icon

SÚŤAŽ o pobyt / poukaz podľa vlastného výberu v hodnote 500€

patricia_trinityhotels
Moderátor
18. feb 2019

Zaslúžený oddych, trochu relaxu a času pre seba a do toho zážitkový program pre deti s maskotmi a animátormi. Dokonalá dovolenka, za ktorou nemusíte cestovať ďaleko. Tri hotely na Slovensku a dovolenka podľa vlastného výberu v najlepších BabyFriendly hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts.

My vám chceme dať viac a preto cenu do súťaže môžete využiť podľa vlastného výberu. Buď ako pobytový balík v hodnote 500€ a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v hodnote 500 na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Stačí poslať váš kreatívny TIP na letný slogan alebo motto v téme „DOVOLENKA v najlepších babyfriendly hoteloch na Slovensku“.
Ako príklad dávam naše minuloročné slogany: U nás si oddýchnete aj Vy rodičia. Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – lebo aj dovolenka na Slovensku môže byť cool. U nás sa zabavíte za každého počasia.

Malá pomôcka o čom je letná dovolenka v našich hoteloch:
- Maskoti a celodenný animačný program + NOVINKA tematický večerný program pre dospelých
- Každý týždeň v inej téme – zážitková dovolenka podľa vlastného výberu (napríklad: Týždeň na farme, Indiánsky týždeň, Čarodejnícky týždeň, Cesta okolo sveta za 7 dní, Pobyt so Spievankovom, Narodeniny Kamarátov z Trinity, ...)
- Koncerty kamarátov z Trinity – každý hotel 2 koncerty v týždni
- Tri hotely v SR – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov, hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 24.02.2019 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 26.02.2019 a bude kontaktovaný internou poštou.

SÚŤAŽ o pobyt / poukaz podľa vlastného výberu v hodnote 500€
elapp
27. feb 2019

Tak vzhľadom na to, že to mali byt kreatívne nápady, náhodne losovanie by nebolo fér voči tým čo si dali námahu a napísali niečo viac ako LETO V TRINITY JE SUPER. Predpokladám ze zasadla nejaka porota a vyberali.
Losovanie by mna osobne určite demotivovalo v ďalšej súťaži chrlit take parádne nápady ako teraz 😅 a hoci som dúfala , že vyhrám ja, víťazke blahoželám, slogan dala pekný a zelam parádny pobyt

elapp
27. feb 2019

@patricia_trinityhotels skutočne vylosovali???

patricia_trinityhotels
autorModerátor
28. feb 2019

@elapp nie, slogany sme priebežne zapisovali, vznikol nám zoznam 30 tich a následne sme mali interné losovanie za ten NAJ. 🙂

Bolo veľmi veľa vynikajúcich sloganov, preto som si netrúfla rozhodnúť sama. Podobne sme to riešili aj v minulom roku, kde bola kreatívna súťaž k vytvoreniu novej skladby, len tam to bolo naozaj ťažké 😅 . No ten výsledok vždy stojí za to, služby sú o nás aj o vás a preto nás kreatívne súťaže bavia najviac 😎

Tak ma napadlo - ja osobne mám tieto súťaže rada, už mám potvrdené, že v tomto roku budú ďalšie DNi s - akú kreatívnu súťaž by si odporúčila? 😇

onmaria
28. feb 2019

@patricia_trinityhotels ak teda môžem reagovať i ja a zapojiť sa,tak za mňa..kreatívne súťaže sú top! Sama by som mala viacero návrhov na kreatívne súťaže,takže sa teším na ďalšie stretnutie-dalsie dní s vami..na kreatívne dní Trinity 👍

monikiri
1. mar 2019

@patricia_trinityhotels ak ten výherný slogan mienite niekde použiť, opravte len prosím "tu" na "sem" nech je to spisovne slovensky. Gratulujem výherkyni 🙂

platan2
1. mar 2019

Bude zverejneny vyherny slogan? 😉

kerikam
3. mar 2019

@platan2 už bol zverejnený

patricia_trinityhotels
autorModerátor
4. mar 2019

@onmaria tak to sa pred ďalšími DNI S určite pripomenieme 🙂 .... my to hovoríme vždy, Dni s majú byť o nás aj o vás. Preto akékoľvek nápady, čo by vás potešilo vítame ❤

klaudika0101
4. jún 2019

V Trinity hoteloch, na nasom Slovensku krasnom, je s detmi oddychovat velka radost 🙂

icub
4. jún 2019

Dovolenka na Slovensku, to je jednoznačne dovolenka s Trinity. Deti, dospelí užite si u nás hlavne veľa pohody a zábavy.

icub
4. jún 2019

hmmm, nevšimla som si, už je po.. 😉

lenca13
4. jún 2019

Kedze mame uz vacsie deti tak urcite by sme brali Vysoke Tatry ale v hoteli Sitno sme tiez este neboli tak si to uzijeme urcite vsade😀

blondinka152
5. jún 2019

Vsetko co hladate,oddych,relax a zabava a to v trinity kde sa zabavi a oddychne kazdy 🙂 s rodinou a detmi to uz je len dokonalost 🙂

blondinka152
5. jún 2019

@etnatn trosku si drza nemyslis ?

patricia_trinityhotels
autorModerátor
5. jún 2019

@klaudika0101
@icub
@lenca13
@blondinka152

posielam aktuálny link na súťaž o pobyt - teraz máme v hre hneď 3 pobyty ;) Držím palce!
https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-trinity-hotels-5/sutaz-3x-pobyt-v-sr-pre-celu-rodinu/

icub
5. jún 2019

@patricia_trinityhotels ďakujem za info 😉 pekný deň Z

ivanakir
6. jún 2019

Leto plne zazitkov pre malych aj velkych s Trinity hotels Slovensko

dagi12
8. jún 2019

U nás si nekupujete službu ale zážitky, smiech, relax, pohodu. A čo je najlepšie my sa o Vás postaráme a Vy si to užijete. 🙂

sticker
olivs
17. feb 2020

uz nehladajte,uz ste nasli-dovolenku podla snov malych aj velkych..

tezzka32
17. feb 2020

Pohoda a zábava pre celú rodinu 🍀

przuzka
17. feb 2020

Trinity, dovolenka, oddych, len u nás s deťmi.

ivana776
17. feb 2020

Ešte viac než hračky milujú deti zážitky... Dovolenka na ktorú budú vaše deti dlho spomínať

bibi199
20. feb 2020

Oddelene ale predsa spolu, 🥰 rodinná dovolenka kde si oddýchnu rodičia i deti ,hotel Trinity

mo_gu
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Trinity kamaráti budú celé leto aj Vašimi kamarátmi. Celodenná zábava pre deti a oddych pre rodičov.

iwesska
20. feb 2020

Baby to fakt sa zapajate do sutaze,ktora skoncila minuly rok? 😂

betulinka1
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Kazdy clen rodiny je u nas v dobrych rukach a splnime vsetky vase priamia.

dagi12
20. feb 2020

@bibi199 Meno výhercu uverejníme v utorok 26.02.2019 a bude kontaktovaný internou poštou.

dagi12
20. feb 2020

@ivana776 Meno výhercu uverejníme v utorok 26.02.2019 a bude kontaktovaný internou poštou.