Štvrtková SÚŤAŽ: Vyhrajte Tesco balíček špeciálnej výživy!
Aj dnes pre vás máme ďalšiu súťaž! 🙂 Doplňte nasledujúcu vetu v obrázku a vyhrajte Tesco balíček špeciálnej výživy.
Nezabudnite, žrebujeme už zajtra ráno a hranice vašej fantázii ani chuti sa nekladú. 🙂
-----------
Blahoželáme!
Víťazkou včerajšej súťaže sa stala @pillipilli !

Najzdravšie jedlo na svete by malo BYŤ! ( zdrave, bez pesticidov, bez antibiotik, bez chemickeho hnojiva, bez znasilňovania kráv a NADMERNÉMU ubližovaniu kuriatkam/zvieratám ktoré konzumujeme )pretože,
len jedlo vypestované a vychované s láskou môže a byť aj s láskou a chuťou navarené a urobí dobre brušku aj srdcu 🙂
Najzdravšie jedlo by malo byť lacné, aby ho mohli jesť všetci!!!! 🙂
...by mala byt cokolada, pretoze potom by som sa zdravo stravovala 🙂
by mala byť čokoláda, lebo ju milujem a vďaka nej prežívam aj výčiny detí bez ujmy na zdraví... A keby bola zdravá, tak by sa z nej nepriberalo a ja by som sa v lete nemusela hanbiť vyzliecť 😀 😀 😀
Najzdravsie jedlo na svete by podla mna malo byt vsetko to,co si vypestujeme a odchovame doma. A preco? Pretoze zi mozem vypestovat fajn BIO zeleninku a ovocie bez postrekov a taktiez odchovat hydinu, hovadzie, bravcove a ine masko bez nadopovania umelymi blbostami....
Viem o com hovorim, kedze pochadza,m z dediny a momentalne byvame v meste....mam 2 deticky obaja su s oslabenou imunitou a alergiami, co ja som netrpela nikdy nicim podobnym, ked som bola mala.Ludia spohodlneli, radsej chodia na nakupy fo obchodov, radsej akoby si nieco vypestovali a vychovali doma, nieco co im zdravie nepodlomi....Mam babicku s deduskom, ktory vo svojich 70-tich rokoch vobec na svoj vek nevyzeraju, pestuju na roliach ovocie a zeleninu, chovaju hydinu ,hovadzinu, kralikov, osipane a stale su vitalny, pretoze sa vacsinou stravuju domacou stravou....takze sa snazia aj svojim pravnucikom dat to najlepsie....dokonca ked som bola mala a predcasne narodena kupili kvoly mne kozicky a od narodenia som pila kozie mlieko a zevraj vdaka tomu som nemala do svojich 19-tich ani jeden zubny kaz, teda tsk hovori moja babka....teraz ked byvame v meste, tak je clovek chorlsvejsi a nachylnejsi na alergie....takze podla mna, vsetko co je domace je zdrave, dokonca aj slaninka, pokial ju papame s mierou 🙂
Najzdravšie jedlo na svete by malo byt v bio kvalite a bez pridaných konzervačných látok a emulgátorov, pretože mi záleží na našom zdraví....
Najzdravsie jedlo by malo byt chutne,cenovo dostupne pre vsetkych ,bez eciek,pretoze kazdy chce zit zdravo 🙂
Najzdravšie jedlo na svete by podľa mňa malo byť kvalitne spracované, poctivo pestované, čerstvo dovezené do predajní, slovenské a hlavne od ľudí, ktorý ho pestujú a spracovávajú láskou. Pretože nie dokonale červené a lesklé jabĺčko je zdravé, nie mäso zabalené vo fólií je najzdravšie a takisto aj umelo pestovaná a postrekovaná zelenina nieje nič moc. Vidím a cítim ten rozdiel hlavne cez leto ked idem natrhať do záhrady rajčiny, hrášok, jablká, jahody alebo vykopať zemiaky, mrkvu, ...
