icon

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

Hotel SENEC rozšíril dlhoročnú spoluprácu s Aquaparkom Senec. Dve silné značky v tesnej blízkosti (len 50 metrov od hotela) rozšírili svoje služby o maximálne prepojenie bez obmezení 🤩 🙏👍 ... a pri tejto príležitosti vyhlasujeme súťaž o 3x rodinný vstup do AQUAPARKU SENEC.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám správnu odpoveď na otázku, ktorá z dvoch mamičiek Jennys a Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá? Link na video Mama battle:

Ku svojej správnej odpovedi nezabudnite pripísať aj svoje rodinné osadenstvo, s kým by ste šli do Aquaparku a odkiaľ by ste cestovali 😇

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Mená 3 výhercov uverejníme do 7 pracovných dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC
gabikkas
22. feb 2020

Odpoved je Petush, sme 5clenna rodina zo ziliny 🙂

cathyy
22. feb 2020

Prvá vyskúšala tobogán Petush.
Do Aquaparku by sme išli v zložení: mamka, tatko a dcérka Miuška. Sme z Rovinky, takže by sme to mali celkom blízko 😉

lastovicka69
22. feb 2020

@patricia_trinityhotels Prvá išla Petush. Cestovali by sme z Hlohovca-dcérka,ja a manžel

barborka1707
22. feb 2020

prva bola Petush 😉 isli by sme s dcerkami 2,6r. z Levic 😀

drobec8888
22. feb 2020

prvá bola Petush. Do aquaparku sa už dlho chystáme z Limbachu, tak by výhra potešila. Vzala by som manžela a svojich dvoch synov 3 a 5,5 ročného, ktorý vodu milujú 🙂

87anita87
22. feb 2020

@patricia_trinityhotels petush bola prva..isla by som s manzelom , 5 rocnou dcerkou a v lete uz s rocnym syncekom pre ktoreho by to bol prvy vylet z rodnej Oravy

anka_d
22. feb 2020

Jennys vyskúšala tobogan ako prvá. Ak by sa nám podarilo vyhrať vyrazili by sme z Košíc dvaja nezbední chalani a ich rodičia

vaer
22. feb 2020

Petush išla ako prvá. Cestovala by som z Myjavy s manželom a dvoma synmi 7r. a 12r.

miroska12398
22. feb 2020

Prva isla Petush
Isla by som s manzelom a synom
Sli by sme z Povazskej Bystrice

kajkosilvika
22. feb 2020

Petush isla prva, do Aquaparku by som isla s rodinou - synom, dcerkou a manzelom🙂
Isli by sme z Popradu

kvetka7777777
22. feb 2020

Prvá tobogán vyskúšala Petush.vyhra by moc potešila a šla by som s mojou rodinou Ja, manžel a 3 deti ešte sme v Senci v aquaparku neboli pre deti by to bol zážitok a šli by sme s Trnavy 😊❤️

katjaa44
22. feb 2020

Prvá išla Petush a vzala by som tata so synom keďže milujú aquaparky 😄 cestovali by sme z Gabčíkova

slavinkas
22. feb 2020

Prvá šla Petush. Do Aquaparku by sme šli s manželom a našimi 3 dcérami z Bratislavy.

stanulienkat
22. feb 2020

Petush sla ako prva. Sli by sme 3. Manzel,ja a dcerka,z Ba. Dakujem

gabikula
22. feb 2020

@patricia_trinityhotels ako prvá išla Petush. Do aquaparku by sme išli z Bratislavy ja s manželom a naše štyri detváky -Šimon 9r., Miško 7r., Martinko 4r. a Anička 2r..

lenkalucie
22. feb 2020

Prva isla Petush.Isla by som s partnerom a nasimi 2 detmi 😊 Cestovali by sme z Trencina

ketrincumel
22. feb 2020

Prvá išla Petush. Išla by som s partnerom a našimi dvoma deťmi. Pricestovali by sme z okresu Dolny Kubin

dasiacik
22. feb 2020

@patricia_trinityhotels V rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá mamička Petush ☺ V Aquaparku Senec sme ešte nikdy neboli, a keby sme náhodou vyhrali, tak by sme cestovali z Trenčina v zostave mamina, tatino a dvaja chlapci (4 a 6 rokov).

martinka260
22. feb 2020

@patricia_trinityhotels Petush prvá vyskúšala tobogan. Aquapark by sme si užili s partnerom a dcérkou Kristínkou. Išli by sme z Vrútok.

adalea
22. feb 2020

@patricia_trinityhotels ahoj, prvá išla Petush, šli by sme ja s muźom a dcérou a sme zo Stupavy. Ďakujeme❤

martinecka31
22. feb 2020

Petush isla prvá. Ja by som sla z Čadce spolu s manželom a dvoma synmi vo veku 1 a 6 rokov

babu11
22. feb 2020

Petush išla by som s mužom a našimi babami,oni by sa šmýkali a ja relaaax, Vyrazili by sme z velkomesta 😄Dolná Mariková

nmhc
22. feb 2020

@patricia_trinityhotels petush 🙂 a sla by som s manzelom a nasim syncekom ktory ma 2 mesiace, ale az neskor by sme navstivili, ak by to bolo mozne 🤗a cestovali by sme z Dunajskej Luznen 🙂

andrea1004
22. feb 2020

Prvá bola Petush. Z Vrútok by sme išli ja,priateľ a syn Daniel.

helen11
22. feb 2020

Prvá bola Petush. 🙂
Šli by sme z Nitry, dve deti, my dvaja rodičia a ak by sa mohli pridať babka s dedkom, určite by to uvítali 🙂

weisovameggy4444
22. feb 2020

@patricia_trinityhotels Petush bola prvá a išla by som s manželom a deťmi syn 10 a dcérka 2. Prisli by sme z Ružomberka ale nebol by problém keďže v Senci sme niekoľkokrát do roka 😃😘

hanka1205
22. feb 2020

prvá bola Petush a v prípade výhry by som išla spolu s manželom a dcérkou z Nitry

chlucka
22. feb 2020

Prvá šla Petush. Na výlet by sme išli zo Župčian v zostave manžel, 3,5 ročný Maxik a ja...

sonaval
23. feb 2020

@patricia_trinityhotels Ako prvá išla Petush. Išla by som s dcérkou a buď s jej oteckom alebo s dedkom. Veľmi ma zaujala masáž mama a dieťa, to by som potom určite vyskúšala.

sonaval
23. feb 2020

@sonaval Zabudla som napísať, že sme z Hlohovca a otecko z Budmeríc.