icon

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu

Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
kasyra
20. feb 2017

Kvôli krásnej prírode a chutnej kuchyni 💞 A okrem toho, máme malé deti a tie dlhé cestovanie neznášajú. Prečo sa stresovať keď, túto za rohom je najkrajšie.

lukabea
20. feb 2017

- lebo na Slovensku je veľa krásnych miest, ktoré stoja za to, aby sme ich videli....
- lebo chceme, aby naše deti poznali svoju domovinu
- lebo chceme dať prácu našim ľuďom - podporíme tak domáci cestovný ruch
🙂

tarvika
20. feb 2017

Pre mna je dovolenka na Slovensku super hned z niekolkych dovodov. Hlavne je, ze nemusime daleko cestovat, co je s malym dietatom problematicke. Sadneme do auta, a o dve-tri hodinky sme na mieste. Nemusime dlho vyckavat na letiskach, dychat klimatizovany letiskovy vzduch a medzinarodne bacily. Druhy dovod je, ze nase peniaze neodidu do zahranicia, ale ostavaju pekne na Slovensku a Slovakom. Dalsim dovodom je to, ze Slovensko je naozaj krasne a je tu mnoho, co sa da obdivovat. Ak by tu este bolo more, bolo by to dokonale. Ale staci aj bazen a krasne jazera!

v3v3rica
20. feb 2017

Dovolenka na Slovensku este nikdy nesklamala - nadherna priroda, chutne jedlo a s malymi detmi a velkym bruchom je to najpohodlnejsie 🙂

s_mt
20. feb 2017

Zamilovali sme si Kopka, preto deti tuzia ho chodit navstevovat 😉 Radi by sme ho videli aj tento rok, deti by boli nadsene 😊 Aj prostredie je velmi pekne...

zuzicek88
20. feb 2017

Preco na Slovensku? lebo Slovensko je krasna krajna v ktorej je stale co obdivovat a navstevovat,ja ked som nemala manzela,tak som skoro nikde nechodila,no uz ako som ho spoznala ma stale braval na rozne potulky prirodou,nemuselo to byt daleko,lebo uplne vsade v kazdej dedinke,pri kazdom mestecku,vsade na Slovensku na horach je stale co preskumavat a objavovat,nase Slovensko je nadherna krajna a paci sa mi,ze stale sa udrziavaju ludove zvyky,kroje,tance,mame byt pravom hrdy na svoju domovinu

mila23
20. feb 2017

Prečo dovolenka na Slovensku? Lebo je to blizko - netreba daleko cestovat, takze sa da ist aj na par dni. Mame tu krasnu prirodu a vela pamiatok, rozne zaujimavosti. Da sa ist na hory, ale aj k lazeram. Do mesta za pamiatkami aj na chatu do lesa. Netreba specialne doklady ani ockovania. Dorozumieme sa bez problemov, a hlavne aj deti.

veronyp
20. feb 2017

Prečo dovolenka na Slovensku?
..lebo s detmi sme toho na Slovensku videli a presli este fakt malo, mame co dobiehat a spoznavat, mame tu vela krasnych miest, ci priroda, turistika, ci historicke zakutia, hrady a zamky, kupaliska..
..zaroven sme tak pracovne vytazeni, ze spolocnych volnych chvil je pomenej a myslim, ze by sme si zasluzili rodinny vylet a relax 🙂

mon_soon
20. feb 2017

No pretože sa dá dovolenka vyhrať 😂

dadulienka28
20. feb 2017

Preco dovolenka na Slovensku? Pretoze mame krasnu a zdravu prirodu. Mozme dychat zdravy vzduch, ktory ako pri mori nam pomaha. Je tu vyborne kulturne vyzitie a aj vsetobecne zabava. V pripade dobreho pocasia, aj plavanie. A v pripade vyberu dobreho hotela, to vsetko mozte mat aj na jednom mieste a este aj v zime a k tomu zalyzovat. Netvrdim, ze je to vzdy lacnejsie, ide o vyber hotelov a co si clovek moze dovolit, ale ked si chce clovek oddychnut a vyhnut sa pri detoch zbytocnym problemom, tak vyhody su aj slovenska kuchyna, narodne choroby 🙂 lahka komunikacia na vsetkych miestach a v neposladnom rade blizkost destinacie. Mame maleho synceka a velmi rady by sme to vsetko zazili aj u Vas v jednom z hotelov, to by bolo super.

