Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Slovensko ❤ Európy má očarujúce hory, smaragdové jazerá, zelené lúky, liečivú vodu, upokojujúci vzduch, priateľských ľudí a hlavne je mojou srdcovkou. Nikde inde sa necítim tak bezpečne a tak "doma" ako na Slovensku😘
Preco chodit niekam inam, ked tu je tak krasne ;) detom treba ukazat vsetky krasy Slovenska 🙂 a navyse s malymi detmi cestovat daleke vzdialenosti vie byt narocne.
Lebo je na Slovensku krásne, a po skúsenostiach v iných hoteloch ktoré poskytujú ten najvačší komfort pre najmenších ničím sieť hotelov Trinity nezaostávajú sú tou najlepšou voľbou na krásnu dovolenku s deťmi a to u nás na SLOVENSKU.😉
Na Slovensku mame všetko co pre oddych,relax,a zabavu potrebujeme.Krasne hory,prostredie ,siet hotelov.Detom treba ukazovat nase krasy aby vedeli a videli kde ziju
Slovensko je pekna krajina, tak preco nie? Je to vsetko blizko, clovek nemusi kvoli par dnom dlho cestovat. A pre rodiny s malymi detmi je super niekde vybehnut na par dni bez stresujucej dlhej cesty.
Slovensko je najkrajsie, ma vela miest, ktore sa oplati vidiet. Jaskyne, hrady, zamky, muzea, historicke centra, kopce, niziny, doliny.. Proste vsetko,co clovek potrebuje. Radi chodime na vylety po nasej krasnej krajine. A stale je co pozerat a kam ist. 🙂
A pre mna este prakticky dovod. Sme doma, dorozumieme sa, vieme ako to tu chodi a "bojim" sa este chodit s malou daleko do cudziny.
Slovensko je nadherna krajina, vždy som milovala hory 🙂 Toho roku by sme chceli dovolenkovat doma, nemusime pol dna precestovat a chcem aby dcerka mala pekne spomienky aj z dovolenky v horach a v prirode 🙂 A bazen je ako bonus 😉
Dovolenku na Slovensku si s našimi drobcami užívame každý rok. Slovensko je krásne !!!- veľa národov nám závidí tú krásu, ktorú tu máme. Je ešte veľa miest, ktoré nepoznáme a naozaj je ešte čo spoznávať ...Pobyt s Trinity by veľmi, veľmi potešil - táto sieť hotelov je úžasná - určite by sme si tam prišli na svoje aj my rodičia aj naše deti a opäť by sme spoznali iný kúsok Slovenska a poriadne si oddýchli.
Preco dovolenka na Slovensku???Lebo nasa krajina je krasna a ma vela carovnych miest.V lete radi chodime k vode a preto u nas vyhravaju jednoznacne Senecke jazera...citim sa ako pri mori a nemusime precestovat tisicky km.
Na Slovensku preto, lebo je to blizko a dohovorime sa tu aj bez znalosti jazykov.....a este je tu aj krasne ☺☺.
Prečo??Hovorí sa,že doma je doma,a platí to obzvlášť pri deťoch,pre mňa je dôležité aby moje deti poznali,svoje končiny,kúty a miesto kde žijú....Navyše,kde inde uvidíte také množstvo prírodných krás pokope,ako tu na Slovensku....
Slovensko je naše,Slovensko je krásne,Slovensko je plné zaujímavých a okúzľujúcich miest. Trinity hotel pomáha tieto miesta spoznať aj rodinám s deťmi-pohodlne,bezpečne a príjemne.
Dovolenka na Slovensku je pre našu rodinu ideálna. Nemusíme cestovať ďaleko s dvoma drobcami a výhodou je aj zdravotná starostlivosť keby niečo... 🙂 Tiež chceme, aby naše deti spoznávali svoju rodnú krajinu, jej krásy...
Lebo treba spoznat najskor rodnu krajinu a az potom spoznavat cudzinu ;)
Na Slovensku je krásna príroda,
len škoda, že nato človek veľakrát zabúda,
dá sa tu robiť turistika,
no my sa tvárime, že nás sa to netýka,
najprv spoznajme našu krajinu,
a až potom myslime na inú 🙂
Takže za nás určite SLOVENSKOooooooooo. ☹
A tento smailik tam mal byť 👍
Dobrý den to by bolo skvele dovolenka aj by sme mohli užiť mam1,7rocnu dcérkǔ😉
Preco dovolenka na Slovensku?
