icon

Súťaž

miriam_nutrilon
Moderátor
26. feb 2018

Milé mamičky, prečo by ste po ukončení dojčenia odporučili ďalším mamičkám práve pokračovacie alebo batoľacie mlieko Nutrilon Pronutra?

Napíšte nám, prečo odporúčate Nutrilon a my vyberieme 10 mamičiek, ktoré odmeníme mliekom Nutrilon 2, 3, 4 800 g a kašou Nutrilon podľa vlastného výberu 😉. Mená výhercov budú zverejnené do 5 dní od ukončenia súťaže. Tešíme sa na vaše príspevky!

-------

Kompletné pravidlá nájdete tu: https://www.modrykonik.sk/statut-a-pravidla-sut...

miriam_nutrilon
autorModerátor
26. feb 2018

@weeronik Risko je velmi podareny🙂 Posobi spokojne a stastne 🙂

lujzamisko
26. feb 2018

Prečo.by som.odporucila. pretože pre.nás bol.popri.kojeni.najlepšia volba. Nemali sme.najmensie problémy. Chuti mu,aj teraz. Najlepšia voľba pre maminky.

tstomino
26. feb 2018

Dobrý deň ja som svoje prvé dieťa kojila rok. Pri druhom som mala zdravotné problémy a mala sa mi narodila v 31 týždni.dva mesiace sme boli v nemocnici kde som jej nosila materské mlieko keď sme prišli domov myslela som že budem kojit ale nešlo to mala som aj zmrazené mlieko ale mala keď sa prvý krát napila Nutrilonu úplne ma odstavila už sa viac materského mlieka nenapila. Sama si vybrala čo je dobré a my v tomto pokračujeme. Odporúčala by som ho všetkým mamičkám ktoré majú aj predčasne narodené deti obsahuje všetky vitamíny. Nutrilon ďakujem

anetuska94
26. feb 2018

@miriam_nutrilon odporučila by som ho na 100%. Pretože obsahuje vitamíny na podporu imunity...treba si ju budovať do budúcnosti a najlepšie už od mala 😉 najlepšie je dojčenie no nie každému sa to dá takže v tomto prípade by som volila určite túto možnosť...je kopec iných no podľa mňa na tieto nesiahaju...s Nutrilonom som bola spokojná..malému chutilo mliečko ..žiadny problém ako pri iných 😁 žiadne vracanie, nadúvanie atď. Keď sa narodí druhé určite budem voliť opäť túto možnosť ak bude potrebné 😉

zabbka
26. feb 2018

Nasa rodina ma len a len dobru skusenost s Nutrilonom. Začal ho piť môj synček pred troma rokmi, keď mal dva mesiace. Keďže som zo zdravotných dôvodov musela prestať kojiť, musela som nájsť zo dňa na deň náhradu. Nutrilon mi odporučil náš pediater. Synček prospieval ako mal a pil ho do 2 rokov. O 3 roky neskor sa nam narodilo druhe babatko - dcerka. Po pol roku som prestala kojiť a hneď som kúpila Nutrilon. Ani jedno z mojich detí nemalo s Nutrilonom žiadne problémy. Za nás ho môžeme len a len odporučiť. Mlieko im davalo všetko to čo som im uz ja nemohla dat. Pre mňa bol Nutrilon prvou voľbou...a ak by som sa mala rozhodnut zas a znova....moje rozhodnutie by bolo take iste😊

vivian27
27. feb 2018

@miriam_nutrilon Mojej male Emmke nutrilon Pronutra velmi chutil, brusko bolo spokojne, ale zial v 4 mesiaci sa nam potvrdil skryty reflux a presli sme na Nutrilon Expert AR. Dcerke velmi velmi chuti a ja som spokojna,ze sme nasli mliecko ktore vyhovuje jej brusku a riesi jej problem s refluxom.

kaji1212
27. feb 2018

@miriam_nutrilon pretoze námm veĺmi pomohol pri zazivacich problemoch jedine mlieko co stravi a konecne ma spokojne brusko ☺ a obsahuje vela vitaminov a vsetko co to dietatko potrebuje ☺

blueprincess
27. feb 2018

Nasa mala bola alergicka na mliecnu bielkovinu, tak sme do jedneho roka uzivali Nutrilon Allergy digestive care (snad jedine plne hydrolizovane v ponuke dojcenskych mliek) a potom sme postupne zaradzovali obycajne dojcenske mlieko, samozrejme, že Nutrilon, kedze tato znacka ma snad najlepsi vyskum a vyvoj a teda bohatu skalu mliek na rozne specificke ucely a problemy. Neskor sme skusili aj lacnejsiu znacku, no neoplatilo sa, kedze nam dieta dostalo exem. Vratili sme sa teda k Topke a exem ustupil. Dakujem za vsetkych rodicov, ze Vam na nasich drobcoch zalezi. Robite to skvele a preto Vas odporucam.