alexik11
20. feb 2017

Dovolenka na Slovensku, pretože sa stále rada vraciam domov- na miesta, kde som ako malá chodievala, no bohužiaľ to nie vždy dopadne tak, ako by si človek predstavoval. Slovensko má prekrásnu prírodu, úžasnú kultúru, gastromómiu a zvyky, avšak mne príde, že si toho ľudia nevážia. Rada by som, aby šli peniaze do slovenského cestovného ruchu a my sme spoznávali pri dovolenke to všetko krásne na Slovensku, avšak ceny dovoleniek sú naozaj vysoké a vo veľkej časti prípadov neprimerané úrovni služieb. Preto sa vždy vraciame tam, kde to poznáme a presvedčili sme sa, že to nie je len o tom zarobiť a využiť, kým to stav vecí dovoľuje, ale je naozaj využívaný proklientský prístup a zarobené peniaze sa z časti investujú do obnovy a zdokonaľovania. Naozaj dúfam, že sa tento trend rozšíri čo najviac a Slovensko naplno využije svoj potenciál byť poriadnou dovolenkovou destináciou.

ivanesa1
20. feb 2017

Prečo na Slovensko,lebo som duchom a srdcom slovenka.Tak ako mám rada naše tradičné jedlá,hudbu tak mám rada aj naše krásne miesta ktoré nám mnohé krajiny môžu závidieť.Na Slovensku sa dá dovolenkovať kdekoľvek.Mne osobne vyhovuje to že nemusíme ďaleko cestovať, slniečko je skoro také silné ako v prímorských krajinách a more nahradíme našimi jazerami alebo vkusne vybavený mi hotelmi ktoré sú v dnešnej dobe má dosť vysokej úrovni.kde nechýba ani bazén či wellness.naozaj sa dá výborné dovolenkovať u nás doma.v srdci europy,u nás na Slovensku ensku.

avarka11
20. feb 2017

...lebo doma je doma....

lubka123456
20. feb 2017

Preco dovolenka na Slovensku? Predsa lebo je krasne, stale je co objavovat a je dolezite aby nas deti poznali nasu domovinu. My sme ako deti nechodili skoro nikam a preto chcem mojej dcerke ukazat moznosti ktore som ako dieta nemala a zaroven si vynahradzam stratene a objavujem nasu krajinu aj ja 🙂

dadka_bb
20. feb 2017

skor by sa mala tema volat Preco nedovolenkovat na slovensku. tam by sme istotne kazda popisali slohy. totalne predrazene ubytovanie, izby take ze pocut od susedou kazdy s prepacenim prd. ak sa strava da jest a izby vyzeraju celkom k svetu tak stoja viac ako v rakuskom hoteli. derave plachty, smradlave wc a kupelne. zduty personal. upratovacky si sem tam nieco cmajznu... my sme s dovolenkami na svk uz davno skoncili

ivana11155
20. feb 2017

Dovolenka na Slovensku je uplne ina ako pri mori. Na Slovensku sa da velmi dobre realizovat tzv. aktivna dovolenka t.z. turistika, lyzovanie, splav atd. Mame krasne hory, kde sa na turistike da velmi dobre vypnut a odreagovat, v zime lyzovat. Dalej deti mozu realne vidiet vsetky tie hrady, zamky, jaskyne o ktorych sa ucia na vlastivede alebo pri povestiach na literature. Je tu organizovanych vela zazitkovych aktivít v prirode pre deti rozneho veku. Na dovolenke na Slovensku sa da detom predostriet uplne ina forma travenia casu a oddychu ako napr. v rezorte v Turecku. /boli sme na letnej dovolenke aj v Turecku aj v Tatrach - takze pisem na zaklade realnej skusenosti/.

