icon

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

Hotel SENEC rozšíril dlhoročnú spoluprácu s Aquaparkom Senec. Dve silné značky v tesnej blízkosti (len 50 metrov od hotela) rozšírili svoje služby o maximálne prepojenie bez obmezení 🤩 🙏👍 ... a pri tejto príležitosti vyhlasujeme súťaž o 3x rodinný vstup do AQUAPARKU SENEC.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám správnu odpoveď na otázku, ktorá z dvoch mamičiek Jennys a Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá? Link na video Mama battle:

Ku svojej správnej odpovedi nezabudnite pripísať aj svoje rodinné osadenstvo, s kým by ste šli do Aquaparku a odkiaľ by ste cestovali 😇

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Mená 3 výhercov uverejníme do 7 pracovných dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC
martina2ve
20. feb 2020

Prva isla Petush, my by sme isli z Ba s manzelom ,velkym synom a malou dcerou.

zanetas
20. feb 2020

Prva isla Petush.Isli by sme z Banoviec ja s manzelom a dcerou Dominikou,ktora miluje aquaparky.

lucique29
20. feb 2020

Ako prva isla Petush a sla by som s rodinkou sdcerkou 6r. A synom 2r. Aj s manzelom. Boli sme aj v Tatrach aj vo Vyhnach uz len Senec vyskusat ;)

katika232
20. feb 2020

Prvá bola Petush.a do Aquaparku by sme cestovali zo Žiliny a išla by som ja Katarína,tatinko Radovan a naše detičky Jakubko a Sárinka 🙂

kalica
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels prva isla Petush. Zobrala by som naše lasky Tamarku a Matuska a samozrejme aj tatinka, cestovali by sme z Trnavy 🚗

mojmacik
20. feb 2020

Prva vyskúšala Petush a samozrejme sli by sme my ako rodina priamo z BB kedze moje trojicky este takto nikde neboli a zaroven by to bol darcek k 11 narodeninam

floryna
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Ako prva isla Petush 😉 isla by som s manzelom a nasimi 3 detickami🍀🍀🍀

jantato
20. feb 2020

prvá bola Petush a do aquaparku by som išla s manzelom a synmi Šimonom a Matúšom.

floryna
20. feb 2020

Ako prva isla Petush 😉 sla by som s manzelom a nasimi 3 detickami🍀🍀🍀

kristina2708
20. feb 2020

Prvá išla Petush.
Dvaja dospelý a jedno dieťa, od Partizánskeho 🙂

elian
20. feb 2020

Prvá sa šmykla Petusch 💓
Išli by sme spolu s manželom a ak by poslúchali,tak vezmeme sj naše dve detičky 😃 🍀

007nikuska
20. feb 2020

Ako prvá išla Petush. Naša rodinka sú dve dcery 6 a 11 rokov a ocina a mamina. Pricestovali by sme zo stredného Slovenska z Martina 😉

evulienkaslx
20. feb 2020

Petush bola prva. Sli by sme 3 z Malaciek

mimuska125
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Pethus.. A sla by som zo Spišskej Novej Vsi. A môj syn Martinko a priateľ Alex.. 😁

aduliak
20. feb 2020

Petush šla prvá.urcite by sme si to užili s manželom a deťmi,9 ročnou Terezkou a takmer 6 ročným Kubkom.nemame to ďaleko,išli by sme z Trenčína a predsa sme tam ešte neboli😥

sati298
20. feb 2020

Petush bola prvá. Išli by sme s manželom a nasimi dvojičkami, sme od Kosic

kuka221
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Prvá vyskúšala tobogan mamička Petush, cestovali by sme zo Šale, so synov a manželom

luckylusy
20. feb 2020

Prvá išla Petush 🍀🍀🍀 bývame blízko Senca, vstupenky by veľmi potešili ❤

keena
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels bola to petush. Do aquaparku senec by sme sli z levic ja manzel dcera a syn. 🤩🙏🏼

majah212
20. feb 2020

Prva bola Petush. Ak by sa postastilo tak by som isla s manzelom (neznasa vodu :D ) a s detmi, ktore vodu miluju, este stastie, ze tie "dobre geny" zdedili po mne :D a isli by sme z Dubnice

melesmeles
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels tobogán v Sitne ako prvá vyskúšala Petush. ja by som išla s manželom dcérou a synom z BA 🙂

lennulik1
20. feb 2020

Ahoj, prva sla Petush. Sli by sme s manzelom a nasimi 3 detmi z Leopoldova.

pipinka4
20. feb 2020

Prva bola Petush a aquapark by sme navstivili v zostave ja manzelik a dceruska kto miluje aquaparky a vyrazili by sme z Bánoviec nad Bebravou 😉

biene
20. feb 2020

prva bola Petush. z D. Luznej by sme prisli ja, manzel a dcera.

zuzana2302
20. feb 2020

Prvá išla Petush, išla by som zo svojou rodinkou manželom a deťmi Palko 6r a dcerka Natálka 3,5r.. Cestovali by sme z Martina

kacik5
20. feb 2020

Petush išla prvá. Išli by sme s manželom a s našimi dvomi deťmi. Nemali by sme to moc ďaleko z Hornej Krupej.

kutku
20. feb 2020

1. Petush
6-členná rodina z Nitry
🙂

klara_79
20. feb 2020

Prvá išla Petush. Prišli by sme z Nitry v zložení: ja s manželom a naše 4 deti.

mucuinka
20. feb 2020

Prva si ho odvazne vyskusala Petush. Sli by sme 4, 2 mali zlobri a ich velki rodicia 🙂 cestovali by sme z Prievidze a na Senec by som teda bola paradne zvedava, ako dieta som tam travila kazde prazdniny. Odkedy sa babicka a dedusko pominuli, stale cestu za spomienkami detstva odkladam. A toto by bola paradna zamienka zistit, ci je tam este pekaren s tymi kolacmi, a zmrzlinar, a ta drogeria, kde som dostala prvy mentolovy lesk na pery v gulocke, ci tam este stoji restauracia, kde som si rozkazala rezen, ryzu, tatarku a uhorkovy salat a moja babicka z toho mala paniku, lebo sa to k sebe vobec nehodiiiii. Ach, to boli zazitky....

fialkadanka
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Petush bola prvá 👍 Išli by sme zo Zlatých Moraviec - ja,manžel a dvaja synovia 😍