SÚŤAŽ o praktický a kreatívny darček
Na jeho získanie pritom stačí tak málo. Keďže sa blížia Vianoce a prípravy stromčekov su v plnom prúde, súťaží sa o najlepšieho detského pomocníka. Prispejte najkreatívnejšou fotkou alebo foto príbehom ako vaše dieťa pomáha pri tvorbe vianočnej atmosféry. Nezáleží na tom, či už sa bude jednať o zdobenie stromčeka, či pomáhanie pri pečení vianočných koláčikov. Jednoducho fantázii sa medze nekladú.
Darček pre novorodenca v tvare TROJKOLKY v hodnote 69,99 EUR.
Balenie obsahuje:
40x jednorázová plienka Pampers veľ. 2
2x bavlnená flanelová plienka T-Tomi
1x hrnček na nápoj 200ml – AVENT
1x plyšová hračka
2x podbradník
2x bambusivá žinka na umývanie
2x detské ponožky veľ. 62-68
Navyše, aktuálne u nás v TPD až do Vianoc rozdávame každý pracovný deň 500 EUR! Preto sme sa rozhodli, že aj keď kreatívny darček vyhrá iba ten najlepší a najkreatívnejší detský pomocník. My dáme až piatim z Vás šancu vyhrať počas XXL Vianoc. Inak povedané, nami zvolení piati najlepší pomocníci budú zaradení do žrebovania o 500 EUR, ktoré žrebujeme každý pracovný deň, pričom nie sú podmienení žiadnou registráciou, ani nákupom.
1. Miesto získa:
Darček pre novorodenca v tvare TROJKOLKY v hodnote 69,99 EUR.
Zúčastnenie sa žrebovania o 500 EUR
2. - 5. Miesto získa:
Zúčastnenie sa žrebovania o 500 EUR
Fotky je možné pridávať do nedele 6.12.2015, víťazi budú zverejnení do piatku 13.12.2015. Darček bude zaslaný do troch týždňov od zverejnenia výhercu, alebo si ho je možné vyzdvihnúť aj osobne v predajni TPD.
------------------------------------------------
Vyhodnotenie:
1. Miesto:
@magdalena459
2. – 5. Miesto:
@iwesska
@majik66
@jeyka
@janulla142
Výhercom gratulujeme!

Mne moja dcerka pomaha vo vsetkom. Kazdy den sa ucim vidiet to krajsie. Kazdy den sa tesim, ze sa nieco nove naucime, kazdy den ju obdivujem, pomaha mi byt dlllho hore 😀 asi aby som rozvijala svoju zalubu - inspirativne, intuitivne rawenie, v ktorom mi tiez pomaha. Prikladam nahodne vybrate posledne fotky, kde sa chysame na vianocne rawenie dobrot... Krasne adventne obdobie zelame. Zany s Lilly
Hmm, je zaujímavé a úžasné, ako krásne sa deti učia, len obyčajným pozorovaním dospelých a sveta okolo seba, zvládnu všetko čo si zaumienia a ak niečo robia, venujú tomu všetku svoju pozornosť a sústredenie. Zbožňujem sa pozerať na sústredený (vtedy je zamračený 😀) Adamkov výraz, keď niečo zaujato robí. Pomáha naozaj pri všetkom baví ho piecť, variť, upratovať, prať, pomáhať tatkovi okolo auta, či v záhrade.... a to od mala malička, mám v ňom naozaj veľkého pomocníka 🙂
Náš synček prispieva k vianočnej atmosfére už len tým, že je. Odkedy máme dieťatko majú Vianoce úplne iné čaro. Toto obdobie sa mi spája s tým najkrajším obdobím a to jeho narodením a samozrejme, čo môže byť pre dieťatko najkrajšie ako zdobenie vianočného stromčeka 🙂 ( teda okrem rozbaľovania darčekov ... ) chichi.

Môj pomocník dokáže robiť viac vecí naraz 😀