Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Najprv treba spoznat krasy rodneho kraja a az potom objavovat svet. S manzelom sme spolu uz 12 rokov a zatial sme kazdu letnu dovolenku travili na Slovensku poznavanim hradov, jaskyn, kupelov,... proste kras Slovenska.
pretože si našu krajinu vôbec nevážime a mali by sme - máme tu čistý horský vzduch, krásne hory, možnosti turistiky, prechádzok, okúpať sa, oddýchnuť si v bezpečí ..... a to všetko pár desiatok kilometrov od našich domovov 🙂
Prečo dovolenkovať na Slovensku?Pretože sa nemusím báť,že spadne lietadlo a keď by bol potrebný lekár, je ,"po ruke" a slovensky hovoriaci.🙂 praktické dôvody. Odkedy máme malé deti, dovolenkujeme na Slovensku,učaroval nám hlavne Liptov. A tento rok plánujeme opäť. Ale zmena je život, možno to tentokrát budú Tatry......🙂
Preco Slovensko?pretoze je nasim domovom a je hanbou a skodou ho ne(s)poznat...mam 3 surodencov a ako deti sme chodievali na dovolenku tak kazdy druhy-treti rok kedze to bolo nakladne...castox som sa vtedy hnevala ked sme isli len na nejake lazy a kamaratky sa chvalili morom..postupne sme vsak za lacno presli takmer cele Slovensko okrem vychodu a ja som rodicom vdacna ze som spoznala krasne kraje a miesta..dnes sa ich snazim navstevovat s rodinou a vlastne odkedy sa narodila dcerka (uz 8rocna),chodime vylucne len po Slovensku,a stale sa nam nezunovalo,tento rok planujeme zas;) A hadajte,co sme venovali rodicom na ich 60tku?prave pobyt v hoteli Trinity 🙂a tiez by sme ho radi vyskusali...ved kto by nechcel ist tam kde bol aj Spievanka a Zahrajko? ;)
Krajšiu krajinu v EU nepoznám ako naše Slovensko ♥ nie nadarmo sme srdcom Európy 🙂 okrem nádherných lokalít tu môžeme stretnúť kopec skvelých ľudí 🙂 a prečo dovolenka na Slovensku? Netreba ďaleko cestovať, žiadne stresy, že nebodaj spadne lietadlo :D dohovoríme sa všade keďže sme DOMA ♥ ceny primerané naším platom a krásu prírody ani netreba opisovať 🙂 v lete sa je kde kúpať, v zime kde lyžovať, horské túry v akomkoľvek období 🙂 mne osobne zahraničie nevonia a preto stále volím dovolenku u nás doma 🙂 najradšej s manželom máme samozrejme Tatry 🙂
Prečo dovolenkovať na Slovensku??
V prvom rade chcem podotknúť,že naša krajina je ta najkrajšia na svete...Len žiaľ,nie všetci to vedia ohodnotiť a vyhľadávajú ďaleké morské destinácie,či iné a aj oveľa riskantnejšie cesty,ako by mali radšej spoznávať svoju rodnú vlasť.
Ja s rodinou máme radi výlety tu u nás na Slovensku,len nie vždy je dostatok peňazí a hlavne času si zorganizovať čas pre seba. Rada by som to chcela zmeniť a aj touto cestou vyhrať túto krásnu dovolenku pre priateľa,ktorý je naším ťahúňom pre moju rodinku. Je naša opora vo všetkom a dať mu zážitok na ktorý len tak nezabudne.
Ďakujem.
Dobrý deň, odkedy mám dcérku, chodíme dovolenkovať len na Slovensko a keďže bývame blízko V. Tatier, najradšej chvíle spolu trávime práve v Tatrách. Minulý rok sme boli v hoteli Atrium v Smokovci a veľmi sa nám páčilo, tento rok by sme chceli pozrieť Sitno - Vyhne. Slovensko je proste nádherná krajina, stále je čo poznávať a obdivovať.
Slovensko ponuka vela moznosti na oddych, relax, ale na svoje si pridu aj aktivni dovolenkari. Priroda ponuka krasne zakutia v kazdom rocnom obdobi.
Cestovanie po Slovensku je krasne 💗 Kazdy by mal svoju krajinu poznat ako dlan, svoje mesto, kraj, zaujimavosti prirody, vedy, umenia preto sa jej kuty a zakutia daju spoznavat a navstevovat nespocetne krat ☝👌👍Nase Slovensko male ponuka mnoho miest na oddych, turistiku alebo kulturu a moja rodinka by rada videla vsetko 🌞 A preco cestovanie po nasej malickej krajinke? Kvoli babatku, ktoremu od malicka chceme ukazat co tu v nasom malom klenote v strede Europy mame 🌐💎👪👶
"Prečo dovolenka na Slovensku?"
....lebo......je tu krásne a odchádzame spoznávat ine krajiny,žial mnohokrát nevieme čo máme doma...
