icon

**SÚŤAŽ O COOL TAŠKU KAMARÁTOV Z TRINITY ***

nitkatrinityhotels
Moderátor
19. feb 2019

Ahojte Kamaráti, posielam Vám jednu pred-koncertnú photo 🙂

Už tento týždeň začíname s koncertnou TOUR DE TRINITYHOTELS. Vždy keď idem moderovať koncert pre Vás, pobalím sa do tašky Kamarátov z Trinity 🙂

Nakoľko máme DNI S TRINITY NA MODROM KONÍKOVI, rozhodla som sa dať do súťaže modrú a červenú tašku kamarátov z Trinity.

AKO SÚŤAŽIŤ?
NAPÍŠ NÁM, ČO TI NESMIE CHÝBAŤ V BATOŽINE KEĎ SA BALÍŠ NA DOVOLENKU V TRINITYHOTELS 🙂

O ČO HRÁME?
1 X MODRÁ TAŠKA KAMARÁTOV Z TRINITY
1 X ČERVENÁ TAŠKA KAMARÁTOV Z TRINITY

Svoje odpovede posielajte do 24.02.2019 do 00:00 🙂

Výhercov uverjníme dňa 26.02.2019

VEĽA ŠŤASTIA 🙂

PS. A ozááj v taške nájdeš nápoje Kamatárov z Trinity ❤️

S láskou Vaša NITKA a jej Kamaráti z Trinity (Čľuko, Vlnka, Kopko, Svetluška, Skalko a Ozvenka)

**SÚŤAŽ O COOL TAŠKU KAMARÁTOV Z TRINITY *****SÚŤAŽ O COOL TAŠKU KAMARÁTOV Z TRINITY ***
demografka
21. feb 2019

Syn si vsade bali Goga, plysovu korytnacku a musi byt aj florbalka 🙈 samozrejme plavky a plavecke okuliare nechybaju 😉

l1991
22. feb 2019

U nas je to jednoznacne bavlnena plienka u oboch deti, maju to od babatka miesto mojkacika.
A samozrejme aj nejaka hracka. Kazy x je to ina.

marianna1203
22. feb 2019

@nitkatrinityhotels
Ked batožinu balime
Tak sa velmi tešime.
V trinityhotels super bude
Pobalit plavky to sa zide.
Nezabudnut pobaliť dobru naladu
V Trinityhotel zažijeme paradu.
Nahodiť usmevy pomaly už ideme
Zazitky a spomienky určite mat budeme.
Píšem tuto baseň keď je hlboka noc
Na hrudi mi babo spinka a ja chcem tašku moc moc moc 😀💞🍀☘

janasofi
22. feb 2019

Plavky, pomôcky na plávanie pre dcéru, hrebeň,

zabudloska
22. feb 2019

Plavky, kniha a hlavne dobrá nálada so sebou 🙂

zu11
22. feb 2019

@nitkatrinityhotels Nam nikdy a nikde nesmie chybat plysovy havko s menom Prvy, dcera ho naozaj nosi kazdy den uplne vsade, dcera dnes uz 7 rokov a ma ho od narodenia, podla toho Prvy aj tak vyzera, ale mam pocit, ze s nim bude este aj maturovat😉

tjt2013
22. feb 2019

Ako poznam svojho syna, urcite by si zbalil nejaku spolocensku hru a min 1 hracku 😊

iniska
22. feb 2019

@nitkatrinityhotels nam nesmu chybať Cumliky aspon 4 , a samozrejme zasoby mlieka a ruksacik s plysakom 🙂

melesmeles
22. feb 2019

@nitkatrinityhotels u naj je to tak, ja balim vsetko "nepotrebne" a deti si zbalia svoje poklady a pre nich to najdolezitejsie 😎

dianapronova
22. feb 2019

Nam nesmu chybat "micka a havo" od pol roka dodnes a to uz ma Jakubko 6 a pol chodia s nami uplne vsade 😂

dada91
22. feb 2019

Ešte sme neboli v Trinityhotels...ale urcite nesmie chýbať obľúbená hračka a plienka....ta modrá taška je krásna

campanita
22. feb 2019

Rozpravkova knizka a plysak na spanie 😉

eddypeter
22. feb 2019

CDcka s rozpravkami na pocuvanie a samozrejme plavky 🙂🙂🙂

anita1976
22. feb 2019

Plavky, dobrá kniha,hračky pre deti,kozmetika, šaty na každú príležitosť.

daskapp
22. feb 2019

Plavky a autíčka.. veľa lebo náš malý je 🚗🚑🚐🚓🚒🚂🚜maniak 😊

sebulinko1
22. feb 2019

Vždy keď niekam idem prespať, i keď len na jednu noc, nesmie chýbať malý vankúšik ( od detstva náučená), uteracik vlastný na tvár ( to mam aj doma) a malovatkaaaa + vonavecka. Toto všetko musí byť samozrejmosťou

eva31eva31
22. feb 2019

v batozine mame pribalene mp3-pero albi, kde mam moj milacik asi 100 rozprávok, ktore uz vieme na spamät

baby213
22. feb 2019

@nitkatrinityhotels nasim dvom vodnikom nesmu v taske chybat plavky a celej rodine dobra nalaa pozitivne naladenie 🐬🐙🦀🐒

evol85
22. feb 2019

Plavky a od minuleho leta plysovy Kopko

nikinka2
22. feb 2019

Ahoj.v prvom rade plavky a dcerin maly vankusik.a kedze sa dcera rada finti tak vela oblecenia na prezlecenie kedze v hoteli je neskutocne mnozstvo animacii.a na kazdu musi byt inak oblecena.

gerfa
22. feb 2019

@nitkatrinityhotels nam nesmu chybyt pre deti tricka maskotov z hotela😂

miiichala
22. feb 2019

Nam nesmu chybat oblubene plysove hracky(ovecka a dinosaurus) a postariky. Este ze mam len dve deti

vargovaad
22. feb 2019

Ja by som tašku dala dcére, ktorá so synčekom často cestuje na výlety.V taške nesmú chýbať najobľúbenejšie hračky

evulienkaslx
22. feb 2019

plavky, slnecne okuliare, oblubeneho plysaka a vankusik pod hlavu

dufajka2017
22. feb 2019

Mojkáčik a dobrá nálada 🙂

cilkau
22. feb 2019

plavky,uteraky,plavecke okuliare,krémy,hygiena,lieky,knihy,plyšaky,hračka,vankuš 🙂😉

dadka_bb
22. feb 2019

@nitkatrinityhotels nam v batozinke nikdy nesmie chybat NABÍJAČKA 🤭

ladikkl
22. feb 2019

V hoteloch Trinity sme ešte neboli. Ak by sme k Vám išli, najprv by sme zbalili synových plyšiakov na spanie a pre nás knihy na čítanie.

deenisssa
22. feb 2019

@nitkatrinityhotels plavky a detské župany 🙂

meginka88
22. feb 2019

Nam sa zial do Vasich hotelov zatial nepodarilo dostat-zbmaterskej to nejde ale verim ze ked uz budem pracovat prideme sa k Vam pozriet.v nasej taske ale besmu chybat oblubene hracky mojich dievcat a pyzamko 😁❤️