Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.
Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Osobnu skusenost so ziadnym hotelov este nemame a urcite by nas potesil hocijaky z pobytov. Dcerku asi najviac rozpravkovy pobyt v hoteli Sitno so Spievankovom, ich pesnicky miluje. A lakal by nas aj Senec - nemame to daleko a vodicku cela rodinka milujeme 🙂 Takze my by sme asi z tychto dvoch vyberali 🙂
Pre nás bola zatiaľ najlepšia letna dovolenka v SR prave v hoteli Sitno, v nádhernom prostredí Štiavnických vrchov 👍 Deťom sa neskutočne páčilo, my sme si oddýchli, celkovo je tam veľmi príjemne a vládne tam rodinná atmosféra. No určite navštívime aj Tatry alebo Senec. Na spestrenie dňa by sme uvítali prípadne aj bublinkovu alebo penovú show pre deti, divadielko, prípadne súťaže pre deti.
Keďže moje deti ficia na Spievankove, volili by sme v lete tento pobyt, bol by to pre ne krásny zážitok 🙂
Do Vasich hotelov by sme sli s radostou do ktorehokolvek🙂 Maly by bol urcite najspokojnejsi na letnej dovolenke v SITNO Forest Resort, kedze miluje kupanie🙂
Radi by sme spoznali hotel Sitno, v Štiavnických vrchoch. Čítala som veľa dobrých recenzií na tento hotel, a by som tiež s rodinou chcela zažiť krásu a pohodu v tomto rezorte.
Za nas Sitno alebo Tatry. Co najdalej od mesta, co najblizsie k prirode.
Naša voľba je rozhodne SENEC Lake Resort!!
Nájdeme tam všetko pre dokonalú rodinnu dovolenku..
S našimi detmi je cestovanie hotové peklo! V Senci sme za hodinku, a máme tam všetko čo kdekoľvek v zahraničí za oveľa lepšiu cenu a menej nervov! Každému odporúčame dovolenku na Slovensku :-*
My sme v Tatrach neboli strasne daaavno. Takze by to bola prijemna zmena. A okolie Sitna nemame prechodene vobec, takze to by bolo spoznavanie novych kutov Slovenska.
Znova by som tuzila zazit TAtry a ich krasu!
Buď by som si vybrala Hotel Senec vďaka bohatym letným aktivitám pre deti a vdaka 4 Elements Day Spa pre nás rodičov alebo Hotel Sitno vďaka bohatým zimným aj letným detským aktivitám, vďaka Umeleckému štúdiu ArtClub a vďaka 4 ELEMENTY AQUA & RELAX a DAY SPA pre nás dospelých. Neviem sa rozhodnúť 🙂
Dobrý deň 🙂 jednoznačne Atrium Hotel v Tatrach 🙂 mám 8 mesačnú dcérku , Tatry sú naša srdcovka a malou sme tam ešte neboli , pekný hotel , super wellness oddýchli vy sme si aj mala by si užila vodu ...Tatry sú naj čo na Slovensku mame ❤️
@patricia_trinityhotels
*Hotel Sitno* najlepsia dovolenka pre deti a rodicov.
Od animacnych programoch po šantenie v bazenoch. A skvela kuchyna😁... Akykolvek tematicky tyzden, nebude sa dieta ani dospely nudit.
@patricia_trinityhotels zboznujeme hotel Sitno a uplne nam staci bazenivy svet , sauny a krasne hory naokolo, aj bez animacii sa citime u vas skvele a radi by sme si pobyt zopakovali 😀
my by sme si vybrali atrium...zatial pozname iba sitno a velka spokojnost 😉
My sme boli v Sitne a doniesli sme si odtiaľ darček, čakáme tretiu dcérku 😀 Radi sa tam opäť vrátime aj keď dúfam si nedonesieme odtiaľ žiadne ďalšie prekvapenia 😂😂😂A Spievankovo určite poteší deti aj dospelých
Uau, úžasná súťaž. Ďakujem MK aj Trinity Hotels & Rezorts za vynikajúci nápad. Hotel Sitno ma úplne uchvátil a prostredie, v ktorom sa nachádza ešte viac. V okolí sú dostupné presne tie aktivity, ktoré celá rodina miluje (prírodné kúpanie a kone). Wellness je zas niečo pre mňa, aby zo mňa bola zas spokojná a oddýchnuta mama. A pre deti? Samozrejme bublinková tema 🙂 a pre staršieho Spievankovo!!! Nás tip: V ponuke mate programy super mama a super ocko. Vrámci toho by bolo fajn okrem babysittingu rozšíriť ponuku o nejakú aktivitu v štýle "popoludnie ocko/mamiek s deťmi". Môj drahý by to určite využil skôr, keďže mame 4 a 1 ročne deti. A mal by možnosť stráviť pekný čas sám s deťmi ;)
Vybrali by sme si pobyt v hoteli Atrium Tatry alebo v hoteli Sitno. Akykolvek tematicky tyzden potesi tak deti ako aj rodicov a urcite im zabezpeci dokonaly relax v objati krasnej prirody. Nasa dcerka by sa potesila santeniu v bazenoch a Spievankovo je momentalne jej srdcovka 😉
Super kreativne napady pekne prostredie. Na dovolenke u vas sa istotne nikto nebude nudit 🙂
SITNO Forest Resort by sme radi vyskúšali, hlavne pre naše deti by to bola veľká radosť.