pidicek
27. feb 2018

Dobrý deň.
Chcela by som Vám napísať, prečo je Nutrilon Pronutra moja, naša voľba. Som mama dvoch detí, synčeka Martinka (skoro 3 roky) a dcérky Emmky (15 mesiacov). Už keď sa deti narodili, nemala som dosť svojho mliečka a preto prišiel na pomoc práve Nutrilon Pronutra 🍼. Každá mama chce dať svojmu dieťatku len to najlepšie, ja som bola a som presvedčená, že po materskom mlieku je Nutrilon ten top 👍. Pomáhal im od narodenia, rásť, prospievať, vyvíjať ich imunitu, osobnosť malého človiečika, dodával vitamíny, jednoducho bol to štart do života. Po Nutrilone bolo bruško plné, nebolelo, trávenie vynikajúce, čiže bábätko spokojné a tým pádom aj jeho rodičia. Aj keď deti prešli na tuhú stravu, mliečko neprestali piť, preto oceňujem určite aj jeho chuť. Deti pijú Nutrilon radi stále pred večerným spinkaním, ale aj ráno a pred obedňajším spánkom, jednoducho vždy keď si ho vypýtajú. Teším sa, že je a ďakujem zaň 🌹.

kukucka100
27. feb 2018

Dobrý deň nutrilon píla moja dcéra po narodení V roku 2010 A boli sme S ním veľmi spokojní. Dcera vyrastla na nutrilone a postupne s vekom sme skúsili takmer všetky produkty od nutrilonu. Pri synovi keď som nemala dostatok mlieka som siahla hneď po nutrilone. Zajtra bude mať štyri mesiace A už doma na neho čaká mliečna kaša ktorú sa chystám vyskúšať. Za mňa odporucam.

tanadaf
27. feb 2018

Z vlastnej skúsenosti odporúčam Nutrilon profutura. Napriek štrajkovaniu s kojenim sme prešli na Nutrilon. Dcérka prospieva, nikdy mlieko neodmietla. Stále je kojena a taktiež pije Nutrilon.

emka2608
27. feb 2018

Krásny deň prajeme 🙂 keďže naozaj mame radi Nutrilon už od narodenia a sme s ním maximálne spokojne, teda naozaj obe lebo keď je Emka v poriadku, tak som aj ja ❤️ Momentálne používame Pronutra mliecko ktoré je na imunitu, musím priznať a zaklopať že mala má 18 mesiacov a ešte ani raz nebola chorá 🙏🏻 Má aj pestrú stravu, aj vitaminky v ovocí ale nakoľko má stále mliecko ráno a večer nechceme s ním prestať, niekto povie že už by nemusela ja hovorím, že radšej flaska nutrilon ako flaska s kakaom ktorému sa chceme vyhnúť čo najdlhšie. Vždy som sa riadila mojim zdravým rozumom a verím, že aj táto voľba je správna 🙏🏻 Večer robime aj kašu na dobrú noc ktorá chuti neskutočne 🙈 aj keď je to finančne náročné, svojej dcére dám len to najlepšie 👌🏻 Nutrilon AR 1 nás zbavil refluxu, následne sme prešli na Profutura mliecko na vývoj mozgu a dnes sme na Pronutra vďaka imunite ❣️

martina_se
27. feb 2018

@miriam_nutrilon Lebo skvelo chutí 😊

lbkz
27. feb 2018

@miriam_nutrilon
Dobrý deň, keďže náš drobec nie je vôbec kojený, pretože som ho nemohla kojiť pre moje zdravotné problémy a komplikácie po cisárskom zákroku, siahla som na odporúčanie po Nutrilone. Som s ním nesmierne spokojná a malý je pohodové bábätko. Nutrilon AR 1 nás zbavil refluxu.

maryon1
27. feb 2018

Preco by som odporucila Nutrilon?odpoved je jednoducha...pretoze je pre kazdu mamicku a jej dietatko tou najlepsou volbou /teda pokial maminka z akehokolvek dovodu nedojci,materske mliecko je uplne ze top,ale nie vzdy je dojcenie mozne.

emka2608
27. feb 2018

🤫🍼👸🏼🎀

kattky
27. feb 2018

My od narodenia papkame Nutrilon. Najprv sme maly Nutrilon HA no potom sme presly na obycajny. Malemu chuti a to je zaklad. Mame 8 mesiacov a zatial sme zdravy.