eunikka
20. feb 2017

Prečo Slovensko? Lebo na Slovensku sme doma a chcem, aby boli moje deti hrdé na to, odkiaľ pochádzajú a naozaj máme čo ponúknuť.

spajko
20. feb 2017

Dovolenkovať na Slovensku je fajn preto, lebo často my Slováci cestujeme a naháňame sa po celom svete za krásami a pamiatkami iných štátov alebo krajín a uniká nám, aké krásy ponúka naša vlasť. Niekedy, keď sledujeme televíziu, čudujeme sa, koľko miest a vecí ani nepoznáme,...popritom ich máme doma, na Slovensku. Každý z nás, by mal poznať tiež svoje kultúrne dedičstvo. Veď máme byť načo pyšní...a aj my máme čo ukázať svetu..

marikagasparova
20. feb 2017

Dovolenku na Slovensku odporucam.Sma nadherna krajina a vela miest ani nepoznameKkrasna priroda,vzduch,voda,staci ked sme spolu s tymi ktorych milujeme a tipov na vylet je vela.Chcela by som vyhrat tuto dovolenku,aby som mohla spoznat dalsi krasny kut nasho milovaneho Slovenska.

liv1
20. feb 2017

Pretoze Slovensko je krasne, vdaka Bohu zlepsuju sa sluzby 😊, rozsiruju sa moznosti (atrakcie), na horach je uzasny vzduch, je tu bezpecnejsie ako v niektorych krajinach a cesta za vysnenou dovolenkou nie je taka dlha 😊. Pekny den.

nelinkalucka
20. feb 2017

Lebo máme radi Slovensko, a preto ho podporujeme.

stanka2612
20. feb 2017

Lebo mam rada Slovensko 😉 a s malym dietatom sa mi nechce cestovat daleko

saadve
20. feb 2017

Prečo dovolenka na Slovensku? Lebo muž povedal, že on k moru nepôjde...

kvetulienka253
20. feb 2017

Nebola som za dovolenku na slovensku, kym sme minuly rok nevyskusali Vysoké Tatry. Tak blizko a tak skvelo!

anka2103
20. feb 2017

Velmi dobra otazka. Na Slovensku je velmi vela prirodnych kras,ktore sa nam ponukaju. V kazdom kute Slovenska je nejaky prirodny ukaz,o ktore je dobre sa postarat a zabojovat o to co mame. Ked ideme k moru-po vacsine sme na hoteli-plazi a mozno co to pozrieme,ale tu sme doma a mame tu carokrasne zakutia,pri ktorych je vzdy co to objavovat. Sice s cenami je to poniektorym tazko,ale svojim detom musime ukazat,ze mame sa cim pysit. 🙂

zuzickatv
20. feb 2017

Mam rada slovensko..a preto nikam inam ani za dovolenkou nechodievam.. Mam synčeka predčasne narodeného a s nim travime dovolenky len tu bojím sa s nim cestovat do iných krajin.... A pravdupovediac ma to ani nelaka 😂 Slovensko je krásna krajina a som hrdá ze pochádzam prave odtiaľ...❤😍❤

alenkapalenka
20. feb 2017

My sme sa rozhodli pre Slovensko kvoli tomu, ze cestovanie s dvoma malymi detmi je u nas katastrofa a po minulorocnej dovolenke uz nejdem ani riskovat dlhu cestu (len placu, zvracaju, jedna budi druhu, vymyslaju, neobsedia)...a u nas je stale co pozerat, je tu krasne, pocasie prijemne, hotely su na urovni...tak toho roku cestujeme krizom krazom Slovenskom.

jarkamartin
20. feb 2017

Dovolenky na Slovensku preferujeme kvoli dcerke a teraz ked cakame dalsie dietatko si neviem dovolenku nikde inde predstavit. A stale je este kopec miest ktore sme na Slovensku nevideli 😀

evicka71
20. feb 2017

Preto dovolenka na Slovensku lebo aj u nás máme krásne miesta ,ktoré stojí za to vidieť a objaviť. Najlepšie vo dvojici s tým ským Ti je najlepšie a cítiš sa sním super a nielen na dovolenke.😉