Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.
Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Ja som.vas spoznala az po dovolenke mojej kamaratky... doteraz som o takomto zoskupeni hotelov nepocula. Takze asi len tolko... ci uz take alebo tamtake pocasie...aleb ten ci tamten hotel-o program je vzdy postarane... tak sme si povedali ze tento rok stavime na slovensku dovolenku☺
Mega party so Skalkom v hoteli Atrium 🙂
Najviac nás láka hotel Sitno, kedže milujeme prostredie a okolie Banskej štiavnice. Tento hotel (ale aj všetky ostatné) ponúka všetko,čo treba k úžasnej dovolenke s deťmi. Keby sme mohli, vyberali by sme si teda z ponuky hotela Sitno, všetky letné balíčky vyzerajú super, deti by sa iste tešili Spievankovu, určite by radi zablahoželali Kopkovi k narodeninám, aj Vianoce v lete sú lákavé.... ťažko vybrať.
Výhra by našu rodinku (určite ako aj ostatných) veľmi potešila. Na takejto dovolenke,kde by si to deti užili sme neboli a tento rok ,kedže čakáme prírastok,inak sa na žiadnu dovolenku ani nedostaneme.
Ak by som mohla za našu rodinku rozhodnúť, tak určite by to bola Letná dovolenka v SENEC Lake Resort, dôvod je úplne jednoduchý, všetci by sme si tam prišli na svoje 😍👏👍❤
Dcérka by bola unesená z animačných programov, z koncertu a o mega detskom kútiku už ani nehovorím. 💃
My dvaja s manželom sa už vidíme na hotelovej pláži s ležadlami a slnečníkmi 👍🍹
Určite by sme vedeli využiť všetko, čo hotel ponúka 🙏😇😘🍀🇸🇰
My sme si uz minuly rok naplanovali, ze chceme lepsie spoznat nase Slovensko, ved je take krasne ... z Vasej ponuky ma zaujala Letná dovolenka v ATRIUM High Tatras - hlavne ponuky vecernych programov pre dospelych - filmy, sutaze. Super napad! 🙂
Ako rodina travime kazdu volnu chvilu spolu. Prazdniny si uzivame plnymi duskami, nabitym programom. Radi sa tulame, a preto by sme sa chceli zatulat aj k Vam. Uplna parada pre deticky tento hotel. Centrum, vodicka, program, hotel Sitno uplna topka.
@patricia_trinityhotels Hotel Sitno so Spievankovom by bol vynikajúci zážitok 🤗🎤
O hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts počúvame len samé chvály,
no doteraz sme ich ešte neotestovali.
Hotel Sitno nám Spievanka a Zahrajko úžasne spropagovali,
a preto by sme im v tomto raji, veľmi radi zatlieskali🙂👏
V Sitne sme s kamaratkami a detmi stravili skvely vikend pre Supermamy, takze by som sa tam s rodinou velmi rada vratila🙂
@patricia_trinityhotels Nedavno sme sa vratili z Tatier, kde sme stravili pekne chvile vdaka prirode a boli to prave nase deti, ktore nas vtiahli do hotela Atrium za ucelom zabavy v detskom kutiku, ktory tam ponukaju. Ostali sme ocareni pristupom personalu a aj ked sme tam boli len zopar chvil, povedali sme si, ze sa tam raz vratime.
Uz strasne dlouho planuji videt senecka jazera, a ted kdyz jsme koupili domecek prave v okrese Senec, by jsme urcite radi zavitali prave do hotelu Senec. Deti by z Clupka a Vlnky byly urcite nadsene.
Veľmi nás láka pobyt so Spievankovom ☺. Alebo vyskúšať pre zmenu Atrium? 🤔 Veľmi lákavá je táto vaša súťaž a ťažko vybrať, lebo všade je určite výborne 😍😊
Kedze milujeme Tatry tak jednoznacne ATRIUM High Tatras...urcite by veeelmi potesil moju rodinku😉
Vsetko vyzerá neuveriteľne lákavo, ale ja by som sadla s rodinkou na vláčik a hajde do átria v Tatrach, moje vodné živly by som po troch dňoch rozmočene vytahovala z vody a my rodičia by sme oddychovali vo welness a dopriali si masáž joooj
My sme boli minuly rok v hotely Sitno a bolo neskutocne uzastne, takze ideme aj tento rok a dokonca ideme vyskusat aj hotel Atrium do Tatier. Deti miluju Kopka a Svetlusku, jedine CD co nam hra v aute je od nich. A rodicia zase milujeme to uzastne jedlo a relax....takze ked dovolenka na Slovensku tak jedine Trinity Hotels & Resorts!!!!!!
