icon

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu

Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
maxe38
26. feb 2017

Slovensko je krásne,treba ho spoznať...nie utekať ...

luciaf13
26. feb 2017

„Prečo dovolenka na Slovensku?“

Pretože Slovensko je naj! Krásne hory, veľa vody, úžasné zákutia, hrady, zámky, lúky, lazy. Každý si tu nájde ten svoj kút 🙂.

blbovina
26. feb 2017

Dovolenka na Slovensku preto, lebo tu mame krasy, ktore zbytocne hladame v inych krajinach. Najdeme tu nevidane javy, o ktorych sa nam ani nesnivalo.
Ak zacneme objavovat a spoznavat nasu krajinu, budeme uneseni tym, co vsetko nam odkryje.

tinucha
26. feb 2017

Lebo na Slovensku je najkrajšie a najlepšie na svete. 🙂

sedmookraska
26. feb 2017

Pretoze aj Slovensko je krasne, miesta su relativne rychlo dostupne dopravou a najma ked su deti male, nie je co riesit;)) ci termalne kupele, hory alebo kombinacia kultury a oddychu, napr. ja vzdy mozem piestany, je to mesto, kde sa rada vraciam a v lete maju piestany svoju nezamenitelnu atmosferu .))

mirkafrost
26. feb 2017

lebo na Slovensku je krásne, leto vo Vyhniach je najsamlepšie...perfektné animacie, sla by som hned😍

dzatka
26. feb 2017

Pre moju rodinu je Slovensko top. Dcéra má 10 rokov a my sme okrem Slovenska nikde inde na dovolenke neboli. Nelákajú má zahraničné destinácie,pretože aj Slovensko ponúka krásne miesta na oddych.

lucinda7
26. feb 2017

Netreba chodit daleko...
Slovensko je nadherne a treba ho objavovat plnymi duskami

sticker
denuska23
26. feb 2017

Prečo dovolenka na Slovensku?
Pretože nie sme srdcom Európy len tak pre nič za nič. To za čím mnohí Slováci utekajú do zahraničia majú práve tu pred očami. Krásnu prírodu, hory, lesy, termálne pramene, historické pamiatky a veľa veľa iného... Najmä je tu náš krásny folklór. Taktiež je lepšie ukázať našim deťom tieto naše krásy, aby vedeli v akej krajine vyrastajú... že to nie je len zahraničie, ktoré má čo ponúknuť...ale naopak práve naše ľúbezné a očarujúce Slovensko, ktoré treba poznať. 🙂 😉

delideli
26. feb 2017

Odkedy sme par krat vyskusali predlzny vikend v niektorom z baby-friendly wellness hotelov, nevieme si vynachvalit (vratane hotela Sitno, kde sme boli tohto roku na Silvestra). Mnohe kuty Slovenska nepozname a bolo by skoda, keby to tak ostalo, navyse domace prostredie, kvalitne sluzby vratane vybornej kuchyne, ktore uz nastastie mnohe nase hotely vedia ponuknut a moznost dostat sa do cielovej destinacie za hodku- dve su urcite velke plus.

1katulka
26. feb 2017

Lebo u nas na Slovensku je kraaasne a kazdy rok musime vypadnut z velkomesta a nacerpat energiu mimo BA...zboznujeme slovenske wellness hotely, slovensku stravu, proste vsetko slovenske ❤

priora
26. feb 2017

Velmi rada by som isla do tatier 🙂 naposledy som tam bola s maminou kamaratkou ako 5 rocna a doteraz mam tie spomienky v hlave ako tam bolo krasne 🙂

mirka907
26. feb 2017

Lebo chceme nase deti naucit vazit si to, co doma mame.... A to sa v Turecku, Grecku, Taliansku neda.
Lebo mam priatela Belgicana a ten je nasimi horami, Tatrami, Slovenskym rajom uneseny.
Lebo to mame aj my vychodnare 🙂, vsade do max 5 hodin cesty ( a to aj ked soferujem ja :D)
Lebo ked sme na dovolenke, dcera sa dorozumie a vyhraje dosyta s inymi detmi.
Lebo nam chuti slovenske jedlo. A aj tie nase halusky tej mojej polovicke chutia 🙂
Lebo chceme podporit slovenskych podnikatelov.
A vdaka rocnym obdobiam ake mame, mame u nas aj poriadnu zimu, aj poriadne teplo a vieme si dovolenku uzit stale inak.
A aby som nezabudla, mozeme v Tatrach stretnut medveda :DDD

