Ponuka: Vymením tri ❤ za jednu odpoveď
Ňuňu sme dlho vyvíjali, aby stal čo najlepším smotanovým jogurtom s ovocným pyré, ktorý je ľahko stráviteľný aj pre tých najmenších. ❤
Preto by som chcela vedieť, čo je pre vás maminy dôležité pri výbere jogurtov, ktoré kupujete svojim deťom. Pre každého je to určite niečo iné, ale pomohli by ste nám na oddelení kvality v našej mliečnej manufaktúre Malý gazda posunúť sa správnym smerom.👍
Baby, prosím vás, do odpovede mi napíšte jedno alebo aj viac písmen z týchto možností:
A - zloženie
B - cena
C - či je smotanový
D - obal
E - podiel ovocia
F - príchuť
PS: Vedeli ste, že jogurt sa môže volať smotanový iba vtedy keď obsahuje 10% podiel tuku z hmotnosti.
Ďakujem a každej pošlem 3 srdiečka. 🙂

G - chuť, a teda či deťom chuti, myslím, že práve tento jogurt mojim deťom nechutil.
U nás sledujeme: A(zloženie)+F(príchuť) a nakoniec B(cena) 😘
Pre mňa ako matku je najdôležitejšie A, príp. E, pri nákupe s deťmi ale prihliadam na ich želania, takže aj F a náš rodinný rozpočet zaujíma B. 😀
u nas zavazi asi vsetko svojim podielom, najdolezitejsie su A a C a potom tak kusok z kazdeho 🙂
Maleho gazdu nas drobec lubi, bol to vlastne jeho celkom prvy jogurt
@daniela_malygazda A, B, C, E
A,C,E
A
@acrobaleno Ňuňu je tri mesiace na trhu a nevedeli sme aký bude mať pontenciál bezlaktózový jogurt, ale do budúcnosti chceme urobiť vývoj a pripraviť aj ovocné verzie, lebo vidíme, že veľa ľudí a detí netoleruje laktózu. 😉
@katkaba1 ahoj môžeš ich poslať inej mamičke ako poďakovanie alebo len ju oceniť za to, že sa ti s nou dobre komunikovalo. Pripadne pre radosť 💗
@comika Ďakujem za doplnenie 🙏
@daisylucky prosím ťa prečo nechuti? Pomohlo by to nášim kvalitárom. ĎAKUJEM
A E F 🙂
A,B
@daniela_malygazda ja ho pre istotu, ešte kúpim, lebo som si nie úplne istá, či to bol tento. Ale už som asi trikrát kúpila jogurty v skle, že akože budem ekologická a vždy isli do kosa, lebo im nechutilo, a myslím, že tento bol jeden z nich. Dám vedieť, keď znovu vyskúšame. Ale vo všeobecnosti mojim deťom chutia smotanové, napr. Zvolenský, banovecky alebo také tie sladsie mliečne, napr. fantázia. Nechutia im ovčie, kozie a napr. ani hollandia gazdovský - neviem ako je tento vyrobený, ale je taký zvláštny a mojim deťom to nechuti.
@daniela_malygazda u mňa je pri každej potravine na 1. mieste krajina pôvodu a zloženie. Takze A
@daisylucky Rozumiem úplne. Náš jogurt zreje priamo v skle a na vrchu tým pádom má vrstvu smotany. Je potrebné ho poriadne rozmiešať. Jogurty robíme výlučne iba z kravského mlieka. No uvidíš, či budú mať u Vás úspech. Určite ich nájdeš v Kaufland, Kraj, Terno, Metro a Fresh. Tak lovu zdrar 😀 😉
@daniela_malygazda A,F,E.....Moj maly ma velmi rad maleho gazdu.....Ja si myslim,ze jogurty su fajn,idete dobrym smerom,....ale podla mojho nazoru ste si to pokazili pridanim aromy......u mna potom straca doveryhodnost vyrobok,ktory si napise na obal bez ecok a pritom tam prida ecko-aromu.....keby sa aroma nahradila napr. prirodnou aromou uz by to bolo uplne ine....😉
@kallanchoe Ďakujem za názor. Zistím ako je to s tou arómou a dám podnet na vývoj. ;)
@daniela_malygazda Jogurty ňuňu kupujeme už dlhšiu dobu v Kauflande. Okrem toho že sú veľmi chutné, dá sa využiť aj ten sklenený pohárik na rôzne dekorácie. Odporúčam všetkým. Jogurty kupujem podľa A,C
A,ZLOZENIE 🙂
@daniela_malygazda A C D E F
A,E
A
@daniela_malygazda a,c,e 😊
@daniela_malygazda A,C E
B, C, F
@kallanchoe Zistila som ako je to s tou arómou. Takže arómy nie sú éčka. Sú vyňaté z tejto skupiny.
A C E F
A, C, F

CAFD