Pretoze Slovensko je vynimocne krasna krajina a navyse sme tu doma. Je pre pre nas s manzelom velmi dolezite, aby nase deti spoznavali a spoznali nasu vlast, krasy jej prirody, kulturne pamiatky a kulturu. Myslim si, ze je velmi dolezite, aby clovek poznal odkial pochadza, nielen cudzie kultury.
A, samozrejme, ma to aj prakticke stranky, ako napriklad dohodneme sa bez jazykovych barier, nemusime dlho cestovat a mozeme si aj u nas vychutnat sluzby na urovni.
A moja 6-rocna dcerka (este skolkarka, kedze jej zle vychadzaju roky) dodava: lebo je to rodna krajina Slovencanov. 😇
Pretože ako mama som zistila, že dovolenka na Slovensku má oveľa viac výhod pre deti aj rodičov, ako tá pri mori.
V prvom rade, keďže pri deťoch sa ťažko niečo dopredu plánuje, viete si v prípade nepredvídaných okolností, zmeniť dátum pobytu, čo sa v prípade zahraničných zájazdov riešim stornom zájazdu (zažila som na vlastnej koži, keď som týždeň pred odletom musela zrušiť celý zájazd a zaplatiť storno). Okrem toho, môžete si naplánovať čas, kedy budete cestovať, nie je tu jazyková bariéra ani také horúčavy, deti sú na stravu zvyknuté a viac ich zaujímajú bazény a tobogány ako more (ako viem, niektoré rodiny sa ani nedostanú na pláž), keď sa k tomu ešte pridá kvalitný baby friendly hotel so skvelými animáciami pre deti aj dospelých, nie je nad čím rozmýšľať 🙂 Minulý rok sme strávili letnú dovolenku v Hoteli Sitno a veľmi radi by sme si to zopakovali. Môžem každému len odporučiť.
Radi chodíme na dovolenku na Slovensku, lebo máme dve maličké deti, takže cestovanie je omnoho jednoduchšie, máme veľa miest, ktoré stoja za to si pozrieť a prenádhernú prírodu, a kedže naše detičky milujú prírodu a prechádzky vždy sa radi ideme poprechádzať, tam kde sme ešte neboli a popozeráme krásy našej krajiny. A neposlednom rade milujeme slovenské jedlá, hlavne bryndzové halušky s Liptova, nikdy inde vám také vynikajúce nespravia 😍 preto sa vždy radi vraciame 🙂
prečo si užiť dovolenku na slovenskej hrude?? pretože je tu krásne....to je jasné....viem čo mi naserviruju na tanier....nebudem vyvalovať oči nad niečim čo ani v cudzom jazyku neviem prečítať 🙂----manžel je aktívny typ...rád bicykluje,športuje...tu u nás je na to uplne vhodne prostredie....lesy,kopce,príroda...jazerá...ja som rada doma v rodnej krajine...a ak je hotel alebo penzion milujuci rodiny a deti,tak je potom všetko tak ako má byť a nemusíme sa nahánať do sveta.....aj ked dcera pubertiačka už to vidí inak,,,,,tá by zasa objavovala svet aj 400 dní v roku keby to bolo možné...😉
Pre mňa je dovolenka na Slovensku hlavne veľmi praktická záležitosť. S dcérkou cestujeme vlakom - ona vlaky miluje. Možností tu máme takisto neúrekom v ktoromkoľvek ročnom období. Boli sme v jeseni v Tatrách, pred rokom na Liptove, v lete na Šírave a na Domaši, lyžovačku sme si užili v malebných Ruzbachoch, plánujeme v lete Oravu a Rajecku dolinu. Do Košickej ZOO si vieme odskočiť hocikedy cez víkend. Ďalšiu výhodu domácej dovolenky vidím v dostupnosti stravovania. Jedlá dostať klasické aj pre deti, ktoré bývajú v jedlach vyberave. Potraviny sú v každej obci, ak by bol problém tak aj lekáreň je dostupná hocikde.
