icon

Súťaž pre všetkých kávičkárov

Káva pre labužníkov, ktorá sa skrýva pod brandom TRINITY KÁVA, pozostáva zo zmesi 80% Arabica + 20 % Robusta. Potrpíme si na kvalitu a zmysel pre detail, preto našu Trinity kávu podávame na špeciálnom drevenom podnose a v sklenených pohároch.

A keďže ste sa tu vo fóre vyjadrili, že balíček kávy by vás určite ako výhra potešil, tak poďme súťažiť.

AKO SÚŤAŽIŤ?
Napíšte nám niečo o sebe a svojich „kavičkárskych“ návykoch 🙂

O ČO SÚŤAŽIME?
Balíček Trinity kávy

Súťaž pre všetkých kávičkárov
anica23k
25. feb 2017

Môj života-budič káva☕ ,hlavne po prebdenej noci pri detoch. Na moje tridsiate narodeniny som si želala kávovar a velmi si na nom pochutnávam kavičku aj kludne doma. Minule som sa zamýšlala nad tým ze som asi na nej závisla, pretože by som sa dokázala kludne vzdat hocičoho z potravín, napojov alebo zlozvykov, ale nie šáalky kávy ráno😉

wandie
25. feb 2017

Ja uz rano v posteli myslim nato, ako si dam kavicku ☺ milujem chut kavy, a neviem si predstavit, ze by som si ju rano nedala....☺

tonkam
25. feb 2017

S manzelom sme labuznici. Nepijeme vela kavy, ale si ju vychutnavame. Cely den sme rozlietany, ale tesim sa, ked sa stretneme poobede, jeden z nas pripravi dobru kavicku, sadneme si k nej spolu a preberieme si v pohode, co sme cez den robili. Najkrajsie je to v lete, ked svieti slniecko a my sedime na terase a uzivame si slniecko a vonu kavy. Zboznujem vonu cerstvo namletej kavy. Nie vzdy sa nam to takto podari vychutnat, pretoze nasa mala "akcna" Veronika kavu nepije a velmi nema pre tuto cinnost pochopenie. Ale vazim si tieto chvile a tesim sa na ne kazdy den. Kavicka je ich sucastou. 🙂

janular
25. feb 2017

Kávička je pre mňa chvíľa pohody.Najviac sa na ňu teším keď mi manžel zavolá do práce, že sa na mňa teší kedy prídem domov a si spolu vypijete kávičku.A od Ježiška som dostala takúto krásnu šálku z ktorej chútí káva ešte lepšie😍☕️

marecek1
25. feb 2017

Takúto kávičku si rád dá môj manžel ❤ úplne najlepšia je cez víkend, ráno, kým ešte deti spia, slniečko nám už nakúka do kuchyne.... nikam sa neponáhľame, sme tu len jeden pre druhého /o pár minút, keď sa deti zobudia, už aj jeden pre druhého, tretieho, štvrtého 😝

s1m.one
25. feb 2017

Ahoj,aj ja sa pridavam k zienkan,ktore si potrpia na kvalitnu kavu.bez cukru a mlieka.aby dobre nakopla 🙂 sice je to drahsia zalezitost ale je to jedine kde popustim penazenku...pomer robusta a arabica je vo vasom pripade super.musim postudovat kde si davate prazit kavu 😉 toto je moja 🙂 krasny dnik😉

roxy2
25. feb 2017

Káva musí byť! Mám rada tú vôňu. Ale pijem iba ráno a bez cukru a mlieka.

