icon

Aký typ podlahy uprednostňujete v detskej izbe?

samsung_tomas
Moderátor
15. nov 2017

Aký typ podlahy uprednostňujete v detskej izbe? Je kvôli údržbe vhodnejšia kombinácia drevo/kusový koberec, alebo koberec - metráž v celej izbe?

Aký typ podlahy uprednostňujete v detskej izbe?
kikuta
15. nov 2017

Máme drevenu podlahu avšak nakolko sa jedná o detskú izbu zvažujeme koberec, pretože po roku je podlaha od hračiek už dosť poničená...takže koberec na celú izbu...

sperka
15. nov 2017

V detskej izbe máme plávajúcu podlahu (v celom dome rovnakú). Ešte ju nemáme dokončenú, no plánujem na časť izby dať koberec ( ku písaciemu stolíku).

nelly761
15. nov 2017

Dobre ranko. Podla mna do detskej izby patri koberec. Deti sa radi a vela hraju na zemi. A aj,to velmi zutulni 💝

deti95060810
15. nov 2017

podlaha plus kusový koberec...

ludka140281
15. nov 2017

mi byvame v bytovke a aby sme nerušili susedov,tak máme koberec skoro na celu izbu-koli odhlučneniu,deti dupocu,buchaju hračkami....

reni1512
15. nov 2017

@samsung_tomas Ja planujem vinylku + koberec od nabytku k posteli, na celu izbu urcite nie aj kvoli udrzbe 🙂 tak uvidime ako sa to osvedci

piece
15. nov 2017

Plávačku a koberec na hranie. To je podľa mňa taký ideál 🙂

kallanchoe
15. nov 2017

Plávajúca,parkety,vinyl... plus koberec na hranie podľa mňa naj kombinacia z hľadiska údržby 👍

2veronka7
15. nov 2017

Ja mam osobne vybornu skusenost s vinylom (teplejsi ako plavajuca, mensi rachot, ked nan nieco padne), ale v detskej izbe aj v kombinacii s vacsim kusovym kobercom kvoli hraniu sa na zemi.

margarita
15. nov 2017

ja jednoznacne koberec celoplosny. nie kvoli teplu, mame podlahovku, ani kvoli utulnosti, to vyriesi aj iny typ podlahy s kusovym kobercom,
ale hlavne kvoli upratovaniu hraciek.

kedze mame 4 deti, jediny okamzite fungujuci recept na bleskove upratanie detskych izieb je, ked vyhlasim, ze cca o stvrthodinu sa chystam ist vysavat...
😉

margarita
15. nov 2017

este jeden postreh od kamosa, ten dal vinyl ze super, no ked deti nedopatrenim nan vyliali cierny tus, vymena plus praca s tym suvisiaca ho stala nepomerne viac nez novy koberec.

a tiez skolaci dost doryju dlazku stolickou, ked sedia nad ulohami, preto sme my dali koberec, ze precka "tazke casy" a v puberte mozeme vymenit za cokolvek ine...

cupakabricka
16. nov 2017

dobre ranko... my sme uprednostnili u malej v izbe /a vlastne aj vestko v byte/ bez kobercov. izabellka ma v izbe parkety,kuchyna dlazba a druha izba plavacka 😉 a aby mala aj miesto pod zadkom teplejsie,kedze sa hrava a lozi po zemi tak sme jej dali penove puzzle. vsetko lahsie povysavam pripadne zmyjem handrou... nas dovod nemat koberce je aj psik kedze vysavat z koberca chlpy z nemeckeho ovciaka je dost narocne 😀😝🙂

girko
16. nov 2017

Sme alergici tak sme zvolili laminatovu podlahu, koberec nemôžeme mať...

samsung_tomas
autorModerátor
16. nov 2017

@girko Pre ludi s alergiami mame certifikovane vysavace vhodne pre alergikov ziskali 2 certifikaty britsky BAF a nemecky SLG. Dokladne spracovanie. Tieto certifikaty ziskavaju len tie najlepsie vysavace
http://www.samsung.com/sk/vacuum-cleaners/vc07k...

kp7333
18. nov 2017

Mame laminatovu podlahu a vacsi kusovy koberec, ktory sa v pripade potreby da oprat v pracke.

emma_932
21. nov 2017

V detskej izbe mame korok. Je makucky a teply, dobre sa udrziava.

penelope10
22. nov 2017
sticker
damoska
9. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

máme klasicku plavajucu podlahu a uprostred detská makkučký koberec na hranie, aby deti nesedeli na podlahe

pencil
9. júl 2018

Tak u nas je to aktualne drevena podlaha s obrovskym kusovym kobercom, deti sa stale hraju na zemi, takze vysavanie musi byt caste a vykonne.

damoska
22. aug 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

aj moje to takto robili a koberec sa s nimi šmýkal, sme ho časom museli prilepit