Súťaž o poukaz na masáž do 4 ELEMENTS DAY SPA
Je piatok a podľa mňa ideálny čas pomyslieť na chvíľu oddychu - ten si môžete dopriať napríklad formou masáže. A keďže tu máme Dni s Trinity, venujeme do súťaže aj poukaz do našich novootvorených 4 ELEMENTS DAY SPA.
O ČO SÚŤAŽIME?
Poukaz v hodnote 30 € na procedúry vo 4 ELEMENTS DAY SPA podľa vlastného výberu (s využitím v ktoromkoľvek z našich hotelov - Senec, Sitno alebo Atrium).
AKO SÚŤAŽIŤ?
Stačí nám poslať odpoveď na otázku - V ktorom z našich 4 Elements Day Spa by ste výhru využili?
Svoje odpovede posielajte ako príspevky v diskusii pod touto diskusiou do 26.2.2017 do 24:00. Výhercu budeme kontaktovať internou poštou.
Viac o 4 ELEMENTS DAY SPA - Naše Spa terapie sú inšpirované štyrmi prírodnými živlami vodou, zemou, vzduchom a ohňom.
Vydajte sa na cestu prírodou, ktorej vône, chute a liečivé účinky sú ukryté v našej špeciálnej organickej rade produktov 4 ELEMENTS.
Exotickú vôňu plodov, kvetov a ich účinky nájdete v rade tradičných thajských produktov. Lahodný pocit luxusu Vám dopraje koncept francúzskych tvorcov – Sothys Paris, ktorý v sebe zahŕňa celotelové i tvárové rituály a ošetrenia.

@patricia_trinityhotels Po týchto fotkách som hneď dostala chuť na masáž - hudba, vôňa, olej, ... Neviem ale zatiaľ kde by som masáž využila, podľa toho kam najbližšie k hotelom Trinity by som sa dostala počas platnosti poukazu, asi najskôr Senec.
Určite Tatry - ja by som oddychovala a drahý by šiel na turistiku 😀
Ešte som nikdy na žiadnej masáži nebola, takže výhra by určite potešila 🙂 a vybrala by som Atrium- Tatry.
Vaše služby by som rada využila v Senci🙂)
išla by som do hotela Senec a tam by som si vybrala 4 ELEMENTS DAY SPA
Ja by som dopriala mojej maminke , aby si oddychla 🙂
Tatry - Smokovec
Senec alebo Tatry
Tatry ⛰
V Sitne cez letnú dovolenku , už sa veľmi tesime
Atrium, v lete tam ideme po druhýkrát na dovolenku.
Tak my po poslednej návšteve Átria podla mojej dcéry budeme uz iba tam chodiť, takze do Tatier;)
Bolo by to Atrium, najbližšie máme tam.
Ak by som si mohla vybrať miesto, bolo by to Sitno 💃
Výhra by potešila každého, ale ja by som ju dala svojej sestričke, ktorá v marci oslávi svoje narodeninky. Využila by Atrium, z ke má najbližšie tam. 🙂
V hoteli v Senci.
V Atrium 💃
Sitno
Ak by sa dalo, výhru by som si vybrala v hoteli Atrium v Smokovci... 😉 Keďže to máme blízučko 😉 😉 😉 13. marca bude mať manžel narodky - takýto poukaz by bol pre neho SUPEEEEEEEEEEER darček... 🎁
ja by som ju využila v hoteli Sitno, plánujeme tam letnú dovolenku 🙂
🙂 Atrium - ooo tak to by bola skvela vyhra ❤🍀
Bolo by to Sitno, tam by sme chceli stráviť letnú dovolenku.
Ja by som vyuzila moznost V Senci🙂
milujeme Tatry, takze Atrium, ale isto vyskusame aj Sitno 😉
Senec
Senec😇
U mňa by to bol Senec 😍
Chcela by som vyhrať výhru pre mojich rodičov a vybrala by som im do a to do hotela atrium ❤
Senec

@patricia_trinityhotels
Ahoj,
vyhru by som darovala mojej maminke, a spravili by sme si taku damsku jazdu v hoteli Senec ❤