***SÚŤAŽ O MINIKONCERT KAMARÁTOV Z TRINITY***
V Trinity Hotels zábavný program pre deti naozaj vyšpičkovali do každého detailu. Maskoti boli len základ. Každá dvojica má svoj príbeh a vlastné pesníčky špecifické pre daný hotel a lokalitu. Všetko je zábavné, rytmické a náučné.
Áno, hovoríme o našich maskotoch,Kamarátoch z Trinity, ktorých môžete vidieť na pódiu naraz ako hudobno-tanečnú skupinu.
Práve ony sú tí, ktorí zožali veľmi veľký úspech najmä medzi detmi, ktoré navštevujú naše hotely.
Obľúbili si ich však aj deti, ktoré ich videli len na našich koncertoch, pretože naši kamaráti sú jedineční, priateľskí a hlavne zábavní! 😊
Tanečnú skupinu Kamarátov z Trinity moderuje a vedie Nitka, s ktorou môžete až do nedele komunikovať, tak trošku spovedať a vyzvedať detaily zo zákulisia tejto výnimočnej skupiny.
Neodmysliteľnou súčasťou teamu Kamarátov je Čľupko, Vlnka, Kopko, Svetluška, Skalko a Ozvenka. Dnes máme za sebou koncert v Tatrách a Nitka sa rozhodla vyhlásiť novú súťaž. SÚŤAŽ o mini koncert Kamarátov z Trinity. Môžete ho mať na oslave narodenín, pozvať ich do škôlky či školy. Proste prídeme za vami.
AKO SÚŤAŽIŤ?
Pod príspevok napíš mená Kamarátov z Trinity, ktorí tancujú v závere nášho videa:
🙂
Vaše odpovede zasielajte do polnoci nedele 24.2. a my následne vylosujeme jedného z vás, ktorý získa Minikoncert našich Kamarátov ;)
POMÔCKA:
Sleduj facebookovú stránku Kamarátov ;)
https://www.facebook.com/trinitykamarati/
Tešíme sa na vaše odpovede ❤

Ozvenka a Skalko
skalko a ozvenka
Skalko a Ozvenka spod Tatier;) co byvaju v Atriu,pod Slavkovskym stitom;)Skalko,ten ma velke svaly,dobre pozna vsetky skaly. Smely je on,nema strach;)prevedie ta po Tatrach... koncert by velmi potesil moje dcery aj ich kamaratov♡
Skalko a Ozvenka 🎈🎶
Skalko a Ozvenka
Skalko a Ozvenka 😊😊😊
Skalko s Ozvenkou
@nitkatrinityhotels Skalo a Ozvenka💖
Ozvenka a Skalko
SKALKO a OZVENKA😊 jej vyhra by potesila male deticky u nas v skolke,dakujem
prosím kto vyhral koncert?
@veronikazoja pozri profil moderatorky. Tam su vitazi.
Ahojte všetci..takže chcem týmto srdečne poďakovať Nitke,Skalkovi a Ozvenke a usmiatej kocke od aparatúry 😂 za krásny koncert,ktorý urobili pre deti v škôlke.
Koncert bol pred týždňom,ale nakoľko som bola akási rozbehana,píšem až teraz.
Všetko dopadlo super a možno si niektoré spomínate na môj komentár,s ktorým som sa do súťaže zapojila..áno,zrejme som "ju" nasrala tým,že je možné dať deťom niečo i zadarmo 😂 som rada,že sa to podarilo a že si deti trošku zatancovala a potešili sa.
Ešte raz D A K U J E M 😘
Skalko a Ozvenka 🍀
skalko a Ozvenka
Skalko a Ozvenka 😉
Skalko a ozvenka
Skalko a Ozvenka spod Tatier;) co byvaju v Atriu,pod Slavkovskym stitom;)Skalko,ten ma velke svaly,dobre pozna vsetky skaly. Smely je on,nema strach;)prevedie ta po Tatrach... koncert by velmi potesil moje dcery aj ich kamaratov♡
@baby2008 ❤️
@baby2008 ahoj baby píšeš pod príspevok z roku 2019 :(
@nitkatrinityhotels ahoj,ma pomylili ostatni;)myslela som..ze ste sutaz obnovili🥰aj tak vas mame radi❣
@nitkatrinityhotels dnes sa prave chystame na Hrebienok kuk ladove sochy;)tak sme od nich na skok ...
@baby2008 mame tento týždeň Dni s Trinity tu na modrom koníkovi 🙂 Kľudne sa zapoj do aktuálnych súťaži o pobyty, produkty Kamarátov z Trinity atd 🙂 Budeme sa Tešiť 🙂
Skalko a Ozvenka

Skalko a Ozvenka