Najzdravsie jedlo na svete by podla mna malo byt to co nam najviac chuti , pretoze v tescu nakupujem 🙂
Najzdravšie jedlo na svete by malo byť sezónne a lokálne, pretože takým potravinám dôverujem viac ako napr. decembrovým paradajkám z dovozu. Tie ako paradajky iba vyzerajú 🙂
Najzdravšie jedlo na svete by malo byť všetko čo pripravím doma pre svoje detičky a samozrejme aj manžela, pretože sa im snažím pripravovať jedlá z kvalitných potravín a jedlá uvarené doma sú varené s láskou 🙂
varené s láskou a a so zdravých potravín, pretože iba zdravé jedlo je človeku aj prospešné pre zdravie 🙂
Najzdravšie jedlo na svete by podľa mňa malo byť veľmi chutné, pretože potom by ho každý s radosťou papal a tak by sme boli všetci zdraví a zároveň aj spokojní 😉
Najzdravsie jedlo na svete by podla mna malo byt jedlo, ktore je pripravovane s laskou, pretoze pocit lasky nam dava dusevny pokoj a zdravie a od neho sa odvija aj to fyzicke...asi tak🙂
Najzdravšie jedlo na svete by podľa mňa malo byť z čerstvej bio zeleniny, pretože, to čo nám dáva príroda bez umelých farbív, prísad .... je to najcennejšie, čo môžeme svojmu telu dať
Najzdravšie jedlo na svete by podľa mňa malo byť v prvom rade chutné, pretože to je veľmi dôležité a takisto by malo aj dobre vyzerať 🙂
✿✿✿✿✿✿✿✿
NAJZDRAVŠIE JEDLO NA SVETE BY PODĽA MŇA MALI BYŤ ✿✿KAPUSTOVÉ HALUŠKY✿✿,
PRETOŽE KAPUSTA JE ZDRAVÝ LIEK PLNÝ VITAMÍNOV VHODNÁ AJ AKO HLAVNÉ JEDLO PRI CHUDNUTÍ ツ, POZNALI JU UŽ NAŠI PREDKOVIA A HALUŠKY SÚ NAŠA TRADÍCIA.... S POUŽITÍM BEZLEPKOVEJ MÚKY, VHODNÉ JEDLO AJ PRE CELIATIKOV 😀.
MOJE DETI ❤❤❤❤❤❤ KAPUSTOVÉ HALUŠKY 🙂 😀 😉 😎.
✿✿✿✿✿✿✿✿
najzdravšie jedlo je dopestované/dochované doma. Preto máme len domáce vajíčka 🙂
by malo byt zdrave,chutne a cenovo dostune pretoze nie vsetci na svete si ho mozu dovolit
najzdravšie jedlo neexistuje... ved aj staré matere hovorili - aj dobrého veľa škodí...
... ponukane v kazdej skole, pretoze tie 40 rocne normy, podla ktorych este stale varia, zdravie nasich deti skor poskodzuju, ako by mu mali prospievat 😠
Najzdravšie jedlo na svete by podľa mňa malo byť uvarené podávané s láskou pretože také je najlepšie
Najzdravsie jedlo na svete by podla mna malo byt hlavne pre deti , pretoze to co vidim v regaloch je na zaplakanie, len cukor umeliny eeečka farbivá
Najzdravšie jedlo na svete by podľa mňa malo byť pripravované z kvalitných surovín pretože to je dnes základ na zdravý životný štýl a teda aj zdravý a dúfam, že aj dlhý život!!! 🙂
Najzdravsie jedlo na svete by podla mna malo byt najlacnejsie a najchutnejsie,pretoze potom by si ho mohol dovolit kazdy!
najzdravsie jedlo by malo byt cennovo pristupne, kvalitne pripravene , pretoze len tak by bolo dostupne a chutne pre vsetkych 😀 😀 😀
Najzdravsie jedlo na svete by malo byt najma chutne a kazdemu dostupne, pretoze potom by ho mohli jest uplne vsetci a vsetci by tak boli zdravi 😉
Doma uvarené,pretože si sami môžeme vybrať, čo doň dáme a čo je podľa nás zdravé.🙂
Pripravene s laskou, z dobrych, kvalitnych a cerstvych surovin pretoze ak varime s laskou a snazime sa nakupovat vhodne a kvalitne suroviny, jedlo musi byt nie len zdrave ale taktiez aj chutne 😉

Najzdravsie jedlo na svete by malo byt bez ecok a konzervantov pretoze chceme byt zdravy 😊