icon

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

Hotel SENEC rozšíril dlhoročnú spoluprácu s Aquaparkom Senec. Dve silné značky v tesnej blízkosti (len 50 metrov od hotela) rozšírili svoje služby o maximálne prepojenie bez obmezení 🤩 🙏👍 ... a pri tejto príležitosti vyhlasujeme súťaž o 3x rodinný vstup do AQUAPARKU SENEC.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám správnu odpoveď na otázku, ktorá z dvoch mamičiek Jennys a Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá? Link na video Mama battle:

Ku svojej správnej odpovedi nezabudnite pripísať aj svoje rodinné osadenstvo, s kým by ste šli do Aquaparku a odkiaľ by ste cestovali 😇

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Mená 3 výhercov uverejníme do 7 pracovných dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC
denisa2019
22. feb 2020

Prvá bola Petush.
Išli by sme s manželom a našimi malými školákmi, ešte sme tam neboli. Deti/a aj my/ kúpanie milujú.

zuzka38
22. feb 2020

@patricia_trinityhotels petush

Naše rodinné osadentsvo ja s manželom a nase tri deti, ktoré vody milujú a všetky chodia aj od najmenšej (3) na plavecký kurz, užili by sme si to všetci

xjakubikovak
22. feb 2020

Prva isla Petush. Isiel by priatel a nas aktuálne 8 mesačný drobec 😊 z domu to máme na skok lebo sme z bratislavy

lienka19881
22. feb 2020

Prva isla Petush 🙂 a isli by sme ja, manzel a nase dve dcerky Karin a Natalia 🙂

martinka558
22. feb 2020

Prvá išla Petush 🤫🥇. Rada by som navštívila Aquapark Senec s manželom a našimi dvoma veľkými deťmi👨‍👩‍👧‍👦. Sme z Olešnej😘

cokii
22. feb 2020

Prva isla Petush. Cestovali by sme zo Zvolena... ja a moje deti. 🍀

renatka888
22. feb 2020

@patricia_trinityhotels Petra bola prvá,mi sme zo Šamorína a išla by som s mužom a deťmi 🥰

angielka
22. feb 2020

Prvá bola Petush. Išla by som s manželom a s našimi dvomi deťmi.

martinam30
22. feb 2020

Petush isla prva.Isli my sme s dcerkou Miškou a manzelom.A prisli by sme z Kysuc konktrente z Čadce.

fxcvikotova
22. feb 2020

Petush ako prvá🙂

fliacik
22. feb 2020

@patricia_trinityhotels Prvá bola Petush. Cestovali by sme z Trenčína - ja s manželom, 4-ročným Adamkom a 6-ročnou Emkou. V Senci sme ešte nikdy neboli, dokonca mi tam býva kamarátka, ktorú som nevidela asi 12 rokov, tak by sme spojili príjemné s ešte príjemnejším 😀

mariadarina
22. feb 2020

Prvá bola na tobogane Petush. Z nasej 5-clennej rodiny by bola na tobogane ako prva urcite sredna dcera, ta tobogany miluje 🙂 Sli by sme z Bratislavy.

csabag67
22. feb 2020

Ako prva isla Petush.Aquapark by sme si uzili -Petka,Lilka,ocko a mamka.Isliy by sme z Velkych Kapusian.

smajlik99
22. feb 2020

Petush bola prva. Isla by som so svojim syncekom ktory sa nam narodil v oktobri a s manzelom. Od tohto roku sa mi menia priority a dovolenkove destinacie. Konecne zacneme vyuzivat vase pobyty na travenie rofdnnej dovolenky na Slovensku a velmi sa na to so syncekom tesime 😍

lulabelka
22. feb 2020

Prvá išla Petush. My by sme cestovali zo Zvolena v zostave mamina, ocko, Tánička (9) a Marek(5) 💦🌟

curcuma
22. feb 2020

Petush sa na tobogáne prvá spustila,
a jazdu si teda pekne užila,
moja malá dcérka a ja mamička,
my sme tá veselá partička,
ktorá by aquapark navštívila,
veľmi sa tomu potešila,
na vlak v Bratislave by sme nasadli,
a v Senci z neho vysadli 👩‍👧

larovnik
22. feb 2020

Prvá bola Petush ☺️ išli by sme s dcérkou 1r miluje vodu s manželom a jeho dcérkou 11r

lenkaalenka
22. feb 2020

Petush bola prvá.
Išli by sme -rodičia a dve deti. Je to blízko Bratislavy a veľmi radi sa kúpeme. A vraj tam majú výborné nápoje vhodné aj pre deti. Ak by sa nám tam páčilo, možno by to nakoniec nebolo len raz.

viliama
22. feb 2020

Bola to Petush. Išli by sme deti, manžel a ja .Prvýraz by sme boli na Seneckých jazerách. ma

maja304
22. feb 2020

Prvá vyskúšala tobogán Petusch😊 a išli by sme ja a manžel a naše 3 detičky, Lukáško ,Lea a najmladšia Sonička ☺️😚 a prišli by sme z dedinky okr. Dolný Kubín

komada
22. feb 2020

Petush bola prva. V aquaparku by sme kludne stravili aj cely den a stale by nas neomrzel, preto sa my s manzelom a nasimi tromi detmi radi zapajame do tejto sutaze. A do Senca to mame kusok, kedze sme z Bratislavy.

malaruza
22. feb 2020

prvá vyskúšala Petush....cestovali by sme zo Starej Turej...priateľ, ja a naší dvaja synovia
@patricia_trinityhotels

1aduliatko1
22. feb 2020

Prva vyskusala Petush. Aquapark by sme si uzili s manzslom a s nasimi dvoma syncekmi . Bol by to super darcek k synovym 5tim narodeninam . Cestovali by sme z Kysuc 😉

veronm
22. feb 2020

Petush

slniecko7777
22. feb 2020

Prva bola Petush 😊isli by sme ja, tatinko,syncek a dcerka❤cestovali by sme z Prievidze

lill7
22. feb 2020

@patricia_trinityhotels Prvá išla Petush 😉 Išli by sme s manželom a synom Miškom a Vladkom z Trenčína 🙂

arriana29
22. feb 2020

petush bola prva a veeeeeeeeeeelmi by potesilo keby sa na nas usmeje stastie, sli by sme s rodinkou, Ga

olivka123
22. feb 2020

Ako prvá vyskúšala tobogán Petush. Išli by sme ja, manžel a naši dvaja chlapci. Cestovali by sme z Ružomberka.

jaja34581
22. feb 2020

Prvá išla Petush. Navštívili by Vás dcérka a ja s manželom. Cestovali by sme z Hlohovca.