Dny s LEGO DUPLO začínají! Co vás čeká?
Jsem moc ráda, že tu s vámi mohu tento týden být. Dny s LEGO DUPLO právě začaly a já jsem tu od toho, abychom si je společně užili 🙂. Mám pro vás nachystané tipy na vánoční dárky, spoustu zajímavých informací a také inspirativních her. Chybět nebudou ani soutěže o krásné stavebnice LEGO DUPLO. Na první soutěž se můžete těšit již dnes.
LEGO DUPLO, to nejsou jen kvalitní a bezpečné stavebnice, ale celý svět plný dobrodružství a kreativních her, do kterého vás chci pozvat. Ráda vám odpovím na vaše otázky a pomůžu vám zjistit vše, co vás o LEGO DUPLO zajímá. Těšíte se, až si spolu zasoutěžíme?

Tešíme sa 🙂 Lego je obľúbenou hračkou môjho syna, takže sa určite zapojíme aj do súťaží, možno sa na nás usmeje šťastie 🙂
ooo ano uz sutazime🙂 na toto sme s maxom cakali🙂)) duplo rules🙂))
jeeej, tesime sa na dni s duplo🙂
Super milujeme Lego Duplo aj hocijake ine Lego,ale s Duplom sa zahra aj moj skoro 7rocny syn,pouzivame aj ako piliere pod masinkove mosty🙂samozrejme sa tesime aj na sutaz🙂))
Konecne nieco co ma zaujalo na modrom koniku....caro lega duplo objavili moje deti pred rokom odvtedy to je najoblubenejsia hracka
Neuvazujete predavat nejaku sadu postaviciek lego duplo?
Aj ja sa velmi tesim tomuto tyzdnu 🙂.
Aj my mame velmi radi lego duplo, jedna z naj synovich hraciek 🙂
super tesime sa aj my, nakolko starsia uz frci na "malom legu" ale mladsia este stale sklada duplo 🙂 stale nejaku stajnu, zvieratka...
Lego DUPLO je najlepšia hra ktorá existuje. Náš malý má 20 mesiacov a hrá sa s legom denne. Bude z neho staviteľ 🙂 Máme ich už skoro 12 rokov po dcére a sú stále funkčné, bez chýb, prosto jedna z mála hier ktorá sa dá využiť aj po toľkých rokoch. Rozmýšľame čo na Vianoce malému,a myslím, že to bude opäť Lego DUPLO. Niet nad tú hru vraví manžel, ktorý rád stavia s deťmi a je im vzorom. Prikladám foto z nedávnej stavby, "Bratislavský rozhlas" 🙂
Tesime sa na sutaze, pod nasim vianocnym stromcekom lego nebude chybat. 🙂
Skvele, tesim sa. Chcem vyhrat pre nasho Maxika. Prve nase dieta a v rodine prve vnucatko. Je to spravny chalan, lapaj. A som si ista, ze LEGO DUPLO ho bude bavit. Pamatam sa, ze moj brat sa s tym vedel prehrat CELE HODINY 🙂
Mojho starsieho lego zaujalo az ked dostsl svoj prvy lego traktor cerveny s vleckou, nolo to ns visnoce ked msl 3 roky, odvtedy sa hra povecsine s legom a mladsi od narodenia len GEGO 😀
Super téma! Veľmi sa tešíme a rada si prečítam akékoľvek tipy!!!! Nášho malého zaujalo Duplo u kamarátky, vždy sa spolu s legom pekne prehrajú. Len jediné čo ma mrzí, že sa akosi stratilo z trhu to s tou pandou ☹ Prelustrovala som kadejaké stránky krížom krážom než som objednala na Ježiška, no pandy nikde. Moj malý miluje Pandu, od malička len pandy, máme ich doma už asi 20 😀 a Duplo je fuč :-/
Je to len nejaký výpadok dočasný?????
Ďakujem
SUPEEER mame doma vela Lego Duplo ale nasmu malemu sice uz coskoro 8 rocnemu Tobimu stale cosi chyba 😀 😀
Aj my pozdravujeme Lego Duplo Baru 🙂, tesime sa na nove tipy, zaujimavosti a samozrejme sutaze, snad sa stastie usmeje aj na nas.