Určite Rozprávkový pobyt so Spievankovom, to by bol skvelý zážitok pre deti🙂
@patricia_trinityhotels Letná dovolenka v ATRIUM High Tatras
Keďže sme ešte na dovolenke na Slovensku neboli, skúsili by sme radi pobyt v hoteli Atrium vo Vysokých Tatrách. Je tam zdravý vzduch a Tatry sú krásne, radi by sme ich spoznali. Máme radi dobrú kuchyňu, deti majú radi Kopka a Svetlušku.
My sme este takto neboli nikde nemame na to peniazky. Ale radi by sme sli. Mojmu synovi by to dost pomohlo zmena klimy. A je nam to jedno ze kam. Potesime sa kazdemu 👍
kedže na dovolenke sme neboli nikde,nakolko to financie pri ZŤP nedovolujú,ale velmi radi by sme navštívili naše krásne TATRY,keďže sú to naše krásne veľhory. Tak za nás určite ATRIUM High Tatras
Sitno
Nakoľko nie sme veľkí turisti a v hoteli Sitno sme už boli a navyše Senec máme blízko a drobci milujú vodu,leto by sme si asi naj užili tam počas týždňa slnce,seno,senec,nakoľko ľúbime zvieratká. Ale Tatry majú tiež svoje čaro a týždeň farmy by isto zaujal rovnako ako všade samé bubliny v Silné. Veď ktoré dieťa nemiluje bubliny? Ponúka je obrovská od najmenších až po pubertiakov a samozrejme dospelých,takze kedy a kde by ani nebolo tak podstatne. Ste super,hlavne v lete.
všetky hoteli sú naozaj prekrásne, ale nakoľko Tatry este velmi nepoznáme určite by nás potešil pobyt v hoteli ATRIUM. Detský svet pre našho drobca, chodniky a prechadzky pre mna s manzelom a vecer dobry wellness. Dokonala dovolenka po tazkom roku.
@patricia_trinityhotels Tak výhra by určite potešila mňa aj deti😊Neboli sme ešte nikde s nimi, by si to užili 😊Syn pôjde do školy, dcéra je vo svojich 14mesiacoch akčná až až, by sa vybláznila... a Ja odpočinula po chodení dr... samozrejme aj partner... niet nič krajšie, ako radosť detských očí 😍
@patricia_trinityhotels všetky tri hoteli sú veľmi pekné👌, na zaujímavých miestach Slovenska. Osobne som zatiaľ nenavštívila ešte ani jeden, no najviac ma lákajú TATRY. 🗻Výhra by mňa a mojho priateľa viacej zblížila a naplno by sme si užili moje narodeniny v spoločnom náruči vďaka tejto súťaži. ❤🍀naozaj super nápad😉
Moj Filipko miluje Dorotku z Fidorkova u vás, takže by ho potešilo akékoľvek miesto, kde by ju mohol vidieť🙂
Veľmi rada by som išla so svojou rodinkou do hotela Sitno..určite by sme vyskúšali aj wellness naša malá zbozňuje kúpanie a močenie sa vo vode ....a jednoznačne prechádzky, možno by sne využili aj cyklo trasy keďže s manželom milujeme bycikle a chceme viesť k tomu aj dcérku.....bola by to pre nás dokonala dovolenka ❤️

@patricia_trinityhotels všetky hoteli sú naozaj prekrásne, ale nakoľko Tatry poznáme určite by nás potešil pobyt v Sitne. Detský svet pre našu dcérku, náučné chodníky v okolí a nakoniec sladká čerešnička v podobe welnes ... takto si predstavujem pobyt vo vašom krásnom hoteli 🙂