Ja inú ako dovolenku na Slovensku ani naplánujem.
takže prečo dovolenka na Slovensku?dovolenka na Slovensku má samé výhody pre rodiny s malými deťmi ako sú tie naše.za prvé je to vzdialenosť ktorú s drobcami v pohode zvládnete nech idete kdekoľvek.za druhé je to jazyk dorozumiete sa s hocikým.a za tretie pretože Slovensko by mal mať aspoň kúsok preskúmané každý znás.len pre väčšinu ľudí ked spomeniete že dovolenkujete na slovensku tak to ako dovolenku nevnímajú lenže neni všetko iba dovolenka v zahraničí Slovensko má každému čo ponúknuť.tak držím palčeky každému zo súťažiacich nech majú možnosť spoznať krásy Slovenska🇸🇰🏕
Dovolenka na Slovensku je ideálny oddych a relax bez zbytočného stresu z náročného cestovania, Slovensko toho ponuka oveľa viac, ako ktorákoľvek destinácia v zahraničí. Chyba nám tu iba jediná atrakcia, ktorou je more. Ale mne a mojej rodine to teda nechýba. Keď chceme relaxovať a spoznávať, je pre nás naše Slovensko tou najlepšou voľbou. Žijeme tu a videli sme z neho oveľa menej než ktorýkoľvek nemecky ci poľsky turista. A to chceme rýchlo zmeniť 🙂 🙂 🙂
Pretoze Cestujeme za dovolenkou do zahraničia aby sme videli niečo viac. A pri tom máme doma pod nosom niečo na čo by sme mali byť hrdí... A naše deti by mali Slovensko poznať a byt nan hrdé.tak im ho chceme ukázať (:
Stačí sadnúť do auta,odviesť sa pár km a sme v cieli...A povedzme si na rovinu pri deťoch je to obrovská výhoda....
„Prečo dovolenka na Slovensku?“
Lebo to, čo väčšinou máme pod nosom vnímame ako niečo čo poznáme a pritom to vôbec poznať nemusíme. Na Slovensku máme toľko zaujímavých miest pre rôzne druhy aktivít, že naozaj nemusíme chodiť za hranice Slovenska. Stačí len lepšie "otvoriť" oči a človek istotne tu na Slovensku nájde nové a hlavne zaujímavé miesta a možno aj vo svojom blízkom okolí. Skúste to, naozaj je to tak.
Osobne som vždy za dovolenku na Slovensku. Napríklad už viac krát sme boli s rodinou v nami obľúbenej destinácii Banská Štiavnica a jej okolie. Je tam toho toľko z histórie, turistiky, športu, zážitkových aktivít, že ešte stále máme v pláne v okolí čo to pozrieť, čo sme za minulé roky nestihli.
Určite platí to, čo poznám z jedného známeho sloganu, že Slovensko je malá, veľká krajina.
A preco nie?🙂
Slovensko je krasne,da sa tu vela vidiet a zazit.Z praktickych dovodov:-nemusim sa trepat tisicky km daleko s malym dietakom a druhym v brusku🙂
-nedeli ma recova bariera
-stale som relativne doma🙂
-keby nieco mozem sa lahko a rychlo vratit domov
A patri to k takemu vseobecnemu vzdelaniu a narodnemu uvedomeniu poznat si svoj rodny kraj.
Slovensko je TOP! boli sme raz v hoteli Atrium a raz v hoteli Sitno a keď sa mojej dcéry spýtam, kam by radšej šla, či k moru alebo do trinity hotelov (pozná všetky pesničky z CD "Kamaráti z Trinity" naspamäť) tak odpoveď môžete hádať! tam kde je Kopko, Skalko, Svetluška a Ozvenka 😀 radi by sme sa k vám opäť vrátili!!!

Preco dovolenka na Slovensku?Lebo je tu stale co obdivovat a objavovat.Nielen Tatry maju svoje caro,ale aj ine kuty Slovenska.Ci uz je to Orava,Liptov a minuly rok sme dovolenkovali na Spisi tento rok sa tam chystame znova ucaroval nam Slovensky raj😀.
Ale vyhra by potesila🙂