olivka26
25. feb 2017

Milujem kavu a milujem si ju vychutnat v kruhu svojej rodinky ☺ A kedze takychto spolocnych chvil,kde si mozme dat kavicku spolu(samozejme okrem nasej malej slecny 😉 ) je malo tak si vychutnavam kadzy spolocny okamih,a kazdy dusok horucej kavy ♥

maryon1
25. feb 2017

Káva je môj životabudič. Neviem si predstaviť svoj deň bez nej, je to môj každodenný - a najmä každoranný doping. Už len tá príjemná vôňa ma vzpruží a zlepší náladu 😉

elen83j
25. feb 2017

Káva je pre mňa-chvilka pre mamu a pre tatinka ak je práve doma 😇
Chalanom vravím,"idem piť kávu aj vlaky budú na vyhybkach čakať 😂 "
Doma mám svoju obľúbenú,ale keď sa ocitnem v reštaurácii,alebo v kaviarni rada skúšam nové chute.
Jediný stav keď som ju nemohla ani cítiť bolo na začiatku tehu,tak pre mňa je to aj namiesto tehotenského testu

sticker
martina374
25. feb 2017

Ja by som túto kávu dopriala mojmu manzelovi, kedze on ma velmi rad kavu 🙂 Ja velmi kavu nemusim, viem existovat aj bez nej.

maminkalubka
25. feb 2017

kavicku pijem mliekom a pokial mam cas tak si ju aj vychutnam. Ale to je pri mojich pidi muzoch rarita

xxxxxnnnnn
25. feb 2017

Káva patrí k môjmu životu. Ráno otvorím oči a už aj som v kuchyni. Zalievam prvú kávičku ☕️☕️☕️. Občas mám už aj bábätko na rukách, občas bábo ešte spí 👶 Potom začínam robiť desiatu pre dvojičky do školy 🚶🏃. Druhá kávička okolo obeda ☕️
Keďže mám problémy so spánkom, tretia káva nie je na pravidelnej dennej báze.
Kávu som pila aj počas tehotenstva s dvojičkami, aj počas ďalšieho tehotenstva. Je to súčasť môjho života ☕️💙💙☀️

poleva
25. feb 2017

káva je moja záľuba, moja láska tekutá 🙂 ráno si ju vychutnávam s manželom v kaviarni, potom si šupnem jednu v robotke a poobede završím, ešte jednou šálkou ved do večera ďaleko 🙂 zásadne pijem veľké presso s mliekom a dvoma cukrami, najradšej mám kávu arabicu...🙂 neodolám ani dobrému latte, capuccinu, v zdravšej verzii, buď so sojovým mliekom a k tomu dobrý koláčik buď upečený doma ale v zdravom obchodíku...Veľakrát zhreším a po kávičke si dám horalku...veď žijeme len raz 🙂))

sluchatka
25. feb 2017

Ja milujem kavu 🙂 denne dve kavy musia byt, a aby som to neprehanala s kofeinom, tak este na chut aj bezkofeinova 🙂

buba183
25. feb 2017

Kava je Moja prva laska. Rano prve po prebudeni je zalievanie kavicky. Ak nevstane skor Moja 7mesacna bambula.Rada papa tak najprav milecko. Ale vazapeti zalievam kavu. Milujem tu vonu. Moj muz zacal s kavou az primne. Vraj stakou chutou som posrkavala kavu ze neodolal a vchutnavame si ju spolu uz 8 rokov.

kristina74
25. feb 2017

My s manzelom sme kavickovi maniaci. Robievame si kavu vo French press, ta nam chuti najviac.
Rano vstavam o piatej, aby som si pred pracou stihla zacvicit a vypit kavu.
Vecer pijeme kavu s muzom spolu, ked niekedy prideme z prace neskoro, kludne si ju dame aj o osmej.
Vasa kava by nas velmi potesila 🙂.

kvetinka888
25. feb 2017

Milujem chut a vonu kavy 😊 vychutnavam si ju v malej salocke bez mlieka a cukru 😊 denne ich vypijem niekolko 😊

pentelka01
25. feb 2017

Hmmmm, KÁVA 🙂 Na chuť som jej prišla až pri maturitách, kedy som začala len s takou tou na pamäť 🙂 chutila . Potom mi kamoška doniesla z Talianska len tiež niečo podobné káve. Chutilo 🙂 A do tretice všetko NAJ - pravý TUREK 👏
Bez kávy nie je deň. Denne dám aj 5 !
Aj , keď . Myslím, že tá naj , je káva od našej 2ročnej dcérky 👧 z plastového čajníka a šálky pre bábiky 👶 - MAMA , PÁČI KÁVA, VYPI 😘 Takže to ich dám aj 10 😅
Bože môj 😲 som KÁVOMANIAK 😂

