SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Hotel Sitno krásna príroda, super služby hotela náš najobľúbenejší hotel. a hlavne naši deti to tam milujú.
@patricia_trinityhotels my sme vyskúšali každý jeden vás hotel... 🙂Ale najviac sa nám páčilo na Sitne... 🍀🍀Uzastna príroda... Krásny areál 🙂milá obsluha...
Chcela by som to vyhrať hlavne kvôli mojej 3rocnej dcérke, ktorá stále osspevuje Trinity postavičky... ❤️❤️
@patricia_trinityhotels hotel Sitno dobre poznáme, v hoteli Senec sme tiež už boli a do Tatier chodíme skôr do penziónov, tak by sme radi vyskúšali hotel Atrium a spojili turistiku s vaším wellness a využili služby animátorov 🙂
Tak teda hotel Sitno. Nikdy sme tam neboli, ale ako som čítala príspevky vyššie, tí, ktorí tam boli, to veľmi chvália. Strašne by som si potrebovala oddýchnuť a vlastne mne by ani nešlo o oddych, ako o zmenu. Ale môj manžel by určite potreboval aj ten oddych. A naša ročná dcérka a 12 ročný syn vyblázniť 😊. Práve bol MDD a to by mali ešte ako prekvapenie.
rozhodne Sitno ..síce este som tam nebola ale isto je tam krásna príroda a s priatelom mojim by sme si oddych zasluzili .Vyhra by potesila .
Ahojte,my by sme vyskúšali zrejme Sitno..dôvod?asi najviac pozitívnych ohlasov..asi najviac aktivít pre deti..a nám najbližšie.
druhy v poradí Atrium,nakoľko Tatry sú nádherné a nakoniec Senec..
@patricia_trinityhotels toľko som o Štiavnických vrchoch počula❤, že by bolo načase sa tam ísť pozrieť.... prekrásna príroda, úžasný hotel, spokojné deti ešte spokojneší a zrelaxovaný rodičia ... nádherná predstava 😍
Najradšej by som využila pobyt v Sitne, lebo to vyzerá tam úžasne. Je pre nás ťažké nájsť hotel v dobrej cene a vhodný aj pre malé dieťa. Vždy nás čakalo len sklamanie, či už šlo o detský kútik ktorý bol na internete písaní a nakoniec žiadny nebol 😞 alebo v popise bolo, že bazén je vhodný aj pre deti a nakoniec veľká tabuľka pri ňom, že je to kľudový bazén a má sa tam len potichu sedieť 😞 tak dúfam, že vyhráme a tešila by sa z toho hlavne moja dcérka Emka, ktorá bude mať v auguste 2 rôčky 🙂
Kvôli dcérke by sme išli do hotela Atrium, myslím, že jej dýchacím cestám by najviac prospel tamojší vzduch 🙂
Urcite Atrium - kvoli Tatram. Je od nas sice najdalej, ale Tatry su Tatry. Zdravy horsky vzduch a mnozstvo skvelych tur.
My by sme radi navštívili Atrium Hotel vo Vysokých Tatrách, lebo tam som s mojou žabkou ešte nikdy nebola. Ale dobré recenzie máme aj na Hotel Sitno. Myslím si, že v obidvoch hoteloc by to bolo zárukou kvality s kopou zábavy pre deti..
Vyhrať by bolo úzasne. Radi by sme s rodinkou navstívili hotel Sitno , na hotel sme poculi iba samú chvalu a oblast v ktorej sa hotel nachadza, mame velmi radi 😊
Kedze milujeme s manzelom hory a Tatry,tak jednoznacne Hotel Atrium. Aj nasim detom chceme ukazat nase velhory 🙂
Hotel Sitno, jednoznačne 😉
Vybrala by som pre svoju rodinku hotel Atrium v Novom Smokovci pretože zápasíme s dýchacími zdrav.problemami a klíma vo Vysokých Tatrách je tá naj a hotel aj personál je uuuzasny 🙂
Hotel Senec 😍 nádherné miesto pri jazere milujem to tam.., nieje to ďaleko a to okolie proste jedno s najkrajších miest na Slovensku!
Snáď sa môžme zapojiť do súťaže, aj keď už máme pobyt rezervovaný 🙂 tohto roku sme sa rozhodli stráviť dovolenku na Slovensku a vybrali sme si hotel Sitno 🙂 veríme, že najmä naše deti budú spokojné, to potom budeme aj my, rodičia 😊
Mne by sa pacil hotel Atrium v Novom Smokovci pre super horsky vzduch pre mojho maleho astmatika 😉
Neboli sme ešte ani v jednom z týchto hotelov. Nakoľko za posledné 4 roky sme životom prebehli ani nevieme ako na nič nám už čas neostal. Tento rok sme začali vnímať ako aj tak že už máme chvíľku času aj na nejaké tie spoločne zážitky. Takže potešilo by v akomkoľvek hotely no ak teda musím byť konkrétna tak asi hotel Sitno 😉
Hotel Atrium a naše deti by boli maximálne šťastné, že nám vyšla rodinná dovolenke 🙂
Je uuuplne jedno, ani jednu oblast nemame preskumanu🙂) To je fakt fantasticka prilezitost nieco vidiet a zazit. Atrium mame z vychodu najblizsie a zatial sme nevyskusali babyfriendly hotel. Nikdy a ziadny. Dokonca ani vasich maskotov realne nazivo sme nemali moznost vidiet. Kedze ziadnu dovolenku nemame v lete naplanovanu, velmi by nas potesil takyto vylet. A nielen nase deti. Rozmyslali sme aj o uplatneni rekreacneho poukazu, no kedze manzel pracuje u sukromnika, taku moznost nemame. Uz tolko rokov o takom niecom snivame, no stale je to len sen.
Atrium v Novom Smokovci, Tatry sú krásne a mali sme tento víkend presne taký istý pohľad cez čelné sklo auta ako uvádzate vo svojom prispevku. Okrem krásy by nám prospel aj tatranský vzduch pretože syn je alergik a často máva laryngitidy. Navyše manžel miluje hory a túry. ♥️
Určite Sitno...už minulý rok sme ho obkukovali vďaka Spievanke a veľmi veľmi sa nám páčil❤urcite by sa decká potešili a rodičia tiež keďže si oddych zaslúžime už všetci doma ;)
Pozdravujem ak by som si mohla vybrať tak hotel Senec,,, vsetke tri hoteli sú zaujímavé,,, ale Senec ma oslovil najviac...pekny vecer
Hotel Sitno, máme to najbližšie a naša malá sa nerada dlho vozí v aute.
@patricia_trinityhotels Ak by sa na mna usmialo stastie, tak by sme si vybrali hotel Sitno. Na vsetky tri hoteli sme dostali vyborne referencie, ale kedze sme este len relativne novopeceny rodicia, tak sme nemali tu moznost vyskusat ani jeden z nich. A preco Sitno? Stiavnicke vrchybau moja srdcovka, stravila som tam vela casu pocas mojho detstva a rada by som tento krasny kraj ukazala aj svojej dcerke
Vybrali by sme sa do Noveho Smokovca, "za mladi" sme do Tatier chodili ,s detmi sme tam este neboli 😊
oddych v hoteli Atrium by bol určite úžasný 🙂 radi by sme vyskúšali....

Vybrala by som si hotel Atrium, pretože Tatry sú naša srdcovka a v tomto hoteli sa nám páčilo 🙂