icon

SÚŤAŽ o praktický a kreatívny darček

julius_tpd
30. nov 2015

Na jeho získanie pritom stačí tak málo. Keďže sa blížia Vianoce a prípravy stromčekov su v plnom prúde, súťaží sa o najlepšieho detského pomocníka. Prispejte najkreatívnejšou fotkou alebo foto príbehom ako vaše dieťa pomáha pri tvorbe vianočnej atmosféry. Nezáleží na tom, či už sa bude jednať o zdobenie stromčeka, či pomáhanie pri pečení vianočných koláčikov. Jednoducho fantázii sa medze nekladú.

Darček pre novorodenca v tvare TROJKOLKY v hodnote 69,99 EUR.
Balenie obsahuje:
40x jednorázová plienka Pampers veľ. 2
2x bavlnená flanelová plienka T-Tomi
1x hrnček na nápoj 200ml – AVENT
1x plyšová hračka
2x podbradník
2x bambusivá žinka na umývanie
2x detské ponožky veľ. 62-68

Navyše, aktuálne u nás v TPD až do Vianoc rozdávame každý pracovný deň 500 EUR! Preto sme sa rozhodli, že aj keď kreatívny darček vyhrá iba ten najlepší a najkreatívnejší detský pomocník. My dáme až piatim z Vás šancu vyhrať počas XXL Vianoc. Inak povedané, nami zvolení piati najlepší pomocníci budú zaradení do žrebovania o 500 EUR, ktoré žrebujeme každý pracovný deň, pričom nie sú podmienení žiadnou registráciou, ani nákupom.

1. Miesto získa:
Darček pre novorodenca v tvare TROJKOLKY v hodnote 69,99 EUR.
Zúčastnenie sa žrebovania o 500 EUR

2. - 5. Miesto získa:
Zúčastnenie sa žrebovania o 500 EUR

Fotky je možné pridávať do nedele 6.12.2015, víťazi budú zverejnení do piatku 13.12.2015. Darček bude zaslaný do troch týždňov od zverejnenia výhercu, alebo si ho je možné vyzdvihnúť aj osobne v predajni TPD.

------------------------------------------------
Vyhodnotenie:
1. Miesto:
@magdalena459

2. – 5. Miesto:
@iwesska
@majik66
@jeyka
@janulla142

Výhercom gratulujeme!

SÚŤAŽ o praktický a kreatívny darček
anny1984
1. dec 2015

Môj pomocník dokáže robiť viac vecí naraz 😀

bibyke
1. dec 2015

Náš pomocník vlani, dúfan,že tento rok už "pomôže" viac,aspoň pri rozbalovani darčekov🙂 😉

alienka000
1. dec 2015

U nás ako inak nám princezná pomáha pri všetkom - pri upratovaní aj pri výzdobe. Len to robí trošku naopak a po jej nájazde nie je ani upratané, ani výzdoba na mieste 😀

makovicka8
1. dec 2015

Skúšali sme vianočné osvetlenie

ivy
1. dec 2015

Tak a tohtorocne vianocne medovnicky su uz upecene 😄. Mala som dve pomocnicky dcerky a uz sa tesime nielen na Vianoce ale i na prichod braceka.

butterfly26
1. dec 2015

Ja mam takehoto pomocnika ,kazdy v svojej kuchynke

bartaloska
2. dec 2015

Ona je moja hlavna ochutnavacka kremov do torty a potom mi pomoze aj vsetko utriet- zosypat zo stola.... 😀

anka2103
2. dec 2015

Takto pomaha moja lasocka 😘😍

mirkami7
2. dec 2015

takto pomáhal náš drobec,mal z toho velkú srandu 🙂

efy
2. dec 2015

Prvy pokus o ponozkovy snehuliak s Oliverkom. 😃

cajus
2. dec 2015

Moje deturence pomahaju uz od malicka ci je to upratovanie ci pecenie dnes uz ma dcera na prvej foto 7,5 roka a na tretiej 5 no pomahaju stale za to som im vdacna

alex21
2. dec 2015

Takto sa u nás pečú a zdobia medovníky. Najväčšia radosť bola z miesenia cesta 🙂

kim_rossi_stuard
2. dec 2015

nas super tim- Tobi je inspektor- kontroluje vysavac, ci je vsetko ok a dalsi dvaja pomocnici makajuuuu

bettybetty
2. dec 2015

Pripraveni do kuchyne 🙂

didi101
2. dec 2015

Pecieme na Vianoce !

