SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Vybrala by som si Senec, nakoľko je to najbližšie a deticky by cestu určite vydržali
Radi by sme navštívili hotel sitno 🏢🏢🏢
Na koľko väčšinou okolo neho prechádzame a vždy s uvidom na neho pozeráme 🙄🙄🙄
Hotel Sitno, prijemna lokalita vhodna aj pre deti. 🙂
Vybrali by sme si atrium v zime. Dcere konecne doslo na chut lyzovanie tak by si to uzila
Pekny den, pre moju rodinku by som vybrala hotel Sitno. Vsetci znami nam ho odporucaju. Este sme u vas neboli. Zabavila by sa moja mala rocna dcerka a aj moj skolak. A my rodicia by sme si trochu vydychli od kazdodennych povinnosti. 😊🤗
hotel sitno, vzala by som prcka a rodicov, uz dlhsie uvazujeme. keby to je fakt tak super ako vsetci hovoria, lyzovacku by sme si potom sami bookli v atriu🙂
Chcela by som ísť do hotela Sitno, Štiavnické vrchy sú krásne miesto na dovolenku a oddych, určite by tam bolo krásne a super výlety v okolí 🍀👍🙏
Hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov. Detičky by sa vyšantili a s manželom by sme si trošku oddychli.
Určite hotel Sitno, počula som naň chváli a máme to najbližšie. S rodinou by sme si užili krásne prostredie a výlety. 🙏🙏🙏
Minuly rok sme lenosili v Sitne, slovenskej verzii dovolenky pri mori. Tento rok by som preferovala Atrium a prechadzky a light turistiku s detmi.
prajem pekný deň 🙂 ja si želám pobyt v hoteli Sitno, navštívíť krásnu prírodu s mojimi láskami.
Zopakovali by sme Hotel Sitno kedze naposledy ked sme boli, dcerka mala 2 roky a vtedy sa bala Kopka a Svetlusky a teraz stale "pili" usi s tym, ze uz sa ich neboji a chce s nimi tancovat 🙂
Jadnoznacne hotel Átrium v Smokovci...ideálna poloha,nádherné Tatry a úžasný hotel so skvelými animátormi a službami...milujeme to tam 😍😍😍😍😍
Hotel Sitno ;) keďže na neho počúvam len samé chvály ;) a radi by sme to aj. Vyskúšali s drobcom ktorý má 8 mesiacov by to bola jeho prvá dovolenka ;)
hotel Atrium v Novom Smokovci, máme radi Tatry
Určite by som si zvolila Sitno v Stiavnickych vrchoch. S manželom to tam mame radi, ale s malým sa nám tam za rok a pol ešte nepodarilo zájsť. Chceme mu tam však všetko poukazovať keďže prostredie je nádherné.
Pekne by bolo vyhrat pobyt v Hoteli Atrium. Milujem hory tak aj koli tomu.
Hotel Sitno a vybrala som si ho z dôvodu spomienok na detstvo. Pamätám si, že moja prvá dovolenka s rodičmi bola práve v Štiavnických vrchoch priamo pri jazere Počúvadlo. Rada by som sa tam vrátila nielen v spomienkach a ukázala tieto miesta aj môjmu synovi.
Hotel Sitno, milujem Štiavnicu a jej okolie, nie sme až tak ďaleko od nej, chodíme tam niekolkokrat do roka, v každom ročnom období, proste je to láska, závislosť, droga, pokoj, relax, úplne vypnutie z každodenného života a vychutnavanie si chvíľ s rodinkou 🙂 priznám sa, ze zrovna na tomto mieste sme ešte neboli a je najvyšší čas to zmeniť a zrovna min. týždeň som si tento hotel s úžasom obzerala 😍
Ja by som uvítala hotel Senec, z dôvodu že by sme potom mali odtiaľ bližšie naštíviť našu vzdialenú rodinu. A že o Slnečných jazerách som počula samé chvály. Síce sme neboli ešte v žiadnom spomínanom Trinity hotely a potešil by hociktorý čo som pozrela na stránke som príjemne prekvapená a naše 2 deti by boli určite nadšené s dovolenkou v babyfriendly hotely. Deti by si užili svoje a my by sme si oddýchli.
@patricia_trinityhotels vybrala by som si hotel atrium v smokovci, kedze sa chystame pochodit si aj tatry, to by bolo sprijemnenie vyletov. A sla by som s buducim manzelom a nasim prvym syncekom. Este sme spolu ako rodinka ubytovani neboli, tak by sme sa velmi potesili.
vybrali by sme si Sitno. S deťmi (3r a 10mes) sme ešte nikde neboli ubytovaní, tak by sme chceli skúsiť 🙂
@patricia_trinityhotels na Sitno mame referencie a je blizsie, ale urcite by sme si to uzili aj v Smokovci.
@patricia_trinityhotels nuž, teraz som "dostala slinu", ako sa hovorí 😂
Hotel Sitno, počuli sme len chvály. Krásna príroda a vzdialenosť tak akurát, aby to naši traja drobci zvládli.
Vybrali by sme Senec, je to od nas najblizsie a okupali by sme sa na jazerách : D dcerka by si urcite uzila animacný program :D
Mne by bolo úplne fuk kam 😂🤦 ešte sme neboli v žiadnom 😊 senec ma láka kôli pláži. Keďže som nebola ani pri mori pre mna su tie pláže magnet 😍 atrium ma láka kôli Tatram je to fakt top miesto. Minule sme sli na trápne Štrbské pleso, vystúpili z vlaku a šli úplne opačne. A vôbec nám nevadilo že na miesto 20m ktoré sme boli vzdialene sme sli takých par km 🤦 ženy 🙏 no a Sitno ma láka viete pre čo? Lebo sa mi neuveriteľne páči pesnička so spievankovom zo sitna! 🙏Sindrom matky 👌 takže tak. Milujem prekvapenia 🙈 preto, v prípade výhry sa rada nechám prekvapiť 😍 keď ovšem majú dostatočných animátorov pre tieto tri blesky 👌 ktoré sú v pokoji a ticho ...len keď su pripútaný a spia ,🤦🙈👌😍👌
Pre nás by bol najvhodnejší hotel Atrium v Novom Smokovci kvôli vysokohorskému prostrediu, ktoré dobre pôsobí na nášho syna s jeho dýchacími problémami
@patricia_trinityhotels hotel Sitno...nadherna priroda nas laka najviac.

Vybrala by som Hotel Atrium, pretože pred pár týždňami tam boli synovi krstní rodičia s deťmi a náš malý Adam stále rozpráva, že chce ísť na rovnaký výlet, lebo decká si veľmi chválili. Tak sme mu sľúbili, že keď konečne skončím školu, pôjdeme 🙂 ale mne sa veľmi páči aj Sitno. Ale sľub je sľub.