Výborne, teším sa, že ste tu! Naše deti stavajú z Dupla každučký deň, hlavne doma, ale aj na návštevách, či v detskom kútiku, škôlkar aj v škôlke. 🙂
Velmi sa tesim po dlhej dobe spomienky na lego. Milovala som ho 🙂 moje dievcatko je male na lego este ale myslim ze zachvilocku bude aj ona majstrovat a stavat .... ma k tomu vlohy vysluzila si od dedka prezyvku majste r capko
:D :D Zbožňujeme LEGO 🙂 Máme i duplo, ale dcérku potiahol synátor, takže od 2 rokov fičí i na klasickom 🙂 Podľa mňa väčší závisláci ako sú oni dvaja neexistujú. S nimi to má človek jednoduché. 🙂 Narodeniny, meniny, ušetrené v pokladničke, Vianoce... celá rodina kupuje časť do sady, ktorá sa práve zbiera 🙂 Naša 8 ročná zbierka 🙂
@michaelamilantady máš jednu pandu 🙂 https://www.modrykonik.sk/market/hracky/m0yiv3/... my už máme jednu doma a je moc pěkná 🙂
super 🙂 tesime sa velmi 😎
u nas tento rok je tiez o legu aj ked uz nastarsia presla na iny level ma 6, takze lego forever 😀 😀 😀
U nas lego duplo kazdy den :D prve sme dostali na 1 narodeniny, zdedene 10 rocne 🙂 ale poctivo doplnujeme zbierku 🙂 mame zoo, kepovanie, lesne zvieratka, moja prva farma 🙂 len jedine co by sa mi pacilo, keby niekedy bola moznost vyskladat si aj vlastne lego :D lebo napr nam chybaju velke zvieratka ako kravicka a tak :D ale to uz by sme asi moc chceli :D
@thereza89 ďakujem 🙂 a to sme aj s kamoškou asi 2x aj MK prelustrovali 🙂
tesim sa, ze je takato moznost ziskat pre dieta darcek na Vianoce, dufam ze sa nam to postasti 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😲
Moj syn dostal na Vianoce pred rokom Lego Duplo hasicsku stanicu a bol to ten najlepsi darcek, lebo kazdy den sa s tym legom hra. Tento rok by chcel policajnu stanicu, len ma trosku mrzi ze je dost jednoducha a chudobna ta stanica oproti hasicskej,obsahuje malo kociek. Ale urcite nejake Lego nebude pod stromcekom chybat.
Lego Duplo nás zabaví aj keď už všetko zlyhalo. Veľmi sa teším na nové inšpirácie. Niekedy sa zahrám rovnako dobre ako deti. Škoda, že keď som bola malá, Duplo sme nemali 🙂 .
Lego je najlepšie hračka pre moje deti. Naozaj musím povedať, že sú to dobre investované peniaze. Na 2.narodeniny dostal syn traktor od lego duplo a postupne sa nám zbierka rozširuje o zvieratká a rôzne automobily. A keďže je kociek stále málo, na Vianoce máme u Ježiška objednanú kreatívnu sadu.
aj u nas frci duplo , maly nema aňi 2 roky a uz mame 5 sad, najprv sme oblubovali zvieratkovske sady, teraz zase autickovske, dokonca na meniny som prikupila aj dalsiu velku plnu len kociek a konecne som natrafila aj na podlozku, a tak sa nam zase stavia lepsie, staviame denne a musim sa vam priznat ze som u maminy objavila odlozene moje lego ( indianov, domcek s bazenom, western city ) to lego ma viac ako 20 rokov, sice to nieje duplo ale ked maly dorastie tesim sa ze ho zdedi , ja aj nase duplo odlozim, verim ze s ňim raz potesim moje vnucata 🙂 lego je pre mna kategoria ako detska kniha, to sa proste nevyhodi , neprestane byt moderne 🙂

Tesim as na novinky a rady a suuutaze 😉