tatis
2. dec 2015

Takto mi pomahali vlani, uz sa tesim, ako sa tento rok prida aj dcerka uz teraz 16 mesacna 🙂 Uz nebude lezat v kresielku a len pozovat s hotovym vyrobkom 🙂 takze postup: vyvalkame, vykrajujeme, zdobime orieskami, zubati kostujeme, bezzubi pozujeme 🙂

tweetinka.co
3. dec 2015

Mne moja dcerka pomaha vo vsetkom. Kazdy den sa ucim vidiet to krajsie. Kazdy den sa tesim, ze sa nieco nove naucime, kazdy den ju obdivujem, pomaha mi byt dlllho hore 😀 asi aby som rozvijala svoju zalubu - inspirativne, intuitivne rawenie, v ktorom mi tiez pomaha. Prikladam nahodne vybrate posledne fotky, kde sa chysame na vianocne rawenie dobrot... Krasne adventne obdobie zelame. Zany s Lilly

stellasss
3. dec 2015

Naša Simi pomáha takto 🙂

maryennn1
3. dec 2015

Hmm, je zaujímavé a úžasné, ako krásne sa deti učia, len obyčajným pozorovaním dospelých a sveta okolo seba, zvládnu všetko čo si zaumienia a ak niečo robia, venujú tomu všetku svoju pozornosť a sústredenie. Zbožňujem sa pozerať na sústredený (vtedy je zamračený 😀) Adamkov výraz, keď niečo zaujato robí. Pomáha naozaj pri všetkom baví ho piecť, variť, upratovať, prať, pomáhať tatkovi okolo auta, či v záhrade.... a to od mala malička, mám v ňom naozaj veľkého pomocníka 🙂

linuus77
3. dec 2015

Takto mi pomaha moj chrustik. On stromček rozobera a ja to za nim opravujem 🙂 a najviac sa mu páčia ozdoby vláčiky, tie uz odtrhol a pridal k svojim hračkám autíčkam, takže pod stromček dostane vlakovú súpravu 🙂

mimamijami
3. dec 2015

Pri suseni pomarancov pomaha nas najmensi a pri upratovani jeho starsi bratia kedysi. A sestru som nasla ako pomaha tatinovi skladat stromcek tiez uz asi pred desiatimi rokmi... Rada som si zaspominala pri prezerani fotiek na cas, ked boli velkaci taki ako drobec teraz 🙂

mija5252
3. dec 2015

s našou Biankou sme také vymýšlavo tvorivé dievčence :D takže sme si trošku tvorili vianočné obrázky a potom sa Bianka bola fotiť na Vianočné fotky ktoré budú ako darček pre starkých a starké

ferihegy
3. dec 2015

Náš synček prispieva k vianočnej atmosfére už len tým, že je. Odkedy máme dieťatko majú Vianoce úplne iné čaro. Toto obdobie sa mi spája s tým najkrajším obdobím a to jeho narodením a samozrejme, čo môže byť pre dieťatko najkrajšie ako zdobenie vianočného stromčeka 🙂 ( teda okrem rozbaľovania darčekov ... ) chichi.

martina374
3. dec 2015

Naša malá pomáha.......robiť neporiadok 🙂 Keďže je ešte maličká tak sa o pomoci pri upratovaní veľmi povedať nedá,aale v kuchyni jej to pojde,ako vidno na fotke zarezáva už od mala 🙂

manika18
3. dec 2015

moji dvaja pomocnici, no hlavne pri miskach s kremom 🙂))

madeleine
3. dec 2015

Tento rok jedine hand made darceky a jedine s pomocnikom... v kuchyni pri pralinkach a pecive, v obyvacke pri montazi s tatinom, kazdy darcek ma osobny punc dokladnej kontroly kvality prace.

sami51
3. dec 2015

moji pomocnici pri vyrobe ozdobok vianocnych ale aj pri peceni a papkani 😀 😉 🙂

jeyka
3. dec 2015

Vybalovanie vianočných ozdôb v štýle mojej dcérky 🙂 to podávanie gúľ nemá chybu 😀 aby nemusela zakaždým vyliezat, našla si otvor,ktorým ich vyhadzovala von 😀