moni244
26. feb 2017

Dovolenka na Slovensku je super, nemusite riesit jazykovu barieru, viete, co ode kupit, clovek nemusi balit milion veci, ze co keby nahodou a navyse tu mame krasne hory, pamiatky, kupaliska, jazera, da sa spoznavat ci v lete, ci v zime. V kazdom rocnom obdobi, uz len cakam, kedy dcerka vyrastie a zacneme chodit na tury, tohto roku chceme skusit Janosikove diery, mame naplanovane vylety v okoli Bratislavy po zrucaninach, v lete chceme ist na Oravsku priehradu, Dedinky, zastavime sa aj v Turci, tam navstivime Gadersku dolinu. A z miest chceme navstivit Nitru a jej mestky park, Piestany a kupelny ostrov, ale to su take jednodnove vylety cez vikend

squishy
26. feb 2017

Prečo dovolenka na Slovensku? Akoby povedal moj syn, "lebo medved" 🙂 Je tu krasna priroda, krasne hory, krasne pamiatky, termalne kupaliska ... vela, co chcem svojmu synatorovi poukazovat tak, ako moji rodicia ukazali mne 🙂

mamkaamka
26. feb 2017

Za 20 rokov co som s manzelom ( 14 r. manzelia) sme inde ako na Slovensku nedovolenkovali. Teraz si tie miesta pripominame spolu s detmi. Je to super. Stale je co objavovat. Tak preto 😉

zuzana2607
26. feb 2017

My dovolenkujeme na Slovensku prave preto ze Slovensko ma vela krasnych miest kde sa da nielen relaxovat ale aj sportovat a cerpat energiu z krasnych kutov Slovenska. A samozrejme aj kvoli syncekovi nemozeme vycestovat mimo Slovenska. Takze si uzivame rozne vylety a atrakcie ktore by nasich chlapcov zaujali. TOP su pre nas vsetky lanovky , aquaparky a rozne detske ihriska 😊

janko500
26. feb 2017

Pretože múdry cestovateľ nikdy nepovrhuje svojou vlastnou krajinou.😃

betunka39
26. feb 2017

Lebo je tu krasne,nemysime sa bat,ze nam nebudu rozumiet.Je vela zakuti a miest,ktore su kazdy rok ine a preto ich mozme navstivit viackrat.Nojim snom su Vysoke Tatry,naposledy som tam bila ako studentka.Odvtedy stale naplanujem a potom to musim zrusit.

tincca
26. feb 2017

Dovolenka na Slovensku ma samé výhody. Nemusím cestovať dlho a ďaleko, všade sa dohovorim. A naozaj je čo pozerať. Máme krásnu prírodu, pamiatky aj za oddychom a relaxom sa dá ísť. A načo sa chváliť ze bol som tam a tam .... ďaleko a ešte ďalej keď neviem co máme pod nosom 😊

mily7
26. feb 2017

@patricia_trinityhotels tipy pre dovolenku na Slovensku su Liptov, Tatry, Orava, Slovensky Raj, Vyhne a mnoho dalsich miest. Dovod? Su kraaasne, Liptov milujeme,myslim,ze nudit sa tam neda hoc kazde leto len tam by sme sli, miesta na Slovensku su nadherne,je hriechom nepoznat svoju krasnu krajinu.

