icon

Cez aké zariadenie púšťate hudbu svojim deťom, keď ste vonku?

kristina_tpd
20. jún 2017

Leto, voda, priatelia, rodina..

To všetko Vás spája pri letných dovolenkách, výletoch..

Čo by ste povedali nato keby ste boli sprevádzaný hudbou ktorú si môžete vziať všade so sebou?

JBL CLIP2 je prenosný reproduktor s karabinou ktorú si môžete pripnúť naozaj kdekoľvek.
Výdrž batérie až 8hodín a kvalitne spracované odolné telo.
Pýtate sa čo sa stane ak Vám padne do piesku alebo vody?/žiadny problém.
Tento model je prachu vzdorný a vodotesný s odolnosťou IPX7.

Zvoní Vám telefón?Žiadny problém: CLIP 2 má funkciu Handsfree!!
Zdvihnutie hovoru jedným tlačidlom.

Tak teraz už len vychutnávať leto plnými dúškami.

Kompletná ponuka produktov:
https://www.tpd.sk/prenosne-audio-c20510?f=pric...

Strana
z2
alaguema
20. jún 2017

@trdelnik234 jasné...a kukulienka musí byť, lebo dieťa chce. Čo tam po ľuďoch, ktorí mali to "šťastie", že sa na tom kúpalisku ocitli v ich blízkosti.

butyha
20. jún 2017
kristina_tpd
autor
20. jún 2017

Dámy nechcela som vás pohoršiť, nemyslela som to tak, že si teraz budem púšťať nahlas hudbu vo vlaku, autobuse, medzi kopou ľudí. Myselala som skôr, keď sme vonku na záhrade, vonku na ihrisku (samozrejme kde nie je milión detí a najväčší hluk). Určite by som svojím hudobným výberom nechcela nikoho otravovať, takže si hudbu nepúšťam veľmi nahlas. A čo sa týka kukulienky, žiaľ moja dcéra ju miluje a keď sme na dlhej prechádzke tak jej ju pustím, samozrejme nie tak nahlas aby som vystrašila srnky v lese ale tak aby ju počula. Ten úsmev s dvomi zúbkami jej vyčarím na tvári rada. Čo sa týka pubertiakov, to je iná kapitola, myslím, že tým že ich budeme rozoberať ďalej ich hudobný vkus nezmeníme. Ešte raz sa ospravedlňujem ak som vás pohoršila.

trdelnik234
20. jún 2017

@alaguema
A najlepsie na tom, ze to dieta ma podla profilu iba 10 mesiacov.
Ale dobre. Nepotrebujem, nekupim. Dakujem

kristina_tpd
autor
20. jún 2017

@trdelnik234 Áno máá 10 mesiacov a miluje hudbu😉

alaguema
20. jún 2017

@kristina_tpd nepohoršila si ma. Pohoršila by si ma, keby si si na kúpalisku tú kukulienku púšťala pri mojej osuške a z druhej strany by tebe podobná mamička svojej ratolesti púšťala prší, prší, aby vyčarovala úsmev na tvári svojho potomka...a možno by sa o kúsok ďalej nejaký pán rozhodol, že si vypočuje futbalový zápas a dve deky ďalej by si pani púšťala operu...chápeš, čo tým chcem povedať 😀 A čo sa týka pubertiakov, tak tiež to boli len deti, ktorým nikto nevysvetlil, že na verejných miestach máme na seba brať ohľad a hudbu si púšťať do slúchadiel.

trdelnik234
20. jún 2017

@alaguema
tak hadam tvoje slova padnu na urodnu podu a budu spravne pochopene, lebo toto zazit na kupku tak amen. Uz chyba len ten kali ci podobny vykvet a mozes to tam zabalit.

katrinka8
20. jún 2017

@alaguema - vystihla podstatu púšťania hudby na verejnosti 👍
Pripadá mi naozaj choré, aby som deťom vonku - na verejnom priestranstve - park, kúpalisko, ihrisko, námestie, príroda a pod. púšťala hudbu. Veď deti vonku idú asi preto, aby sa vybehali na ihrisku, v parku atď. Je to absolútne bezohľadné voči okoliu. Hudbu môžme predsa počúvať doma, v aute, vo vlastnej záhrade, na oslave, kde neobťažujeme a pod.
Vonku ideme za iným účelom ako kvôli počúvaniu hudby.

janette321
20. jún 2017

Synovec ma taky reprak podobny . Nosil ho v ruksaku . Ale chlapci chodili na U rampu na bicykloch a na skejtoch trenovali - sportovali a tam si to pri tom pustili . tam tym nikoho nerusili . Urcite nie niekde v meste alebo na lavicke alebo na zastavke ....

ella2015
20. jún 2017

@alaguema Tak tento komentár ma dostal, a vyčaril mi úsmev teda riadny 😀 Mňa v takom prípade napadne len jedno je naozaj reprák vodotesný aj keď ho hodím do bazéna? Aj prachu odolný keď sa zahrabe do piesku?
@kristina_tpd Aj my sme talianska rodina a milujeme hudbu ale aby sme niekoho rušili v parku, na kúpalisku alebo inde mimo vlastnej záhrady tak to fakt nie. Úsmev sa dá vyčarovať dieťaťu aj inak ako len hudbou. Posledný úsmev na perách dosť kyslý som mala po viac ako 4 hodinách nejakého Zahrajka v lietadle cez tablet ak by mali aj reprak nevedela by som kam utiecť

ludka140281
21. jún 2017

ked sme vonku skor si pospevujeme než počuvame hudbu,ale ak,tak z auta,alebo cez mobil 🙂

btus
21. jún 2017

vonku a v prírode nepočúvame hudbu - žiadnu. Ja v podstate neznášam aj hudbu v rádiu (mám rada ticho), ale doma cez CD rádio, alebo na DVD. A max. pretrpím ešte v aute. V telefóne nemám stiahnutú žiadnu hudbu.

majik66
21. jún 2017

mame prenosny reproduktor. manzel sa v tom az moc dobre vyzna. nakolko ma rad hudbu tak ju pocuvame spolu a kvalitne ;)

peter_kladivo
4. júl 2023

Ja som si to vľšetko napojil cez wifi, bluethoot a mám to v aplikácií. Tu som našiel repráky, wifi a kúpil https://www.kupsito.sk/c/122376/Ozvučenie/Repro...

Strana
z2