icon

Ako je to s vysávaním u vás doma? Vysáva celá rodinka alebo je to len na vás? A čo chlapi...

samsung_tomas
Moderátor
13. nov 2017

Ako je to s vysávaním u vás doma? Vysáva celá rodinka alebo je to len na vás? Niektorí chlapi radi vysávajú, ale bude ich asi menšina, alebo sa mýlim? A čo deti?

Ako je to s vysávaním u vás doma? Vysáva celá rodinka alebo je to len na vás? A  čo chlapi...
Strana
z2
samsung_tomas
autorModerátor
13. nov 2017

@maarlie 🙂 Urcite pocas tyzdna najdeme nieco s cim rad bude vysavat ;)

lilyianka
13. nov 2017

U nas vysavam 99% ja...ale nevadi mi to, urobim si to podla seba a dobre 😉

lubina
13. nov 2017

@samsung_tomas vacsinoou vysavam doma ja, ale obcas vysaje aj moj manzel. Deti zatial nevysavaju, ale obcas skusia so mnou 🙂

magdalena459
13. nov 2017

Vysavam ja, lebo aj keď mi deti "chcú pomôcť" tak musím za nimi ešte raz, nie je to podľa mojich predstáv.

samsung_tomas
autorModerátor
13. nov 2017

Achhhh je to možné vydávajú = VYSAVAJU! Konečne 🙂)) pekný vecer

mirpet
13. nov 2017

Môj manžel ma k vysávaniu ani nepustí, to je výsostne jeho parketa. Veľmi rád vysáva a nikdy mi nedovolí robiť túto činnosť v domácnosti, je totiž obrovský pedant...aj preto ho milujem 🙂

mirpet
13. nov 2017

Ešte som zabudla dodať, že keď môj manžel vysáva náš 3 izbový byt, tak vysáva 1 hodinu...naozaj dôkladne 😀

tatianasevcikova
13. nov 2017

Môj manžel vysáva rád...niekedy mám pocit že pri tom aj oddychuje....a aj ho to baví😂😂inak vysávam ja....to mám také domáce fitnes😂😂

mamca31
13. nov 2017

Ja vysavam aj trikrat za den, niekedy aj to je malo 😁, ked je muz doma, pomoze aj on. Ked sme boli deti, u nas vysaval ocino a bavi ho to doteraz 😉

bleee
13. nov 2017

u nás už niekoľko rokov vysáva Irobot Roomba. Máme to poriešené 😀

jul17
13. nov 2017

@samsung_tomas tak u nás sa deti boja od vysávača takže ešte nie, ale manžel povysáva keď ho o to poziadam.

zornickam
13. nov 2017

Vysávam iba ja, zatiaľ to nikoho iného "nechytilo za srdce" 🙂))))

nito
13. nov 2017

U nás vysávame všetci,nakoľko mám doma 3chlapov, tak som veľmi rada, že ich baví aspoň z upratovacích prác vysávanie....pre nich je to rýchle a zábavné upratovanie.....🙂

deny3
13. nov 2017

vysávam iba ja, lebo ja to viem najlepšie 😀 ale keď majú prísť na návštevu svokrovci, vysáva ich synáčik 😀

sperka
14. nov 2017

U nás je občas bitka o vysávač, nakoľko moje dve deti sa nevedia dohodnúť kto skôr. No aj tak je potrebné ešte dotiahnuť detaily. Ale môžem povedať, že mám šikovné deti. Pomáhajú. ;)

julia204
14. nov 2017

u nas vysava cela rodina..samozrejme najlepšie si posyvam sama 😀 ale vysava aj moj priateľ sice "letecky" ako to ja nazyvam 😅 ale povysava..a svoju izbicku si od dvoch rokov povysava sam aj syncek,ktory ma teraz 4 rocky...

kika_198
14. nov 2017

Vysávam každý deň ja ale občas cez víkend povysáva priateľ a to naozaj dôkladne. Syn má len 7 mesiacov tak toho to ešte len čaká 😀

majik66
14. nov 2017

U nas to bolo tak, ze vysaval len manzel. Jeho to bavilo a 3izbovy byt vedel dokladne vyvysavat asi za hodinu a pol ale to bolo fakt PORIADNE :D Odkedy uz mame 2 deticky vysavam aj ja...idealne kazdy druhy den...pri detoch to tak byva a ked nechcem mat neporiadok tak sa snazim. A ked vysavam ja vysavaju aj deti samozrejme 🙂 Najlepsia hracka

girko
18. nov 2017

Vysávať musia všetci, deti sa hnevajú, že niektoré izby aj dvakrát denne...

petrikazuzka
18. nov 2017

@bleee ako casto ho zapinate?

bleee
18. nov 2017

@petrikazuzka každý druhý deň. Väčšinou keď odchádzame z domu ho zapiname. Chumace prachu ci smetie na podlahe u nás neexistujú ☺️

kim_rossi_stuard
21. nov 2017

u nas na prekvapenie, najradsej vysava manzel a hned po nom najmensi potomok, ktory dokonca prenasleduje vysavac a nechava sa ofukovat prudom vzduchu co z neho vychadza😀

Strana
z2