icon

SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨‍🦱🤩

SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

sticker
gabrriela1
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels Dobry den my by sme urcite vyuzili hotel Sitno v Stiavnickych vrchoch...minule leto sme k vam chceli velmi ist ale mali ste plno...co nam bolo velmi luto...kedze mame dve deturence a hotel je zamerany prave pre nich...tak sme vyuzili iny hotel v krasnych Stiavnickych vrchoch...priroda je tam prenadherna...

mirka6661
18. feb 2020

Hotel Atrium v Novom Smokovci, kvoli lokalite, Tatram.

demi13
18. feb 2020

Dobry den, my by sme s drobcom uvitali pobyt v hoteli Sitno v Stiavnickych vrchoch.
...je tam krasna priroda a pokoj)))...konecne by sme si oddychli)))

nikulincek
18. feb 2020

Radi by sme boli ubytovaný v hotel Sitno. Už dávnejšie som pozerala ponuky hotela.len poväčšine na dátum, ktorý vyhovoval bolo obsadené.tak nemáme ešte skúsenosť s týmto hotelom. Recenzie sú veľmi priaznivé. Páči sa mi lokalita hotela,vybavenie hotela .hlavné je,že je vhodný pre deti. Páčii sa mi wellnes aj herné a program pre detičky. Keďže sa nachádza v štiavnických vrchoch ani o prechádzky na čerstvom vzduchu nebude núdza. Hotel plní moje očakávania a kritériá aj kôli deťom. Mám 4rocneho experta a ročnú dcéru. Prostredie aj hotel je pre nich vhodný. Rozhodne sa nudiť nebudú čo sa týka bazénov, či detského kútika herné. Radi by sme strávili tento pobyt vo vašom hoteli Sitno aj s rodinkou. Hádam sa aj na nás šťastie usmeje.
PS. Neviem či som náhodou nepísala dva krát. Na túto súťaž

misiaci
18. feb 2020

Ahojte....My sme boli zatiaľ v Senci a v Sitne....Sitne sa nám páčilo viacej....Malý sa tam vyšantil do sýtosti,či už v zaujímavo realizovaných hernickach alebo v bazénoch....Páčila sa mu aj časť s varením a maskoti,ktorí chodili zdraviť deti do reštaurácie...Bolo to veľmi milé a pekne....Zaujíma bola aj wellness časť pre dospelých,ktorú sme však nemohli vyskúšať,nakoľko sme boli "tehotní".....Možno keď vyhráme,tak by sme to vyskúšali a myslím si,že našej malej princeznej by sa tiež veľmi páčilo,nakoľko to tam bolo prispôsobené aj úplne malým detičkám....

marianas
18. feb 2020

Dobrý deň. My sme už 2-krát hotel Sitno navštívili so synmi a neľutovali sme. Všetko na pobyte bolo perfektné. Štiavnické vrchy sú krásne, no tu sme už viackrát boli, jazero a voda v Senci nás nelákajú, tak najradšej by sme šli do hotela Atrium v Novom Smokovci. Synovia i ja milujeme hory a Nový Smokovec má ideálnu polohu na výlety vo Vysokých Tatrách.

tuntula
18. feb 2020

Radi by sme navštívili hotel Sitno, pretože v tejto lokalite sme ešte na výlete neboli a počuli sme že je tam krásne 🙂🍀

dankanejezka
18. feb 2020

Určite hotel Senec, nakoľko sme všetci vodné živly a najviac si užijeme pri vode 👍🏊🧜

sammy27
18. feb 2020

Navštívili by sme hotel Atrium v Smokovci, lebo od kedy sa nám narodil mladší syn sme ešte v Tatrách neboli 🍀

barborka1707
18. feb 2020

Veľmi by sme sa chceli pozrieť do Senca, v tom jedinom sme ešte neboli. V Sitne aj v Átriu sa nám veľmi páčilo a samozrejme aj našim detičkám (6,2r.) - vaši maskoti sú top, takisto foodie, art, detský kútik, prostredie pre deti ako stvorené.

bibyke
18. feb 2020

Ahojte,my by sme si urcite vybrali hotel Senec,kedze zboznujeme leto,obe deti miluju vodu,tak najlepsi vylet pre nas by bol v lete v Senci na plazi😌😉

gabrielka94
18. feb 2020

Vyuzila by son to v hoteli Sitno. Tento hotel sledujem uz niekolko rokov, vlastne odvtedy ako v nom zacali organizovat aj koncerty Spievankovo😉. Teraz su moje deti uz vacsie a viac by ich nadchlo clapkanie a plavanie v bazene, alebo ine animacne aktivity. Byvame v Poprade, takze Vysoke Tatry mame ako na dlani, preto by sme radsej do tych Stiavnickych vrchov sli. 👨‍👩‍👧‍👦

jaja34581
18. feb 2020

Rada by som navstivila hotel Sitno. Láka ma okolie Štiavnice je pre nas ešte neprebádané

zuzicka1983
18. feb 2020

Sitno alebo Atrium
Aby si oddychli deti a hlavne rodičia 🙂)