kaktusik
26. feb 2017

Slovensko je uzasna krajina, ma hory, niziny, rieky, jazera, priehrady, hrady, uzasnu historiu, tradicie. Kazdy si najde, to co mu najviac vyhovuje. Niekto turistiku, niekto pasivnejsi oddych vo wellnes zariadeniach. Perfektne je aj to, ze konecne existuju hotely pre rodiny s detmi na urovni. A hlavne dovolenka na Slovensku je top v hociktorom rocnom obdobi ;)

janja2323
26. feb 2017

Prečo dovolenka na Slovensku? Kvôli deťom. Pretože netreba s deťmi dlho cestovať, netreba ovládať cudzí jazyk. Pretože treba deťom ukázať akú máme krásnu prírodu. Aby videli načo sme hrdí, aby si zvykli na to, že na Slovensku sa dá príjemne a kvalitne oddýchnuť, zabaviť a zrelaxovať. Aby nezatracovali Slovenské dovolenky skôr ako ich stihnú naozaj zažiť.

mirusque
26. feb 2017

Prečo dovolenka na Slovensku?
Tých dôvodov je mnoho, Slovensko pre mňa znamená:
S - sladkú chuť domoviny, našej rodnej hrudy
L -lahodnú slovenskú ľudovú kuchyňu /halušky, syríky, bryndza, mlieko, tvaroh, šúľance.../
O - originálne, oku lahodiace miesta plné prírodných krás /Banská Štiavnica, Tatry, Liptov, Orava, Slovenský raj.../
V - voňavé hory, lesy, rieky, dedinky, história ....
E - energiu dodávajúce a baterky dobíjajúce miesta
N - nepoznané miesta, ktoré túžime ešte spoznávať
S - spevavé
K- kultúrne bohaté korene, na ktoré môžme byť hrdí po celom svete
O - optimizmus dodávajúce dovolenkové miestečka, kde sa dá stretnúť s príjemnými našincami 🙂

Rada by som dopriať našej rodinke dovolenku na Slovensku, predstaviť a sprostredkovať i mojej dcérke pocity, dojmy, ktoré vo mne naše rodné Slovensko vyvoláva 🙂 😍

julka009
26. feb 2017

My sme uz po dva roky dovolenkovali na slovensku - raz v starej lubovni a raz na liptove, no a slovensko je tak neuveritelne nadherne, ze som bola rada, ze sme toho postihali popozerat pomerne dost. Ale ckovek by potreboval fajt furu casu, aby si mohol pozriet vsetky krasy slovenska. Pevne cerim, ze v tejto nasej tradicii budume pokracovat, aby sme si mohli pozriet dalsie neobjavene krasy slovenska. Preto dovolenka na slovensku ;)

szighardt
26. feb 2017

Slovensko je krasne a nasim detom ho treba ukazat.naucit ich milovat nas domov aby tu lasku k nasej krajine odovzdavali dalej dalsej generacii.a slovensko ma naozaj co ponuknut....vyhre by sme sa velmi potesili😊

lubaska21
26. feb 2017

Slovensko je nadherna krajina a hoc nemame more, je tu co vidiet a zazit, my sme posledne 4roky naplno venovali prerabke domceka, vychove a starostlivosti o deti, nevysiel cas a ani financie na viac dnovy pobyt mimo domu ale tento rok by sme si radi dopriali dovolenku a samozrejme na Slovensku, ine nas ani nelaka 🙂 Deti uz podrastli, tiez by si to uzili a my by sme si to uzili s nimi 🙂

bejkaad
26. feb 2017

preco dovolenka na slovensku? lebo predsa vsade dobre, doma naj🙂 slovensko ma krasne hory, vynikajuce kupele, zaujimavu historiu a hrady, vybornu kuchynu, milych ludi a hlavne vsade je blizko a bezpecne.

modra1
26. feb 2017

Lebo je to najbližšie, doma, bez jazykovej bariéry, s podporou domaceho cestovneho ruchu, vždy je čo objavovať a ukázať deťom.

kessinka
26. feb 2017

Pretože Slovensko je nádherné, máme krásnu a rôznorodú prírodu, hory, lesy a lúky, jazerá i kúpele, množstvo hradov a zámkov, takže je vždy čo nové preskúmať. A zároveň tu máme miesta, kam môžeme ísť aj miliónkrát a neomrzia nás 🙂