zatial s domčekom pre psíka..

s1m.one
28. okt 2017

Ahoj, zapajame sa do sutaze aj my 🙂 nakolko mam doma introvertikov, som neskutocne rada, ze sa cez tuto hru dozviem naozaj toho vela, vzdy sa vela rozpravame a zistujem co maju deti radi a preco 🙂 postavili takyto domcek, vystihol ich uplne, ma aj dvere - co je dobry symbol a aj okno 🙂 a kopec kopec obyvatelov, zatial su vsetci vonku. aj my s rodinkou najviac casu travime v priprode a teda vonku, takze ako u nas 🙂 asi by stale hrali futbal, ale teraz su postaveni na fotenie 🙂 a co je na domceku najlepsie - odpoved bola ze -- -VSETKO 🙂 takze 👍 aj ja si myslim, ze je super 🙂

petronelak
28. okt 2017

Monentalne mame postaveny domcek s terasou ktory postavil manzel s Vaneskou podla jej predstav obs chcela domcek s trrasou kde budeme pit ☕️🍪🍩 a jest 👨‍👧👨‍👩‍👧‍👧

marusik
28. okt 2017

na našom 🏡 je najlepšie to, že sme ho postavili spoločne🙂
PS: všimnite si tú garáž s posúvou bránou🙂 🚗

alfa147
28. okt 2017

Domček, my hlavne musíme mať garáž. V dobrej garáži nechýbajú autíčka , stroje, hlavne báger, a na streche nesmie chýbať čierny komín. Dnes sa mu podaril iba taký malý komín.