**SÚŤAŽ O COOL TAŠKU KAMARÁTOV Z TRINITY ***
Ahojte Kamaráti, posielam Vám jednu pred-koncertnú photo 🙂
Už tento týždeň začíname s koncertnou TOUR DE TRINITYHOTELS. Vždy keď idem moderovať koncert pre Vás, pobalím sa do tašky Kamarátov z Trinity 🙂
Nakoľko máme DNI S TRINITY NA MODROM KONÍKOVI, rozhodla som sa dať do súťaže modrú a červenú tašku kamarátov z Trinity.
AKO SÚŤAŽIŤ?
NAPÍŠ NÁM, ČO TI NESMIE CHÝBAŤ V BATOŽINE KEĎ SA BALÍŠ NA DOVOLENKU V TRINITYHOTELS 🙂
O ČO HRÁME?
1 X MODRÁ TAŠKA KAMARÁTOV Z TRINITY
1 X ČERVENÁ TAŠKA KAMARÁTOV Z TRINITY
Svoje odpovede posielajte do 24.02.2019 do 00:00 🙂
Výhercov uverjníme dňa 26.02.2019
VEĽA ŠŤASTIA 🙂
PS. A ozááj v taške nájdeš nápoje Kamatárov z Trinity ❤️
S láskou Vaša NITKA a jej Kamaráti z Trinity (Čľuko, Vlnka, Kopko, Svetluška, Skalko a Ozvenka)

U nas je to jednoznacne bavlnena plienka u oboch deti, maju to od babatka miesto mojkacika.
A samozrejme aj nejaka hracka. Kazy x je to ina.
@nitkatrinityhotels
Ked batožinu balime
Tak sa velmi tešime.
V trinityhotels super bude
Pobalit plavky to sa zide.
Nezabudnut pobaliť dobru naladu
V Trinityhotel zažijeme paradu.
Nahodiť usmevy pomaly už ideme
Zazitky a spomienky určite mat budeme.
Píšem tuto baseň keď je hlboka noc
Na hrudi mi babo spinka a ja chcem tašku moc moc moc 😀💞🍀☘
Plavky, pomôcky na plávanie pre dcéru, hrebeň,
Plavky, kniha a hlavne dobrá nálada so sebou 🙂
@nitkatrinityhotels Nam nikdy a nikde nesmie chybat plysovy havko s menom Prvy, dcera ho naozaj nosi kazdy den uplne vsade, dcera dnes uz 7 rokov a ma ho od narodenia, podla toho Prvy aj tak vyzera, ale mam pocit, ze s nim bude este aj maturovat😉
Ako poznam svojho syna, urcite by si zbalil nejaku spolocensku hru a min 1 hracku 😊
@nitkatrinityhotels nam nesmu chybať Cumliky aspon 4 , a samozrejme zasoby mlieka a ruksacik s plysakom 🙂
@nitkatrinityhotels u naj je to tak, ja balim vsetko "nepotrebne" a deti si zbalia svoje poklady a pre nich to najdolezitejsie 😎
Nam nesmu chybat "micka a havo" od pol roka dodnes a to uz ma Jakubko 6 a pol chodia s nami uplne vsade 😂
Ešte sme neboli v Trinityhotels...ale urcite nesmie chýbať obľúbená hračka a plienka....ta modrá taška je krásna
Rozpravkova knizka a plysak na spanie 😉
CDcka s rozpravkami na pocuvanie a samozrejme plavky 🙂🙂🙂
Plavky, dobrá kniha,hračky pre deti,kozmetika, šaty na každú príležitosť.
Plavky a autíčka.. veľa lebo náš malý je 🚗🚑🚐🚓🚒🚂🚜maniak 😊
Vždy keď niekam idem prespať, i keď len na jednu noc, nesmie chýbať malý vankúšik ( od detstva náučená), uteracik vlastný na tvár ( to mam aj doma) a malovatkaaaa + vonavecka. Toto všetko musí byť samozrejmosťou
v batozine mame pribalene mp3-pero albi, kde mam moj milacik asi 100 rozprávok, ktore uz vieme na spamät
@nitkatrinityhotels nasim dvom vodnikom nesmu v taske chybat plavky a celej rodine dobra nalaa pozitivne naladenie 🐬🐙🦀🐒
Plavky a od minuleho leta plysovy Kopko
Ahoj.v prvom rade plavky a dcerin maly vankusik.a kedze sa dcera rada finti tak vela oblecenia na prezlecenie kedze v hoteli je neskutocne mnozstvo animacii.a na kazdu musi byt inak oblecena.
@nitkatrinityhotels nam nesmu chybyt pre deti tricka maskotov z hotela😂
Nam nesmu chybat oblubene plysove hracky(ovecka a dinosaurus) a postariky. Este ze mam len dve deti
Ja by som tašku dala dcére, ktorá so synčekom často cestuje na výlety.V taške nesmú chýbať najobľúbenejšie hračky
plavky, slnecne okuliare, oblubeneho plysaka a vankusik pod hlavu
Mojkáčik a dobrá nálada 🙂
plavky,uteraky,plavecke okuliare,krémy,hygiena,lieky,knihy,plyšaky,hračka,vankuš 🙂😉
@nitkatrinityhotels nam v batozinke nikdy nesmie chybat NABÍJAČKA 🤭
V hoteloch Trinity sme ešte neboli. Ak by sme k Vám išli, najprv by sme zbalili synových plyšiakov na spanie a pre nás knihy na čítanie.
@nitkatrinityhotels plavky a detské župany 🙂
Nam sa zial do Vasich hotelov zatial nepodarilo dostat-zbmaterskej to nejde ale verim ze ked uz budem pracovat prideme sa k Vam pozriet.v nasej taske ale besmu chybat oblubene hracky mojich dievcat a pyzamko 😁❤️

Syn si vsade bali Goga, plysovu korytnacku a musi byt aj florbalka 🙈 samozrejme plavky a plavecke okuliare nechybaju 😉