Vybrali by sme si akykoľvek,vacsinu casu sme doma,deti su nonstop chore.Starsia dcerka ma 28ho narodeniny 6r a mladsia v jej den narodenin apsolvuje operaciu,tak .Tak by potešilo niečo mimo domova a vsetci aspon chvilu spolu.
Ako rodinka sme ešte v Tatrách nikdy neboli, aj keď sme už párkrát okolo nich prechádzali...moja 7.ročna dcérka Nikolka veľmi túži ísť do Tatier, chcela by ísť na "ozajstnu túru " tak ako to vidí veľakrát v TV, takže ak by bola možnosť,tak určite by sme brali hotel Atrium...podla toho, čo som čítala, dcérka by sa poriadne zabávila, mala kopec zážitkov a konečne sa nenudila : ) pobyt v lete cez prázdniny ,by si užila nielen naša dcérka, ale aj my rodičia...keďže pred polrokom do našej rodiny pribudol nový člen Matejko, starostlivosť on je dosť náročná a vyčerpávajúca. A manžel by si tiež doprial zaslúžený oddych od ťažkej práce a prišiel na iné myšlienky...myslím si,že by nám tento pobyt celkovo pomohol "nabrat nové sily" do ďalších dní a priniesol kopec nezabudnuteľných zazitkov...
@patricia_trinityhotels Dovolenka v hoteli Sitno vo Vyhniach by bola pre nás skvelým oddychom. Milujem tento hotel, nakoľko som mala možnosť ho viackrát vyskúšať na celofiremnej akcii. Užila som si v ňom Artclub, Foodie, varenie kotlíkového gulášu a kopec aktivít, ktoré ponúka krásny a obrovský vonkajší areál. Stráviť čas v tomto hoteli s mojím manželom, by však bol pre nás skvelý zážitok v znamení relaxu, ktorý by sme veľmi radi využili.
Tento rok by sme si vybrali Hotel Sitno. Nasi chlapci by sa tesili na kamaratov z Trinity, vecerne diskoteky aj na bazen a tobogany. My rodicia na oddych, wellness a to ze nemusime varit.
Urcite Atrium. Kombinacia nadhernej tatranskej prirody spolu s Vasim nepochybne uzasnym hotelom pre deti. Obidvaja maju radi Detsku (vychovnu) Policiu na ceskej TV Decko, ale potesi hocijaky animatorsky program. Spievankovo maju velmi oblubene.
Dobry den, velmi rada by som s manzelom a dcerkou,ktora bude mat v maji rocik navstivila Hotel Sitno. Laka nas krasa Stiavnickych vrchov a tiez by sme chceli skusit program Spievankovo, kedze nasa dcerka zboznuje hudbu. Prajem krasny den 🙂
Vaša ponuka tematických pobytov je perfektná, určite si tam každý príde na svoje, či už má potomstvo s "vrtuľou v zadku" alebo skôr také to mobilovo-tabletové 🙂 My by sme si vybrali hotel Senec, keďže sme na Seneckých jazerách ešte neboli a indiánsky týždeň.
To je krása 😍 Vaše hotely sú na obrazkoch také pekné. Úžasné by bolo zažiť to aj naozaj 😊 S našimi 2 drobcami by sme si iste vybrali Farmársky tyždeň v Hotely Atrium. Naučili by sa kopu nových vecí, zabavili sa, oddýchli si a my rodičia tiež ak by sme videli, že sú naše deti spokojné a šťastné 🤗
Velmi radi by sme navstivili znova nejaky hotel z vasej siete hotelov. Uz sme boli v Atriu a radi pojdeme niekam znova. Detom sa u Vas velmi paci.
Zatiaľ nemáme skúsenosť so žiadnym z hotelov, najviac ma zaujal hotel Atrium v Tatrách 😉😊
Urcite by nas potesila letna dovolenka v hoteli Sitno,na ktory sme poculi len tie najlepsie ohlasy a preto by sme ho chceli zazit aj my.Navyse dcerka oslavi v lete svoje 2.narodeniny,takze by to bol idealny darcek.

Super rad sa zapojim do sutaze