icon

SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨‍🦱🤩

SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

sticker
tin007
17. feb 2020

Velmi radi by sme vyhrali pobyt v hoteli na Slnecnych jazerach v Senci, lebo to je posledny hotel z vasej skupiny, v ktorom sme este neboli.

patricia_trinityhotels
autorModerátor
17. feb 2020

@heeedka ĎAKUJEME za spätnú väzbu a hodnotenie 🙂 veľmi si to vážime a samozrejme držím palce aj v tejto súťaži ;)

ancike01
17. feb 2020

Radi by sme navstivyli hotel Senec ked ze to mame najblizsie,a slnecne jazera su super tak ze pre nas lokalita najlepsia🍀😊❤

matulya
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels my by sme si vybrali hotel Atrium v Novom Smokovci🏔
❓❓A prečo? Senec sme už navštívili a hotel Sitno je len kúsok od nás, chodíme tam pravidelne plávať, velmi dobre to tam poznáme, takže by sme chceli navštíviť aj Atrium. 🏞

patricia_trinityhotels
autorModerátor
17. feb 2020

@mawisch ĎAKUJEM za krásny súťažný príspevok, ja som v našich hoteloch robila aj pred tým, než sa narodila dcérka a tiež sa mi pohľad na koncept BabyFriendly úplne zmenil. Je to jednoducho TOP.... tá detská radosť a zážitky🙂) ... Sitno je v lete cenovo dosť vysoko, neskúšali ste pozerať iné termíny? Aj teraz cez jarné prázdniny je tam cenové zvýhodnenie, síce si vonku nezaplávate ale zaručujem, že sa zabavíte aj dnu. Ja som sa dnes odtiaľ vrátila s dcérkou... počasie je nádherné jarné

kvetinka891
17. feb 2020

Určite Hotel Atrium v Novom Smokovci, koli super polohe, vyteloch vo Vysokých Tatrách a hlavne super čerstvý vzduch na posilnenie imunity pre naše dve deti 😁 Ak by sme vyhrali, tak babyfrendly hotel by sme 1krat vyskúšali a výhra by nás veľmi potešila, keďže dovolenka s deťmi už nie je taký oddych ako bez nich a takto by sme mali s mužom chvíľku času na romantiku vo dvojici 😉💞 a verím, že deti by mali super program plný zážitkov 😁 čiže maximálna spokojnosť na oboch stranách 😍

dasiacik
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels Pred dvomi rokmi sme navštívili Atrium hotel a bolo nám tam krásne. Minulý rok sme išli na dovolenku k moru. S odstupom času naše deti (4 a 6) do dnešného dňa spomínajú na Skalka a Ozvenku, na to ako si sami mohli naberať papanie, aký obrovský nafukovací hrad tam bol... Na more si ani nespomenú. Myslím, že to hovorí za všetko. Radi by sme navštívili aj hotel Sitno, ktorý je svojou ponukou služieb naozaj úplne plnohodnotný konkurent dovolenky pri mori.

riadado
17. feb 2020

Veľmi radi by sme si sli oddýchnuť.. chodievame na Podbanské, Permon all inclusive, všetko v jednom, super jedlo, super personál, úžasné služby, proste fakt super.. radi by sme skúsili aj vaše hotely, varí sú tiež také super.

lenka095
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels 😊 ďakujem budem sa snažiť... snad by ma manžel aj na rukách chvíľu nosil za tu výhru a masáže pre neho 🤣

emita
17. feb 2020

Hotel Atrium, Nový Smokovec. Sme lyžiarská rodina a tá poloha pri Jakubkovej lúke, kde sa deti môžu vylyžovať ma láka najviac. Večer by sme si užili wellness... Krásna predstava rodinnej dovolenky 🙂

purpelplumova
17. feb 2020

Urcite sitno, mame to najblizsie, aspon by sme detmi nemuseli tak daleko cestovat😁 a uz sa dlho chystame na sitno

masandra
17. feb 2020

Vybrali by sme si Hotel Átrium v Novom Smokovci, "vypadnúť" z domu by sa nám (konkrétne teda mne😅) naozaj hodilo a čo je dôležitejšie ako stráviť čas ako rodina v babyfriendly hoteli? Veď aj mamička potrebuje kvalitný oddych, aby sa vedela čo najlepšie postarať o svoje bábätko ☺️🥰

anet25
17. feb 2020

Minuly rok sme boli v hoteli Sitno s nasimi dvomi drobcami vtedy 4 rocnym a 1 rocnou, uzili sme si to uplne najviac ako sa len dalo 😊 deti boli nadsene z toboganu a ano aj ta nasa krpana chodila🙈, ocinko si pochutnaval na pivku a zapajal sa do sutazí a ja na vynikajucej kave a celkovo nadhernym prostredim 😊 keby vyhrame, urcite by sme sa radi vratili prave do tohto hotela ale zaujal nas aj hotel Atrium v Starom Smokovci 😊

sorciera24
17. feb 2020

Nás najviac láka Hotel Sitno, nakoľko túto časť Slovenska v Štaivnických vrchoch sme ešte nenavštívili...pobyt u vás by nám náš výlet spríjemnil a rozhodne moje deti veľmi oslovil vodný park a bazén, sú to vodné živly a využili by sme naplno🙂

luciatl
17. feb 2020

Milujeme Tatry, no radi by sme spoznali hotel Sitno a jeho okolie 😉

evaemka
17. feb 2020

Radi by sme šli do hotela Sitno na letnú dovolenku, kvôli polohe a vonkajšiemu bazénu. Riadne by sme si to s dcérkou užili.

