icon

Súťaž o poukaz na masáž do 4 ELEMENTS DAY SPA

Je piatok a podľa mňa ideálny čas pomyslieť na chvíľu oddychu - ten si môžete dopriať napríklad formou masáže. A keďže tu máme Dni s Trinity, venujeme do súťaže aj poukaz do našich novootvorených 4 ELEMENTS DAY SPA.

O ČO SÚŤAŽIME?
Poukaz v hodnote 30 € na procedúry vo 4 ELEMENTS DAY SPA podľa vlastného výberu (s využitím v ktoromkoľvek z našich hotelov - Senec, Sitno alebo Atrium).

AKO SÚŤAŽIŤ?
Stačí nám poslať odpoveď na otázku - V ktorom z našich 4 Elements Day Spa by ste výhru využili?

Svoje odpovede posielajte ako príspevky v diskusii pod touto diskusiou do 26.2.2017 do 24:00. Výhercu budeme kontaktovať internou poštou.

Viac o 4 ELEMENTS DAY SPA - Naše Spa terapie sú inšpirované štyrmi prírodnými živlami vodou, zemou, vzduchom a ohňom.
Vydajte sa na cestu prírodou, ktorej vône, chute a liečivé účinky sú ukryté v našej špeciálnej organickej rade produktov 4 ELEMENTS.

Exotickú vôňu plodov, kvetov a ich účinky nájdete v rade tradičných thajských produktov. Lahodný pocit luxusu Vám dopraje koncept francúzskych tvorcov – Sothys Paris, ktorý v sebe zahŕňa celotelové i tvárové rituály a ošetrenia.

Súťaž o poukaz na masáž do 4 ELEMENTS DAY SPASúťaž o poukaz na masáž do 4 ELEMENTS DAY SPA
darn
25. feb 2017

nie som mamicka, ale som otecko ako keby na materskej.... zasluzim daku masaz? 🙂

darn
25. feb 2017

tak co teda mam aj ja narok ako otecko na materskej na daku tu masaz 🙂) urcite SENEC

boba254
25. feb 2017

Tento poukaz na procedúry by som využila najskôr v hoteli Atrium, už som to raz tu absolvovala, bolo super

darn
25. feb 2017

takze odporucas dat si taku masage

darn
25. feb 2017

Fire, water, air and earth 🙂 dat wanna best ;)

danka1977
25. feb 2017

Dobry den, ja by som si vybrala Atrium v Tatrach. Dakujem.👍

petawoman
25. feb 2017

Vybrala by som si Senec,ale ak by bolo možné využiť masáž kedykoľvek,tak v lete by som vybrala Tatry.
😍

puklica13
25. feb 2017

❤ Senec❤

jahodka30
25. feb 2017

Senec

darn
25. feb 2017

Senec is top ;)

darn
25. feb 2017

Uz som bol na 2 masage a supeer

ewelinna
25. feb 2017

Atrium, Vysoke Tatry

zuzka2505
25. feb 2017

Atrium v Tatrach

jzabava
25. feb 2017

Pravdepodobne by to bolo v SPA v Senci.

dendy1
25. feb 2017

Na Masáž by som vybehla, do Senca ale pobyt by som raz chcela aspoň na,par dní absolvovať v Sitne.

martinkaha
25. feb 2017

Nikdy som na takejto super luxusnej masážke nebola a veľmi by som si priala takýto oddych. Máme 4 elementy doma v podobe našich detí a rada by som si trošku od nich oddýchla vo Vašom hoteli v Senci.
❤🙂❤🙂❤🙂❤🙂❤🙂❤🙂❤🙂

eliz656
25. feb 2017

Sitno Vyhne 👌🏽😊

erika630
25. feb 2017

Vybrala by som si hotel 4 ELEMENTS DAY SPA v Senci. Dakujem

medo34
25. feb 2017

Hotel Sitno.👍

mirkarh
25. feb 2017

🙏Senec by bol úplne super

jajamalka
25. feb 2017

najbližšie mám Senec, takže tam. 🙂

marecek1
25. feb 2017

Senec - a výhru by som posunula jednej mojej úžasnej kamarátke, ktorá býva poblízku ❤

fidel987
25. feb 2017

ATRIUM Tatry😊 a bllo by super🙂

maryon1
25. feb 2017

hotel Atrium.

mixa111
25. feb 2017

Ja by som si zvolila Senec

monula20
25. feb 2017

Urcite senec 😊

poleva
25. feb 2017

dobrý deň, určite Tatry, a venovala by som to moje sestre, lebo je po pôrode a má veľké bolesti chrbtice, takže masáž by jej určite urobila radosť...@alchemilkazltozelena

sebik1
25. feb 2017

Určite v Hotel Atrium.... to by bol relax...

oira
25. feb 2017

V Senci ... mam to blizko a teraz minuly tyzden sme tam mali v hoteli Senec skolenie, som sa navnadila

danette
25. feb 2017

Výhru by sme využili v hoteli Átrium v Tatrach, nakolko manžel mi sľubuje výlet do Tatier už druhú zimu a stále nič :D takto by bol nútený to konečne zrealizovať a zároveň by si aj on konečne užil masáž, keďže on má tiež masersky kurz, ale jeho už neviem tak vymasirovat...😍