1nikuska9
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels tazko si vybrat, isli by sme do ktorehokolvek vasho hotela ale ked uz musim radi by sme isli s nasou dcerkou do hotela Sitno, v Stiavnickych vrchoch sme este neboli 😊

jajova
18. feb 2020

Zaujal nás hotel Sitno.V Štiavnických vrchoch sme ešte neboli a radi by sme to tam spoznali. 🙂

vsetkounas
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels Ja by som si vybrala Hotel Atrium strašne ma to ťahá do Tatier verím že raz sa tam dostanem a pôjdem aj na lanovku .Je to taký môj zatiaľ nesplnení sen od detstva čo som tam bola v kúpeľoch a na tu lanovka nemohla tam raz chcem isť a previesť sa na lanovke. Kedze máme tri deti je ťažké hľadať dovolenku čo i len na Slovensku 😉

1408katka
18. feb 2020

Láka nás hotel Sitno. Mám doma fušku, keďže som obklopená 2 mini a 1 veľkým chlapom, ale keby som vyhrala, tak by som si aj ja užila relax a top služby. Verím, že by sme odchádzali spokojní, hoci je to výzva ulahodiť unavenej mamine 😉

bubinovci
18. feb 2020

Vyuzili by sme pobyt v Sitne, leto v tomto hoteli je pre nasu rodinu uz tradicia😍

miamie
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels Túžime veľmi po pobyte v hoteli v Sitno, stále počujeme chvály a vidíme ako je u vás dobre ( youtube). Radi by sme k vám vypadli z veľkomesta na oddych 🙂

blondik85
18. feb 2020

Juuuj nas by najviac potesil pobyt v hoteli SITNO,na ktory pocuvame same same chvaly 😍

katarinka134
18. feb 2020

Tiež by sme sa najradšej išli pozrieť do hotela atrium v Novom smokovci zatiaľ sme ešte nikde neboli na dovolenke ale niečo na sr je naša prvá voľba. Vzduch v tatrách nám ako alergikom tiež určite pomôže aj našim babam ktoré poctivo trápia laryngitidy .. nemame nejake extra poziadavky na hotel.. dolezite je ze bude kde sa vyspat v cistom.. a na vase hotely som zatial pocula vzdy len pozitivne reakcie..

rybjar
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels Atrium a Tatry prosiiiiim! Uz treti rok sa tam chystame, ale este sme sa tam nedostali :( Velmi by som chcela babam ukazat Tatry nase krasne!

shilou
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels

Krásny deň. Najviac nás láka pobyt v hoteli ATRIUM v Novom Smokovci. Moje deti poznajú klip od Dorotky z Fidorkova naspamäť. Ako sa tam objavia Skalko a Ozvenka. Túžia ich vidieť naživo ako sa hovorí a podať im ruku. Zahrať sa v MiniMe a zaplávať v úžasnom wellnese. Takisto sa vyhrať aj vonku a vyskúšať šmýkačky aj vonku aj vo vnútri.
Škoda, že manžel nedostáva rekreačný poukaz, keďže ich je málo. Využili by sme ho veľmi radi práve u Vás. Ja som aktuálne nezamestnaná študentka.
Podľa fotiek a recenzií hotel má úplne všetko vychytané, nie je tam už čo vylepšovať.
V Tatrách sme už neboli pár rokov a deti v takomto hoteli nikdy neboli, ale veľmi ich to láka.
S týchto troch hotelov by bolo úplne jedno, kde by sme sa išli pozrieť. Krásna príroda, oddych, relax......
Pri mori sme nikdy neboli, ale tento relax, aký ponúka Váš hotel určite tromfne každú zahraničnú destináciu!

katusiatenko
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels
Hotel Sitno pre nás super.Milý personál,čisto,výborné jedlo,zábava pre deti a super welness.Výborné okolie na prechádzky a výlety.😍

matulienka10
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels vďaka 😉 veríme, ze sa postastiiiiii 😀

lucia147852
18. feb 2020

Využili by sme hotel Sitno, práve kvôli jeho polohe. Y😉

tjt2013
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels nebola som zatial b ziadnom z Vasich hotelov. Kedze byvam pod Tatrami, tak atrium ma nelaka; zo zvysnych dvoch hotelov by som si vybralq hotel Senec. Dostal ma wellnesom, jazerom s plazou a aquaparkom v blizkosti hotela 😍

greginka
18. feb 2020

Boli sme 2 krát v hoteli Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec a veľmi sa nám tam páčilo 🙂