katkami2
17. feb 2020

Ako rodina sme este neboli na pobyte v tatrach. Ale urcite sa chystame do Tatier,kazdy vikend sme na potulkach aj s nasim drobcekom polrocnou Miskou. Ale Atrium v Novom Smokovci poznam od rodicov🍀😊

nikita_tn
17. feb 2020

Vyuzili by sme v Hoteli Sitno. Nie je to blizko, ale v Stiavnickych vrchoch je nadherne a malá by sa v bazene vyblbla. Podla fotografii tento hotel vyzera na oddych ako stvoreny.

gatmicka
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels ak planujeme dovolenku nikdy sa nevieme rozhodnut ci Atrium alebo Sitno... Senec mame blizsko tak to by nebola ani dovolenka. Takze vzdy vyberame Sitno, alebo Atrium. A to je kamen urazu🥺 pretoze Vase hotely ponukaju vsetko co clovek chce v hoteli mat. Skvele jedlo, uzasne sluzby pre deti, ale aj dospelych. Program, ktory nikdy neomrzi. A vecer mame cas aj na seba s muzom. Najlepsie je to ze deti nemaju vobec potrebu internetu, alebo inych elektronickych zariadeni👍 Takze ak vyberame a rozhodujeme sa tak to davame na mincu. Pretoze sme 4 a vzdy ako na potvoru to vychadza ze dvaja tam a dvaja do druheho hotela. Takze minca rohoduje nasu dilemu. A preto by sme sa vyhre hrozne moc potesili i ked zas by sme boli pred hroznou dilemou ze kam🙂🙂

tomilu711
17. feb 2020

Pre moju rodinku by som vybrala hotel Atrium. A preco? Pretoze Tatry 😊 tie milujem. Prostredie, hory, vzduch.
Este sme vo vasich hoteloch neboli a 5 rocny syn by sa strasne tesil 🥰 mal by tam program, animacie, bazen, hernu. Bol by ako v raji. A ja tym padom tiez 😁 nozky vylozene, kavicka v ruke... 😁👍

b_veronika
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels

Naša rodinka už navštívila hotel Sitno a chlapcom sa tam veľmi pačilo, najmä vodný svet, takže našou voľbou by bol určite hotel Sitno

kikuska872
17. feb 2020

Jednoznačne hotel Sitno. 👍
Známa tam strávili víkend no nevedela si ho vynachváliť .
S rodinou cestujene veľmi radi a radi spoznávame nové miesta. Určite by nás tato výhra potešila ako určite každú z nás ❤ . Naša 20mesačná dcérka je veľká cestovateľka. Keďže sme v tomto hoteli ešte neboli bolo by to pre nás úplne super... tešíme sa , a držíme prsty ❤🥰

kaktusik
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels ja som prvy krat bola v Sitne sama na skoleni. Na prvy pohlad som sa zamilovala do krasneho prostredia, jedla, sluzieb, neskutocne mileho a ochotneho personalu. Hned som vedela, ze sa vratim a urcite vezmem deti. A tak sa aj stalo... odvtedy sme boli v Sitne 4x a toto leto nas caka Atrium. Velmi velmi sa tam tesime, deti na maskotov a kopec aktivit a ja ako mama na oddych 🙂

althinka
17. feb 2020

Určite Váš hotel Sitno Vyhne🙂 teraz sme sa vrátili a túžime sa čo najskôr vrátiť 🙂 fantastický wellness, skvelý personál, široké portfólio aktivít a nádherné prostredie🙂 držím nám palce a verím, že nám opakované návštevy a relax pomôžu aj k vytúženému bábätku🙂

livkaslivka
17. feb 2020

Minulý rok sme boli prvýkrát v atriu v lete a bolo super určite nie poslednýkrát deti nadšene stále o skalkovi a ozvenke rozprávajú tento rok by sme radi navštívili Sitno veľmi by pobyt potešil

purplevesna
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels Určite by ma potešil ktorýkoľvek pobyt, všetky 3 hotely sú topka!!! Najviac ma to ťahá do Tatier, ktoré milujeme cela rodina 💕

bolla
17. feb 2020

hotel Atrium v Novom Smokovci, môj synček ešte v Tatrách nikdy nebol

martinka354
17. feb 2020

Určite by sme si vybrali hotel Sitno,boli tam naši známy a veľmi si chválili, a v stiavnych vrchoch sme ešte neboli,musí to tam byť nádherné, výhra by nás veľmi potešila, keďže sme neustále v jednom kole,a hlavne naše detičky, tie by boli nadšene, samozrejme držím všetkých palce,ja úžasné ,čo robíte pre ľudí, klobúk dolu,a ďakujeme

keralas
17. feb 2020

Pekny den, radi by sme zavitali do hotela Sitno, kvoli polohe, bohatemu vybaveniu pre rodiny s detmi, ale aj kvoli zabave. Obe deti miluju vodu. Starsi syn je vynikajuci plavec, takze miluje bazeny a 1 a pol rocna dcerka sa urcite vyhra v detskych bazenikoch.

lulu0123
17. feb 2020

Atrium v Tatrach.Tatry milujeme.V zime vyborna lyzovacka, v lete turistika.