**SÚŤAŽ O COOL TAŠKU KAMARÁTOV Z TRINITY ***
Ahojte Kamaráti, posielam Vám jednu pred-koncertnú photo 🙂
Už tento týždeň začíname s koncertnou TOUR DE TRINITYHOTELS. Vždy keď idem moderovať koncert pre Vás, pobalím sa do tašky Kamarátov z Trinity 🙂
Nakoľko máme DNI S TRINITY NA MODROM KONÍKOVI, rozhodla som sa dať do súťaže modrú a červenú tašku kamarátov z Trinity.
AKO SÚŤAŽIŤ?
NAPÍŠ NÁM, ČO TI NESMIE CHÝBAŤ V BATOŽINE KEĎ SA BALÍŠ NA DOVOLENKU V TRINITYHOTELS 🙂
O ČO HRÁME?
1 X MODRÁ TAŠKA KAMARÁTOV Z TRINITY
1 X ČERVENÁ TAŠKA KAMARÁTOV Z TRINITY
Svoje odpovede posielajte do 24.02.2019 do 00:00 🙂
Výhercov uverjníme dňa 26.02.2019
VEĽA ŠŤASTIA 🙂
PS. A ozááj v taške nájdeš nápoje Kamatárov z Trinity ❤️
S láskou Vaša NITKA a jej Kamaráti z Trinity (Čľuko, Vlnka, Kopko, Svetluška, Skalko a Ozvenka)

Trinityhotels je náš sen,
zostáva už sa zbaliť len,
nesmie chýbať plyšáčik,
mojej dcérky miláčik,
ja pribalím kus dobrej nálady,
čo umožní veľa pohody,
to nie sú žiadne náhody,
len tie najlepšie príhody 🙂
Plyšáci na spanie, maškrty a lieky (nakoľko pár našich dovoleniek bolo aj neveselých).
Určite nám nesmie chýbať naša obľúbená knižka, s ktorou nám dlha cesta prejde rýchlejšie 🙂
@nitkatrinityhotels Krásny deň, my ke´d sme išli do Vašich super hotelov v kufri a batožkach našich dcér nesmeli chýbať plyšáci na spanie a hlavne super nálada .
Tak nám nesmie chýbať kopec sponiek a gumičiek, hračky a plyšáčik na spanie.
Jednoznacne plavky a knizka na dobru noc
mliecko musi byt 😉
Určite plavky, plavecké okuliare a oblúbený plyšák.
@nitkatrinityhotels dcerke nemoze chybat plysovy drak a samozrejme omalovanky a farbicky 😂 bez toho ani na krok
@curcuma 🔝❤️❤️❤️
knižky a plavky 🙂
U nás v taške nesmú chýbať plavky a na spinkanie pre drobca macík pu🙂
neviem, lebo do triniti sme sa este nebalili, ale je krasna a potesila by 🙂
V Trinity som ešte nebola, zbalila by som určite plyšové hračky, bez ktorých by nezaspali.
Ja síce ešte dieťa nemám, ale táto výhra by bola skvelým darčekom pre môjho synovca.Cestujú s ním často a v svojom kufríku si nosí stále svoje obľúbené hračky.
oblecenie a plavky pri vas synovi viac netreba 🙂
V Trinity hotel sme ešte neboli ale veľmi sa nám tieto pobyty páčia. Na dovolenku si vždy zabalíme plavky ako vodné živly, syn líštičku, dcérka zápisník na zážitky a hlavne kopu dobrej nálady si nesieme so sebou. Taška by nás určite potešila.
Dievčatá by si najradšej zobrali všetky hračky ale taky ruksak nemáme. Hlavne voda, sladkosť, knizka
V batožine nemôže chýbať dcérkina obľúbená hračka
Plavky, plavecke okuliare a plysove zvieratko pre syna a dcerke staci nepremokava plienka a vsetkym dobra nalada😊
Mojim detom v taskach nesmu chybat ich milacikovia Miskovi-Dino a Misicke-Myska 🙂
plavky,župany,osušky,krémy,lieky,maškrty,maľovanky,knižky,plyšová hračka,vankuš,🌜🙂😉🍀
@nitkatrinityhotels nemôžu tam chýbať plavky, naše detičky milujú vodu.... Už sa na vás tešíme, jarné prázdniny strávime v jednom z vašich hoteliv
Papuce botasky a zupan😍😍
@nitkatrinityhotels maleho oblubena hracka a jeho flasa na vodu so slamkou ;)
@nitkatrinityhotels nám nesmie chýbať plyšový tigrík vždy a všade
plavky, hračky pre deti, kniha a pre najmenšieho cumeľ
@nitkatrinityhotels plavky a hračky

Zatial som sa balila na firemne vianocne vecierky do hotela Sitno, ale tohto roku uz aj s nasim drobcom sa chystame,kt.nemozu chybat v batozteku oblubene mnamky a auticka ;))))