....lebo náš kraj,náš jazyk,naša klíma,naša kuchyňa
....lebo dovolenkou na Slovensku,podporujeme naších ludí a ich prácu
....lebo tu sme DOMA a TU SI ROZUMIEME....❤
lebo : je to blízko .... máme krásnu prírodu , pamiatky ... veľa zaujímavých miest , ktoré stoja za to ,aby sme ich spoznali
1. lebo na Slovensku sme DOMA
2. lebo na Slovensku je TAK KRASNE
3. lebo chceme podporovať NAŠE Slovensko a jeho rozvoj
Všade dobre a na Slovensku najlepšie a najkrajšie.Nám s priateľom učarovali Čičmany kde je cítiť slovenskú históriu je to také naše slovenské ❤
Všade dobre ,doma najlepšie... asi preto a ešte k tomu super služby za super cenu a všade sa v pohode dohodneme🙂preto na Slovensku🙂
Dovolenku na Slovensku preferujeme z viacerych dovodov najma kvoli cestovaniu s detickami nasa oblubena oblast je Liptov a Pieniny krasna priroda a moznost turistiky a hlavne sa vraciame na miesta kde sme sa stretli s prefektnym personalom preto najradsej dovolenka doma.
Pretože aj nás rodičia brávali na výlety po Slovensku a bolo to úžasné, spoznávali sme rôzne zaujímavé miesta, tie známe aj menej známe a obaja s manželom máme radosť z objavovania aj tých nie príliš známych, ale prekrásnych zákutí, ktorých je na Slovensku veľmi veľa. A rovnako sa obaja s manželom tešíme, ako postupne budeme našu krajinu pomáhať objavovať aj našim deťom. Pár výletov už máme za sebou a je to úplne iná perspektíva, cez ktorú sa na pre nás už známe miesta pozeráme.
Pre nas Slovenska dovolenka je Top! Kazda krajina ma nieco krasne, ale nase Slovensko je to prave orechove. Tatry su nasa pycha a cicmany tiez, ved nie nadarmo sa z cicmanskeho vzoru stal taky fenomen, ze tieto vzory uz mozme vidiet aj v dalekej cine v svetoznamom magazine Vogue. Kazda dedina a mesto je niecim vynimocne a mozme cestovat po Slovensku kazdy rok, vzdy nas nasa krajina dokaze prekvapit novymi skvostami. We Love Slovakia ❤
Slovensko preto, ze je krasne. Ked sa nam narodila dcerka, tak sme sa s manzelom dohodli, ze jedno leto pojdeme na Slovensko a to dalsie k moru. Vydrzalo to asi 4 roky a odvtedy sme uz dovolenkovali iba na Slovensku. Zatial vzdy na inom mieste, ci uz Tatry, Liptov, Donovaly ale aj Kremnica a pod. A uz teraz rozmyslame, kam vybehnut na predlzeny vikend cez Velku noc alebo v maji.
More je super, vzduch pre dcerku alergicku na nezaplatenie. Ale si myslim, ze jej prospieva aj vzduch na horach a hlavne klud a oddych na rodinnej dovolenke.
Ale je jasne, ze sa aj radi vraciame na oblubene miesta, ale zaroven hladame aj nove miesta, ktore este nepozname.
Pretože doma je doma 🙂
Nase Slovensko je krasne a z daleka ho nemame prechodene ako zahranicny turisti.za co sa mozme hambit.nase krasne hory ,zamky,hrady ci jaskine su peniazmi nevycislitelne a treba ukazat nasim detom ako to vsetko milovat a vazit si to.Slovensko patri medzi bezpecne krajiny(dufam ,ze este dlho bude)tak aj toto je jeden z dovodov preco prave tu u nas!
lebo aj na Slovensku je čo spoznávať a obdivovať
Lebo Vyhne sú Vyhne, moje deti k moru vôbec nechcú.
My chodievame na výlety po Slovensku často, už aj na dlhšie ako jeden deň, zatiaľ sme boli vždy spokojní 🙂 Chceme vidieť Slovensko a vedieť, čo tu máme a páči sa mi, že všade sa bez problémov dorozumieme - aj keď pri hraniciach s Maďarskom som niekedy pochybovala o tom, že som ešte na Slovensku, ale bolo tam super - Veľký Meder. Mojim snom bolo vidieť Štrbské pleso a to sa mi splnilo, chystáme sa na tour de Liptov, tak uvidíme, či to splní naše očakávania.
lebo Slovensko je krásne a najmä teraz keď máme malé deti preferujeme dovolenku na Slovensku
lebo Slovensko je krásne. Pochodili sme toho veľa, ale je toho ešte veľa čo sme nevideli, takže tento rok tiež určite nejaký krásny kút nášho Slovenska, Slovensko je to naša srdcovka 🙂
My chodievame každý rok na dovolenku na Slovensko, mame krásnu krajinu a veľa miest ktoré sa oplatí navštíviť.
Hotel Sitno Vyhne je u nas proste idealna rodinna dovolenka. Ked sa deti spytam kam pojdeme na dovolenku bez vahania odpovedaju Sitno.
Dovolenka na Slovensku je naj.naj..... Je treba spoznat aj ine krajiny a ine kultury ale tie som spoznavala bez deti. Teraz s dvoma drobcami je najlepsie a najbezpecnejsie dovolenkovat na nasom Slovensku.
Aj ked mame este len 1,5 rocneho syna.Nasim cielom je,aby poznal Slovensko. Zatial sme stale mali len zimnu dovolenku v Tatrach a na letnu sme bohuzial cas este nemali,kedze sme mlada rodinka. Aj ked nemame vela miest na Slovensku pochodenych,ale nase deti verim,ze budu poznat vsetky krasy Slovenska lebo je naozaj krasne a ocarujuce a veru kazdy by mal poznat svoju krajinu-domovinu.

Slovensko milujeme a kazda dovolenka s detmi bola v niektorom z kutov nasej nadhernej krajiny.