ulicna2
27. feb 2018

Ja ešte stále kojim ale už by sme chceli zaradiť aj mliečko popri kojeni určite začneme s nutrilon keďže sú naň len dobre ohlasy a malej chcem dať len to najlepšie 😊

mimuska18
27. feb 2018

Náš malý pil Nutrilon a boli sme spokojný v 3 mesiacoch prespal celú noc a naviac mu chutilo za nás najlepšia voľba bola Nutrilon nakoľko máte na výber aj množstvo umelých mliek na konkrétne problémy napr Nutrilon HA, Nutrilon AR, Nutrilon Comfort atď Za nás Ďakujeme Nutrilon ❤😊

natalia334
27. feb 2018

Pretože chutilo mojim dvom deťom a nemali pri nom žiadne problémy. Preto teraz keď čakám tretie nutrilon bude po kojeni zasa moja prvá jednotka pre drobčeka. Želám vám veľa úspechov a Ďakujem za skvelý výrobok pre detičky

marecek1
27. feb 2018

Každá maminka chce pre svoje dieťatko to najlepšie - no a to platí aj pri výbere umelého mliečka. Investovať do kvality sa oplatí - veď kto iní ako my rodičia môžme pomôcť svojim deťom pri budovaní ich imunity, správneho vývoja... sú veci, na ktorých človek šetriť môže, a naopak veci, na ktorých sa jednoducho šetriť nemá.

so značkou nutrilon mám dobré skúsenosti pri svojich deťoch, či už to bolo mlieko, alebo kaše - pri najmladšej dcérke sme si obľúbili vašu ryžovú kašu HA , máme v rodine alergie, môžem len odporučiť, jednoduchá príprava, a vôbec sa nehrudkuje.

tomajka
27. feb 2018

Bol večer..jediný Kaufland bol u nás otvorený do 22 manžel som poslala po mlieko nejsje kúp mne je to jedno..kojila som...mala bola uplakaná tak reku skúsime také...kým prišiel mala aj zaspala. Tak ale aspoň pre istotu a kúpil prave toto...potom Sme ho dávali podla príležitosti keď som nebola doma..

silvinka194
27. feb 2018

Vyskúšali sme 5 roznych mliek od viacerých značiek ale len nutrilon nám sadol. Má najviac omega mastných kyselin zo všetkých mliek. Vrelo odporúčam všetkým mamičkám

miminkova
28. feb 2018

@miriam_nutrilon moje dve zlaticka, ktore boli v brusku spolu, vyrastli na mliecku Nutrilon, milovali sme ho, ja ak oni, balenie nam vyhovovala, davkovanie, chut, nikdy nemali problem, krasne sa z neho napapkali a boli spokojne deticky aj rodicia, žiadne vedlajsie komplikacie, ziadne koliky. To je pre kazdeho rodica to najdolezitejsie, som rada ze sme sa rozhodli pre tuto znacku, odporucame ju kazdej mamicke , ktora kojit nemoze. Zlozenim sa mi pozdavala najviac vhodna ako nahrada mojho mliecka, ktore som mala bohuzial len 2 mesiace,krasny den

zarralea
28. feb 2018

@miriam_nutrilon prečo by som odporučila ? Nakoľko sa nám kojiť nepodarilo bol nurilon pre nás jedinou voľbou ako nahradiť materské mliecko . Drobcekovi chutil a chuti dodnes . Ďakujem za to že nutrilon je ❤️

zajinka123
28. feb 2018

Asi tu už bolo všetko napísané- jednoducho je TOP

jarnicka
28. feb 2018

@miriam_nutrilon u MNA led bolo kojenie trapenim jednoznacna volba bol nutrilon vyriesilo to move zufalstvo a hladne ukricane brusko babatka. A este chcem upozornit mamicky na duper poradnu ktoru nutrilon ma su Tam skvele odbornicky ktore mi idpivedali na vsetky otazky a tymtymto an chcem podakovat a urcite sa este ozvem s nutrilonom este papame

zanet1304
28. feb 2018

Už pred 19 rokmi bol nutrilon najlepšia voľba. Kupovali sme na deň obyčajný nutrilon a na noc nutrilon forte. Teraz budeme asi tiež od začiatku používať iba nutrilon nakoľko zo zdravotných dôvodov to vyzerá že asi nebudem moc od začiatku dojčiť. Pre mňa jasná voľba po skúsenostiach z doby minulej 🤣❤❤

peta399
28. feb 2018

@miriam_nutrilon chystame sa prikrmovat mlieckom od Vas uz buduci tyzden. Vybrali sme si ho preto, lebo sa nam zda byt 🔝ka na trhu. Kase od Vas su vychvalovane do neba #7heaven 😄 tak dufam, ze ostaneme verni Vasej znacke😉

mivalik
28. feb 2018

Ja som žiaľ,kojila len mesiac a pol, maly sme obaja rôzne problémy a lekárka predpísala malému Nutrilon. Okamžite mu toto mliečko zapasovalo, a dokonca je dobré aj na chuť.