Vyhrajte extra silný zázvorový čaj!
Aj u vás cez noc tak nasnežilo ako v Poprade? Celé mesto je pod perinou. A čo vy? Ako sa zahrievate v týchto chladných dňoch? Viete o tom, že zázvor je všeliek, ktorý zahreje? Vďaka svojmu obsahu vitamínov a iných dôležitých živín je zázvor ideálny pomocník pri chrípke, nádche, angíne a horúčkach. Má pôvod v Ázii. Pripravili sme pre vás jemne sekaný a extra silný zázvor s kvapkou osviežujúceho citróna. Tento nápoj vás postaví na nohy hneď pri prvých náznakoch chrípky, či nachladnutia a naštartuje Vašu imunitu. Ak chcete tento čajík vyhrať, napíšte nám, ako sa inak volá zázvor.
Zazvor inak dumbier zajtra bude na obed kapustova polievka do ktorej pridavam zazvor a je mnamozna 😉
dumbier 🙂 a prosime si do roboty, inak budeme musiet vyhlasit chripkove prazdniny 🙂))))
Dumbier😉A inac,dlho som to vobec nevedela,ale pracovala som pred MD ako barista a casnicka pyta dumbierovy caj😅Kukam na nu ako puk,co ta chce po mne,aky dumbier a to ze zazvor😲 fakt nikdy predtym som to nepocula a to mam za sebou 13 rocnu karieru casnicky😂
Dobrý deň. Zázvor sa inak volá Ďumbier. Veru by sa nám teraz aj zišiel, manžel je chorý a akurát včera vyhlásil, že si ho musí kúpiť, lebo tento čaj je najlepší čo sa prechladnutia týka.
Dumbier, Ginger alebo Ingwer 🙂 Aj teraz ho pijeme doma, lebo nas dostala choroba.
Veru je to po nasom dumbier, angl.ginger. A velmi ho mame radi, lebo je zdravy a ucinny, hlavne pri chorobe.
Veeela otazok. Odpoviem len na sutaznu 😉. Zazvor ~ dumbier. Raz sa ma manzel pytal, ci chcem ten stiplavy ekrazit 😀.
Ďumbier lekársky. U nás ho skôr každý pozná len ako zázvor, čo sme prevzali z češtiny.
Ďumbier alebo Ginger, v týchto dňoch mi je veľký kamarát, nejako nás z mohla choroba, zázvorovi čaj pijeme s medom a s citrónom, zahreje poriadne a dodá aj dostatok vitamínov.
Zázvor aj ako ďumbier. ešte som ho síce v čaji neochutnala,ale kebyže vyhrám tak samozrejme ho budem piť, kedže teraz je chrípkové obdobie tak sa zíde 🙂

Zázvor sa volá po Slovensky DUMBIER