Krásne ránko, milé dámy. Akú kávu máte ráno najradšej?
ja rano kavu nikdy nepijem lebo mam zo vsetkych druhov zaludocne a crevne problemy,ked tak pocas dna a aj to max.1
Pressko 🙂
AK by si chcel niekto privyrobiť vyplnaním dotaznikov tak staci mi poslat imail 🙂 Pekny den všetkým 🙂
asi kazdy den inu kavu. mam doma 5-6 roznych znaciek, popradsku mam velmi rada, kofeinove, bezkofeinove, aj ine kavoviny ako melta a caro a vzdy si to "namixujem" v inom pomere, plus mix dochutenie skoricu, medikom, vanilkovym cukrom, cokoladou.... jedine co sa asi nemeni ze vzdy pijem ciernu, bez mlieka a slahacky... robim to aj pre navstevy a mozu hadat ale nikdy neuhadnu co vsetko v salke maju,😀 je to sranda....coffee barmanka 😉
dobry den. tak u nas je rano s Finessou s mlieckom a trosku cukor😉
vacsinou rano dve a potom ja si este davam aj poobede.
inak mam rada aj klasicku zalievanu.
espresso capucino a late si davam iba v podnikoch pripadne u kamosky lebo nemame stroj 😉☕
Cappuccino 3xdenne
Dobre ranko😊Za mna jednoznacne silna,zalievana bez mlieka
teraz ma tak napadlo, mozem dat popradsku do pressostroja?
@marton_popradske ahoj, tak ja ráno len "turka" bez cukru.No a neskôr keď si chcem zamaškrtiť tak espresso s medom a kvapkou smotany...mňam!
A ešte dodám, že pred tehotenstvom by som kávu so smotanou nevypila...hold chute sa menia....
mm si robí klasiku - zalievanú a ja nepijem žiadnu....ale posedíme spolu a pokecáme čo a ako....
Tak pred tehotenstvom to bolo "pravé kávičkovanie" aj 4x do dňa - v práci popradská zalievaná (keď už som z toho Popradu), doma espressá... Teraz počas tehotenstva sa snažím kofeín obmedziť, ale bez raňajšieho pressa s trochou mlieka to stále nejde 🙂 Poobede, ak je chuť tak už slabšie - capuccino alebo latte s väčším množstvom mlieka a škoricou (tá nesme chýbať).
U nás jednoznačne espesso. A kávička je jedna z vecí, ktoré neviem prečo ale naozaj lepšie chutí s ľudmi čo máte radi. Aj keď mi už padá v práci hlava na stôl premôžem sa a počkám si na kávu doma s manželom. Je to jeden z našich rituálov za ktorý som vďačná ❤
Ja mám najradšej klasiku zalievanú bez mlieka a cukru,žiadne "kakauka"
V sučasnej dobe žial iba raňajkovú kávu z obilniny. Pravá káva mi momentálne nechutí a býva z nej veľmi zle kôli tehotenstvu. Potom sa dúfam vrátim k Vašej značke overenej u nás doma dlhoročným používaním.
Turecká z extra special popradská
Ahoj 🙂ja mam najradšej tureckú kávičku☕
Ja mám najradšej kávu pripravenú mojím manželom, ktorý ráno zomelie čerstvé zrniečka kávy a pripraví mi v stroji to najchutnejšie presso so škoricou a vanilkou. Takéto rána pri šálke kávy s mojím manželom proste zbožňujem 🙂
Na ranko jednoznačne cappuccino so skoricou😍
Presso 😍😍😍😍
Ja rano kava s cukrom a mliekom.
Ráno neviem začať deň bez espressa s trochou mlieka😉 momentálne dojcim takže pijem prevažne meltu😉
@marton_popradske Tak ja rano veru popradsku, prekvapkanu z kavovaru s troskou mlieka a potom taku istu este par krat denne, kedze mam nizky tlak 🙂
ja som rada, ze som objavila vasu bezkofeinovu mletu kavu, takze teraz len klasicky turek, inak kapucino je moje najoblubenejsie
Ja každý deň caffe latte, občas cappuccino 👍👍👍
Ráno začínam s veľkým espressom bez mlieka a cukru, poobede ak mám čas tak si urobím viedenskú kávu s rastlinnou šľahačkou, alebo latte.
ja som skratka klasik, takze turek
Bud espresso alebo cappuccinko 💝
Rano bez kavy to nie je pre mna rano pre mna je ta naj espresso s mlieckom
Niekedy si ráno spravím espresso niekedy len zalievanu a poobede už len také light nejaké cappuccino alebo latte ☕☕

kedy co. dnes mam latte, inokedy si spravim espresso len tak cierne. alebo americano. alebo mam rada cafe au lait s trochou mlieka. tieto si pripravujem doma, tak 2x denne. alebo v office, aj tam sme si zadovazili masinu na espresso.
vsetky druhy kav pijem vyhradne bez cukru.
vynimkou je choc orange latte. tam je trosku prisladene, ale tu pijem v kaviarni ked idem na nakupy a zastavim sa na kavu a kolacik. 🙂