SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC
Hotel SENEC rozšíril dlhoročnú spoluprácu s Aquaparkom Senec. Dve silné značky v tesnej blízkosti (len 50 metrov od hotela) rozšírili svoje služby o maximálne prepojenie bez obmezení 🤩 🙏👍 ... a pri tejto príležitosti vyhlasujeme súťaž o 3x rodinný vstup do AQUAPARKU SENEC.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám správnu odpoveď na otázku, ktorá z dvoch mamičiek Jennys a Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá? Link na video Mama battle:
Ku svojej správnej odpovedi nezabudnite pripísať aj svoje rodinné osadenstvo, s kým by ste šli do Aquaparku a odkiaľ by ste cestovali 😇
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Mená 3 výhercov uverejníme do 7 pracovných dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

@patricia_trinityhotels petush
Naše rodinné osadentsvo ja s manželom a nase tri deti, ktoré vody milujú a všetky chodia aj od najmenšej (3) na plavecký kurz, užili by sme si to všetci
Prva isla Petush. Isiel by priatel a nas aktuálne 8 mesačný drobec 😊 z domu to máme na skok lebo sme z bratislavy
Prva isla Petush 🙂 a isli by sme ja, manzel a nase dve dcerky Karin a Natalia 🙂
Prvá išla Petush 🤫🥇. Rada by som navštívila Aquapark Senec s manželom a našimi dvoma veľkými deťmi👨👩👧👦. Sme z Olešnej😘
Prva isla Petush. Cestovali by sme zo Zvolena... ja a moje deti. 🍀
@patricia_trinityhotels Petra bola prvá,mi sme zo Šamorína a išla by som s mužom a deťmi 🥰
Prvá bola Petush. Išla by som s manželom a s našimi dvomi deťmi.
Petush isla prva.Isli my sme s dcerkou Miškou a manzelom.A prisli by sme z Kysuc konktrente z Čadce.
Petush ako prvá🙂
@patricia_trinityhotels Prvá bola Petush. Cestovali by sme z Trenčína - ja s manželom, 4-ročným Adamkom a 6-ročnou Emkou. V Senci sme ešte nikdy neboli, dokonca mi tam býva kamarátka, ktorú som nevidela asi 12 rokov, tak by sme spojili príjemné s ešte príjemnejším 😀
Prvá bola na tobogane Petush. Z nasej 5-clennej rodiny by bola na tobogane ako prva urcite sredna dcera, ta tobogany miluje 🙂 Sli by sme z Bratislavy.
Ako prva isla Petush.Aquapark by sme si uzili -Petka,Lilka,ocko a mamka.Isliy by sme z Velkych Kapusian.
Petush bola prva. Isla by som so svojim syncekom ktory sa nam narodil v oktobri a s manzelom. Od tohto roku sa mi menia priority a dovolenkove destinacie. Konecne zacneme vyuzivat vase pobyty na travenie rofdnnej dovolenky na Slovensku a velmi sa na to so syncekom tesime 😍
Prvá išla Petush. My by sme cestovali zo Zvolena v zostave mamina, ocko, Tánička (9) a Marek(5) 💦🌟
Petush sa na tobogáne prvá spustila,
a jazdu si teda pekne užila,
moja malá dcérka a ja mamička,
my sme tá veselá partička,
ktorá by aquapark navštívila,
veľmi sa tomu potešila,
na vlak v Bratislave by sme nasadli,
a v Senci z neho vysadli 👩👧
Prvá bola Petush ☺️ išli by sme s dcérkou 1r miluje vodu s manželom a jeho dcérkou 11r
Petush bola prvá.
Išli by sme -rodičia a dve deti. Je to blízko Bratislavy a veľmi radi sa kúpeme. A vraj tam majú výborné nápoje vhodné aj pre deti. Ak by sa nám tam páčilo, možno by to nakoniec nebolo len raz.
Bola to Petush. Išli by sme deti, manžel a ja .Prvýraz by sme boli na Seneckých jazerách. ma
Prvá vyskúšala tobogán Petusch😊 a išli by sme ja a manžel a naše 3 detičky, Lukáško ,Lea a najmladšia Sonička ☺️😚 a prišli by sme z dedinky okr. Dolný Kubín
Petush bola prva. V aquaparku by sme kludne stravili aj cely den a stale by nas neomrzel, preto sa my s manzelom a nasimi tromi detmi radi zapajame do tejto sutaze. A do Senca to mame kusok, kedze sme z Bratislavy.
prvá vyskúšala Petush....cestovali by sme zo Starej Turej...priateľ, ja a naší dvaja synovia
@patricia_trinityhotels
Prva vyskusala Petush. Aquapark by sme si uzili s manzslom a s nasimi dvoma syncekmi . Bol by to super darcek k synovym 5tim narodeninam . Cestovali by sme z Kysuc 😉
Petush
Prva bola Petush 😊isli by sme ja, tatinko,syncek a dcerka❤cestovali by sme z Prievidze
@patricia_trinityhotels Prvá išla Petush 😉 Išli by sme s manželom a synom Miškom a Vladkom z Trenčína 🙂
petush bola prva a veeeeeeeeeeelmi by potesilo keby sa na nas usmeje stastie, sli by sme s rodinkou, Ga
Ako prvá vyskúšala tobogán Petush. Išli by sme ja, manžel a naši dvaja chlapci. Cestovali by sme z Ružomberka.
Prvá išla Petush. Navštívili by Vás dcérka a ja s manželom. Cestovali by sme z Hlohovca.

Prvá bola Petush.
Išli by sme s manželom a našimi malými školákmi, ešte sme tam neboli. Deti/a aj my/ kúpanie milujú.