Súťaž pre všetkých kávičkárov
Káva pre labužníkov, ktorá sa skrýva pod brandom TRINITY KÁVA, pozostáva zo zmesi 80% Arabica + 20 % Robusta. Potrpíme si na kvalitu a zmysel pre detail, preto našu Trinity kávu podávame na špeciálnom drevenom podnose a v sklenených pohároch.
A keďže ste sa tu vo fóre vyjadrili, že balíček kávy by vás určite ako výhra potešil, tak poďme súťažiť.
AKO SÚŤAŽIŤ?
Napíšte nám niečo o sebe a svojich „kavičkárskych“ návykoch 🙂
O ČO SÚŤAŽIME?
Balíček Trinity kávy

Káva je mojou priateľkou už niekoľko rokov..😊 K pitiu tohto úžasného nápoja ma priviedla moja mamina. Poobedné pitie kávy s rodičmi sprevádzané debatou o tom, aký sme mali deň, bolo skvelou súčasťou všedných dní...😊 V súčasnosti mám už manžela, ktorého som taktiež naučila piť kávu a nikdy sa nevieme dočkať víkendu, kedy si ju spoločne môžeme vychutnať☕❤ Naša káva musí byť čerstvo zomletá, z kávovaru a s lyžičkou medu 😊Život bez tohto zázračného nápoja si už neviem predstaviť☕Je to nielen úžasný životabudič, ale dáva aj možnosť ako stráviť pár príjemných minút s blízkou osobou 😊
@patricia_trinityhotels
Ja tiez milujem kavu.. Pijem ju vlastne od jaslickovych cias - sestricky mi dali za kavovu lyzicku a k tomu kolacik. Tak aktivnejsie ju pijem od cca 13r.,kedy sme si ju varili s nasimi,najskor len pol salky a otcovi som chodila popijay kavu z jeho salky. 🙂
Pri skuskovom na vyske doobeda sol si popijala tiez,sprijemnovala mi ucenie a po navratz rodicov okolo 17sme si varili kavicku tiez.
Rovnako v praci - najskor ranna doma,neskor v praci podla potreby 1-2,vynimocne 3 dalsie..
Mali sme aj pekny nedelny zvyk -kavu v kaviarni ja s priatelom plus jeho rodicia,neskor aj nase deti. No po porazke svokra sme museli tento zvyk zanechat,verim,ze ho nejak obnovime. Pocas dojcenia som nechcela prist o kavovy ritual a take moje zdanie kavy nahradilo caro ci melta a v kaviarni kava bezkofeinova.
Ja prosto kavu k zivotu potrebujem,vychutnaval si ju pocas prace i pocas volnych dni.
A najlepsia kava aku som kedy pila,bola pre mna v Chorvatsku - vyborna kava a k tomu prekrasny vyhlad na more,ktore milujem tiez.
Milujem kávu...
Vôňa kávy ma sprevádza krásnymi i tými ťažšími ránami, niekedy sa so mnou túla v termohrnčeku po okolí, ked sme s deťmi na prechádzke. Kávou voňajú posedenia s rodinou, stretnutia s priateľmi i pokojné, tiché popoludnia, keď deti spia.
Kávou začínam bežné dni aj dni sviatočné. S kávou spomínam i zabúdam, oddychujem aj pracujem. Pri káve prídu tie najlepšie nápady. Káva je súčasťou mojich dní, dve či tri kávičky so smotanou jednoducho musia byť. ☺
Ako väčšina ľudí aj ja mám rada kávu, najmä keď si ju môžem vypiť so svojimi najbližšími. Radi skúšame aj iné kávy, teraz pijeme okrem klasiky aj zelenú.
Kávu nepijem, ale páči sa mi jej vôňa a rituál, keď si spolu s kolegynkami pri káve vždy po obede posedíme. Takže výhru by som určite darovala, a možno práve preto by som sa jej tešila ešte viac 🍵🍳🍰
Ráno bez kavicky si neviem predstaviť.... A taktiež ešte jedna behom dňa musí byť... Ale najviac sa teším na víkend, kedy si ju vychutnávame s manželom doma - spolu....
Bez kávy sa nedá žiť, vie mi život spríjemniť ☕
Ja si ráno bez kávy neviem predstaviť je to pre mňa chvíľka keď si môžem len tak nečinne posedieť a vdychovať jej vôňu ktorú milujem
U mna je káva prva vec co urobím v robite ako dôjdem. A chlipkam si ju celé doobedie.
Nám kávu každé ráno pripraví manžel. Je to jeho rituál A bez toho nám ani nezačne deň. On si dá malú čiernu do tej najmenšej šálky aká existuje A ja mam svoje latte.
Po káve fujazdim na WC :D
Milujem ranne kavicky s mojim muzom... Teda hockedy, hockde ale hlavne s nim ta kava ma svoje caro 🙂
Milujem keď sa niekam ponáhľam a stihnem "kávu so sebou". Neviem prečo, ale v tom strese sa hneď aj teším, keď mám v ruke kávu, ktorej vôňa ma priam euforický účinok 🙂
Kto ma pozna, vie , ze som zavislak na kave....