licona
25. feb 2017

Už od mojej ranej dospelosti pijem kávu s trochou cukru a smotany. Káva pre mňa vždy znamenala chvíľku pokoja, keď sme si aj s rodičmi sadli, rozprávali sa a pritom pili kávičku... Teraz si kávu doprajem s manželom, poobede, keď príde z práce, si sadneme, manžel rozpráva, čo zažil v robote a ja čo sme zažili my doma s dcérkou 🙂 Takže u mňa káva = relax v kruhu rodiny ☕

bajciatko
25. feb 2017

Ten servírovanie vyzerá krásne. Ja dlhé roky pijem "nesku". Môj manžel zase nedá dopustiť na zrnkovú kávu. Preto, že ho veľmi milujem, by som pre neho rada vyhrala túto súťaž. A určite by som tú zrnkovú skúsila tiež. Možno je najvyšší čas zmeniť kávové návyky.

sunny8
25. feb 2017

Milujem aromu kavy jej skvelu chut a pre mna blahodarne ucinky. Kedze ma bolieva hlava z nizkeho tlaku jedna salka kavy ma postavi na nohy. Pijem ju cca od dvadsiatich rokov zacala som az po porode dovtedy som sa nou nejak nezaoberala. Iba som ju pripravovala doma rodicom ;) uplne najlepsia je "neska" s mliekom (pre mna jedine s krabickovym) muz moze kludne aj susene (mna z neho bolieva zaludok) s cukrom a na vrch slahacku:* milujeme ako latte tak aj moccachino cokoladove ci orieskove cappucino aj espresso:*

sebik1
25. feb 2017

Káva, káva, stále rozvoniava, káva, káva mojej mamky káva...
inak by bez nej mamka, nebola ráno vôbec k použitiu...
takže takýto životabudič by sa zišiel...😉👍

oira
25. feb 2017

3-4 kavy denne ... je to dostatocny navyk? 🤗

lulu0902
25. feb 2017

kávička je pre mňa rituál hlavne ked moj synček spí,vyložím nohy,zapnem hudbu a popíjam kávu 🙂 hotova oáza. doma pijem mletú cez frenchpress a vonku si zas rada pochutnám na presse alebo cappucine 🙂

monikastepanovska
25. feb 2017

Kava je premna moja laska,bez nej ked vstavam som troska,ked si tu chut kavy vychutnam,uz viem ze zivot zmysel ma.Ked muz spi aj so synom v posteli,ja si dam kavu a nohy si vylozim.Kavu si davam aj ked idem von s malym sama,ale ked je primne kamaratka dame si spolu kavu,Nasa Laska .Zahreje pri dusi i nas povzbudi. 🙂

kacorkaanicka
25. feb 2017

Kava - pocit pohody, vypnutia mysle a uzivania si prave tohto momentu. Prilev energie a pozitivneho myslenia..🙂

dadka_bb
25. feb 2017

babyy ale najlepsia kava je vtedy ked vam muz dopraje babysittingove dopoludnie ,a vy si skocite do kaviarne 😃 keby mi tam zaliali aj seno(nemyslim caro haha) a dali ku tomu kusok kolaca tak sa im tam rozlejem od stastiaaaa!dnes som si taku jednu kavu sama so sebou vychutnalaaaa!

alenky
25. feb 2017

Slovo kava pre mna znamna tak trochu relax, oddych, posedenie pri kavicke niekde v kaviarni v sede klude bez deti :D Doma je zvycajne kava tabu a ak ano pri dvoch deckach ju vyslupnem na ex vacsinou studenu :D

kvetinka75
25. feb 2017

no ja už som závislá na káve, musím ju mať ráno na prebudenie a poobede pri relaxe. Bez týchto dvoch šálok denne si neviem deň ani predstaviť.