Preto sme sa tieto VIanoce rozhodli, ze si kupime kavovar s mlyncekom na mletie kavy. BOZE! To je UZAAAAAAAS! Ta vona cerstvo pomletej kavy , ktora sa rozlieha po ceelom byte.
Uz sa neviem dockat leta, kedy si s muzom kazde rano davame kavicku na balkone s vyhladom na nasu riecku 🙂
Samozrejme u nas stupla spotreba kavy a moj muz sa ju nevie vynakupovat, pretoze do nas chodi pit cez vikend kavu cela rodinka 😀 😀 😀 Velmi by ma preto tato vyhra potesila, o to viac , ze by som usetrila manzelovu penazenku 😀
Bez kávy si neviem ani predstaviť začínajúci deň. Je to niekedy jediná chvílka pohody počas dňa.
Kavu aj s partnerom milujeme.moj priatel radsej nebude jest,ale kava musi byt.Mame taky stary pressovar,tak ten u nas vrci kazdy den,z neho je kava naj.mnam.
Milujem vôňu a chuť kávy. Je pre mňa ritualom ráno. Ritualy su v živote dôležité tak spájam dva v jednom.
Každé ráno, keď môj drahý odfrci do roboty a malý sa troška skludni, ideme variť kavicku. Obyčajnú zalievaniu - Popradskú, k tej som sa vždy vrátila, aj keď som skúšala ine znacky, ale nebranim sa vyskusat aj inu dobru kavicku, mozno mi zapasuje 🙂
Potom si sadneme k malému stolíku, a spolu popijame. Malý vodičku, maminka kavicku... a krásny dnik je pred nami.
moja cesta kávy vyzerala takto:
Keď som mala tak okolo 20 rokov, pijávala som kávu instantnú s mliekom a 3 lyžičky cukru - také kakao. Po čase sa mi chute zmenili a pila som instantnú kávu bez mlieka a bez cukru, tom som mala nejakých 30 rokov. A teraz sa moja chuť tak vykryštalizovala, že prijem zalievanú kávu s lyžičkou medu. Tá mi teraz chutí najviac 😍
Aj teraz som ju práve dopila
Káva pre mna znamená relax, zastavenie sa, posedenie s rodinou a priatelmi. Je to čas, kedy sa počúvame a vnímame navzájom a k tomu dobrá šálka kávy. To je krásna predstava.
Začínala som Nescou, dnes ju už nemôžem ani cítiť. S manželom skúšam rôzne kávičky. Zatiaľ si "presso" a "café latte" vyrábame doma cez jemné sitko, no chystáme sa kúpiť si stroj. Niekedy robím tureckú kávu v džezve. Najskôr skaramelizujem cukor, zalejem vodou pomiešam, pridám vodu a kávu, miešam, varím, trikrát prevrie, precedím a pijeme! 🙂 Kávičku si doprajeme doma, i v kaviarni. Radi by sme s manželom ochutnali aj Vašu Trinity kávu. 😍😍😍😍😍
Kavu ma naucil pit az moj posledny syn, ked si myslel ze ani mama vobec nepotrebuje spanok ako on. Ibaze on to zvladal bez kavy😀
Vzdy som sa kave vyhybala...nechcela som mat dalsi 'zlozvyk'... no ked som zacala chodit na vysoku, tak som potrebovala vsetky mozne dostupne budice, aby som vela vydrzala... do kavy som sa zalubila... vona, chut, farba... mnaam... nemam len jednu a tu istu co pijem vzdy... rada ochutnavam rozne druhy a rozne pripravy kavy... teraz jej pijem menej, skor take light, nakolko este kojim... no raz za cas si doprajem poriadnu KAVU! ☕️👌🏽😍
S mužom máme každé ráno kávičkový rituál, dokonca aj keď ide do práce, vstanem s ním a vychutnáme si spolu rannú kávičku 🙂 Mňaam!
Kávu pijeme každý deň,ja v akejkoľvek forme a druhu.Beriem to ako relax ,ale maximalne 1-2 denne.S manželom si melieme kávu sami na ručnom mlyčeku.No nepohrdnem inou kávou,Nescou s mliekom,či iná pre mňa mňamózna. ❤
Pred pár dňami sme boli na pobyte v hoteli Sitno 😉 a najprijemnejsi zážitok? Manžel bol s malou v MiniMe klube, malý spal v kociari a ja som si mohla v kľude sadnúť do kaviarne a vychutnať ten najlahodnejsi nápoj na svete - výbornú kávičku s mliekom a ešte aj časopis k tomu 😉
Milujem kávu,musím ju mať každý deň,ináč budem vraždiť 😂

Káva😇, mnamky, každé ráno, po obede aj večer. Toto môžem každý deň 😍